Header

Denna veckan har jag varit på stan en del och julhandlat , har fikat och umgåtts med kompisar & ätit ute med Pontus.

I fredags hade vi mysdag i skolan och hade lite olika spel och rim stationer och sen biomys som avslut på dagen och sen gick vi på lov.
Imorgon blir det brunch med familjen sen umgås med Vilma under dagen och på kvällen kommer Pontus hem till mig.
Färgade även mitt hår i torsdags, blev inte som vi hade planerat men slingade upp det lite och la en mörkare bottenfärg så blev ändå ett fint resultat!
Kommer lägga ut någon bild på det om några dagar!
Idag är det julafton och har bara varit hemma med familjen och firat jul, ätit god middag och och bara haft en supermysig dag och fått en massa fina saker som jag tänkte visa nedanför!
Hoppas ni haft en super bra dag!

Majalindahl

Likes

Comments

Denna veckan har varit en ganska seg vecka, har pluggat en del, gjort lite saker inför julen och umgåtts med kompisar, fikat och varit ute och ätit på Rex med pappa, Karlshamns godaste pizza helt klart!
Iförrgår hade jag myskväll med Pontus och igår umgicks jag med Kerstin och hade lite myskväll med henne och äntligen fått min header klar med hjälp av Kerstin då jag inte är så himla duktig på detdär med datorer och Photoshop haha, så har varit en ganska slapp vecka!

På torsdag ska vi även ha engen hårvård på skolan, för oss som går frisörprogramet då, så jag och Isabelle har planerat att färga mitt hår i ombre, bilden visar hur jag hade velat ha det,då vi aldrig gjort det innan så får vi se hur det blir, hoppas på ett bra resultat iallafall men det återstår att se!
Fått nyårs outfiten klar och ikväll blir det massvis av plugg och för första gången på några år så har vi köpt en redig julgran som vi förmodligen lär klä ikväll🎄Nu längtar man ju bara tills julafton!!

Majalindahl

Likes

Comments

Måndag igen men näst sista veckan i skolan, hur skönt?
har inte fixat någon header ännu men ska fixa det i veckan!
Idag var det vanlig skoldag och hade engelska prov på morgonen och sen gick jag hem för kände mig lite krasslig, har pluggat hela dagen inför provet vi har imorgon i färglära så vi får se hur det går, och som vanligt är det massor av inlämningsuppgifter sista veckorna i skolan.
Men det jämnar ju ut sig med att det är julafton om 2 veckor och nyår om ca 3!? Tiden detta året har bara sprungit iväg, känns som om man firade nyår igår nästan.
Men som sagt jag kommer skriva om lite allt möjligt här på bloggen , försöker lära mig allt om hur man gör nu så vi får hoppas att det blir bra!

Majalindahl

Likes

Comments