Hej! I dag har jag varit i skolan slutade 14:00 och gick sedan till gymmet med min bästa vän molly. Vi var på gymmet till 16:30 och kör mycket ben och rumpa.

Nu är jag hemma och ska snart äta:)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I går var jag och fikade med mamma och lillebror, fikade även Med mammas kille och hans barn Agnes. Vi var även och kollade på två hus för vi har planer på att flytta i hop till en stor familj:)

Likes

Comments

​i dag har jag varit på sjukhuset i Huddinge sjukhuset heter karolinska sjukhuset.  jag åkte ditt med min mamma och det tog ungefär en timme. Jag åker ditt varje år för att kolla min sjukdom! den heter mitokondriell sjukdom och är väldigt annorlunda här i Sverige. Jag har ärvt något av det från min mamma men vi vet dock inte just vad det är och varför jag har ärvt det från mamma. min läkare håller på och forskar om min sjukdom och det är väldigt svårt.  jag och min mamma är med i en forskning om just min sjukdom är väldigt glad att jag är med för att få veta mera om den. och vill hjälpa andra som kanske kommer få eller har den här typen av sjukdomen som jag har. Det jag har fått veta är att det finns olika typer av min sjukdom vissa har vårt med att prata, gå, eller något annat. jag är väldigt glad att jag ändå mår ganska bra jag kan göra ganska mycket saker även fast jag har min sjukdom. Det som jag inte kan göra så mycket är att vara eller träffa kompisar för att jag får väldigt ont i kroppen lätt. efter skolan går jag oftast hem för att jag är trött och har ingen energi för att hänga med kompisarna på till exempel stan. jag går hem och kollar på en film och äter o samlar krafter igen för att orka med resten utav dagen. Ni kanske undrar vad min sjukdom gör? det är mitokondrierna som är en muskel i kroppen och min kropp gör så att jag tappar energin lätt. Det jag kan få i bland när jag inte har ätit bra eller druckit min näringsdryck är som starka verkar det känns som typ mjölksyra i hela kroppen det värker väldigt mycket och kan få mycket huvudvärk. jag har även svårt att få fett alltså att jag inte går upp i vikt. vi upptäckte min sjukdom när jag var ungefär 9 år gammal.  vi i min familj hade det väldigt jobbigt en tid innan vi inte visste att jag hade en sjukdom jag var väldigt trött och orkade inte stå, min pappa fick bära mig väldigt mycket för jag orkade inte gå för jag var så svag i kroppen.  för tre år sedan var jag mobbad i min förra skola! vet dock inte riktigt varför?  men det jag kände på mig var att jag inte var som dem andra att jag var smal och var helt enkelt annorlunda.  jag har alltid följt min egna väg och det har varit jobbigt och tufft!  men jag är väldigt glad att jag har gjort det!  jag vill vara förebilder till andra som är i min egna sits och mår som jag! 

Likes

Comments

I går var vi och plockade svamp tog även lite bilder

Likes

Comments

I veckan kommer en video kanske 2 up på min kanal. Jag har en youtube kanal som heter maja lilja
Om du är intresserad är det bara att trycka på Prenumerera på min kanal!Likes

Comments

I går gick jag och några kompisar till subway och åt, det var gott och allt var roligt och trevligt:)
Köpte en karamell kaffe den var jätte god, det fanns inget laktosfri mjölk till kaffet men det gick bra at dricka en då.
Efter vi hade ätit gick vi alla till biblioteket och skulle låna en bok till skolan för vi skulle göra en uppgift.
Innan jag gick in och skulle låna en bok så
Gick jag och saga och tog bilder till bloggen:) ni kan se bilderna däruppe!
Nu är klockan 06:25 och jag ska börja göra mig klar till skolan. Ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej! Nu är det lördag och våra kusiner, faster är här hos oss och ska äta middag tillsammans.
På bilden ser ni tre styckna hudvårds saker
Dem heter visibly clear. Jag har börjat använda dem för att min hud ska bli finare och återfuktad för vill börja ta hand om mitt ansikte, jag håller även på att redigera en video. Ni kan gå in och kolla min kanal den heter maja lilja
Ha en bra lördag!!

Likes

Comments

Hej mina läsare! I dag är det fredag äntligen !! Haha
I dag har jag varit hemma från skolan för att plugga, för dem andra i min skola skulle ha idrottsdag, jag har inte gjort så mycket i dag har bara varit hemma:) här är även våran katt hos mamma, han heter Oscar.
Men nu är jag hos mammas kille mate och har ätit här. Hans mat är Såå god!! Nu sitter jag och kollar på idol här hos mammas kille. Snart ska vi gå hem😊 ha det bra

Likes

Comments

Hej! Nu är det onsdag, jag har varit i skolan som vanligt haha! Har tröttnat på skolan men kämpar så klart. Har mycket inlämningar och plugg, efter skolan träffade jag min vän Moa:)
Och vi åkte buss tillsammans hem.
Till middag åt jag och min lillebror,mamma och hennes kille matte tacos! Var jätte gott . Och nu sitter jag i soffan och kollar på repris av idol:)
Ha det bra 😊

Likes

Comments

Hej, mitt namn är maja och är 15 årig tjej som nu tänker börja blogga!
Mina största intressen är mode och smink.
Här på min blogg kommer ni få följa med på min vardag:)

Likes

Comments