Header

MIDSOMMAR💐💐🌷🌷🌸🌸🌸🌸

Hej alla!

jag har haft världens bästa midsommar ever!

alltså har verkligen haft så jäkla kul. Jag har varit med familjen ätit jättegod mat, har haft massor av tävlingar & så vi har alla spabadat & haft jättemysigt!

sov hos min faster 2 nätter jättekul & jättemysigt, vi spela kubb vi hade "norsk" karaoke haha man ska alltså nynna låten, det var så underhållande & kul. Som sagt jag är väldigt tävlingsingriktad det handlar bara om att vinna inget annat!

& om ca 4 veckor går jag på semester det känns superhärlig & kul. För jag ska vara med mina vänner men även min familj. Åka båt med pappa. Se dollystyle minst 4 gånger denna sommaren, har sett dom 1 gång efter denna sommaren blir det 5 gånger som vi jag sett dom. Så jävla kul! jag behöver semester nu! har så mycket att se fram emot, & dessutom så blir jag lycklig att se kändisar ifall nån undra🌸

Men tillbaka till ämnet min midsommar har varit den bästa någonsin🌸

ha en jättebra dag alla!❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

HAPPY PRIDE PÅ ER!

Hejsan idag har jag varit i luleå. Jag har umgås med en kompis vi har blivit sminkad av en äkta makeup-artist & han som sminka oss är även en youtuber det var ingen mindre än Jimmy star alltså hallå?! jag dog typ av lycka herregud så kul😉

det var så jäkla kul att träffa dig du är så jäkla underbar & fin😍😍. Jag har haft världens bästa dag! hur har eran dag varit?! min har varit toppen, & dessutom ska jag & rida imorgon hur kul som helst.

Alltså på tal om nå helt annat nästa helg är det midsommar ska vara hos min faster & min släkt kommer dit också & vi ska ha musikqwis & göra midsommarkransar & bara umgås & ha så himla kul längtar!!!

Vad har ni gjort i helgen?! jag själv har jag umgås med vänner.


​Här ser ni lite bilder på hur dagen har varit för mig, jag har haft så jäkla kul❤️

Likes

Comments