Hej!

Igår/idag firade jag nyår med 3-rätters, raketer och bubbel. Det blev en lång dag som fylldes med mycket roliga saker. Trevliga människor, lätt stämning och mycket annat gjorde firandet så lyckat. Jag hoppas alla har fått en bra start på år 2017. Själv så tänker jag börja det nya året, med allt vad det nu innebär, på måndag.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Tänkte att jag skulle börja blogga lite igen. Det var rätt länge sedan jag skrev sist och det har hänt väldigt mycket sedan dess. Därför har jag sparat endel bilder för att kunna sammanfatta lite kort.

Nu studerar jag i Kalmar på Jenny Nyströmsskolan. Jag går Restaurangprogrammet med inriktning Bageri och konditori vilket är hur kul som helst. Mycket praktiskt arbete blir det men det är det som är det roligaste. Efter att jag testat både Estetiska programmet och Restaurangprogrammet inriktning Kök och servering i Oskarshamn hamnade jag äntligen rätt. Pendlingen varje dag var det som gjorde att jag inte ville gå i Kalmar från början men som tur var så gick det att lösa tillslut.

MIN LÄGENHET

Måndagen den 28 november fick jag äntligen flytta in i min lägenheten. På bilderna ovan för ser ni hur lägenheten såg ut innan jag flyttade in och på bilderna nedan ser ni hur det ser ut i dag. Att bo i Kalmar känns jättebra. Jag fick ju pendla ett tag innan jag fick lägenhet i Kalmar och jag kan ju säga att det inte alls var min grej. Gå upp vid 05.00 och komma hem vid 18.00 fick mig och undra hur jag skulle orka och fortsätta. Hur som helst så är jag så glad över att slippa tillbringa så mycket tid på bussen.

APL I KALMAR

Här är lite bilder på allt från släta bullar, kanelbullar, vaniljbullar, wienerbröd och lussekatter till praliner och marsipanfigurer. Det var bara lite av det som jag fick göra när jag var ute och praktiserade på Holmgrens Konditori under fyra veckor.

Efter sista veckan på APL:n var det endast två dagar kvar tills min födelsedag. Lördagen firade jag tillsammans med tjejerna i min lägenhet och på måndagen kom familjen. Firandet fortsatte sedan nästa helg då släkten kom till Kalmar på fika.

FINT TILL JUL

Likes

Comments

Hej!

Idag var jag och tränade löpning på förmiddagen. Vid halv elva cyklade jag hemifrån. Själva träningen började vi elva och höll på till ett, som vanligt. Lite innan halv två cyklade jag hemåt och när jag kom hem åt vi lunch. Därefter plockade jag mina ögonbryn, tror inte jag lyckades helt den här gången heller. Sen gick jag in i duschen. Jag duschade igenom håret två gånger och skrubbade hela kroppen. Till sist smorde jag in mig med body butter. Så nu är jag i alla fall ren och fräsch.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Tiden har liksom bara gått och antagligen har jag inte gjort någon ting. Eller jo, jag räknade lite matte. Sen har jag även bloggat en hel del. Eftersom jag råkade radera tre inlägg på bloggen var jag tvungen att skriva om dem på nytt. Det tog sin tid men nu är det klart. De handlar om distanser, tider och annat från några tävlingslopp jag sprang förra året. Det finns också med lite bilder.

Hopps ni haft en bra dag❤

Likes

Comments

• Havregrynsgröt • Kanel • Frusna blåbär • Hela mandlar • Torkade dadlar • Cashewdryck

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var jag och jobbade sista dagen på Restarang Fingerkroken. Mina tre dagar har varit jättebra. Jag har fått testa på många arbetsuppgifter och haft något att göra hela tiden, vilket jag tycker är mycket roligare än att bara stå. 

Jag har fått skära grönsaker, göra baguetter, skiva bröd, steka pannkakor, torka bord, packa upp varor, stå i disken och mycket mer. 

Både första och andra dagen var bra men sista tyckte jag var klart bäst. Hoppas inte att det är sista gången jag var där för jag trivdes jättebra. 


Likes

Comments

•Chiapudding på chiafrön och cashewdryck
•Kanel
•Cashewnötter
•Hallon
•Grönt sommarte

Likes

Comments