View tracker

Hej!

Idag var jag och tränade löpning på förmiddagen. Vid halv elva cyklade jag hemifrån. Själva träningen började vi elva och höll på till ett, som vanligt. Lite innan halv två cyklade jag hemåt och när jag kom hem åt vi lunch. Därefter plockade jag mina ögonbryn, tror inte jag lyckades helt den här gången heller. Sen gick jag in i duschen. Jag duschade igenom håret två gånger och skrubbade hela kroppen. Till sist smorde jag in mig med body butter. Så nu är jag i alla fall ren och fräsch.

Resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag har gjort. Tiden har liksom bara gått och antagligen har jag inte gjort någon ting. Eller jo, jag räknade lite matte. Sen har jag även bloggat en hel del. Eftersom jag råkade radera tre inlägg på bloggen var jag tvungen att skriva om dem på nytt. Det tog sin tid men nu är det klart. De handlar om distanser, tider och annat från några tävlingslopp jag sprang förra året. Det finns också med lite bilder.

Hopps ni haft en bra dag❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Äspölpppet

Klass: Damer

Distans: 3,6 km i 14 graders lutning

Placering: 14

Tid: 00.33.00

Se resultat

Likes

Comments

• Havregrynsgröt • Kanel • Frusna blåbär • Hela mandlar • Torkade dadlar • Cashewdryck

Likes

Comments

Hejsan!

Idag var jag och jobbade sista dagen på Restarang Fingerkroken. Mina tre dagar har varit jättebra. Jag har fått testa på många arbetsuppgifter och haft något att göra hela tiden, vilket jag tycker är mycket roligare än att bara stå. 

Jag har fått skära grönsaker, göra baguetter, skiva bröd, steka pannkakor, torka bord, packa upp varor, stå i disken och mycket mer. 

Både första och andra dagen var bra men sista tyckte jag var klart bäst. Hoppas inte att det är sista gången jag var där för jag trivdes jättebra. 


Likes

Comments

•Chiapudding på chiafrön och cashewdryck
•Kanel
•Cashewnötter
•Hallon
•Grönt sommarte

Likes

Comments

Hej igen!

Dagarna går snabbare än vad jag hinner skriva.

Idag var jag min andra dag på restaurang Fingerkroken. Det kändes bra när jag kom på morgonen, inte alls konstigt, nästan som om det vore min ordinarie vardag. Med betoning på nästan. Jag brukar vanligtvis ha rätt lätt för att anpassa mig till nya arbetsplatser, vilket är skönt så länge det kommer naturligt.

Jag har gjort lite allt möjligt, allt från hackat grönsaker, brett mackor, packat paket, torkat bord och stått i disken. Det var lite skillnad mot igår då jag endast fick hacka grönsaker. Hur som helst så är jag glad så länge jag har något att göra.

Imorgon är sista dagen, får se vad det blir då.
Hej så länge❤️

Likes

Comments

Hej!

Igår var jag och jobbade på Fingerkroken. Eftersom jag började en termin senare på RL-programmet missade jag själva APL:n (praktiken). Därför får jag ta igen den lite allt efter som. Sammanlagt ska jag få ihop tio dagar men nu under påsklovet hinner jag bara tre.

Det var inte så nervöst, trots det var första gången jag var där. Däremot var jag jättetrött när jag kom hem vilket förmodligen berodde på alla nya intryck.

Efter en power-nap gjorde jag mig i ordning till träningen. Trots att jag var trött i början klarade jag mig fint, som tur var piggnade jag till och det höll sig i resten av kvällen.

Likes

Comments