Skal si det ble en veldig lang Blogg pause på meg dem siste ukene.. har tenkt mange ganger på denne bloggen, men har liksom ikke gidda og skrive eller tatt opp datan.. Jeg har hatt så masse å gjort den siste tiden, at jeg rett og slett ikke har hatt noe tid til å sette meg ned med data å skriving, og i ny å ned så kjenner jeg at det er utrolig godt med en liten Blogg Pause, Men så lang pause har jeg aldri hatt før. Så det er vell på tide å starte opp igjen tror jeg..

Akkurat nå sitter jeg på toge, jeg skal faktisk ha Trondheims helg sammen med Tante, Onkel og Søskenbarna.. har gleda meg sykt masse til denne helgen nå.. Er noen uker siden Tante spurt om jeg ville komme til Trondheim. Og nå er virkelig helga her igjen.. Så jeg skal nok klare å kose meg denne helga sammen med dem 💋 Jeg hadde planer om å ha med meg Rocky og Theo, men ettersom det blir fult opp når jeg skal være til Tante, så valgte jeg å sette dem igjen hjemme. Så Mamma Passer Rocky og ei venninne av meg skal passe på Theo.. Og jeg vet at dem kommer til å få det kjempe bra der dem er nå, så da er det ikke noe problem med å sette dem bort heller... Men neste gang jeg skal til Trondheim, så skal jeg ha med meg 1 av dem så.. Og det gleder jeg meg til. Så nå er det bare å vente til toge er fremme i Trondheim, er bare på Åsen enda så.. Ha en fin helg alle sammen

Likes

Comments

Nå har virkelig høsten kommet til Trøndelag, Og nå tror jeg ikke det er lenge igjen til det kommer snø gitt.. Jeg gleder meg som en liten unge til at det kommer snø nå, Ser virkelig fram til det.. Det blir så herlig når snøen kommer å lyser opp når det er kaldt om kveldene.. I dag så ble det en tur på Havfrua med hundene, så dem fikk lufte seg, Og Tåken var virkelig tjokk får å si det sånn..

  • 2016
  • 68 lesere

Likes

Comments

Det er virkelig ikke ofte jeg vasker gulvet mitt på natta, men skulle egentlig vaske å rydde etter at jeg kom hjem fra legen, men ettersom jeg hadde så vondt i armen, så la jag meg heller å sov noen timer, skulle egentlig sove 3 timer, men ende opp med at jeg sov til klokken tolv i stede.. Men sånn er det.. Så da måtte jeg vaske gulvet i kveld i stede.. Så nå er alt klart til å ha Forsh når jeg våkner.. Gleder meg allerede!

Som sakt så ble det lege tur i dag, Ettersom jeg har hatt p-staven i 3 år, så var det på tide å ta den ut, Og jeg hadde ikke trudd jeg måtte sy 4 sting, så det er litt uvant å ha sting på armen. Du føler deg litt hjelpesløs når du ikke kan bruke den så mye, og disse stingene skal vare i 12 dager, så dette skal virkelig bli en utfordring, men jeg overlever nok denne gangen også.. Det er så utrolig godt å tenke på at den endelig er ute igjen, og jeg endelig kan få rense kroppen min i noen månder nå, Er veldig usikker på om jeg har lyst å sette inn en ny, men tiden vil vise egentlig.. Blogges!

Likes

Comments

Lenge Lever våken natt nr 2.. Jeg var så sykt trøtt når jeg kom hjem fra Jobb, at jeg hadde lyst til å legge meg å sove, hadde nettopp lagt meg i senga når Søstra ringer, Da fikk jeg beskjed om å komme å holde henne å Aurora med Selskap på Esson, For dem sto å venta på noen, Så da sa jeg ja til det, Og ettersom jeg bor bare 2 sek unna Esson, Så tok det meg ikke lange tiden å gå ditt så.. Etter at jeg hadde hold Søstra å Aurora med Selskap i 30 minutter, Så dro jeg hjem å la meg i sengen får å sove.. Og vips der sov jeg! Men ende opp med å våkne klokken tolv, Får da måtte jeg på do, Og da fikk jeg ikke til og sove lenger..

Og her ligger jeg å Snakker med en Kompis over Facetime, Så nå er jeg virkelig Lysvåken.. Så vet ikke når jeg kommer til og sovne, For klokken ni så skal jeg dra til Legen, For jeg skal nemmelig ta ut P-staven, Så hvis jeg ikke sovner før klokken åtte, så er det jo ikke noe vits i å legge seg til å sove.. Så er vell kanskje bare å holde ut egentlig.. Jeg må rett og slett si at jeg Elsker Våken netter! Jeg lurer virkelig når jeg har tenkt til å få dette døgnrytmen på stell, dette har virkelig foregått siden 8 Klassen. Og det begynner å bli noen år siden jeg gikk på Ungdomsskolen, Jeg har virkelig ikke tro på at denne døgnrytmen skal komme seg på plass. Men eneste som er kjempe bra, Er at når jeg virkelig må opp, så kommer jeg meg opp. Men må jeg ikke opp, så stir jeg virkelig ikke opp heller. Så har ikke noe problemer med å komme meg opp når jeg må, Men det kan vell ha med at jeg må ha på 4-5 Vekkerklokker også da.. Så en vakker dag får vi bestemme oss for å få denne døgnrytmen på plass..

Likes

Comments

1. «Nå må du slutte å grine!»

De mener du bør la barnet få uttrykke følelsene sine. Det skal være greit å være sur, glad og trist, for det er en del av livet enten du er voksen eller barn.

2. «Ikke spis det, du blir tjukk»

Fokuser på det positive og ikke det negative med et sunt kosthold. Denne typen kommentarer kan skremme barn og skade deres selvbilde. Selv om du kanskje ikke mener det vondt kan barna huske slikt lenge.

3. «Hvorfor må jeg si det samme 100 ganger?!»

Om du har sagt dette bør du revurdere hvordan du kommuniserer med barnet, for det er åpenbart at noe ikke når gjennom. Still åpne spørsmål som gjør at barnet reflekterer over sine gjerninger.

4. «8 er bra, men 12 er bedre»

Igjen må du fokusere på det positive. Ikke skap et press hjemme, for det er sannsynligvis et press på skolen og blant vennene allerede.

5. «Du gjør meg rasende»

Forsøk å holde deg rolig, uansett hva som skjer. For det første kan du kanskje si noe du vil angre på, men husk at barnet også vil lære at dette er måten å reagere på i slike tilfeller. Dette kan være en prøvelse, men hold deg rolig og pust ut.

6. «Jeg er så tjukk, jeg må på slanker’n»

Ikke la barnet få det samme forholdet til kroppen din som deg. Barnet elsker deg uansett, og ikke lær dem at kroppspress er noe de bør tenke på i ung alder.

7. «Jeg har prøvd sigaretter/narkotika da jeg var barn»

Dette legitimerer at barnet kan prøve det selv. Ikke snakk om røyk eller narkotika som noe harmløst, men ha en seriøs prat om det hvis temaet skulle dukke opp.

8. «Ro deg ned!»

Se punkt tre. La de få utløp for følelsene sine og forhold deg rolig, slik at de lærer at det er slik man takler en sånn situasjon.

9. «Du er så lat»

Ikke kom med små sårende kommentarer, men bygg opp barnets selvtillit med ros og positiv tankegang.

Likes

Comments

Nå er det 1 uke og 1 dag siden jeg hadde Operasjon, Og jeg har ikke ord på hvor vondt det er å gå på Do enda, Noen ganger så følelse som jeg har Blerekatar, men jeg vet virkelig ikke at jeg har det. Så jeg håper virkelig det går over snart, Får det verste jeg vet er å ha vondt.. Jeg skulle ønske jeg spurte om hvor lenge jeg hadde smerter i underlivet, Men det tenkte jeg virkelig ikke på når Lege visiten var på Sykehuset. Så da får jeg heller gå å vente på at disse Smertene Forsvinner... Men jeg håper virkelig det går over snart, For det er mange ganger det er så ille at jeg hyler nesten når jeg sitter på do, men jeg må nok bare overleve disse Smertene! Utrolig hva vi tåler og hva vi må gå igjennom.. Jeg skal egentlig ikke klage, Får en Fødsel ser værre ut egentlig. 😖

Nå har vi allerede kommet til Onsdagen, Og nå er det virkelig ikke lenge igjen til det er helg, I morgen blir det å prøve seg på jobb igjen, Så etter klokken to i morgen, så er det helg igjen gitt. Jeg har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til helg nå.. Når du gleder deg til noe, Så går det virkelig ikke fort nok, Og det hater jeg virkelig.. Men før eller senere så blir det nok helg. BLOGGES!

  • 2016
  • 244 lesere

Likes

Comments

Likes

Comments

Endelig har iOS 10 kommet ut, Jeg var veldig raskt til å installere den nye Oppdateringen, for jeg var utrolig spent på den nye instillingen. Og jeg skal virkelig si at hver eneste gang Appel kommer ut med en splitter ny Oppdatering, så kjenner jeg at jeg blir glad 😁 For dem klarer virkelig å komme meg så bra instilling, Og dem lager aldri samme funksjonen.. så er helt fornøyd med 10 ! 😍 Husker når dem kom ut med iOS 9, får da var jeg litt mer skeptisk, men etter en uke, så klarte jeg faktisk å like den nye oppdateringen.. helt rart!

Men med iOS 10 likte jeg med en gang, er super fornøyd med at jeg holder meg til Iphone, ikke noe annet 😊 Jeg er 100% sikker på at jeg ikke kommer til å skifte ut tlf, men jeg har litt lyst på Iphone 7 plus, men ettersom den kommer ut denne uken, så er det dyrt, å så mye penger har jeg ikke. så da venter jeg heller med at prisen blir redusert 😊 Men er super fornøyd med Iphone 6s å Plus, så skal nok klare å ha disse ei god stund 😁 Også håper jeg at det kommer en kjempe bra oppdatering til Macbook også snart! 😜 Får bare vente i spenning..

- Er du også en Iphone/appel Elsker ?

  • 2016
  • 252 lesere

Likes

Comments

Da var denne Lørdagen i September over også.. Kan vell godt si at dette har vært min kjedeligste helga på lenge egentlig.. Men kan vell godt si at det har vært utrolig godt å slappe av alene denne helgen. Plan var å drikke egentlig, men jeg sparer meg til neste helg i stede, For da er det nemmelig Septemberdans med Ingemars på Sprova, Og det gleder jeg meg til! For det er virkelig ikke ofte Ingemars er samlet i Trøndelag, Og det er lenge siden jeg har hørt dem Live nå.. Så neste helg håper jeg blir en konge kveld rett og slett. Men kjenner det har vært herlig å ikke tenkt på Alkohol denne helgen, det var vell kanskje på tide med edru helg også så..

Nå er det virkelig ikke lenge igjen til jeg skal prøve å finne sengen, Men jeg klarer ikke å legge fra meg Netflix, Får jeg holder på med alle sesongene av Girlmore girls, Og jeg har planer om å bli ferdig med å se det før oppfølgeren kommer ut på Netflix, Jeg er allerede i Sesong 5, så har noen igjen. Og hvis jeg ikke tar feil, så kommer det ny Sesong i November.. Gleder meg! Det er så herlig å se at dem begynner å lage litt oppfølger av Serier, Så jeg håper det kommer noen Episoder av One Tree hill også, men tiden vil vise egentlig.. Også venter jeg på Sesong 2 av Under samme tak, Det er hvertfall spennende, så må vell finne ut når den kommer på Netflix også... Så jeg er rå fornøyd med at jeg forsetter og ha Netflix..

Likes

Comments