Endelig har knall været kommet hit til Trøndelag også, Det har vært mange Fantastiske dager med Knall vær, Varme helt opp til 30 grader, Og det kan jeg virkelig like, Og det var egentlig på tide at vi fikk et sånt vær i Trøndelag nå.. Får etter at det hadde regna hver eneste dag lenge nok, Så ble vi lei av det. Og trengte litt sol. Så har allerede klart å blitt både Solbrent å brun dem siste dagene.. Og fin være skal vi få med oss helt til neste helg, Og det kan jeg like.. Har også bada lamme ei venninne, Stor kosa meg med henne rett og slett. Så gleder meg på Fortsettelsen, Og håper virkelig vi har dette været heile sommeren nå. Det hadde bare vært helt Fantastisk så..

Så kan vell godt si at dem siste ukene så har jeg ikke vært så mye på datan, For jeg har vært får det meste ute egentlig, Gidder jo ikke å sitte inne når det er sol å varmt ute, Da vil mann jo bade å sole seg i stede.. Men akkurat nå er det ikke sol, Bare blå himmel, Så da nyter jeg tiden inne med å vaske litt klær å leilighet, Får det har jeg ikke rukket å gjort i det siste, Så det er vell kanskje på tide å gjøre det nå så.. Så det skal jeg gjøre i heile kveld i hvertfall.. Trenger virkelig å vaske klær nå, begynner å bli tomt i Kleskape mitt så.. Men nå Blogges vi siden..Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Etter mange dagene og Ukene med regn, Så fikk endelig Trøndelag litt varme og sol i dag. Men vi må virkelig nyte det mens vi kan, For til uken igjen så er det meldt dårlig vær igjen.. jeg tror virkelig Trøndelag holder på å bli Bergen 2 Snart, For det har regna som bare det i mange dager nå, Ikke en eneste Sol å se.. Så vi fortjener sikkert ikke Sommer i år da.. Når dette været er så ustabilt så har man så sykt lyst til å dra på Ferie til Syden! Men mann må nok holde seg hjemme, For det koster jo en del å dra ditt også så, Så vi får bare håpe på at Trøndelag får knall vær i mange dager/uker snart.. Det hadde hvertfall vert supert.. Mann blir jo Så slapp av dårlig vær også, Så det var godt at det ble Sol å varme i dag..

Nå er det ikke mange dagene til Juni er over, Så på Lørdagen så er vi Allerede i Juli igjen, Jeg synes at disse måndene går alt for fort, Synes ikke det var så lenge siden vi hadde April en gang.. Så før vi vet orde av det, Så er det plutselig Desember og Vinter igjen, Men det gjør meg ingenting. For jeg elsker vinter, Men det er selvfølgelig godt med Sommer også da.. Men ikke når været er så ustabilt som det er nå så.. Men Jeg skal nok være klar for en ny måned når helgen kommer.. Så Juli må bare komme nå, Og håper Juli Bringer oss Sommervarme, For det hadde gjort seg nå! Blir jo Bleik av dette værtet så... Her er noen bilder som jeg tok nettopp, Måtte jeg dokumentere at vi hadde fått knall vær i dag!


Likes

Comments

Da kan vi ønske 1 Juni velkommen, Og det betyr endelig Vømmølhelg, I dag starter Faktisk vømmølfestivalen, Men det skjer ikke så mye før i morgen, Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg allerede.. Ser virkelig frem til å kose meg sammen med verdens beste Jenter i helgen. Og jeg har virkelig tru på at dette bli en kjempe fin helg. Men jeg vil ikke tenke på hvordan Søndagen kommer til å bli, Jeg tar virkelig ikke Sorgene på Forskudd har jeg funnet ut, Jeg får ta det som det kommer egentlig..

Denne uken har jeg vell ikke gjort så masse, Jeg har vell bare gjort litt husarbeid, Også var jeg i Sverige sammen med noen venner på Tirsdagen, uansett om jeg var blakk, så ble jeg med en tur får å være litt sosial, Og får å få tiden til å gå litt fortere. For det er dritt kjedelig å bære sitte hjemme hele tiden så... Men jeg er enda ikke ferdig med husarbeid, Så jeg blir nok å holde på meg det i kveld også tror jeg.. Så vi får nu se hvor fort jeg blir ferdig med Leiligheten.. Men nå blogges vi siden!


  • 191 Lesere

Likes

Comments

Nå synes jeg virkelig at Mai har gått alt for fort, For på Torsdagen så er det 1 Juni Allerede, Og dagene flyr av sted synes jeg. Men gjør ikke noe om at 1 Juni kommer på Torsdagen, For det betyr faktisk nemmelig at det ikke er mange dagene igjen til VømmølFestivalen begynner. Bare 3 dager igjen, så er det plutselig Vømmøl.. Men ettersom det starter på Torsdagen, så er det ikke noe som skjer før Fredagen og Lørdagen. Men jeg skal ikke drikke før på Lørdagen, For det er da det er store dagen med Vømmøltog og Fest i Folkeparken, hvis jeg drikke på Fredagen, Så er virkelig Lørdag ødelagt får meg. For den siste gangene jeg har drukket nå, så har jeg blitt så fyllesyk. Så jeg tar ikke sjansen på å være Fyllesyk på Lørdag, Og ikke klare å drikke... Men plutselig så er det Lørdag igjen.. Gleder meg som en liten unge til det nå så..

haha, Jeg er virkelig tidlig opp i dag, Men det er kanskje ikke så rart, Sovnet på Sofaen klokka syv i går kveld, Og våknet får en time siden på sofaen. Jeg skulle bare ha meg en liten Powernap, men den ende opp med å bli stor i stede. Men sånn kan det gå når du er sykt trøtt.. Så nå skal jeg se litt på tv og spise litt Frokost, Før jeg skal til legen en tur, Også får vi se hva dagen bringer, Tar det som det kommer egentlig.. Tror vi kan være heldig med været i dag også, Får sola har stått opp når jeg ser ut, Så det kan fort bli knall vær ute.. Men Blogges!


Likes

Comments

Nå har vi allerede snart kommet til Slutten av Mai, Det er noen dager igjen til det er plutselig Juni.. Altså neste helg så er vi plutselig i juni allerede, Utrolig hvor fort tiden går synes jeg. Synes ikke det var så lenge siden vi fikk Mai, Men begynner å bli en god del dager siden det nå.. Denne Sommeren tror jeg går utrolig fort tror jeg.. Men det jeg Eneste gleder meg til nå, er VømmølFestivalen, For nå er det virkelig ikke lenge igjen til det smeller på Verdal, Den skjer jeg virkelig frem til hvert år. Så den 1 Juni så starter den. Og det blir kjempe bra!

Akkurat nå fortiden finner jeg meg i Trondheim, Skulle Ferie 17 mai Sammen med Tante, Onkel , Farfar og Søskenbarna i Trondheim. Og skal være her til 28 Mai, Det er litt godt å komme seg bort fra Verdal også, Men det er godt å komme hjem også da.. Grunn til at jeg bestemte meg for å dra til Trondheim, Er på grunn av at jeg enda ikke har hatt rolig helg siden Februar, Så nå synes jeg det var på tide å ha Edru helg også, Og da er det bare å stikke til Trondheim.. Hadde jeg vært hjemme nå, så hadde jeg nok drukket denne helga. Klarer virkelig ikke å si nei til alkohol når helga kommer 😂 Det kan vell ha med at jeg ikke gidder å kjede live av meg også da, men sånn er det, må nyte live mens jeg kan, For plutselig er det over... Så jeg er litt glad for at jeg skal være her frem til neste søndag.. Får jeg drikker jo ikke uke dagene, Og Vømmølfestival helgen kommer til å bli hard nok.. For Vømmøl Starter Torsdagen og Avslutter natt til Søndag, Så det er liksom 3 dagers fest. Men er usikker på om det blir 3 Dagers, Tror jeg nøyer meg med 2 Dagers Gitt... Så bare å se frem til neste helg! Blogges

  • 196 Lesere

Likes

Comments

Da kan vi endelig snart Ønske Velkommen til Eliterserien 2017 også, Klokken åtte i kveld, Så spiller Rosenborg mot Odd-Grenland, Og hvor gøy hadde det ikke vært vis Rosenborg hadde vunnet denne kampen.. I Fjord spilte dem også mot Odd i den Første kampen, Og der ble det tap dessverre! Så det hadde vært utrolig gøy hvis vi klarer å vinne denne kampen i kveld..

Og med Utsolgte Tribune nesten, så blir det et kjempe bra kveld med kamp.. Jeg hadde planer om å dra på Lerkendal, Men jeg venter heller til den 16 Mai med å dra ditt i stede.. Så jeg ser det heller på Tvn i kveld, Og håper på at dem klarer å slå inn noen mål og ikke minst vinne denne kampen mot odd.. Så vi får egentlig håpe på det beste.. Men det er så utrolig herlig at vi endelig er i gang med Eliteserien igjen, Har venta lenge på denne nå.. Også satser vi på at det blir 2 gull tre år på rad. Det må vi nok klare! Jeg har så lyst til å prøve å dra på Flere kamper i år, Men ettersom det er så langt å dra, så blir det vanskelig å få med seg såpass mange kamper på Lerkendal, Og da er det rett og slett billigere å sitte hjemme å se på kamp! Det hadde vært annerledes hvis jeg bodde i Trondheim, Da ha jeg kunna vært på alle hjemme kampene nesten, Men sånn er det virkelig ikke! Så får bare dra på dem jeg har råd til å dra på.. Så gleder meg allerede! BLOGGES 😘


Likes

Comments

Da er det bare å sette i gang å ønske Velkommen til 1 April, Heldigvis så har jeg ikke blitt lura noe i dag, Jeg har lært at jeg virkelig ikke skal tro på noe når 1 April kommer. Og heldigvis så er det ingen som har prøvd å lure meg heller, Så det er jo kjempe flott! Men jeg prøvde og lure alle sammen på Facebook, Men med min flaks, så klarte jeg virkelig ikke å gjøre det... Men sånn er det, Ikke alle er like lett lurt lenger så..

Nå som det er helg, Så tilbringer jeg den i Trondheim hjemme til Tante, Onkel Og Søskenbarna. Hadde egentlig bestemt meg får mange uker siden at jeg skulle dra hit denne helgen.. Ettersom jeg ikke er så flink til å dra så ofte, Så synes jeg virkelig det var på tide å komme seg en tur til Trondheim igjen, Og det er bestandig koselig å komme hit. Og det er bestandig noe som skjer her.. Så når mann er i Trondheim, Så er det virkelig vanskelig å kjede live av seg, Noe som skjer hver eneste time.. Så angrer ikke på at jeg dro hit i helgen.. Men det er så synd at helga er fort over, Får plutselig så er Det Søndag igjen, Men heldigvis så skal jeg være her til Mandagen, Får som regel så gidder jeg ikke å ta toge hjem over igjen..

Men denne gangen skal jeg ikke hjem, Etter at jeg har vært her, Så går turen til Kristiansund sammen med Mamma og Broren min.. Vi skal hjelpe Onkel å flytte, ettersom han ikke klarer å rydde ut av Leiligheten selv, så må han ha hjelp til det. Så Mamma og Broren kommer og henter meg i halv ti tiden på Mandags morgen, Sånn at vi er i rett tid i Kristiansund. Også var det snakk i at vi skal være der til Onsdag eller Torsdag, kommer an på hvor lang tid vi bruker på å rydde ned leiligheten og kaste ting.. Så vi tar vell oss god tid, det er jo ikke vits i å stresse så. Så denne helgen har vært super, Også tror jeg virkelig at uken også blir kjempe super.. Gleder meg som en liten unge.. Men BLOGGES siden! 😍

  • 2017
  • 260 Lesere

Likes

Comments

Nå er det ikke mange dager igjen til vi plutselig er i April.. Utrolig hvor fort ukene/måndene flyr av stede.. Synes ikke det var lenge siden vi hadde 1 Januar jeg, Og nå er vi snart allerede i April.. På Mandagen så var det Første vår dag, Og det betyr at Vinteren er over, Og det liker jeg ikke helt 😞 Får jeg er ikke helt Ferdig med denne vinteren, Uansett om vi har hatt en Dårlig vinter i år.. Jeg håper hvertfall at vi har Snø når Påsken kommer, Får den er jo veldig sein i år, Så det er vell lov å håpe! Ettersom vi hadde Snø i Mai i fjor, Så håper jeg rett og slett at vi har snø lenge i år også så..

Jeg har enda ikke fått Kjørt Snøscooter Stroline i år, Men Allerede til helgen så er det håp om at vi skal på Scooter tur.. Vi har bare hatt noen scooter tur på hytten som har vært kjempe koselig. Så da er det bare håpe om at det blir en fin tur til helge også, Også håper jeg på at det blir knall vær til helgen.. For da er det hvertfall super tur til Storline.. Gleder meg allerede! Også først helga på April, blir det å koble litt av, Og dra til Trondheim, Og det gleder jeg meg til. Så ser virkelig frem til disse to helgene nå.. Så er ikke mange dagene igjen til det blir helg igjen 👊😃 Blogges!


Likes

Comments

Oi, ble vell en plutselig lang blogg Pause på meg.. Det har skjedd så mye den siste tiden at jeg ikke har tenkt på bloggen i det heile tatt. Men nå er jeg kanskje tilbake igjen får fult.. Tiden vil vise! Denne uken har alle i Trøndelag Vinterferie, og det har endelig jeg også.. Så denne skal jeg nyte maks.. Men etter at jeg har vært på Namsos i morgen, så skal jeg dra på hytta å være noen dager sammen med Søstra, Kjæresten hennes og Tanteungen min.. Og det gleder jeg meg til! For jeg elsker å tilbringe tid med Søstra å dem.. Så det kommer til å bli en kjempe bra uke..

I helgen så hadde jeg Emma på besøk, Ettersom det var utrolig lenge siden jeg hadde sett henne, så hadde jeg lyst til å ha henne på Overnatting til meg, Og jeg fikk låne henne.. Så vi har stor kosa oss heile helge, Utrolig koselig helg i hvertfall.. Helgen gikk rett og slett får fort synes jeg, Men sånn er det når vi har det kjempe artig sammen egentlig... Så det ble en finfin helg sammen med Emma i hvertfall. Men nå er det bare å Konsentrer seg om ny uke, og nye muligheter..


Likes

Comments

Endelig er vente tiden over snart.. I morgen er det på den igjen, Før Jul så fikk jeg henvisning fra Namsos sykehuset.. Noe som jeg viste skulle komme, Så nå er dagen her allerede.. Og jeg kjenner jeg gruver meg litt. Det som er virkelig snakk om her, Er at jeg skal til Namsos en tur, For jeg skal foreta en Søvnregistrering.. Jeg slipper heldigvis og bli lagt inn på Sykehuset, Jeg kan få med meg Maskinen hjem, og det er endelig godt.. Får jeg ligger virkelig ikke over på sykehuset hvis jeg ikke må.. Så er spent på hvordan dette funker, og om jeg virkelig får til og sove med denne maskinen på.. Jeg håper hvertfall at jeg ikke må ha maskin resten av mitt liv, For da tror jeg at jeg går på Veggen..

Så når jeg skal tilbake til Namsos igjen på Torsdagen, så håper jeg på det beste! og at dem har noen gode svar til meg.. Jeg kjenner en som sliter med det samme, så han ende opp med og ligge med maskin resten av sitt liv, Og jeg håper virkelig det ikke skjer med meg.. Men skjer det, Så har jeg sikkert ikke noe valg sikkert.. Men sånn er livet nå til dags. Så morgen dagen får bare kom egentlig.. Heldigvis så har jeg ikke time før halv tre, så har noen timer igjen før det skjer... Også skal jeg tilbake til Namsos igjen 21 Februar, Da er det får å snakke med Ernæringsfysiolog, og da håper jeg virkelig det er siste gangen jeg skal snakke med henne, Og at jeg blir henvist til Gastroskopi og pysokolog, Og at jeg snart er klarert får Operasjon 😃

Får før Sommeren skal jeg gå igjennom en Slankeoperasjon, Jeg har vell ikke skrevet om det her inne enda, Får jeg har vært litt i tvil om jeg vil dele det med alle.. Menmen, Mann får bare bite i det sure eple! For uansett så begynner sikkert folk å lure på hvorfor jeg er så tynn til slutt... Dette er noe jeg virkelig vil, Og jeg kommer ikke til å trekke meg uansett hva folk sier og mener, For jeg føler at det blir lettere og være til etter denne Operasjonen.. Så jeg gleder meg til å få sette i gang med både Trening og styrke når jeg er ferdig med Operasjonen. 27 Januar så har det gått 1 år siden jeg var på Info møte, Så dette tar egentlig lang tid.. Men det er jo sakt at fra Første dagen du er på sykehuset så skal det gå 6 månder før du ligger på Oprasjonsborde, Og nå har det snart gått 1 år.. Men det er virkelig verd Vente tiden.. Men det som er mest irritasjon, er at jeg ikke kan planlegge noe frem i tid, Får jeg vet virkelig ikke når Denne operasjonen blir, Så jeg får vell ta det som det kommer egentlig, Og fordrede meg på at når alt av det Obligatoriske er ferdig, så kommer plutselig Daton i posten.. Kjenner jeg både gleder meg og gruver meg.. Får det er ikke en liten Operasjon mann skal igjennom, det er en stor en.. Og jeg vet jo ikke om det er Bypass eller Sleeve enda, Det får jeg jo vite nærmere, og det er jo han som opererer som bestemmer hvilken av delene du skal ha.. Men jeg selvfølgelig håper på Sleeve! Så jeg får ta det som det kommer..

Jeg angrer virkelig ikke på dette valget, Og tror nok ikke jeg kommer til å gjøre det heller... får jeg er fast bestemt på å klare denne operasjonen. uansett om du må være ro i 2 månder etterpå, så skal jeg nok klare dette.. så lenge du har tro på deg selv, så skal nok dette gå kjempe bra! Håper bare det blir operasjon før Sommern, så jeg slipper å vente til neste jul, Men tiden vil vise... Men det jeg gruver meg mest til, er Gastroskopi!! Men kommer nok til og overleve den også etterhvert... så i 2016 ble det noen turer til Namsos, Og det blir det i 2017 også...

Likes

Comments