Nå har vi endelig kommet til Desember, Og det betyr Håndball.. Desember er virkelig ikke det samme uten Håndballjentene på tvn, Og dem gjør det utrolig bra i år, Som regel bruker dem å tape åpningskampene som vi har sett i mange år nå. Men endelig klarte dem å vinne første kamp, Og dem har vunnet alle 3 kampene dem har spilt. Så nå er dem i 8delsfinalene, og det er kjempe bra.. Men det hadde jo vært kjempe supert og vinne dem 2 siste kampene dem skal spille før 8delsfinalene begynner.. Så tiden vil nu vise hvordan dem gjør der fremover. Men ettersom det ble tap i OL, så håper vi virkelig at det blir Gull i år, Men dette ser virkelig bra ut i år.. Så jeg er utrolig spent på hvordan dem klarer seg og hvem dem evt kommer i Finalen med.. Det hadde jo vært fint hvis Norge havnet i Finalen med Sverige. Når Håndball VM er over, Så er det endelig ikke lenge igjen til Julaften, Det går utrolig fort mot 24 Desember, Og plutselig så er dette åre over også..

Rett og slett så synes jeg ikke det var så lenge siden vi hadde Jul sist jeg, Så dette året har virkelig gått utrolig fort synes jeg, Fortere en jeg hadde trodd.. Men 2018 kan plutselig gå kjempe fort det også, Men jeg har trua på at 2018 kommer til å bli et kjempe bra år, Det blir det for meg i hvertfall. Kan skrive om det senere i et annet innlegg, Så får vi bare Ønske Håndballjentene Lykke til Videre i VM, og håpe dem vinner alle kampene. Onsdagen er en hvile dag får Håndballjentene, Men på Torsdagen er dem tilbake nok en gang! Og jeg gleder meg allerede kjenner jeg...

- Har du også Tradisjon at du må se på Håndball i Desember?

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Hva skal mann si? Nå er det snart Fire månder siden jeg blogget sist. Får og være helt ærlig, så aner jeg virkelig ikke hvorfor det ble så brå slutt på å skrive hver eneste dag.. Jeg har rett og slett ikke tenkt på denne Bloggen på en god stund. Det kan vell ha med at jeg har hatt så mye å gjort den siste måndene, at jeg virkelig ikke har hatt tid til å sette meg ned på Datan får å skrive.... Men har tenkt masse i dag på bloggen, Om jeg virkelig skal komme tilbake, eller om jeg skal bare avslutte dette nå..


Føler jeg egentlig ikke har noe motivasjon eller noe å skrive om. Så hvorfor skal jeg forsette? Skulle ønske jeg var en kjempe flink blogger som alle dere der ut i den store verden, Men jeg er ikke så flink på dette rett og slett. Jeg må vell si at jeg aldri har vært så flink på det, har blogga i mange år, men føler forsatt ikke at jeg får det til som jeg ønsker det.. Så vurdere rett og slett å legge denne bloggen på hylla kanskje! Eller jeg får se hva jeg gjør til slutt. Har ikke helt klart å tatt en beslutning egentlig. Men nå skal jeg legge meg til og sove, For er super trøtt.. Og kjenner Senga frister mer en å sitte på datan egentlig.. Blogges Sikkert snart igjen!


Likes

Comments

Endelig har knall været kommet hit til Trøndelag også, Det har vært mange Fantastiske dager med Knall vær, Varme helt opp til 30 grader, Og det kan jeg virkelig like, Og det var egentlig på tide at vi fikk et sånt vær i Trøndelag nå.. Får etter at det hadde regna hver eneste dag lenge nok, Så ble vi lei av det. Og trengte litt sol. Så har allerede klart å blitt både Solbrent å brun dem siste dagene.. Og fin være skal vi få med oss helt til neste helg, Og det kan jeg like.. Har også bada lamme ei venninne, Stor kosa meg med henne rett og slett. Så gleder meg på Fortsettelsen, Og håper virkelig vi har dette været heile sommeren nå. Det hadde bare vært helt Fantastisk så..

Så kan vell godt si at dem siste ukene så har jeg ikke vært så mye på datan, For jeg har vært får det meste ute egentlig, Gidder jo ikke å sitte inne når det er sol å varmt ute, Da vil mann jo bade å sole seg i stede.. Men akkurat nå er det ikke sol, Bare blå himmel, Så da nyter jeg tiden inne med å vaske litt klær å leilighet, Får det har jeg ikke rukket å gjort i det siste, Så det er vell kanskje på tide å gjøre det nå så.. Så det skal jeg gjøre i heile kveld i hvertfall.. Trenger virkelig å vaske klær nå, begynner å bli tomt i Kleskape mitt så.. Men nå Blogges vi siden..Likes

Comments

Etter mange dagene og Ukene med regn, Så fikk endelig Trøndelag litt varme og sol i dag. Men vi må virkelig nyte det mens vi kan, For til uken igjen så er det meldt dårlig vær igjen.. jeg tror virkelig Trøndelag holder på å bli Bergen 2 Snart, For det har regna som bare det i mange dager nå, Ikke en eneste Sol å se.. Så vi fortjener sikkert ikke Sommer i år da.. Når dette været er så ustabilt så har man så sykt lyst til å dra på Ferie til Syden! Men mann må nok holde seg hjemme, For det koster jo en del å dra ditt også så, Så vi får bare håpe på at Trøndelag får knall vær i mange dager/uker snart.. Det hadde hvertfall vert supert.. Mann blir jo Så slapp av dårlig vær også, Så det var godt at det ble Sol å varme i dag..

Nå er det ikke mange dagene til Juni er over, Så på Lørdagen så er vi Allerede i Juli igjen, Jeg synes at disse måndene går alt for fort, Synes ikke det var så lenge siden vi hadde April en gang.. Så før vi vet orde av det, Så er det plutselig Desember og Vinter igjen, Men det gjør meg ingenting. For jeg elsker vinter, Men det er selvfølgelig godt med Sommer også da.. Men ikke når været er så ustabilt som det er nå så.. Men Jeg skal nok være klar for en ny måned når helgen kommer.. Så Juli må bare komme nå, Og håper Juli Bringer oss Sommervarme, For det hadde gjort seg nå! Blir jo Bleik av dette værtet så... Her er noen bilder som jeg tok nettopp, Måtte jeg dokumentere at vi hadde fått knall vær i dag!


Likes

Comments

Da kan vi ønske 1 Juni velkommen, Og det betyr endelig Vømmølhelg, I dag starter Faktisk vømmølfestivalen, Men det skjer ikke så mye før i morgen, Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg allerede.. Ser virkelig frem til å kose meg sammen med verdens beste Jenter i helgen. Og jeg har virkelig tru på at dette bli en kjempe fin helg. Men jeg vil ikke tenke på hvordan Søndagen kommer til å bli, Jeg tar virkelig ikke Sorgene på Forskudd har jeg funnet ut, Jeg får ta det som det kommer egentlig..

Denne uken har jeg vell ikke gjort så masse, Jeg har vell bare gjort litt husarbeid, Også var jeg i Sverige sammen med noen venner på Tirsdagen, uansett om jeg var blakk, så ble jeg med en tur får å være litt sosial, Og får å få tiden til å gå litt fortere. For det er dritt kjedelig å bære sitte hjemme hele tiden så... Men jeg er enda ikke ferdig med husarbeid, Så jeg blir nok å holde på meg det i kveld også tror jeg.. Så vi får nu se hvor fort jeg blir ferdig med Leiligheten.. Men nå blogges vi siden!


  • 267 Lesere

Likes

Comments

Nå synes jeg virkelig at Mai har gått alt for fort, For på Torsdagen så er det 1 Juni Allerede, Og dagene flyr av sted synes jeg. Men gjør ikke noe om at 1 Juni kommer på Torsdagen, For det betyr faktisk nemmelig at det ikke er mange dagene igjen til VømmølFestivalen begynner. Bare 3 dager igjen, så er det plutselig Vømmøl.. Men ettersom det starter på Torsdagen, så er det ikke noe som skjer før Fredagen og Lørdagen. Men jeg skal ikke drikke før på Lørdagen, For det er da det er store dagen med Vømmøltog og Fest i Folkeparken, hvis jeg drikke på Fredagen, Så er virkelig Lørdag ødelagt får meg. For den siste gangene jeg har drukket nå, så har jeg blitt så fyllesyk. Så jeg tar ikke sjansen på å være Fyllesyk på Lørdag, Og ikke klare å drikke... Men plutselig så er det Lørdag igjen.. Gleder meg som en liten unge til det nå så..

haha, Jeg er virkelig tidlig opp i dag, Men det er kanskje ikke så rart, Sovnet på Sofaen klokka syv i går kveld, Og våknet får en time siden på sofaen. Jeg skulle bare ha meg en liten Powernap, men den ende opp med å bli stor i stede. Men sånn kan det gå når du er sykt trøtt.. Så nå skal jeg se litt på tv og spise litt Frokost, Før jeg skal til legen en tur, Også får vi se hva dagen bringer, Tar det som det kommer egentlig.. Tror vi kan være heldig med været i dag også, Får sola har stått opp når jeg ser ut, Så det kan fort bli knall vær ute.. Men Blogges!


Likes

Comments

Nå har vi allerede snart kommet til Slutten av Mai, Det er noen dager igjen til det er plutselig Juni.. Altså neste helg så er vi plutselig i juni allerede, Utrolig hvor fort tiden går synes jeg. Synes ikke det var så lenge siden vi fikk Mai, Men begynner å bli en god del dager siden det nå.. Denne Sommeren tror jeg går utrolig fort tror jeg.. Men det jeg Eneste gleder meg til nå, er VømmølFestivalen, For nå er det virkelig ikke lenge igjen til det smeller på Verdal, Den skjer jeg virkelig frem til hvert år. Så den 1 Juni så starter den. Og det blir kjempe bra!

Akkurat nå fortiden finner jeg meg i Trondheim, Skulle Ferie 17 mai Sammen med Tante, Onkel , Farfar og Søskenbarna i Trondheim. Og skal være her til 28 Mai, Det er litt godt å komme seg bort fra Verdal også, Men det er godt å komme hjem også da.. Grunn til at jeg bestemte meg for å dra til Trondheim, Er på grunn av at jeg enda ikke har hatt rolig helg siden Februar, Så nå synes jeg det var på tide å ha Edru helg også, Og da er det bare å stikke til Trondheim.. Hadde jeg vært hjemme nå, så hadde jeg nok drukket denne helga. Klarer virkelig ikke å si nei til alkohol når helga kommer 😂 Det kan vell ha med at jeg ikke gidder å kjede live av meg også da, men sånn er det, må nyte live mens jeg kan, For plutselig er det over... Så jeg er litt glad for at jeg skal være her frem til neste søndag.. Får jeg drikker jo ikke uke dagene, Og Vømmølfestival helgen kommer til å bli hard nok.. For Vømmøl Starter Torsdagen og Avslutter natt til Søndag, Så det er liksom 3 dagers fest. Men er usikker på om det blir 3 Dagers, Tror jeg nøyer meg med 2 Dagers Gitt... Så bare å se frem til neste helg! Blogges

  • 272 Lesere

Likes

Comments

Da kan vi endelig snart Ønske Velkommen til Eliterserien 2017 også, Klokken åtte i kveld, Så spiller Rosenborg mot Odd-Grenland, Og hvor gøy hadde det ikke vært vis Rosenborg hadde vunnet denne kampen.. I Fjord spilte dem også mot Odd i den Første kampen, Og der ble det tap dessverre! Så det hadde vært utrolig gøy hvis vi klarer å vinne denne kampen i kveld..

Og med Utsolgte Tribune nesten, så blir det et kjempe bra kveld med kamp.. Jeg hadde planer om å dra på Lerkendal, Men jeg venter heller til den 16 Mai med å dra ditt i stede.. Så jeg ser det heller på Tvn i kveld, Og håper på at dem klarer å slå inn noen mål og ikke minst vinne denne kampen mot odd.. Så vi får egentlig håpe på det beste.. Men det er så utrolig herlig at vi endelig er i gang med Eliteserien igjen, Har venta lenge på denne nå.. Også satser vi på at det blir 2 gull tre år på rad. Det må vi nok klare! Jeg har så lyst til å prøve å dra på Flere kamper i år, Men ettersom det er så langt å dra, så blir det vanskelig å få med seg såpass mange kamper på Lerkendal, Og da er det rett og slett billigere å sitte hjemme å se på kamp! Det hadde vært annerledes hvis jeg bodde i Trondheim, Da ha jeg kunna vært på alle hjemme kampene nesten, Men sånn er det virkelig ikke! Så får bare dra på dem jeg har råd til å dra på.. Så gleder meg allerede! BLOGGES 😘


Likes

Comments

Da er det bare å sette i gang å ønske Velkommen til 1 April, Heldigvis så har jeg ikke blitt lura noe i dag, Jeg har lært at jeg virkelig ikke skal tro på noe når 1 April kommer. Og heldigvis så er det ingen som har prøvd å lure meg heller, Så det er jo kjempe flott! Men jeg prøvde og lure alle sammen på Facebook, Men med min flaks, så klarte jeg virkelig ikke å gjøre det... Men sånn er det, Ikke alle er like lett lurt lenger så..

Nå som det er helg, Så tilbringer jeg den i Trondheim hjemme til Tante, Onkel Og Søskenbarna. Hadde egentlig bestemt meg får mange uker siden at jeg skulle dra hit denne helgen.. Ettersom jeg ikke er så flink til å dra så ofte, Så synes jeg virkelig det var på tide å komme seg en tur til Trondheim igjen, Og det er bestandig koselig å komme hit. Og det er bestandig noe som skjer her.. Så når mann er i Trondheim, Så er det virkelig vanskelig å kjede live av seg, Noe som skjer hver eneste time.. Så angrer ikke på at jeg dro hit i helgen.. Men det er så synd at helga er fort over, Får plutselig så er Det Søndag igjen, Men heldigvis så skal jeg være her til Mandagen, Får som regel så gidder jeg ikke å ta toge hjem over igjen..

Men denne gangen skal jeg ikke hjem, Etter at jeg har vært her, Så går turen til Kristiansund sammen med Mamma og Broren min.. Vi skal hjelpe Onkel å flytte, ettersom han ikke klarer å rydde ut av Leiligheten selv, så må han ha hjelp til det. Så Mamma og Broren kommer og henter meg i halv ti tiden på Mandags morgen, Sånn at vi er i rett tid i Kristiansund. Også var det snakk i at vi skal være der til Onsdag eller Torsdag, kommer an på hvor lang tid vi bruker på å rydde ned leiligheten og kaste ting.. Så vi tar vell oss god tid, det er jo ikke vits i å stresse så. Så denne helgen har vært super, Også tror jeg virkelig at uken også blir kjempe super.. Gleder meg som en liten unge.. Men BLOGGES siden! 😍

  • 2017
  • 336 Lesere

Likes

Comments

Nå er det ikke mange dager igjen til vi plutselig er i April.. Utrolig hvor fort ukene/måndene flyr av stede.. Synes ikke det var lenge siden vi hadde 1 Januar jeg, Og nå er vi snart allerede i April.. På Mandagen så var det Første vår dag, Og det betyr at Vinteren er over, Og det liker jeg ikke helt 😞 Får jeg er ikke helt Ferdig med denne vinteren, Uansett om vi har hatt en Dårlig vinter i år.. Jeg håper hvertfall at vi har Snø når Påsken kommer, Får den er jo veldig sein i år, Så det er vell lov å håpe! Ettersom vi hadde Snø i Mai i fjor, Så håper jeg rett og slett at vi har snø lenge i år også så..

Jeg har enda ikke fått Kjørt Snøscooter Stroline i år, Men Allerede til helgen så er det håp om at vi skal på Scooter tur.. Vi har bare hatt noen scooter tur på hytten som har vært kjempe koselig. Så da er det bare håpe om at det blir en fin tur til helge også, Også håper jeg på at det blir knall vær til helgen.. For da er det hvertfall super tur til Storline.. Gleder meg allerede! Også først helga på April, blir det å koble litt av, Og dra til Trondheim, Og det gleder jeg meg til. Så ser virkelig frem til disse to helgene nå.. Så er ikke mange dagene igjen til det blir helg igjen 👊😃 Blogges!


Likes

Comments