Ny uke og nye muligheter nok en gang.. Denne helgen har virkelig gått kjempe fort.. Både William og Theodore hadde Fotball cup denne helgen, Så helgen ble hold til i Heimdalshallen. Så Lørdagen var en kjempe fin dag, med masse Fotball og artigheter.. Heldigvis så gikk Lage til William videre til Søndagen, Så ble noen kamper på Søndagen også. Men da ble ikke jeg med, For jeg skulle på Kino med Annabelle, Hadde lovet henne at vi skulle på kino denne helgen så.. Og det ble en kjempe fin tur, og ikke minst en kjempe bra film synes jeg.. Så denne helgen har vært kjempe herlig og fin kan jeg god si..

Jeg hadde planer om å sove utpå i dag, Ettersom alle skulle på jobb og Skole. men Onkel kom å vekket meg i åtte tiden, Og spurte om jeg kunne være hjemme sammen med Cornelious, han hadde ligget med Omgangen i natt, så da måtte han holde seg hjem fra Barnehagen.. Og ettersom jeg var her enda, så var det bare og ha seg opp av senga og være sammen med han.. Sånn at Tante og Onkel kunne dra på Jobb, Det var egentlig ikke så vanskelig å sti opp idag, Så gjorde ikke noe om Onkel vekket meg.. Koselig å starte dagen tidlig også. Hvertfall når du våkner med at det snør ute.. Så vi får nu se hva jeg og Cornelious finner på, men blir nok å tilbringe dagen inne, ettersom han ikke er helt i form rett og slett..

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

I morgen så er det jo som sakt Fredag igjen, Og det betyr en ny uke med The Stream .. Jeg gleder meg allerede ❤ Jeg har virkelig en drøm om at Skei og Pt skal vinne alt sammen! Så jeg krysser alt jeg har å eier for at dem kommer til å gå videre i morgen også, Også gleder jeg meg til å høre nye sangen som dem kommer meg i morgen.. Jeg har vertfall blitt helt Hekta på Målløs og Etter dæ 💋 Dem er helt fantastisk å høre på! Jeg heier ikke på Skei og Pt på grunn av at dem er Fra Trøndelag og ikke så langt unna der jeg er i fra.. Jeg heier på dem fordi at dem er rå flink, Og fortjener virkelig å vinne dette! For dem kan lage bare sanger hvis dem absolutt vil så.. Så vi får håpe på det beste.. Så gå inn å Høre hvertfall Kunne vært verre 20 ganger før du legger deg og sover. Også Stream den nye sangen som kommer i Morgen.. 😃 Så får vi bare håpe på det beste i morgen egentlig! Blir veldig skuffet hvis dem ikke kommer videre. Så dem får Absolutt 3 stemmer fra meg i morgen!

- Hvem heier du på ? 😊

Likes

Comments

Hadde egentlig planer om å blogge før jeg gikk å la meg i går kveld. Men var så Sliten å trøtt, at jeg ikke gidda og ta opp pc en gang. Så da gikk jeg heller å la meg til å sove i stede.. Egentlig så var planen at Tante og Onkel skulle komme hjem i natt, men ettersom flyet er kansellert og at dem kom seg bare til Amsterdam, så kommer dem ikke hjem før etter klokka fire i morgen.. Var ikke noe ledig plasser på flyet dem egentlig skulle ta hjem så.. Men sånt skjer når mann drar på tur, man kan ikke regne med at flyet kommer seg hjem i tide når det er dårlig vær der dem er så.. Men gjør ikke meg noe at dem blir 1 dag ekstra, for jeg synes det er koselig og stå opp tidlig, får så å levere Cornelious til barnehagen, For da får jeg starte dagen med en gå tur jeg også så! Eneste at det er bare hard å komme seg opp klokka syv på morgen! men med et spark i baken, så kommer jeg meg opp til slutt så.. Så det har vært en kjempe fin uke her i Trondheim..

I morgen er det endelig fredag igjen å helg.. Kjenner det skal bli litt godt med helg, Denne skal jeg virkelig nyte og tilbringe tid sammen med Tante, Onkel og Søskenbarna før jeg drar hjem på Mandagen.. Hadde jeg ikke hatt time til Legen på Tirsdagen, så hadde jeg jo selvfølgelig blitt litt lenger.. men har en plan om å dra tilbake hit igjen så fort som jeg kan.. Vil ikke gjøre som neste gang å ikke komme på en stund, så jeg skal bli litt flinkere til å dra hitt tror jeg.. ❤ Jeg stortrives her, at jeg nesten har lyst til å selge leiligheten å flytte hitt! Men er ikke bare bare å gjøre det heller så.. Så jeg får nok bare nøye meg med tog å bare ligge over i stede!

Likes

Comments

Det skremmer meg litt at dagene går så utrolig fort.. Allerede Tirsdag, og ungene er ferdig på både Skole og Barnehage. Utrolig hvor fort tiden går rett og slett.. Så når du står opp tidlig og har faktisk noe å gjøre, så går disse dagene så utrolig fort synes jeg.. Men sånn er det vell noen ganger.. Men heldigvis så er det noen dager igjen til jeg skal hjem igjen.. Så jeg får nyte det mens jeg kan! Men jeg skal absolutt tilbake igjen, ha jeg ikke skulla til Legen på Tirsdagen, så hadde jeg blitt lengre.. Men jeg har mine plikter hjemme også så..

Men nå gleder jeg meg mest på Lønn kjenner jeg. For det er jo ny tlf i hus, og jeg har ikke Deksel til Iphone, Det irriterer meg at jeg ikke kan bruke Iphone 6 plus Dekslene mine, men på grunn av To kamera på baksiden, så må jeg nok investere i nye Deksler tror jeg.. Så det får koste hva det koste, det er virkelig ikke billig for å si det sånn. Får se om jeg ender opp med å bestille fra Wish til slutt.. Men Jeg vet hvertfall at jeg skal kjøpe meg et på Fredagen, Får jeg vil ikke at min nye tlf skal bli ødelagt så fort, så da er det viktig å ha på deksel også.. Så får vi nu se hva vi finner ut av..

Likes

Comments

Her er noen snapchat bilder fra September og helt til nå, hadde mange flere jeg skulle legge til, men ettersom jeg ikke fikk til å lagre alle, så ble det bare sånn nå ☺️👌

Likes

Comments

God morgen.. Da var det endelig ny uke igjen, Utrolig hvor fort denne helga går.. Synes det ikke var så lenge siden vi fikk fredag jeg, men sånn er det.. Nå er både Barn levert på Skolen og Barnehagen, kom nettopp inn av døren. Får måtte jo levere Cornelious i barnehagen så, Må ærlig innrømme at det var utrolig godt å starte denne dagen med en 20 minutters går tur.. Så helt greit og levere han i barnehagen så 😊

Så nå lurer jeg virkelig hva jeg skal finne på, For det er jo bare meg i dette huset, Må vell sette meg i sofaen og se litt på Serier tror jeg, For det er jo ikke så mye å gjøre på morgen også. Vet bare at jeg skal spise litt Frokost, for rakk ikke å spise før vi måtte gå til Barnehagen.. Det er hvertfall et fantastisk vær her i Trondheim i dag.. Men nå blogges vi siden .. Ha en fin dag alle sammen! :)


  • 97 lesere

Likes

Comments

Har endeli fått kommet meg på plass her i Trondheim.. var ikke i trondheim før klokken seks på kvelden, Det var så utrolig godt å komme seg hit igjen. Så det skal bli kjempe koselig å være her til neste Mandag. I dag har vi faktisk vært så heldig med været også, har vært sol siden jeg sto opp i dag! Så nå er vi faktisk på byåsen å besøker noen venner av Tante å onkel.. så det er jo trivelig det også så.. det føler rett og slett ut som om at det ikke er ettermiddag, får nå begynner det å bli mørkt her ute så, men sånn er det når det er vintertid så..

Men her kommer det noen bilder som ble tatt i dag.. ☺️ Blogges

  • 2016
  • 108 lesere

Likes

Comments

Akkurat nå ligger jeg i senga mi, og snart skal sove noen timer. For turen går til Trondheim imorgen, får jeg skal nemmelig være der til neste Mandag. Og jeg har venta så lenge på denne dagen.. ettersom Tante å onkel skal på en liten tur, så har jeg sakt ja til å passe på Søskenbarna mine mens dem er borte på tur. Og det sier jeg jo selvfølgelig ja til 😍 Han største av dem, skal være hjemme også, så får litt hjelp av ham hvis jeg trenger det! Men jeg skal nok klare det..

Bare å tilbringe 1 uke og 3 dager i Trondheim gjør meg glad, Får jeg trives så utrolig hjemme til tante å alle sammen 😃 Så nøler virkelig ikke med noe når dem spør meg om jeg kan hjelpe til. Ettersom jeg skal være så lenge, så skal Rocky å theo få være med også, sånn er det å ha hunder. Men jeg har ikke noe problem med å ha dem med meg til byen så! så det skal nok gå bra til slutt ☺️ Dem har jo selv en liten hund som går gått overens med Theo og Rocky så! Så nå må bare morgen dagen kom.. ettersom vi ikke har planlagt noe imorgen, så stresser jeg ikke med å ta toge til byen, men jeg skal hvertfall prøve å komme meg på toge som går fra Verdal klokka fire. Så vi får nu se hvor tidlig jeg drar. Men nå sier jeg godnatt ☺️❤️

  • 2016
  • 116 lesere

Likes

Comments

I dag kom endelig Iphone 7 plus inn i huset, og jeg ble så glad når den hadde kommet, får nå har jeg virkelig venta siden Oktober på den, Jeg angrer ikke 1 sek en gang på at jeg skifta fra 6 til 7.. så nå skal jeg prøve å ha en tlf i mange år, men slår aldri feil at jeg skifter hver gang det kommer en ny av Iphone, Og det er jo virkelig ikke så rart da, For dem produsere så bra hver eneste gang, og det er aldri det samme innstillinger på den så, så jeg er hvertfall super fornøyd med den nye tlf. 💋 Så har du tenkt til å bytte Iphone, så anbefaler jeg virkelig den nye Iphone, Og du trenger ikke å skifte ut dine øreklokker, For det er med sånn USB, sånn at du slipper å skifte ut Øreklokkene dine, Jeg trodde bestandig det, men når jeg så at det var med USB til det, så slapp jeg å skifte det ut.. Så jeg er super fornøyd 👐

  • 2016
  • 118 lesere

Likes

Comments

Godmorgen alle der ute i den store verden. Har allerede vært oppe i 1 time! Det var så utrolig godt å få sove 1 time ekstra i natt. og jeg virkelig liker tanken at vi har kommet til vintertid. så nå er Sommeren offisielt over for denne gangen 😊👏🏻 Så nå kan vi godt si velkommen til vinter. Gleder meg allerede! kjenner jeg begynner å savne snøen ekstrem masse nå, så håper det ikke er lenge igjen!

I dag så har Tante varetelling på Coop obs på City syd, så i dag er jeg sammen med Søskenbarne helt alene. og jeg synes det er så utrolig godt å få være sammen med dem! ❤️ Dem er noen herlige unger.. Så ligger å tenker på hva vi kan finne på i dag, får dette været i trøndelag er ikke noe å skryte av 👎🏻 Nå har vi rett og slett hatt elendig vær i mange dager, så da er det bare å holde seg inne, og prøve å finne på noe annet her inne i stede! 😊 Men jeg skal nok klare å kose meg inne å jeg! Ha en fin søndag alle sammen, Blogges!

Likes

Comments