Nå er det ikke mange dager igjen til vi plutselig er i April.. Utrolig hvor fort ukene/måndene flyr av stede.. Synes ikke det var lenge siden vi hadde 1 Januar jeg, Og nå er vi snart allerede i April.. På Mandagen så var det Første vår dag, Og det betyr at Vinteren er over, Og det liker jeg ikke helt 😞 Får jeg er ikke helt Ferdig med denne vinteren, Uansett om vi har hatt en Dårlig vinter i år.. Jeg håper hvertfall at vi har Snø når Påsken kommer, Får den er jo veldig sein i år, Så det er vell lov å håpe! Ettersom vi hadde Snø i Mai i fjor, Så håper jeg rett og slett at vi har snø lenge i år også så..

Jeg har enda ikke fått Kjørt Snøscooter Stroline i år, Men Allerede til helgen så er det håp om at vi skal på Scooter tur.. Vi har bare hatt noen scooter tur på hytten som har vært kjempe koselig. Så da er det bare håpe om at det blir en fin tur til helge også, Også håper jeg på at det blir knall vær til helgen.. For da er det hvertfall super tur til Storline.. Gleder meg allerede! Også først helga på April, blir det å koble litt av, Og dra til Trondheim, Og det gleder jeg meg til. Så ser virkelig frem til disse to helgene nå.. Så er ikke mange dagene igjen til det blir helg igjen 👊😃 Blogges!


Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - klikk her!

Likes

Comments

Oi, ble vell en plutselig lang blogg Pause på meg.. Det har skjedd så mye den siste tiden at jeg ikke har tenkt på bloggen i det heile tatt. Men nå er jeg kanskje tilbake igjen får fult.. Tiden vil vise! Denne uken har alle i Trøndelag Vinterferie, og det har endelig jeg også.. Så denne skal jeg nyte maks.. Men etter at jeg har vært på Namsos i morgen, så skal jeg dra på hytta å være noen dager sammen med Søstra, Kjæresten hennes og Tanteungen min.. Og det gleder jeg meg til! For jeg elsker å tilbringe tid med Søstra å dem.. Så det kommer til å bli en kjempe bra uke..

I helgen så hadde jeg Emma på besøk, Ettersom det var utrolig lenge siden jeg hadde sett henne, så hadde jeg lyst til å ha henne på Overnatting til meg, Og jeg fikk låne henne.. Så vi har stor kosa oss heile helge, Utrolig koselig helg i hvertfall.. Helgen gikk rett og slett får fort synes jeg, Men sånn er det når vi har det kjempe artig sammen egentlig... Så det ble en finfin helg sammen med Emma i hvertfall. Men nå er det bare å Konsentrer seg om ny uke, og nye muligheter..


Likes

Comments

Endelig er vente tiden over snart.. I morgen er det på den igjen, Før Jul så fikk jeg henvisning fra Namsos sykehuset.. Noe som jeg viste skulle komme, Så nå er dagen her allerede.. Og jeg kjenner jeg gruver meg litt. Det som er virkelig snakk om her, Er at jeg skal til Namsos en tur, For jeg skal foreta en Søvnregistrering.. Jeg slipper heldigvis og bli lagt inn på Sykehuset, Jeg kan få med meg Maskinen hjem, og det er endelig godt.. Får jeg ligger virkelig ikke over på sykehuset hvis jeg ikke må.. Så er spent på hvordan dette funker, og om jeg virkelig får til og sove med denne maskinen på.. Jeg håper hvertfall at jeg ikke må ha maskin resten av mitt liv, For da tror jeg at jeg går på Veggen..

Så når jeg skal tilbake til Namsos igjen på Torsdagen, så håper jeg på det beste! og at dem har noen gode svar til meg.. Jeg kjenner en som sliter med det samme, så han ende opp med og ligge med maskin resten av sitt liv, Og jeg håper virkelig det ikke skjer med meg.. Men skjer det, Så har jeg sikkert ikke noe valg sikkert.. Men sånn er livet nå til dags. Så morgen dagen får bare kom egentlig.. Heldigvis så har jeg ikke time før halv tre, så har noen timer igjen før det skjer... Også skal jeg tilbake til Namsos igjen 21 Februar, Da er det får å snakke med Ernæringsfysiolog, og da håper jeg virkelig det er siste gangen jeg skal snakke med henne, Og at jeg blir henvist til Gastroskopi og pysokolog, Og at jeg snart er klarert får Operasjon 😃

Får før Sommeren skal jeg gå igjennom en Slankeoperasjon, Jeg har vell ikke skrevet om det her inne enda, Får jeg har vært litt i tvil om jeg vil dele det med alle.. Menmen, Mann får bare bite i det sure eple! For uansett så begynner sikkert folk å lure på hvorfor jeg er så tynn til slutt... Dette er noe jeg virkelig vil, Og jeg kommer ikke til å trekke meg uansett hva folk sier og mener, For jeg føler at det blir lettere og være til etter denne Operasjonen.. Så jeg gleder meg til å få sette i gang med både Trening og styrke når jeg er ferdig med Operasjonen. 27 Januar så har det gått 1 år siden jeg var på Info møte, Så dette tar egentlig lang tid.. Men det er jo sakt at fra Første dagen du er på sykehuset så skal det gå 6 månder før du ligger på Oprasjonsborde, Og nå har det snart gått 1 år.. Men det er virkelig verd Vente tiden.. Men det som er mest irritasjon, er at jeg ikke kan planlegge noe frem i tid, Får jeg vet virkelig ikke når Denne operasjonen blir, Så jeg får vell ta det som det kommer egentlig, Og fordrede meg på at når alt av det Obligatoriske er ferdig, så kommer plutselig Daton i posten.. Kjenner jeg både gleder meg og gruver meg.. Får det er ikke en liten Operasjon mann skal igjennom, det er en stor en.. Og jeg vet jo ikke om det er Bypass eller Sleeve enda, Det får jeg jo vite nærmere, og det er jo han som opererer som bestemmer hvilken av delene du skal ha.. Men jeg selvfølgelig håper på Sleeve! Så jeg får ta det som det kommer..

Jeg angrer virkelig ikke på dette valget, Og tror nok ikke jeg kommer til å gjøre det heller... får jeg er fast bestemt på å klare denne operasjonen. uansett om du må være ro i 2 månder etterpå, så skal jeg nok klare dette.. så lenge du har tro på deg selv, så skal nok dette gå kjempe bra! Håper bare det blir operasjon før Sommern, så jeg slipper å vente til neste jul, Men tiden vil vise... Men det jeg gruver meg mest til, er Gastroskopi!! Men kommer nok til og overleve den også etterhvert... så i 2016 ble det noen turer til Namsos, Og det blir det i 2017 også...

Likes

Comments

God morgen.. Da begynner vi endelig på en ny uke igjen, Mandag allerede! Plane var egentlig vi skulle på hytta i helga, men ettersom det var så dårlig vær, Så ble det ikke noe hytte tur.. Så blir til helgen i stede.. Men jeg har hatt en kjempe fin helg sammen med noen venner.. eneste at Fredagen ble litt kjedelig, Så det ende opp med at jeg rydda leilighet og vaska den i stede.. Og på Lørdagen så bestemte jeg meg for å drikke litt med venner.. Så det var koselig synes jeg.. Så ble en fin helg av det til slutt uansett..

Søndagen har jeg ikke sett så mye av, For ende opp med at jeg sov over Søndagen og våknet i halv fem tiden i natt.. Men sånn er det noen ganger. Kan vell godt si at jeg var litt dårlig form, som gjorde at jeg sov så lenge.. Men nå er formen endelig på topp igjen, Og det er jeg glad for.. Så nå blir det å hoppe i dusjen, Får er ikke mange timene til jeg skal på jobb igjen.. Men har litt godt tid på meg, Så gidder ikke å dusje riktig enda, blir å se litt på tv først før jeg gjør det... Så håper dere alle sammen får en kjempe fin Mandag, Kos dere alle sammen! Det skal hvertfall jeg..


Likes

Comments

Hadde helt glemt at jeg tok disse Bildene med en gang det kom snø i begynnelsen av Januar, Jeg har så lite bilder med snø hjemme fra, Så da følte jeg får og ta noen bilder.. Så dere ser hvor mye snø vi plutselig fikk 1 Januar, Og nå begynner snøen og stikke av. For det har tydeligvis regnet i natt, Og det er syl glatt ute.. Det er litt snø, Men det er ikke så mye igjen.. Så håper det kommer mere snart, For vinteren er enda ikke over! Mange månder igjen til den er over, Og jeg vil ha snø til Påsken også.. Så vi får bare håpe på at det kommer mere snø etterhvert.. Så her har dere noen bilder som ble tatt 1-2 Januar :)

Likes

Comments

Lørdag allerede.. Planen var at vi skulle egentlig på hytta, Men ettersom det tydeligvis er dårlig vær, Så dropper pappa det.. Så da er det bare å prøve å finne på noe her hjemme i stede, For jeg gidder virkelig ikke å kjede meg i dag heller.. Heile Fredagen ble helt grei, For da sto jeg opp å gjorde litt Husarbeid, Og det var utrolig godt å få gjøre det egentlig.. Men etter at jeg var ferdig, Så var jeg så sliten at jeg sovnet på Sofaen, Og våknet ikke før klokken seks i morges.. Så sånn kan det gå noen ganger..

Så da er det bare å prøve å finne ut hva mann har lyst til å finne på i dag. Jeg vet at senere i kveld, Så tror jeg kanskje jeg har lyst til å Drikke.. Tiden vil vise seg! Jeg skal hvertfall tenke litt på saken, Jeg vet hvertfall at jeg ikke gidder å kjede live av meg, For det er det værste jeg vet i hvertfall.. Så jeg tar det som det kommer rett og slett... Blogges!

Likes

Comments

Det er vell ikke forseint og si God nyttår vell? Da har vi endelig kommet til 2017 og Januar.. Og med en gang det ble 1 Januar, Så dala snøen ned, Så kan vell godt si at det er masse snø ute nå, Og jeg elsker det virkelig.. 😍 Utrolig nok så ligger snøen enda og den har ikke forsvinner enda, Og det er utrolig godt egentlig! Har lengta lenge etter denne snøen, Så nå har jeg endelig fått den 😃 Så langt så har det vært en fin start på Januar, I går så var jeg på noe som heter Levva livet, Noe som Verdal Teaterlag har satt opp, Og jeg angrer ikke på at jeg dro.. Får det var det beste jeg hadde sett på lenge.. Så stor kosa meg i går får å side sånn.. Så nå er det bare å vente til Jul igjen, Får dem kommer sikkert til å sette opp noe nytt da og,, Angrer på at jeg ikke fikk med meg Vinsjan på Kaia sist jul.. Det skal nok være bra det også!

Var tilbake på jobb igjen etter litt over 1 uke med Ferie, Var godt å være tilbake igjen, uansett om det er helg nå igjen.. Jobber der bare Mandager og Torsdager.. Så da blir det fort helg.. Men gjør meg ingenting at det er helg nå.. Får Fredagen så går turen til Hytta, og det gleder jeg meg til.. Har ikke vært der siden 9 Desember nå, så er vell på tide å dra oppover igjen.. Og ettersom det har kommet masse snø her, Så er det nok masse på hytta også.. Så det blir nok å lufte Snøscooteren denne helgen.. Men tror ikke det er trygt å kjøre til Storlien enda.. Men overlever med å lufte den på hytta jeg.. Så måtte dette bli en bra helg, håper i hvertfall det! 😃 Blogges!


Likes

Comments

Nå har jeg tenkt å grubblet litt i noen dager. Og håper jeg endelig har klart å bestemme meg, Men jeg har virkelig ikke noe valg.. Jeg har nå innsett at jeg ikke kan være Blond lenger, For nå er det ca 3 år siden jeg hadde langt hår sist, Kanskje 4 år.. Og det er på grunn av dette Blonde håret og at jeg farger deg så ofte som jeg gjør.. Så nå har jeg bestemt meg for at jeg skal gjøre noe med dette, og klare å holde meg til den fargen, og helt til jeg får langt hår igjen..

Så i morgen skal jeg dra på Vita for å kjøpe meg hårfarge, Og farge det brunt, Og håpe at jeg klarer å holde det brunt veldig lenge. Jeg må bare tenke på at håret mitt ikke vokser av at det er blond. Så da må jeg gjøre noe med det.. Så vi får håpe på det beste.. Når søstra har klart det, så skal jeg klare det også.. Kanskje det skal bli nyttårsforsetts mitt.. Det er denne jeg har lyst å bruke, Men har dem ikke den i morgen, Så har jeg 3 valg til.. Så vi får håpe på at det blir bra til slutt! :-D

Likes

Comments

Bare innom får og ønske alle sammen en god jul, Og at alle sammen får en fin Julaften.. Og ikke minst håper at dere får alt dere har ønska dere i julegave, Jeg er mest spent på hva jeg kommer til å få.. Ikke at jeg får så mange pakker da, Får jeg har ikke handla noe i år, Og da kan jeg ikke forlange at jeg får noe heller så.. Men jeg overlever nok med bare 2-3 julegaver jeg... Gjør meg ikke noe om jeg ikke får noe heller!

I dag så ringte Pappa å vekte meg klokken halv ellve, For da spurte han om jeg ville være med på Grava får å pynte litt.. Så i dag har jeg vært å pynta på Grava til Farmor 😍 Dette er 3 julen uten henne, Og livet er ikke det samme uten henne lenger, Jeg kjenner at jeg savner henne enda etter bare 3 år.. Tror aldri det kommer til å gå over.. For det er noen som mangler i live mitt, Og som har vært her for meg i mange mange år, Og da tror jeg ikke det blir det samme igjen.. Og hvis jeg får Barn en vakker dag, Så får dem aldri møte min Farmor, Og se hvor God hun var ❤ Men sånn er livet, Alle skal dø en dag! Men uansett, Det er tungt å miste noen som står deg veldig nært og som har vært der får deg siden du var lita jente.. Så jeg tenker bestandig at Farmor er her og ser på oss 💋 En vakker dag møtes vi igjen, Og det gleder jeg meg til! Håper du får en kjempe fin Jul der du er nå.. Så ses vi igjen snart!

- ha en fin jul og ikke minst god jul alle sammen <3 :-D

Likes

Comments

Da er det bare å ønske Lille Julaften velkommen.. Her sitter jeg i sofaen uten null Julestemning, Føler som bare en vanlig Fredag får meg, Lørdagen kommer til å bli en vanlig dag også trur jeg, Hadde vi fått litt snø, så tror jeg julestemningen hadde kommet til meg også.. Men jeg tror nok ikke jeg får det i år heller! dette er vell 4 året på rad uten stemning, Lurer på når den skal komme? Det snødde litt i natt, men det var ikke mye. Trodde dette skulle legge seg, men der tok jeg vist litt feil gitt! Men skal nok klare å kose meg denne julen uansett. Får trøste meg med at vi får masse julemiddag i hvertfall..

Tror nok mann må flytte til Svalbard for å få snø i år gitt, Der er det hvertfall masse snø.. Skjønner ikke hva det er med Trøndelag, Hvorfor får ikke vi snø? Noen ganger så ha jeg skulla ønska jeg bodde der det er snø og en bra Vinter. Eller at vi kunne ha hatt vinter åre rund.. Men er vell bare å drømme litt lenger tror jeg... Jeg tror ikke julestemningen hadde kommet hvis jeg hadde noe julepynt er hjemme heller, Hadde julepynt i fjor også, men hadde ikke stemning da heller, Så hva er vitsen med å bruke masse penger på julepynt, når stemningen ikke er der.. så da dropper jeg å pynte til jul altså... Eneste stemningen jeg har er Påske, For som regel når det er påske, så er det jo Masse snø ute.. Så får trøste meg med at det kommer mest sannsynlig snø til påsken da, men det er jo lenge til egentlig.. Men sånn er vell livet i dag!

Håper alle dere får en kjempe fin Lille Julaften.. Kos dere masse! :-D

Likes

Comments