Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helgen bestod av mys med dessa två donnor, vad dem är bra. Så behövligt att lojsii kom hem <3 På lördagen så tog vi oss en fika på stan, och åkte sen hem till dem och lagade oss en dunder middag! Sen åkte vi till helt enkelt för lite vin, mys. Sen på söndagen hjälpte vi till på Activium och fixade till öppningen, så fint de blev. Lyckades även träna och likaså igår. Idag åkte jag till Borlänge och fixade mina naglar, och för att även hälsa på Isabelle. Så nu har vi käkat oss en god middag, framför en bra film. I morgon ska vi kika runt lite på stan, träna och sen åka till Leksand för daladerby.. nervöst, men håller tummarna såå på Mora.

Likes

Comments

Sovmorgon, några avsnitt ur the OC och en stor kopp kaffe gör min morgon perfa. Snart ska jag till och göra i ordning mig, för att sedan gå till jobbet, och då ska jag lyssna på P3 dokumentär. Dem är alltid så spännande och perfekta att lyssna på när man går en långpromenad.

Likes

Comments

I helgen har jag haft en ledig sådan och den spenderades i Gördalen med härliga vänner. Så i söndags åkte vi hem, så då tog jag de lugnt och sen igår så träffade jag Ellinor för en fika på standard Waynes. Sen igår kväll kom Lisa hem till mig och vi hade oss en myskväll med ost och skräckfilm! Idag har jag tagit mig sovmorgon, och sen vid 2 ska jag möta upp Jessica för en långpromenad och sen ska vi till och laga oss våfflor. Härlig dag!

Likes

Comments

Likes

Comments

Sista jobbpasset idag innan några långa härliga lediga dagar. Så ikväll när jag slutade lyckades jag äntligen ta mig till gymmet, och sen träffade jag upp Ida och käkade middag. I morgon blir de en lång sovmorgon och sen ska jag möta upp Ellinor för fika, och sen ska jag äntligen klippa mig. I morgon kväll är de även hockey, så då blir det att heja fram Mora även då.
Nu ska jag försöka se klart på Titanic innan jag somnar, natti.

Likes

Comments

Redan söndag efter en bra helg med fina vänner. I fredags blev de jobb och sen tog jag de lugnt, i går var de jobb och sen blev de en utgång med fina vänner. Idag så jobbade jag likaså, och inget kan väl ha missat att de även var Vasaloppet idag. Så de var lagomt mycket folk nere på stan vilket ändå var mysigt. Sen när jag slutade vid 4 så åkte jag hem och kikade på hockeyn, och Mora vann. I morgon ska jag jobba på Akademibokhandeln, sen är de nästan en veckas ledighet. Sååå skönt!

Likes

Comments

Mysiga dagar som jag varit ledig och denna dag spenderades med denna fis. Så glad att jag lärt känna henne och vilken glädjespridare!
Så denna dag började med lite för många avsnitt ur the affair, och sen så tog jag en promenad ner på stan och mötte upp Ellinor för en kaffe. Sen mötte jag upp Jessica och då tog vi oss en lång pw och sen en lunch på kaffestugan. Lyckades även gå förbi h&m och köpte mig ett par snygga boyfriend jeans.. från och med har jag köpstopp.. har spenderat alldeles för mkt pengar på kläder.. I morgon är de redan Fredag, vilket innebär jobb och likaså i helgen. Återstår att se vad helgen har att erbjuda!

Likes

Comments

Lyssna på mordpodden med en kopp kaffe, mysigt i detta tråkiga väder i väntan på lajsa som kommer ner på stan. För ytterligare en gofika!

Likes

Comments

Dagarna går fort, förra veckan innebar de jobb hela veckan. Sen i lördags så blev de en utgång med härliga vänner. Först middag hos mig och sen gick vi ut på tältet. Igår var jag lagomt seg, så då mötte jag upp lajsa för pizza och mys på kvällen. Denna vecka är jag ledig, så i morgon ska jag ta mig en lång sovmorgon och sen möta upp Hanna. Nu ska jag läsa lite bok innan läggdags, natti

Likes

Comments