View tracker

Såhär kan de se ut ibland. Iallafall idag, som jag äntligen ska träna efter jobbet. I helgen har de bestått av jobb, kikat hockey, sen träffat mina favoriter på helt enkelt och käkat lite middag och vin. I söndags jobbade jag först, och sen mötte jag upp Louise för den årliga julskyltningen, och sen åkte vi hem till mig. Precis vad jag behövde, med den personen som känner mig bäst. Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och kika klart på bron, och sen ska jag göra i ordning mig. För justja har fått nytt jobb på Akademibokhandeln!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna topp och bh, så fint.

Likes

Comments

View tracker

Outletbutikerna som vi var på häromdagen. Hade pyntat så fint redan nu med julgran!

Vad vi käkar just nu... (önsketänkande) istället sitter vi fortfarande och väntar på ett tåg efter en massa krångel idag. Flygplanet var 4 timmar försenat, så då missade vi bussen hem. Så kommer istället hem halv 10 ikväll, så lagomt less är vi just nu.

Likes

Comments

Idag hade vi ju då tänkt oss att shoppa på den bästa outleten här i Bournemoth, men efter bara 30 minuter fick vi lov att gå då dem evakuerade stället pga bombhot. Riktigt läskigt.. Så då åkte vi in i stället till stan och kikade i lite andra mysiga butiker i väntan.
Som tur var så hände de ingenting, så i morgon innan vi åker hem mot Sverige igen ska vi åka in dit och försöka oss på en ny dag där. Ikväll så har vi återigen haft en riktig mysig kväll, och denna kväll har spenderats hos Siris gudmor, så mysig. Ätit italiensk pizza, druckit lite vin och bara myst. Har haft en så mysig resa, och de är sjukt hur snabbt allting går!! Godnatt på er

Likes

Comments

Likes

Comments

Halloj! Vi kom nyss hem efter en heldag med att besöka hela Sirenas släkt här i England. Så nu är vi lagom trötta och ska snart ta oss en promenad för att handla middag tills ikväll då jag och Sirena ska stå för maten. I morgon skall vi bara besöka en massa butiker, samt någon bra outlet. Går så sjukt fort och i morgon är de redan Onsdag..De gäller att ta vara på dagarna här!

Likes

Comments

Igår när jag och Sirena var på Debenhams. Verkligen himmelriket om man gillar smink.

Likes

Comments

Så himla fint här, det är precis som man föreställt sig. Alla dessa små söta hus!

Likes

Comments

Efter lite velande så har jag nu bestämt mig att börja blogga igen. Just nu så är jag och Sirena i England, Bournemouth där hon kommer ifrån. Så mysigt här! Vi kom igår så idag har vi hunnit med att gå i lite butiker, kikat runt och även tagit oss en lång promenad med deras hund vid havet. Ikväll skall vi bara mysa här hemma, och sen i morgon ska vi träffa hela hennes släkt som bor här. Blir spännande att se hur min svenengelska kommer att gå!

Likes

Comments