Skrollade igenom facebook och stötte på en länk till modette där de tar pratar den nya serien "The Swedish Model". Vet verkligen inte hur jag ska beskriva känslan i min kropp som jag fick när jag läste allt som stod där. Men det var verkligen hemskt. Kollade även på klippet där de jämförde vad en modell äter per dag jämfört med vanlig mat och shit asså trodde verkligen inte att de var så illa att de åt bomull. Ja, ni läser rätt!!! De äter bomull?!?!

De tre tjejerna som är med i projektet vill stoppa idealen och bevisa motsatsen. Tycker det är sjukt bra av dem att verkligen göra detta då de även tar upp att 9 av 10 unga tjejer har fått en sämre självbild av modeindustrin.

Tycker verkligen ni ska ta och läsa artikeln och även se klippet HÄR.

Ta hand om er, PUSS!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Åh äntligen. Har inte tränat på ett tag då min kropp verkligen har sagt nej och skolan har tagit för mycket tid, men kände verkligen idag att jag var tvungen att träna. Så jag och mamma åkte till gymmet och det blev cirka 20 minuter intervaller följt av ett axel -och benpass! Superskönt.

Likes

Comments

Älskar verkligen adidas träningskläder och deras skor är seriöst det bästa!!! Så sköna och galet snygga. Bara att trycka på bilden om ni vill åt länken! PUSS

Likes

Comments

På svenskan i skolan ska vi jämföra en bok med en film. Samtidigt jobbar vi med ett projekt där vi ska jobba olika epoker och jag har då Romantiken och fick då att jag skulle läsa Djungelboken. Blev fett glad då jag var svintaggad på att se den nya filmen som kom ut i våras.

Hela familjen nappade så vi satt bänkade igårkväll och såg filmen och yes, Såå bra!! Verkligen hur grym som helst. Galet bra gjord och handlingen är ju bara så fin. Rekommenderar verkligen den starkt! Supermysig!

Likes

Comments

Mamma kom hem för några dagar sen med denna serie från Apoliva, En kroppsolja, en skrubb och en lotion. När jag såg att den doftade arganolja blev jag överlycklig. Om ni inte doftat på arganolja så måste ni göra det då det luktar gudomligt gott.

Har hitintills endast testat oljan och lotionen och älskar verkligen dem. Upplevde att man blev väldigt len och doften är ju endast ett plus i kanten. Tänkte testa skrubben ikväll då jag ska busa mig! Enligt damernas värld så är den utsedd i bäst i test så har höga förhoppningar. Perfekt till resan nästa vecka!!

Tror den finns att köpa på de flesta apotek och just nu kan ni få erbjudande på 3 för 2. Tryck bara på länken på bilden så kommer ni direkt till sidan.

Likes

Comments

Direkt när jag kom hem ifrån skolan så tog jag bort sminket, peelade ansiktet och la ansiktsmask. Kände hur ofräsch min hud var så var tvungen att göra en djuprengörande kur direkt, haha.

Nu ska jag sätta mig i soffan med en filt, en kopp te och en härlig film. Kände verkligen för att bara mysa till det lite. Puss!!

Likes

Comments

Måte bara börja med att säga tack för all respons på mitt föras inlägg. Blir verkligen glad när jag ser att folk förstår och bryr sig!! TACK!

Idag har dagen spenderats framför youtube. Är så galet besatt av halloween tutorials just nu och skulle typ kunna sitta i timmar och bara se på det.
Har även hunnit med lite plugg. Skrev klart en skrivuppgift och fortsatte på en annan.

Nu ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Ska nog dricka te och se på tv! Mysa helt enkelt, man måste trots allt göra det bästa av söndagsångesten man har!

Min favorit youtube när det kommer till halloween är helt klart Jordan Hanz. Hon är så sjukt begåvad och kan verkligen det hon gör. Så om ni behöver inspiration till halloween, klicka in på hennes kanal! Hittade även en video på Linda Hallbergs kanal!

Likes

Comments

Jag vill inte hänga ut någon i detta inlägg. Men under mina år med psykisk ohälsa så har jag för många gånger fått höra från vuxna att vi får bita ihop och köra på. Känner därför en skyldighet att få skriva av mig, för nu sa det stopp och nu fick jag nog!

För några dagar sedan höll jag och några i min klass en redovisning om den Psykiska Ohälsan hos unga på Gotland. Vi tog upp allt ifrån statistik på självmord till hur många som lider av Psykisk Ohälsa.

En annan grej vi tog upp var pressen vi har på oss i skolan, all stress vi får av det och hur den psykiska hälsan påverkas av det. I våras skrev jag ett inlägg om min panikångest och för mig känns det superviktigt att få prata om Psykisk Ohälsa då det är väldigt vanligt hos ungdomar och det är en del av mig.

Men när jag stod där och redovisade och kollade på min lärare fick jag en klump i magen, jag blev supernervös och tyckte det var jättejobbigt. När hen sedan säger efteråt att hen inte tror det är skolan det beror på att man mår så dåligt och att vi behöver jobba hårdare då andra länder har bättre resultat än oss så blir jag väldigt irriterad och ledsen. Hen sa även att hen inte fick ihop ekvationen med hur vi kan må så dåligt över hur mycket prov, läxor och inlämningar vi har, men ändå ligger vi efter alla andra länder. Vi har alltså precis stått och berättat om att den Psykiska Ohälsan bara växer och växer och så står hen och säger det.

Jag själv som lider utav psykisk ohälsa tyckte det var superjobbigt att höra det då jag i våras höll på att gå sönder på grund av skolan. Att vuxna människor inte kan förstå hur vi ungdomar mår eller ta det på allvar gör mig verkligen ledsen. Det kändes lite som att bli sparkad när man redan ligger ner och som att få kommentaren "kom igen nu, det är bara att bita ihop". Tycker det är nog nu med hur vuxna ser ner på oss ungdomar som inte mår bra. Klart som f*n att en ung människa kan må lika dåligt som en vuxen.

Likes

Comments

Har endast slappt hela dagen! Så sjukt välbehövligt för mig då jag är galet stressad just nu. Min bror och hans flickvän bakade tidigare idag kladdkaka. Så just ner sitter jag och ser på Så mycket bättre och äter kladdis. Så gott.

Och hallå?? Kan vi ta en tyst minut för Danny eller??? Hur grym är inte han och sjukt snygg ju, haha. Verkligen underskattad!

Likes

Comments