Vardag

Lite såhär dom senaste dagarna har sett ut; glass, promenader och fina solnedgångar. Älskar verkligen här. Västkusten är verkligen definitionen av sommar för mig då mina somrar alltid spenderats här. Vädret har dock inte varit sådär jättebra vilket är lite tråkigt.. men får hoppas att det blir bättre. Skulle verkligen hinna få en GNUTTA färg innan Palma i alla fall.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Detta åt jag nyss till middag tillsammans med pappa. Var så himla sugen på sushi men den var tyvärr inte god alls..

Har haft en bra onsdag annars, var på stan och träffade Ebba Isabelle och Gabriel som nu är hemma ifrån Paris. Så himla glad att han är hemma igen, världens bästa verkligen.

Likes

Comments

Vardag

Hej på er! Bokade en tågbiljett tillbaka hem igår morse och några timmar senare satt jag påväg hem igen. Saknar faktist redan landet lite men ska snart tillbaka igen. Eftermiddagen spenderade jag ute på Lidingö på en surprise drink för Maja som fyllt 18. Var super trevligt och väldigt fint fixat. Kom hem för ett par timmar sedan och åt lite middag innan jag hade en lugn kväll med några avsnitt av en serie. Imorgon hoppas jag på bra väder, är extremt sugen på att sola och bada nämligen.

Likes

Comments

Mode

Alltså HUR mycket snygga kläder inför sommaren finns det inte i butik just nu?! Vill köpa allting men tyvärr försöker jag spara pengar. Varför är det alltid så? När man ska spara pengar finns det 9482742 snygga plagg och när man vill shoppa hittar man ingenting. Får se om jag kan hålla mitt shoppingförbud eller om det slutar med att jag klickar hem någonting ändå... Är verkligen så himla sugen på att springa runt såhär i Palma tillsammans med mina bästa vänner.

Likes

Comments

Vardag

Sitter just nu på X2000 påväg ner mot Göteborg för att sedan åka vidare mot mitt landställe i Varberg. Ska verkligen bli så himla skönt med några lugna dagar då man knappt gör någonting nere på västkusten. Ska inte göra något annat än att sola, umgås med min familj och släkt och äta massa god mat. Hoppas ni får en bra helg!

Likes

Comments