New in

​Har blivit helt kär i Zara barn och köpt upp halva deras sortiment denna vecka känns det som haha, införskaffade mig 3 nya kjolar och ett par skinnbyxor igår med mamma och klickade nyss hem en blus och ett par skor (som även dom var ifrån barn!! TIPS) 

Likes

Comments

Vardag

Är troligtvis årets sämsta bloggare som startar en blogg som jag sen inte bloggar på. Ska verkligen försöka bli bättre på det här med att uppdatera! Spenderade söndagen med en trip till Bromma med pappa, tanken var att vi skulle övningsköra men det var så regnigt så vi åkte till Bromma blocks istället. Sen tog jag mig till Ålsten för en promenad med Ebba och sen dess har jag inte gjort mycket alls. Ska ta och dra den vanliga söndagsrutinen med inpackning, färgning av ögonbryn och allt man nu gör och sen ska jag sätta mig med lite glass och en kopp te och kolla på någon bra serie. Puss

Likes

Comments

Outfits

Skinnbyxor - Zara barn / Skor - Uggs / Jacka - HM / Väst - Zara / Halsduk & Mössa - HM / Väska - Zadig

Likes

Comments

Mode, Tips

​Klickade mig in på asos som har rea just nu och kollade in deras fina pyjamasar! Min kärlek till pyjamasar har verkligen gått till överdrift, tror jag har närmare 30-40 stycken.. Vill dock klicka hem alla dessa över, åhh.

Likes

Comments

​Har spenderat dagen med matteboken för att försöka rädda mitt betyg inför morgondagens prov haha! Nu blir det en kopp te och gossip girl. 

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg allihopa!

Jag heter Maja Klintheim och bor i Stockholm. Jag går andra året på Enskilda Gymnasiet i Stockholm, sam-linjen. När jag inte är i skolan spenderar jag tiden med mina vänner och gör sånt som precis alla andra gör haha, dvs springer runt på olika caféer och i affärer ;)) I denna blogg kommer man helt enkelt kunna läsa om mitt halvt ointressanta liv och allt som händer mig. Puss på er!

Likes

Comments