Selena Gomez, no Words
Drottningen i mitt liv! Min förebild. Jag älskar henne <3
Varenda film hon har vart med i, jag älskar dom. Varenda låt hon sjunger kan jag texten till. Hon är en gudinna!! Upp med handen om du tycker om henne 🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼🙋🏼

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 1 readers

Likes

Comments

Mycket i skolan just nu, har inte hade tid att blogga. Men jag är tillbaka på nytt spår, på nytt kapitel. You know.
Så inläggen börjar sol vanligt redan idag.
Lite uppdate är att jag vart sjuk sedan i tisdags. Och kommer kanske vara de ända till slutet av veckan.
Jag har gått o blivit
blondin!! Jag var mörk brunett förut och nu blondin. WOW!! Jaja alltid bra med nya förändringar

  • 1 readers

Likes

Comments

Nu ska jag t Maja
Ett inlägg kommer senare ikväll

  • 2 readers

Likes

Comments

Jag är 14 år. Om 2 år börjar jag gymnasiet. Jag vill gå en ekonomi linje då jag vill bli något med ekonomi, såsom mäklare. Sen har jag även andra val som advokat, eller starta ett eget företag. Om 5 år tar jag studenten. Efter studenten ska jag börja jobba. Jag kommer även förmodligen flytta hemifrån.

I under 1 år nu har jag velat flytta till new york när jag blir äldre. Bo nästan högst upp i en lägenhet, där jag ser över New York. Helst vill jag ha min lägenhet nära Empire State Building. Jag vill bo lyxigt, ha gott om pengar, och leva ett liv jag har velat leva länge. Här under kan ni ungefär se hur jag Bill bo

Sen skulle jag också vilja ha ett hus i Los Angeles, bara för att. De ska också vara lyxigt och ha utsikt över LA.

Som ni ser tänker jag ha en framtid av pengar!

Vi hörs <3

  • 3 readers

Likes

Comments

Just nu ligger jag och kollar Gossip Girl, och snapar med folk. Jag ska snart gå upp och börja packa lite till imorgon, då jag ska hem till min pappa (skilda föräldrar).
Imorgon är de fredag och jag har sovmorgon till 10.15. Min första lektion ät idrott och vi ska va på en äng som är ca 100 meter från mitt hus, så de är nära, vilket betyder att jag kan vakna ca 9.00.
👌🏽
Efter skolan ska jag t min soulmate Maja, ja hon heter samma som mig. Vi ska sova över och ha myskväll. Vi har inte hunnit vart på sjukt länge så de ska bli roligt att få spendera tid med henne

Vi hörs imorgon

  • 5 readers

Likes

Comments

Under dom senaste 2 veckorna har jag börjat kolla på Gossip Girl! Älskar serien
Mina favoriter är Blair och Serena. Jag tror dom är mina favoriter för jag känner igen mig i båda, och kan relatera till vad dom säger, tycker och tänker.
Helt ärligt är jag besatt av serien, kollar på den jämt. Är redan på säsong 3, avsnitt 3, så man kan väll säga att jag kollat ganska mycket, men vad gör de om 100 år?

  • 4 readers

Likes

Comments

Eftersom jag för ca en vecka sedan (imorgon) så fick jag min iPhone 7. Den är i färgen rosé guld.
Jag köpte ett skal samma dag, ett genomskinligt. Men idag gick de sönder. Så jag köpte nyss ett nytt skal från fyndiq, och jag är sjukt taggad på att få hem de! Kolla vad FINT!!!

  • 5 readers

Likes

Comments

Nu är klockan kvart i 9. Jah börjat om en halvtimme, har precis börjat gått till skolan. De är småkyligt ute, och jag är väldigt frusen av mig
Idag är det min favvo dag, sovmorgon, och slutat tidigt vilket är skönt. Och sen har vi lektioner jag tycker om

De var allt jag hade att säga nu på morgonen, vi hörs

  • 4 readers

Likes

Comments

Välkomna till min blogg!
Jag ger mig på ett nytt försök att börja blogga igen. Jag har haft så många bloggar innan denna som jag inte vart seriösa med, men nu tar vi nya tag!
Jag heter Maja och är en tjej på 14 år. Jag älskar smink, pengar, och mode. I denna blogg kommer ni få följa med mig i min vardag, tankar osv.

Idag hade jag studiedag, vilket var skönt. Jag spenderade dagen på Erikslund med min kompis Ebba. För er som inte vet vad Erikslund är, så är det ett shopping center i Västerås. Vi var där länge, provade massor av kläder, men de slutar med att jah bara köper en väska och en tröja!

Tröjan kommer från affären Johnells, och märket är Morris lady. Den kostade 600kr

Sedan köpte jag en väska från Gina Tricot för 399kr, ÄLSKAR färgen

De var de jag köpte under dagen, sjukt nöjd!
Det var allt jag hade för idag! Vi syns o morgon

  • 5 readers

Likes

Comments