View tracker

Jag har raderat mitt konto, eller mina konton på snap.

JA ni hörde rätt. Jag behövde en paus helt enkelt från de som stressar mig. Och snapchat är en av dom sakerna i mitt liv som stressar mig. Visst nu kommer jag tappa alla mina dagar med folk. Men hellre de än att de killen man älskar dissa en. Ellehur?

Mitt liv är stressigt. Och jag måste gå vidare. Jag har blivit kallad saker på senaste tiden då de gick ett rykte om mig att jag höll på med alla killar och var värsta fuckgirl. Vilket jag absolut inte är utan har nästan lika många killkompisar som jag har tjejkompisar. Men människor är idioter som inte kan förstå att tjejer också kan vara kompisar med killar utan att gilla dom, va tsm med dom eller hålla på med dom. Så det var också en av orsakerna till varför jag raderade snap. För att komma bort från alla killar och allt som stör mig.

Jag är oklar i det jag skriver, det vet jag. Men jag hoppas ni förstår lite.

 

Snart är det slut på 2016, och jag har precis börjat mitt nya liv. Jag ska ändra på mig och bli en bättre person. Inte den där Maja som är arg hela tiden, trött på livet och har 5 ämnesvarningar, utan jag ska bli en tjej som är glad, har en positiv syn på livet, blir godkänd i alla ämnen och hittar äkta kärlek. Jag har även börjat träna några gånger i veckan, vilket har gjort mig gladare som person.

Inatt så har jag tidsinställt ett inlägg där jag berättar mer om mitt liv, in i djupet osv. Lite mer hur jag mår och så. 

Xoxo me <3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Nu jävlar ska jag ta tag i mitt bloggande. 

Det här är ca 5:e gången jag börjar om på denna blogg, men men. Vad gör de?

Jag heter Maja och är en 14 årig tjej som är bosatt i en håla i Västmanland. Jag har skilda föräldrar och bor mest hos min mamma.

På min fritid gillar jag att träna, umgås med kompisar och shoppa. Något jag hatar är skolan, och det kommer ni märka. Ni kommer bland annat få följa med mig på min skolresa, från 5 ämnesvarningar till att bli godkänd i alla ämnen, och sen kommer ni även få följa med min träningsresa från en kropp jag inte trivs i till en kropp jag trivs i.

Jag ska föröka lägga upp minst 1 inlägg per dag, och det ska vara ganska långt med mycket innehåll. Då jag har mycket plugg i skolan och hemma, och även har ganska sena dagar så kanske de ibland kommer stå tomt på bloggen i nån dag. Men så att ni vet de.


Idag är det Lördag och jag har faktist hunnit göra massor. Imorse vaknade jag runt 9. Jag hade en kompis över från igår till idag så hon väckte mig  haha. Vi kollade på film till runt kl 11. Vi kollade på Nerve. Rekommenderar den filmen starkt. Det är en stor favorit film just nu. Runt 11 så skulle hon hem, så då satt jag vid datorn ett tag och runt 13 så åkte jag, min syster och hennes kille till Ikea och shoppade saker till deras rum. Sedan åkte vi till restaurangen Ginger And Garlic och åt. Efter de åkte vi till rusta, och vi kom hem runt 15. Sedan dess har jag kollat på film. Jag håller på att kollar på Nerve igen. Sedan har jag kollat youtube och sen nu bloggat. Jag måste plugga lite ikväll också. Har SO prov på måndag ://

​Imorgon väntar en spännande dag. Min familj och pappas tjejs familj ska åka till arosfortet och vara där ett tag. Ni som inte vet vad Arosfortet är så är de typ en byggnad med massor av banor man ska klara av. Och man ska vara i olika lag. Det är typ fångarna på fortet fast ändå inte. 


​De va det jag ville säga just nu. Vi hörs lite senare ikväll :D 

XOXO ME <3​


Likes

Comments

View tracker