Nionde mars var sist jag bloggade. Det inlägget handlade om hur sjukt dåligt jag mådde då. Denna vår var väldigt tuff, jag mådde så himla dåligt att jag tog kontakt med en psykolog för barn och unga på vårdcentralen. Sakta men säkert mår jag nu sjukt mycket bättre, lärt känna mig själv så himla mycket, hur jag ska hantera mina panikångestattacker och pratat ut så mina nära vet hur de ska hantera om jag skulle få en attack.

Två möten som har betytt så sjukt himla mycket, och som gett mig massa verktyg och lite svar på mina frågor. Efter det andra mötet tyckte psykologen att jag inte behövde gå något mer utan att jag skulle ringa till vuxenpsyk om jag skulle dippa och behövs prata igen.

Jag var även på två utomlandsresor med bara några dagar hemma i Sverige emellan. Det var skönt att få bara ta det lugnt och slappna av.

Det kommer komma fler inlägg men vet inte när, hoppas att allt är bra med er läsare i alla fall❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Panik och ångest, mår så sjukt jävla dåligt idag. Ångest av att jag har ingen ork, ångest över att ta tag i saker, ångest och stress över våren. Panik över jobb, hästarna och studenten, panik för pengar, för vänner och för att jag mår dåligt. Vet inte vad jag ska göra, går till kuratorn men de två senaste gångerna har jag fått lov att byta tid. Jag har sån jävla ångest över livet just nu även om jag inte borde. Inser att jag för ett år sedan mådde såhär också, att mina syptomer kom redan när jag gick å åttan men utlöst nu på senare år. Fan

Likes

Comments

132 dagar kvar till jag springer ut och har klarat av skolan🙈


Dansens dag 2017 28 april
•En vecka i Frankrike med klassen v20
• En vecka i Cypern med en av mina kusiner v21
•Bal 9/6
•STUDENTEN 16/6


Detta har jag bland annat att se fram emot denna vår😍

Mössan är hemma, så det är bara balklänning och studentklänning kvar att införskaffa👌🏼🎉

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag skrev, och det är för att jag mår så sjukt himla dåligt pågrund av många faktorer.. Jag har börjat gått till kuratorn för jag behöver hjälp med mitt mående 😔

Just nu är jag nere i ett mörker, men jag har mycket stöd från mina närmaste! Men så svårt och säga vad som gör att man mår dåligt, men jag är inte ensam över att må såhär dåligt iaf.

Ville bara berätta varför jag varit lite off, men sakta kommer jag börja må bättre sen!
Ta hand om er och era nära💖

Skönt nog har jag pratat med min fina vän som är i USA idag💖

Likes

Comments

Sen 2014 har jag skrivit mål och veckoschema för hästarna som funkar riktigt bra👍🏼
Eftersom mina medryttare till ponnysarna ska få ha ansvaret för ridningen så får de själva göra mål för Lucky och Kvick👍🏼
Så detta år har jag gjort mål och schema för Mounty min foderhäst och för en ponny dom jag ev ska rida lite.

Likes

Comments

Igår kväll gick jag och bekanta ut på hotellet, shit vad mycket folk det var! Och fy vad jag svettades, fick svalka mig flera ggr😂

Idag har jag bara varit i stallet och gjort lite gymnasiearbete, och nu har jag tänt lite ljus, satt på en film och dricker egenpressad apelsinjuice👌🏼

Pratade häromdagen med bästa Ida på andra sidan jorden också💖​

Likes

Comments

Haft en fantastisk bra jul med familjen och vänner!
Hoppas ni också haft det vare sig ni firar eller inte😄 Jag är ju den som gillar högtider och speciellt julen, men jag tycker det är så mysigt att samla alla och bara mysa!

Tänkte visa vad jag fick i julklapp och lite annat, är nöjd med allt! Tack så himla mycket släkten familjen och Andreas samt hans familj!💖

Likes

Comments

Två år sedan (i förrgår 22) har det gått som jag skapade bloggen !

Idag har jag varit ute i stallet, ridit Mounty som bockade lite (jätte högt) och race'at av Lucky! Shit vad den där ponnyn kan springa fort!💖

Suttit framför tvn men familjen och spelat Bingolotto och bara haft det mysigt! Imorgon är det äntligen julafton och då får jag äntligen träffa Andreas igen!
Godnatt💖

Likes

Comments

Året är snart slut, och 2016 har varit ett tufft år, men med många glädjefyllda äventyr också.
Dock när jag tänker tillbaka snabbt så är det bara mitt och Andreas förhållande och hästarna som jag tänker på direkt, och det är väl för att det varit dom 9/10 gånger under detta år kan man ju säga.
Både bra och dåliga saker har hänt på de båda frontarna. Jag och Andreas gjorde slut i slutet av sommaren, men ses igen men vet inte riktigt helt hur det är mellan oss. Hästarna har det gått mestadels bra med. Har debuterat och klarat av precis alla mina mål med båda två. Men om jag tänker efter riktigt noga var våren riktigt tuff. Tävlingarna gick skit (som det såklart gör ibland), och samtidigt hade jag prestationsångest, ångest, och tvångstankar. Dom där tre orden förstörde verkligen min vardag. Det är så svårt att prata om det, och uttrycka mig rätt om hur jag kände mig och mår nu. Jag snackade om det lite men mest hållt det för mig själv för att det just är så svårt. Jag tycker jag själv är så svår. Strular till det, stressad osv men jag har jobbat mycket med de grejer jag tyckte var jobbigt förut och mina tvångstankar. Jag har mer kontroll, men samtidigt så är allt så svårt. Det är så svårt att förklara för jag vet typ inte riktigt själv. Och det är väl för att jag vet inte vart jag kommer vara och vad jag kommer göra om en halv år bla.

Jag har under lång tid haft svårt att sova och just när jag är själv, jag har som jag berättat tidigare i ett inlägg att jag fick ont i brösten, en smärta jämnt, och typ som panik när jag skulle sova. Nu värker det i hela brösten och bröstkorgen så mestadels däckar jag till söms om jag inte är tillräckligt trött. Det är skit jobbigt för jag får inte ned pulsen hur mycket jag än slappnar av, och värken slutar inte även fast jag slappar av. Jag försöker trycka med armar och händer med det hjälper ändå inte som det gjorde förut.
Ryckningar i ögat har jag haft på sistone också, samma öga varje dag men nu var det en vecka sen. Men jag fattar inte varför för jag har väldigt lugna dagar, jag har själv valt att tappa ned just för att inte gå in i väggen men det hjälper ju inte typ.. Och drar jag ned mer blir jag rastlös (vilket jag är ofta nu också).

Jag funderar på att gå och prata med någon, men det är typ att jag vet inte riktigt vad jag ska säga?.. För jag vet inte vad det är med mig, varför jag är så svår..

Detta år har jag blivit bättre på att träffa vänner och faktiskt utökat min vänkrets lite. Eller jag har lika många vänner som jag umgåtts med regelbundet eller vad man ska säga, men jag har börjat träffat mer folk och det är super kul!

Jag har blivit ännu närmare familjen också, och jag hoppas vi kan planera en familjen trip någonstans för det var längesedan!

Jag har börjat lämna över mina ponnysar till två tjejer och skaffat mig en foderhäst på ca 165! Jag jobbat för fullt men känner ingen press över det så det känns skönt! Får se vad nästa år har att erbjuda.

Skolan rullar på, hade dock svårt första delen att komma igång med rutin och läxor men börjar gå bättre nu.

Jag har fått mer jobberfarenheter på hästfronten, mötande av människor och service.

Jag tycker att jag trotts ett blandat år, som ändå var mycket bättre än 2015, lärt mig så otroligt mycket och vuxit som person. Jag har starkare åsikter för det jag tycker, förstår mer osv.. Sen blir det missförstånd och sådant ibland men så är det ju när man är människa! Man gör fel ibland men jag försöker ta lära av allt!

Nästa år hoppas jag att jag tar studenten som planerat, att jag ska må psykiskt bättre, ta hand om mig mer och sträva efter massa lycka, vara frisk, få mer erfarenhet och leva livet! Så det skulle man kunna säga är mina löften, jag som inte brukar ha några!..

Godnatt💖
( nu har jag verkligen inte skrivit allt och i detalj, utan bara en liten bråkdel av mitt 2016)

Likes

Comments

Tillbaks på banan är svårt att säga
För livet kommer alltid att väja
Det goda, det bra
Det olyckliga, det dåliga
är det som gör livet tillfullo
För utan det, är det ingen berg och dalbana

Många tårar, men fler skatt följer ens liv
Jag börjar känna mig på banan
Men osäkert går man
En skör tråd är man
Kärleken är det som får livet i glöd
Du är min nöd

Jag älskar dig, och jag hoppas så
Att vi kan bli gamla och grå
Jag är svår, du är svår
Men livet då?

Tillsammans ska vi kämpa
Jag ska vara lycklig
På banan eller ej
Vill jag alltid vara med dig
💖


- Skriven av mig själv

Likes

Comments