Header

Imorse vakande jag vid halv 11. Hade huvudvärk som bara blev värre. Låg i sängen hela dagen och kollade på film och åt lite mat. Sen vid eftermiddagen kom min kompis till mig en liten stund. Efter hon hade åkt så sov jag typ en timme.

Pappa gjorde mat vid 19/19.30. Och efter det gick jag ut och träffade samma kompis igen. Vi gick till gården och träffade några andra, och sedan vid elvatiden kom pappsen och hämtade mig.

Det var alltså inte en så händelse rik dag. Igår var jag på bio och såg passengers i 3D, den var skitbra. Rekommenderas verkligen. Jag grät tillochmed litegrann :)

  • 2 readers

Likes

Comments

Imorse vaknade jag kanske vid 9 tiden. Det är tidigt för mig. Låg och mös en stund i sängen innan jag gick upp och år frukost. Sedan sminkade jag mig och bytte om.

Vid 14 tiden gick jag och träffade två kompisar. Vi åkte ner till stan och mötte upp 4 andra. Vi umgicks hela dagen. Efter det så köpte jag och en kompis med mat. Så åkte vi till Viksängsgården och åt där. Brukar inte vara där så ofta alls men nu kände vi för att titta in.

Nu har jag varit hemma ett tag och tagit bort mitt smink och borstat tänderna + gjort dagens squats. Och nu så ligger jag bara i sängen och myser. Älskar att ligga i min säng när det är så kallt ute.

Måste verkligen komma igång med träningen igen. Har varit sååå dålig. Men tror jag kommer in i det när skolan börjar igen.
Tycker det är så jobbigt att ta sig till gymmet. Det är inte långt men det är jobbiga backar på vägen hem som är anledningen till att jag trycker det är så jobbigt. Och det är så onödigt att åka buss, det är bara typ 3 stationer.
Allt blir så enklare till våren och sommaren när man kan promenera och sånt.

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej fina ni!
Det är sista dagarna på lovet och jag bara njuter och laddar batterierna så mycket som det bara går. Har inte gjort så mycket. Förutom att jag tog tåget till Ludvika. Och där blev jag hämtad av min kompis och hennes föräldrar. Dom hyr en stuga lite utanför Ludvika. Vi hade några mysiga och kalla dagar.

Kom hem därifrån igår.

Jag håller på med squatchallenge. Har laddat ner en app som är jättebra. Är inne på sista dagarna. Det är inte så jobbigt nu när man är inne i rutinerna. Kommer kännas lite tomt när dagarna är över. Kommer även vara stolt att jag har fullföljt en 30 dagarsutmaning utan fusk.

Idag åkte jag, mamma och pappa till barkaby quality outlet. Vi handlade lite smått. Jag köpte tvålar från the body shop eftersom jag inte använder någon annan tvål. Och sedan köpte jag en jättefin tröja eller blus från odd molly. Och sist så köpte jag två par skor från Nike.

  • 5 readers

Likes

Comments

Som titeln säger. God jul! Sitter just nu full i magen i soffan och kollar på Karl-Bertil. Är jättenöjd över denna dag. Har dock lite huvudvärk och ont i ryggen men det funkar.

Blev så glad över mina julklappar. Fick bland annat en jättefin plånbok från river Island.
Är jättetacksam över allt. Tror jag kommer somna fort ikväll. Nu är det bara att tagga till nyår! Det är första året jag inte ska vara med familjen. Ska umgås med en kompis. Vi ska nog laga mat och bara vara. :)

  • 5 readers

Likes

Comments

Idag är det dagen innan julafton. Jag vaknade nyss, har inga planer för idag. Tror jag måste städa lite eftersom vi ska vara hemma hos oss imorgon på julafton. Mina första betyg i nian i år var jättebra. Jag känner mig stolt och är inte underkänd i något ämne. Det var mina mål och jag har kämpat för de.

I nuet mår jag bra. Bloggen har legat nere ett bra tag. Vill försöka men glömmer alltid bort bloggen. Jag ska verkligen försöka denna gång. Blir mer aktiv liksom.

Känner ingen julkänsla alls. Men är ändå taggad på julafton. Måste kanske sätta igång lite julmusik och julfilm så kanske jag kan få igång lite julkänsla i kroppen.

  • 6 readers

Likes

Comments