Header
View tracker

Åkte till Erikslund med mamma och pappa nu på kvällen och då köpte jag några saker.

Kappa: Lager157 200kr

Sjalar: Lager157 två för 100kr

Linne: Lager157 30kr

Väska: Lager157 150kr

Fondation NYX: HM 80kr

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Kom av mig ett tag med bloggen. Tror det hände pågrund av att det var sommarlov och jag inte hade tid och ork att blogga. Laddade batterierna inför ett nytt och sista år på högstadiet. Det känns väl helt okej att gå ut nian. Men har inte en aning vad jag ska välja för gymnasium. Det finns ju så många! Har knappt nån aning vad jag ens vill göra. Men har varit lite inne på frisör eller stylist.

Idag är det studiedag och jag har varit i Surahammar och varit med några tjejkompisar. Vi åkte dit igårkväll och sov kvar. Kom hem idag runt halv fyratiden och legat i sängen tills dess.

Hittills har skolan satt igång med full fart och vi har precis avslutat ett projekt om Afrika. Det gick kanon tycker jag själv. Jag hoppas att detta år blir en av dom bättre åren. Inga stressiga perioder där allt slutar åt helvete och magont. Det ska bli ett bra sista år punkt slut!

Likes

Comments

View tracker

Nu är det äntligen bara dagar kvar innan jag tar sommarlov!! Känns väldigt superbra att skriva det. Året har gått fort men det har varit en av dom stressigaste åren i mitt liv. Skolan har varit jobbig och jag har haft ont i magen och varit hemma en hel del.

Men nu ska vi glömma allt som har hänt och bara njuta av ett sommarlov som ska bli en av dom bästa. Har fått ett sommarjobb under en cup. Det ska bli kul. Och så ska jag på cityfestivalen och det ska bli såååå roligt. Som vanligt blir det också Spanien. Mil palmeras med familjen. Älskar det stället!

Imorgon har jag sovmorgon till 10, vi ska ha städdag och efter lunch ska niorna spela brännboll mot lärarna. Och på kvällen ska jag vara med och servera niorna på deras avslitningsmiddag. Det gör jag mest för en dag ledigt senare i den kommande terminen. Nu ska jag ta och börja fixa mig inför kvällen. Natti!

  • 66 readers

Likes

Comments

När jag vaknade imorse så hade jag jätteont i magen. Det beror nog på att jag känner mig stressad. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och ta det lugnt. Och det har jag gjort också. Har bara legat och degat i soffan. Kollat på The notebook. Det var grymt bra. En film som fick mig att gråta. Rekommenderar det verkligen.

Lite senare typ ikväll så tänkte jag ta en storstädning i min garderob. Det behövs verkligen! Kläderna bara ramlar ut när jag öppnar. Jag har aldrig hittat något bra sätt att organisera mina kläder. Har en klädhängare också och den hjälper ju lite men just nu hänger det massor av kläder på den så man ser inte ens vad som finns. Så det vill jag också fixa till. Vill hänga upp mina fina kläder där.

Åt för en liten stund sen. VI hade rester från igår och det var spagetti och köttfärssås. Och till det så skar jag upp lite gurka.


Likes

Comments

Skyller på skolan. Det har varit så mycket. Och nu är det typ bara en vecka kvar tills allt ska vara klart. Har inlämningar och prov som måste göras. Ligger hyfsat till men ändå så känns det som att jag måste stressa och bli klar. Vill känna att jag kan pusta ut dom sista dagarna innan inlämning. Men det går nog bra. Det är bara jag som oroar mig för mycket. 

Jag har blivit väldigt förkyld och har ont i halsen. Det är inte kul nu när värmen är här igen och man är ute mer. Jag hoppas verkligen att jag inte blir sämre. 

Idag var en seg men helt Ok dag. Jag la mig på en filt i gräset när jag kom hem. Det var så skönt och jag somnade en stund. 

Likes

Comments