Nu är det snart prick ett år sedan jag satte mig på flygplanet till Ghana och fick träffa dessa fantastiska barn. Det absolut bästa jag gjort. Idag ett år senare tänker jag fortfarande varje dag på det. All den kärlek jag fick och hur mycket de gav mig bara genom att faktiskt låta mig vara en del av deras liv om så bara för en månad. Oj vad jag saknar livet där.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Här kan livet inte vara annat än bra.<3

Likes

Comments

Önskar innerligt att det är så. Man ska väl inte hoppas för mycket men är ju ändå snart juni.
Idag vaknade jag i tid, har sprungit, pluggat till mitt sista prov (!!!!!) som äger rum imorgon och nu ligger jag på altanen och njuter av solen. Min favoritplats till 100%. Snart ska jag gå och göra lunch och sen rulla till jobbet. Gör dock inte så mycket eftersom det är kortvecka och fem lediga dagar sen ligger framför mig.
Ikväll kommer även mamma, pappa och Inez hem från Göteborg. Haha saknar dom så mycket och vet inte riktigt hur jag kommer klara att flytta hemifrån.
Ha en bra söndag!

Likes

Comments

Idag fyller min stora lillebror 16 år. Seriöst så sjukt, kändes verkligen som igår det var jag som fyllde 16. Men Olle du ska veta att jag är sjukt stolt över dig för att du alltid går din egna väg och alltid står upp för dig själv. Du vet att jag alltid finns här. Världens finaste lillebror. Loveu <3

Likes

Comments

Skulle ha publicerats igår 23.30
Om cirka 1 timme kliver vi på planet hem till Sverige igen. Har verkligen haft en helt fantastisk vecka här i New York och kan till 110% säga att jag kommer komma tillbaka. Världens bästa stad. Har shoppat, ätit god mat, gått en massa, gjort massa saker och bara spenderat tid med familjen. Var verkligen skönt att komma iväg från Piteå ett tag, men nu är jag mer än redo för slutspurten till studenten. Kommer nog skriva lite mer om dagarna osv när vi är hemma, mest för min egen skull då det är kul att kolla tillbaka. Ses!

Likes

Comments

En onsdag som denna kan jag inte påstå att mina timmar i skolan var särskilt effektiva. Är så trött, förstår inte. Enda jag kan tänka på är att det är 15 dagar till New York, 62 till Magaluf och 79 till studenten!! Kämpa!!

Desto mer effektiv var jag dock när jag kom hem då jag städade hela nedervåningen plus häbret, var ute och sprang och duschade. Plötsligt händer det :) Så nu blir det skönt med en tidig kväll och serietittande.

Likes

Comments

Oj vilken bra helg jag har haft. Lund överträffade verkligen alla mina förväntningar och det var verkligen underbart att få en försmak på våren. Grönt gräs, ingen slask, blommor, uteserveringar och pollenallergi. På lördagen åkte vi även över till Köpenhamn vilket verkligen var så härligt. Älskar den staden. Sen var det även hur mysigt som helst att träffa Alexandra, önskar hon bodde närmre men är verkligen impad på henne.

Nu är jag precis hemkommen och ligger i soffan och ser Riverdale. Bör egentligen plugga men det får bli senare haha. Ikväll har jag även tänkt ta tag i universitetsansökningarna. Så sjukt att det är dags. Hjälp.

Likes

Comments

Klockan stod på 03.45 och 45 minuter senare satt jag i bilen med världens bästa pappa som skjutsade mig till flygplatsen. Nu är det boarding och har en kort mellanlandning på Arlanda innan flyget går till Skurup. Hörs senare, ha en bra fredag allihopa!

Likes

Comments

Ny vecka och ännu en vecka närmare sommaaarrr. Idag är även en bra dag hörrni för idag är det vårdagjämning = det är ljust och mörkt lika länge = den mörka tiden är över!! Värt att uppmärksamma ändå. Jag har haft 0 fritid senaste veckan så har därför varken gjort något särskilt eller tagit några bilder. Men idag kliver jag på sista passet för ett tag framöver, så när jag slutar 23.00 ska jag njuta. Fira med att måla naglarna eftersom det är nåt man annars inte får göra. På fredag åker jag till Lund också vilket ska bli superkul.

Likes

Comments

Lättnaden // När man skrivit alldeles för många timmar och typ vill ge upp

ÄNTLIGEN är gymnasiearbetet inlämnat och jag är ca 1000 kilo lättare. Synd att ingen som inte skrivit det fattar hur det känns haha, så därför tycker jag verkligen att vi som gjort det ger oss en extra klapp på axeln. Ett steg närmare studenten!!
Jag har jobbat varje dag denna vecka, jobbat med att då detta klart samt haft en del andra skoluppgifter så är rätt sliten just nu. Men oj så glad. Har idag inte gjort typ något annat än att färdigställa arbetet, vara i skolan och ätit en god middag. Nu kommer snart Mattias hit sen lär jag somna ganska snabbt. I helgen jobbar jag kväll, men hoppas på bra väder så man kan vara ute och ta till vara på dagen ändå. Kram, ha en fin helg

Likes

Comments