Header

Jag klev upp tidigt imorse för att äta frukost med Jonas och krama honom några extra gånger. Han åker iväg nu och blir borta i över en vecka..Vilket jag tycker är jobbigt, för jag hatar att sova ensam. Men det är också bra att han åker iväg för vem kan sakna kossan om kossan alltid står i båset och glor? Så det är bra att han kan sakna mig lite, innan han klev utanför dörren så sa han att han älskar mig. Mitt hjärta stannar till varje gång han säger dom tre orden.

Nu ska jag börja kolla efter en buss som kan ta mig ner till stan, har några grejer som jag måste göra innan jag börjar jobba. Det känns tungt att jobba idag då huvudet gör ont idag igen, men det ska nog gå bra om jag fortsätter att få i mig vatten och så.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Jag har börjat leta fram mina betyg, snart så kommer jag att skicka iväg dom och mitt liv kanske ändras till hösten. Jag har varit på Bishop i snart tre år av mitt liv, det är dags nu att utbilda mig själv och skapa en ny väg. Jag vet nu vad jag vill göra och det känns bra i hela kroppen, jag har bara en grej som jag måste plugga upp. Jag hatar Historia, det är ett ämne som jag har svårt att läsa, jag försvinner lätt i andra tankar och gör någonting som är roligare. Men jag ångrar nu att jag faktiskt inte gjorde klart det när jag gick i skolan, men jag får ta och göra det nu istället. Det är nu det gäller. jag tror på mig själv den här gången. Jag tror att jag klarar av det här, det är min tur nu.Likes

Comments

Likes

Comments

Happ, då ligger man i mammas gästrum. Idag så kom Edvin hit ifrån Sollefteå, så han ska vara här i några dagar, lite oklart hur länge. Men jag tycker att det är svin kul att han vill vara här på sportlovet, det blir ju så att jag inte träffar honom så ofta. Men det gick bra att hämta honom vid busstorget imorse, vi gick och handlade lite lunch och sen så tog vi bussen hem till mig. Jag passade på att tvätta när vi kom hem och packade ihop mina kläder eftersom jag och Edvin ska sova hos mamma. Vi gick även en extra vända inne i stan, några fynd lyckades vi hitta! Han fick en jätte fin keps av mig och jag köpte ett nytt läppstift som jag är svin nöjd med!!

Mamma plockade upp oss när hon hade slutat jobba, så vi handlade frukost och käkade middag på donken. Jag käkade en ny kycklingburgare med guacamole på, den såg väldigt god ut på reklambilden men den vart som en besvikelse. Guacamolen smakade verkligen ingenting, så den köper man bara en gång.

Jag längtar hem till Jonas, han var ju borta hela helgen och nu är jag "borta".. Jag hoppas att han saknar mig lika mycket som jag saknar honom. Eller så är han väldigt nöjd över att han har en hel säng för sig själv igen och han kan spela hur mycket techno han vill. Hahaha.

Nä nu ska jag och Elsa sova (mammas katt). Godnatt!

Likes

Comments

Så hör mig,
Varför lyssnar du inte?
Jag står här med hjärtat i halsen,
och vill bara bli hörd.

Likes

Comments

Den där oron
Den gör så jävla ont.
Den där tyngden i hjärtat,
den väger tyngre än oss.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Första gången som Jonas lagar råbiff till mig! Han är bra duktig på att laga mat, han imponerar mig så mycket. Råbiffen var jätte god, det är något han kommer att få göra fler gånger! Det är så roligt att han får mig att testa nya saker, jag trodde aldrig att jag skulle äta råbiff. Men det har han fått mig att göra, han har lärt mig att dricka vin och uppskatta det till mat. Han har bjudit mig på pilgrimsmusslor och snart är det dags för ostron och sushi. Tack för allt du gör Jonas! ❤

Likes

Comments