Header

Igår så kom jag tillbaka till jobbet efter några dagars ledighet, det kändes bra när jag kom dit men kvällen blev oerhört seg. Jag jobbade tillsammans med David, vilket jag tycker är kul och tiden går lite fortare. Men är det lite folk i rörelse så tickar klockan så sakta, men som tur är så har vi många bokningar idag. Jag hade oturen att jag ramlade när jag skulle gå till bussen igår, så jag halkade på is och ramlade bakåt. Min handled fick sig en smäll när handen försökte minska fallet, jag hade lite ont inatt men jag försökte ligga så stilla det gick med den. Idag känns det i den när jag gör saker, så jag kommer nog inte kunna plocka tunga tallrikar eller brickor. Men jag ska försöka leta fram något form av stöd till den innan jag drar till jobbet, det måste finnas något som jag kan linda om med.

Jag har väldigt svårt att somna på nätterna, jag vrider och vänder på mig hela tiden. Mitt illamående som kommer på nätterna har inte försvunnit än, det känns som hela munnen blir full av saliv och att kräkreflexerna är nära. Jag har varit så nära att springa till toan för att kräkas, men jag kommer aldrig till den punkten. Jag vet inte varför jag får så ibland, jag hoppas bara att det försvinner snart.

Idag så var tanken att jag skulle gå på stan med Dessan, men eftersom det är typ -25 isch så vill man inte gärna gå ut. Så vi ska gå imorgon istället, så jag kan ta det lugnt hemma nu.

Jag har mycket tankar nu, den smällen kom på nyårsafton.
Jag fyller 25år snart, varför har jag inte tagit mig längre?

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag vaknade jag kl 12, det vart att jag sov lite för länge. Inatt så kunde jag inte sova, jag vred och vände på mig, Jonas hade även knyckt min kudde så jag fick ta hans hårda kudde som är oskön som fan. Men att jag inte kunde sova berodde inte på kudden, det berodde på att jag hade så många tankar som inte ville ge sig. Jag tänker på jobbet, julklappar som måste fixas, vad som händer på nyår mm. Men mest cirklar mina tankar kring jobb, därav försöker jag tänka på annat.

Jag tog mig upp ur sängen direkt, jag gjorde mig klar för att åka ner till stan med Rob. Tanken var att vi bara skulle gå några timmar men det vart att vi fastnade på stan, vi kom på saker hela tiden som vi ville titta på. Jag har handlar lite julklappar idag men har fortfarande några kvar att köpa, men det får bli på torsdag. Vi fikade även tillsammans med Elin, hon sprang med oss på stan en liten stund. När vi började känna oss färdiga så drog jag och Rob på dollarstore, jag trodde att dom skulle ha massa billiga julpynt där men jag hade fel. Eller nä det hade jag väl inte, men jag trodde att dom hade mer pynt, det kändes utplockat. Så jag blev besviken, för jag visste hur mycket Jonas såg fram emot att få pynta granen. Men vem vill köpa fult pynt? Nej, inte till våran första gran tillsammans. Så vi åkte upp till Rusta, där hittade jag verkligen ALLT! Jag hittade julkulorna med nitar som jag hade spanat in sen tidigare, så jävla fina! Efter att jag hade stor shoppat där så körde Rob hem mig, jag är så tacksam för att han finns kvar i mitt liv. Han får mig alltid att skratta och le, han är en guldklimp.

När jag kom hem så började Jonas med middagen, han fixade ihop en jätte god pasta. Efter maten så gick vi ner i källaren för att leta min ljusslinga, men den var inte där den skulle vara. Jag visste att till 100 % att den skulle ligga i en liten brun låda, jag var bombsäker på det. Men när vi gick igenom allting så var den inte där, jag fattade verkligen inte hur vi inte kunde hitta den när jag var så säker på min sak. Så vi gick igenom allt igen och släpade ut saker, sen gav jag upp. Vi började packa tillbaka saker och då såg jag att vi hade en brun liten låda som vi inte hade öppnat och där låg den! Det var den lådan som vi tog ut först av alla, hur kunde vi missa det? Tur att vi hittade den i alla fall, för nu lyser den så fint i granen.

Nu när jag klädde granen med Jonas så fick jag julkänslor. Det bästa jag visste när jag var liten var att klä granen, det gjorde vi syskon tillsammans. Så jag blev så glad över att jag fick den känslan, det känns som att det är svårt att få den nu när man är vuxen. Vi har även käkat saffrans gifflar och druckit glögg. Jag får såna fjärilar i magen när jag tittar på Jonas, för detta är våran första jul tillsammans. Förra året så åkte han hem till Småland, men i år är han här hos mig. Jag älskar han så mycket, min fina Jonas!

Likes

Comments

Likes

Comments

Varje andetag känns ansträngt
Jag får ingen luft.

Likes

Comments

Likes

Comments

Nu är det julstämning i vårat lilla hem, det känns så bra! Jag pratade med Jonas för någon dag sen att det skulle vara kul om vi kunde fixa några julgardiner och kanske köpa en tomte. Vi har ju bestämt att vi ska ha en gran, vilket kommer bli super mysigt! Men så när jag kom hem igår så hade Jonas julpyntat i lägenheten. Han hade satt upp nya gardiner, köpt en tomte, hängt upp julkulor i fönstret, fixat två adventsstjärnor, köpt två blommor och fixat juldukar till köket. Alltså denna kille. fan vad jag älskar dig!

Jag var jätte nöjd över att få vara ledig i 6 dagar, men man kände sig lite ringrostig igår. Så är det fredag idag, vilket innebär massa folk..Men jag får jobba med goa tjejer så den här kvällen kommer att bli bra! Nu ska jag fortsätta att städa och sen göra mig klar för jobbet! 

Likes

Comments

Likes

Comments