Idag så vaknade jag ganska sent, jag lyckades åter igen snooza. Jag kan vara så hopplös ibland när det gäller att vakna till på morgonen, men som tur var så väckte Neo mig med lite sång. Så jag skuttade upp och gav katterna mat, sen ringde Natalie och frågade om jag ville följa med henne och Christoffer på max. Så jag ringde upp min Christofer för vi hade tänkt att ta en fika, men vi hakade på dom och det var så jävla gott! Dom har en som har trippel ost, det bara smälter i munnen. Efter det så gick vi över till dollarstore som ligger bredvid, jag shoppade ingenting men hittade några saker som jag ska köpa en annan dag. Det kändes lite jobbigt att hålla reda på en påse samtidigt som jag hoppar på kryckor.

Efter det så drog vi bort på maxi, där handlade jag ingenting heller. Men jag spanade in glassdisken i alla fall. Dom hade rabatt på några glasslådor, men jag får nog inte plats med mer i min låda i frysen för den är ganska full. Jag är så nöjd över att jag har en helt egen låda i frysen som jag får fylla med hur mycket glass jag vill. För er som inte vet om det så älskar jag glass! Efter det så släppte dom av mig och Christofer på stan, så vi drog in på bishop en sväng och sen drog vi hem till Christofer. Vi kollade på en film och han lekte med sin nya dator, det var jätte fin och as cool.

Det är så nära nu, Jonas kommer snart att ringa mig och säga att jag ska komma ut och öppna åt honom. Jag kommer snart att kasta mig i hans famn och kyssa honom om och om igen. Även om det är få dagar han har varit borta så har jag saknat han så mycket. Tänk att om snart en vecka så åker vi till Italien!! Jag har längtat så mycket efter det här, det kommer att bli så romantiskt! Sen kommer jag att rulla hem igen efter all mat som jag tänker proppa i mig! Det är också underbart romantiskt att vi kommer att fira 20 månader den 27 april och den 28 april firar vi att det är två årsen vi träffades för första gången!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vilken dag, den har varit fylld med både glädje och smärta. Det började med att jag igår ramlade i en trappa på jobbet, så jag stukade till den rejält. Imorse så grinade jag för full hals för att min fotled skrek av smärta och jag kunde knappt ta mig fram. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och fick rekommendation att linda foten och hålla den i högläge. Så mamma kom och hämtade mig så jag fick komma bort till mormor och morfar för att äta lite påskmiddag. Som tur är så äger min mamma kryckor, så jag fick låna hennes och jag kan säga att det gick så jävla mycket lättare att ta sig fram. Men alltså fyfan för när jag föll, det gjorde så jävla ont att jag började grina där jag låg på golvet. Min fot svällde upp direkt och man såg att jag blev blå vid fotknölen. Det såg ut som tennisboll imorse när jag vaknade, helt sjukt.

Men det var gott med lite mat i alla fall och att få träffa familjen, men jag kände mig stressad över att jag inte kunde jobba idag. Vilket jag behövde egentligen, men jag kan ju inte hoppa omkring på kryckor på jobbet. Det blir som svårt att plocka disk med dom och hoppa förbi igenom baren.

Sen är det ju ganska typiskt att det ALLTID händer något när Jonas är borta, den här gången så hade jag verkligen velat ha han hemma hos mig. Eller om jag hade följt med honom till Småland så hade jag aldrig ramlat i den där fucking trappan, men så kan man ju inte tänka. Jag längtar bara väldigt mycket tills han kommer hem på måndag, det är så tomt utan han här.

Likes

Comments

Det är bra att Jonas åker hem till Småland ibland, för då kommer han hem och vill äta mer vegetariskt.

Likes

Comments

Jag vill att Jonas ska komma hem nu, jag vill inte vara ensam längre..😭

Likes

Comments

Jag gillar den här bilden på mig, i vanliga fall så hatar jag mitt naturliga hår men där ser det så fint ut.

Jag hade planer för dagen men det blev ju som det blev. Jag började dagen med att kolla på serie och käka frukost, jag har varit väldigt seg idag eftersom jag har haft mardrömmar inatt. Det här är tredje gången som det utspelar sig här hemma hos Jonas och mig. Jag avskyr det, mina drömmar brukar utspela sig i vårat gamla hus i Ås. Så kan det få fortsätta för det blir helt fuckt up när det händer här i lägenheten. I alla fall så tänkte jag åka hem till mormor och morfar men jag låg i sängen och läste och det slutade med att jag somnade. Så jag vaknade nyss och funderar på om det ens är värt att laga middag? Kanske inte.

Jag har sökt skola nu, det känns så jävla bra men samtidigt så nervöst. Jag har inte pluggat på väldigt länge så jag oroar mig lite för mitt sega huvud, men eftersom det är undervisning på dagtid så kan jag få hjälp om det behövs. Det känns så jävla rätt på alla sätt och vis, så vad gör jag om jag inte kommer in?

Imorgon så blir det jobb igen, jag längtar till på söndag för då kommer Jonas hem igen. <3

Likes

Comments

Jag klev upp tidigt imorse för att äta frukost med Jonas och krama honom några extra gånger. Han åker iväg nu och blir borta i över en vecka..Vilket jag tycker är jobbigt, för jag hatar att sova ensam. Men det är också bra att han åker iväg för vem kan sakna kossan om kossan alltid står i båset och glor? Så det är bra att han kan sakna mig lite, innan han klev utanför dörren så sa han att han älskar mig. Mitt hjärta stannar till varje gång han säger dom tre orden.

Nu ska jag börja kolla efter en buss som kan ta mig ner till stan, har några grejer som jag måste göra innan jag börjar jobba. Det känns tungt att jobba idag då huvudet gör ont idag igen, men det ska nog gå bra om jag fortsätter att få i mig vatten och så.

Likes

Comments

Jag har börjat leta fram mina betyg, snart så kommer jag att skicka iväg dom och mitt liv kanske ändras till hösten. Jag har varit på Bishop i snart tre år av mitt liv, det är dags nu att utbilda mig själv och skapa en ny väg. Jag vet nu vad jag vill göra och det känns bra i hela kroppen, jag har bara en grej som jag måste plugga upp. Jag hatar Historia, det är ett ämne som jag har svårt att läsa, jag försvinner lätt i andra tankar och gör någonting som är roligare. Men jag ångrar nu att jag faktiskt inte gjorde klart det när jag gick i skolan, men jag får ta och göra det nu istället. Det är nu det gäller. jag tror på mig själv den här gången. Jag tror att jag klarar av det här, det är min tur nu.Likes

Comments