Sluta, sluta göra ont.
Det knycklas ihop i bröstet på mig,
jag får svårt att andas.
Jag saknar det inte,
glöm bort det nu.
Glöm bort...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag jobbar i vanlig ordning, just nu är det nästan varje dag. Förra gången så jobbade jag åtta dagar irad och var sen ledig två dagar, nu jobbar jag 7 dagar irad. Vilket är svin bra, jag är glad över att allting rullar på. Idag så fick jag erbjudande att jobba på en butik här i stan som jag verkligen ville jobba på, men idag så är jag redan på två ställen. Först så ska jag jobba på U.N och sen ska jag upp på skolan och jobba på fritids. Så jag är ledsen över att jag inte kunde vara på nya stället för jag vill verkligen vara där..Men det kommer väl fler gånger.

Jag har tankar om att åka till Stockholm snart, jag vill umgås lite med Christofer och ta med han på olika restauranger. Men nu när jag blir så pass mycket inringd, ska man våga åka iväg då? Jag vill inte missa en chans till jobb.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen klippt håret! Det känns lite ovant, men samtidigt så skönt. Det känns också så bra att klippa av det så kort för det ger mitt hår en chans att få växa med friskt hår. Men nu blir det sista gången jag får ha det så här kort, för jag vill ha längre till bröllopet. Jag måste redan nu börja planera vilken hårfärg jag vill ha för det kommer att behövas två besök hos Linda för att vi ska lyckas men tanke på att mitt hår är så pass ljust och kallt. Jag undrar vad Jonas kommer att säga när han kommer hem, han har ju inte sett mig än.

Likes

Comments

Äntligen så ska jag börja leta efter min bröllopsklänning, jag har börjat kolla upp ställen i Östersund som kan tänkas ha klänningar och har hittat några ställen. Jag tänker åka till Göteborg med och prova klänningar, då kan jag få hjälp av min tärna Sanna. Jag måste även börja gå i klackskor så att mina fötter börja vänja sig, skulle ju vara lite pinsamt om jag föll. Jag måste även bestämma mig för vilka klänningar Sanna och Jackie ska ha? Det är så mycket som måste börja planeras, det är tur att jag har min lista som jag kan gå efter och få hjälp av.

Ikväll så körde jag en hemmakväll, Jonas är hemma hos Christofer och käkar middag. Dom kan behöva en grabbkväll.

Jag har bytt smycke i min nya piercing i näsan, jag tröttnade så på den. Vilket är svin tråkigt för jag har velat haft septum sen jag gick i högstadiet, så nu känns det bara som att det var lite försent. Jag trivs för mycket men min andra näspiercing, så jag tar en paus i från septum ett tag.

Från och med måndag så ska jag ta tag med mig själv, jag ska börja gå till gymmet igen. Jag måste gå ner i vikt nu, jag måste gå ner så att jag är snygg i min bröllopsklänning till nästa sommar. Så sjukt att jag ska gifta mig nästa år, med mannen i mitt liv. Det är en sån fantastisk känsla när man har hittat sin andra halva och allting känns så rätt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har lyckats blivit dunderförkyld, det suger.

Likes

Comments

idag så har det varit en väldigt jobbig dag för min del, den började med att pappa kom förbi för att köra mig till djursjukhuset med Casper. Vi var där ganska länge och tvättade hans ögon samt snaggade han lite, han har haft problem med ögonen ett tag så det är därför vi åkte dit. Så nu har han fått medicin och smärtstillande, jag ska tillbaka på torsdag och träffa en specialist som ska titta lite närmare på ögonen och se om det går åt rätt håll. När vi var där så hittade hon även en knöl på Caspers mage, vilket hon sa kan vara en tumör. Jag kände hur hela jag blev kall, hur hjärtat stannade till och hur tårarna sprängde bakom ögonen. Ordet tumör är så jävla starkt, tusentals tankar cirklar omkring. Hur man min fina Casper ha det? Hur är det möjligt?

Hon babblade på om att han är gammal och att det är ju så med livet och att man kan operera eller låta den sitta kvar. Varje gång hon sa ordet tumör så kände jag bara ''men sluta, håll käften, ser inte du att jag håller på att bryta ut i gråt?''.. Jag är livrädd, jag älskar Casper med hela mitt hjärta och jag gör vad som helst för honom. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, han var där då mina föräldrar bråkade, gymnasietiden, första lägenheten. Han och jag flyttade ju till Sundsvall, han är en trygghet som ingen kan förstå. När hon står och säger att han kanske har en tumör så är det orimligt, det finns inte på kartan att han kan ha det.

När jag kom hem så bröt jag ihop, jag kunde inte sluta gråta. Jag försökte samla ihop mig själv och ge Casper sin medicin, vilket gick väldigt bra. Jag åkte sen ner till jobbet och där försökte Elin muntra upp mig. Elin är fantastisk, hon är min bästa vän. Hon satte på musik som jag älskar och så försökte hon få mig att dansa istället, vilket faktiskt fungerade och fick mig att må bättre. Sen så hjälpte jag henne i köket då det kom in en kina bong, då vart inte hon så glad.

Jonas kom förbi på jobbet, han försökte prata om Casper men jag sa ifrån att jag inte kan prata om honom då för jag kommer att börja gråta. Så vi väntade tills vi kom hem, vi satte oss i vardagsrummet och vi pratade ganska mycket och jag började gråta igen. Han började prata om hur deras hund hade en tumör men levde ett långt och bra liv i alla fall, där någonstans så kändes det bättre på något sätt, inte för att hunden hade en tumör, utan för att Jonas vet exakt vad jag går igenom och känner. Klart man blir rädd, man har såna band med sina djur.

Vad som än händer och sägs på torsdag så kommer jag aldrig att sluta kämpa för honom. Aldrig någonsin, så länge den finns hopp om att han kan bli bra så gör jag vad som helst.

Likes

Comments