Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har lyckats blivit dunderförkyld, det suger.

Likes

Comments

idag så har det varit en väldigt jobbig dag för min del, den började med att pappa kom förbi för att köra mig till djursjukhuset med Casper. Vi var där ganska länge och tvättade hans ögon samt snaggade han lite, han har haft problem med ögonen ett tag så det är därför vi åkte dit. Så nu har han fått medicin och smärtstillande, jag ska tillbaka på torsdag och träffa en specialist som ska titta lite närmare på ögonen och se om det går åt rätt håll. När vi var där så hittade hon även en knöl på Caspers mage, vilket hon sa kan vara en tumör. Jag kände hur hela jag blev kall, hur hjärtat stannade till och hur tårarna sprängde bakom ögonen. Ordet tumör är så jävla starkt, tusentals tankar cirklar omkring. Hur man min fina Casper ha det? Hur är det möjligt?

Hon babblade på om att han är gammal och att det är ju så med livet och att man kan operera eller låta den sitta kvar. Varje gång hon sa ordet tumör så kände jag bara ''men sluta, håll käften, ser inte du att jag håller på att bryta ut i gråt?''.. Jag är livrädd, jag älskar Casper med hela mitt hjärta och jag gör vad som helst för honom. Vi har gått igenom så mycket tillsammans, han var där då mina föräldrar bråkade, gymnasietiden, första lägenheten. Han och jag flyttade ju till Sundsvall, han är en trygghet som ingen kan förstå. När hon står och säger att han kanske har en tumör så är det orimligt, det finns inte på kartan att han kan ha det.

När jag kom hem så bröt jag ihop, jag kunde inte sluta gråta. Jag försökte samla ihop mig själv och ge Casper sin medicin, vilket gick väldigt bra. Jag åkte sen ner till jobbet och där försökte Elin muntra upp mig. Elin är fantastisk, hon är min bästa vän. Hon satte på musik som jag älskar och så försökte hon få mig att dansa istället, vilket faktiskt fungerade och fick mig att må bättre. Sen så hjälpte jag henne i köket då det kom in en kina bong, då vart inte hon så glad.

Jonas kom förbi på jobbet, han försökte prata om Casper men jag sa ifrån att jag inte kan prata om honom då för jag kommer att börja gråta. Så vi väntade tills vi kom hem, vi satte oss i vardagsrummet och vi pratade ganska mycket och jag började gråta igen. Han började prata om hur deras hund hade en tumör men levde ett långt och bra liv i alla fall, där någonstans så kändes det bättre på något sätt, inte för att hunden hade en tumör, utan för att Jonas vet exakt vad jag går igenom och känner. Klart man blir rädd, man har såna band med sina djur.

Vad som än händer och sägs på torsdag så kommer jag aldrig att sluta kämpa för honom. Aldrig någonsin, så länge den finns hopp om att han kan bli bra så gör jag vad som helst.

Likes

Comments

Mässa igår var helt okej, jag träffade på några personer som jag känner via restauranglivet typ. Men det var trevligt och helt okej mat, men jag hade gärna velat ha med någon av mina vänner för då hade jag nog haft lite roligare. Men jag kanske jämför för mycket med förra året, för den kvällen var verkligen hur bra som helst. Dock blev jag så full att jag ramlade med cykeln så att Jonas fick plåstra om mig när jag kom hem igen, men igår var jag väldigt städad.

Idag så har jag jobbat i köket på bishop, det var väldigt pirrigt måste jag säga. Oskar frågade om jag ville byta plats med honom och jag sa okej till det. Det var roligt att stå där i köket, att steka burgare lärde jag mig snabbt. Men det är svårt att tajma ihop allting om det är flera olika mat som kommer in, så Oskar hoppade in och hjälpte mig när det kom en bong på 8 mat. Men jag fick beröm för maten av gästerna så det vart väl inte så tokigt. hehe.

Likes

Comments

Ikväll så är det Cater mässan, förra året så gick jag med Jonas, Sanna, Dennis och Christofer. Det här året så blir det bara jag och Jonas som går. Christofer är i Stockholm och Sanna och Dennis bor i Göteborg. Jag minns den kvällen så väl, vi hade så jävla roligt tillsammans och det var så roligt att Sanna och Dennis hade precis börjat dejta i hemlighet. Senare på kvällen så dök även Jackie och Alex upp, vi var ett bra gäng då.

Jag har redan börjat googla på tips för bröllopsplanering, vad man ska tänka på redan nu. Jag vet att det är över 1år bort, kanske till och med 2år. Men, redan nu är det perfekt att börja planera in hur stort man har tänkt sig för det tar tid att spara ihop till ett bröllop för det är inte direkt billigt. Jag och Jonas bollar lite tankar om vart vi ska vara någonstans, vi båda är med om att vi inte vill vara i en kyrka. Jag har ju drömmen om att ha mitt bröllop ute, men det kan bli svårt att passa in det med den svenska sommaren. Det hade varit coolt om vi drog utomlands och alla som vill får följa med, eller ja Elin och Jackie har inget val eftersom dom är mina Maid of honors. Ja egentligen så har man bara en, men dom båda får dela på det ansvaret. Sen har jag tankar om jag ska ha någon extra tärna, jag vet i så fall vem jag ska fråga men jag vill avvakta och se hur bröllopet kommer att se ut först med tanke på att vi inte ens har bestämt plats.

Dags att börja göra sig i ordning!

Likes

Comments