Jag drömde inatt att Jonas dog, det kändes så verkligt allting. Jag kände smärtan i bröstet och det ända jag hade kvar av honom var gamla sms som han hade skrivit. Jag såg mig själv springa då Jonas inte svarade, hur paniken bröt ut för allt jag ville var att prata med honom och slå mina armar runt honom. Men han var borta, jag skulle få resa ensam ner till Småland. Jag tror att jag drömde det här för att jag nyss har förlorat Casper. Jag är så rädd att jag ska förlora någon till, jag orkar inte det. Det var det jobbigaste jag har varit med om, att ha Casper i mitt knä och känna hur hans hjärta slutar slå. Jag har haft honom i 8 år, det är klart som fan att det känns så in åt helvete. Även om det var jobbigt så var det rätt beslut att låta honom att få somna in, för han ska inte behöva ha ont.

Men han har ju varit med mig hela vägen, han var där då jag började gymnasiet och tog studenten. Han flyttade till Sundsvall tillsammans med mig till våran första egna lägenhet. Han flyttade till två andra lägenheter tills vi sen flyttade hem till Jonas. Han har alltid funnits vid min sida genom det. Nu finns han inte mer, hans bur står tom och det gör ont. Jag märker att jag själv lyssnar efter ljud som han brukar ge, som när han knuffar matskålen eller springer in och ur buren.

Dagen efter att Casper hade fått somna in så såg jag Elmo stå på baktassarna och titta in i buren. Klart han märker att Casper är borta. Jag kan komma på mig själv att jag funderar på varför det är släckt hos honom vid buren, den blir ju så mörkt hos han. Sen faller allting på plats och jag minns att han är ju faktiskt inte här.

Pappa tyckte att jag skulle ha sparat hans aska men jag kändes fel, jag vill att hans själv ska vara fri. Vilket jag inte tror att den blir om den är fast i en burk. Nu finns han på en äng i Brunflo där han kan springa omkring med andra kaniner och andra djur. Dagen då han dog så klippte jag och mamma av en tuss av hans lugg så att jag ska ha någon kvar ifrån honom. Jag tror att så länge jag har hans hår så kommer han att kunna hitta hem till mig igen. Vi alla tror olika, men det är så jag tror.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh, take me back to the start.

2009-2017

Likes

Comments

Sluta, sluta göra ont.
Det knycklas ihop i bröstet på mig,
jag får svårt att andas.
Jag saknar det inte,
glöm bort det nu.
Glöm bort...

Likes

Comments

Jag jobbar i vanlig ordning, just nu är det nästan varje dag. Förra gången så jobbade jag åtta dagar irad och var sen ledig två dagar, nu jobbar jag 7 dagar irad. Vilket är svin bra, jag är glad över att allting rullar på. Idag så fick jag erbjudande att jobba på en butik här i stan som jag verkligen ville jobba på, men idag så är jag redan på två ställen. Först så ska jag jobba på U.N och sen ska jag upp på skolan och jobba på fritids. Så jag är ledsen över att jag inte kunde vara på nya stället för jag vill verkligen vara där..Men det kommer väl fler gånger.

Jag har tankar om att åka till Stockholm snart, jag vill umgås lite med Christofer och ta med han på olika restauranger. Men nu när jag blir så pass mycket inringd, ska man våga åka iväg då? Jag vill inte missa en chans till jobb.

Likes

Comments

Nu har jag äntligen klippt håret! Det känns lite ovant, men samtidigt så skönt. Det känns också så bra att klippa av det så kort för det ger mitt hår en chans att få växa med friskt hår. Men nu blir det sista gången jag får ha det så här kort, för jag vill ha längre till bröllopet. Jag måste redan nu börja planera vilken hårfärg jag vill ha för det kommer att behövas två besök hos Linda för att vi ska lyckas men tanke på att mitt hår är så pass ljust och kallt. Jag undrar vad Jonas kommer att säga när han kommer hem, han har ju inte sett mig än.

Likes

Comments

Äntligen så ska jag börja leta efter min bröllopsklänning, jag har börjat kolla upp ställen i Östersund som kan tänkas ha klänningar och har hittat några ställen. Jag tänker åka till Göteborg med och prova klänningar, då kan jag få hjälp av min tärna Sanna. Jag måste även börja gå i klackskor så att mina fötter börja vänja sig, skulle ju vara lite pinsamt om jag föll. Jag måste även bestämma mig för vilka klänningar Sanna och Jackie ska ha? Det är så mycket som måste börja planeras, det är tur att jag har min lista som jag kan gå efter och få hjälp av.

Ikväll så körde jag en hemmakväll, Jonas är hemma hos Christofer och käkar middag. Dom kan behöva en grabbkväll.

Jag har bytt smycke i min nya piercing i näsan, jag tröttnade så på den. Vilket är svin tråkigt för jag har velat haft septum sen jag gick i högstadiet, så nu känns det bara som att det var lite försent. Jag trivs för mycket men min andra näspiercing, så jag tar en paus i från septum ett tag.

Från och med måndag så ska jag ta tag med mig själv, jag ska börja gå till gymmet igen. Jag måste gå ner i vikt nu, jag måste gå ner så att jag är snygg i min bröllopsklänning till nästa sommar. Så sjukt att jag ska gifta mig nästa år, med mannen i mitt liv. Det är en sån fantastisk känsla när man har hittat sin andra halva och allting känns så rätt.

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har lyckats blivit dunderförkyld, det suger.

Likes

Comments