Jag var 10 minuter ifrån att hoppa på bussen när jag fick ett sms att jag får vara hemma och jobba från dator och i detta blöta mörka väder så var det super skönt!!
De första jag gjorde när jag kom hem var att ta av mig kläderna och sätta på mig min mysiga långa kofta den är så varm och skön😴
Sitter i sägen under min varma filt och jobbar läxor just nu sen blir det förmodligen mer jobb
Solen börjar komma fram så tänkte ut och springa i spåret också🏃🏼‍♀️💨
Sen väntas middag och bara ha en super trevlig och mysig kväll🤗
Puss & kram!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Godmorgon på er hoppas allt är bra med er!
För jag mår rätt så bra men väldigt trött också. Att det faktiskt är måndag igen känns sjukt eftersom förra veckan gick sjukt fort men men ny vecka nya tag super taggad.
Iaf så vaknade jag av att alarmet gick kl 05:00 låg och drog mig lite innan jag klev upp och fixade håret sminket och fick i mig lite frukost...
Snart så drar jag iväg till skolan guud vet inte hur det ska gå då jag berättade igår kväll för en kille i min klass att jag inte riktigt hade samma känslor som han hade för mig.
De tog på han mycket mer än vad jag trodde att det skulle göra men ingenting jag kan göra mer än att säga sanningen vilket jag gjorde.
Nu ska jag snart gå till bussen och åka iväg till skolan.
Bara jag som tycker att det inte finns något värre än att kliva upp på morgonen till ett regnigt mörkt väder? vill bara ligga kvar i sägen just nu, vi hörs kram!!🍂🍁

Likes

Comments

Började morgonen med att alarmet gick runt kl 06:00, och som varje morgon så ligger jag alltid och drar mig under täcket och vill bara ligga kvar hela dagen men beslöt mig att kliva upp gjorde en kopp te kröp ner under täcket igen och kollade Netflix ett bra tag..
Gick sen ut för att springa lite har inte tränat på några dagar nu hehe,
men men tog lite lunch efter det sen så har jag bara städat rummet, rensat garderoben då det behövdes,😅
Nu är jag faktiskt redo för att hösten och vintern ska komma.
la mig i rummet me kattungarna och bara myste lite grann också💞
Mycket tankar runt kommande gymnasieval och nationella prov får sån ångest när jag tänker på det! 🙄
Åkte till åsarna för en stund sen och hämtade paketet jag har beställt. Bästa känslan måste få vara att få ett paket med nya kläder inför hösten massa fina höstiga färger och bara mysiga varma kläder😊😌 känns så skönt att ha allt det klart
Nu ska jag käka middag och sen bara göra klart några matte tal och sen mysa✨
Vad gör ni ikväll? Kramar!

Likes

Comments

Vad skriver man om i första inlägget?😅
Iallafall så är jag en tjej på 16 år blir 17 i april, jag själv skulle beskriva mig som en glad positiv tjej med fler bra sidor än dåliga. Lever livet som singel och skönt är det också😉, killar för övrigt är väl allmänt roliga och sköna osv men sen att leva med en kille dag in och dag ut och att alltid ha någon bredvid sig känner jag bara kommer vara jobbigt, trivs väldigt bra själv tror det eller ej! Älskar mode och skönhet och träningen får hänga på😉. Mer om mig och min vardag får du läsa om i min blogg, kram!

Likes

Comments