Header

Hej på er!!,
God jul? Haha de va i lördags men säger det ändå, hur hade ni det? Firade ni som ni alltid brukar göra, utomlands, med familjen, pojkvän, flickvän?
Firade min jul som vi alltid gör, flest sover vi till runt 9 sen blir det frukost med hela släkten (typ 35 pers) jätte mysigt verkligen älskar dom mer än något annat, sen blir det bara en hel del mys förövrigt också. Fortsatt med Kalle julmat julklappar sedan ännu mer mys❤️❤️
Älskar hur vi firar och kommer aldrig vilja ha de på annat vis.
Puss och kram!!
Blir bara så taggad på USA när man ser dessa underbara bilder

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej på er alla. Hur mår ni??
Mår på topp faktiskt, mår inte bättre än såhär!
Vart på skolan från 08:30 till 13:50 och har hela denhär veckan haft Nobell tema på skolan, längtar också till maten såklart hehe.
Men satt igår kväll och kollade youtube och kom att tänka på mobbing såklart, varför lär sig vissa människor bara inte att man INTE gör så mot en annan människa?
Man går inte på någon annans utseende, betende eller annat det är bland de lägsta man kan göra mot någon annan person! Varför f*n väljer man att göra så??!
Tänkte på det hela natten och idag såklart men även i skolan och ser att vissa (alltid samma personer) ger blickar, på pekar någon annan, hen ser ut som sk*t, osv... det är inte okej!
Spred lite extra glädje och kärlek idag till Alla verkligen vissa jag inte pratat med andra jag är med 24/7, men alla är lika värda och så är det! Ville bara säga att jag nästan hela tiden skrattar sprider energi och glädje varje dag, absolut så har man sina dåliga dagar men det ska inte gå ut på andra!
Att vissa sitter själv i matsalen för att de inte har någon annan! Inte för att de valde det!
Om det nu är så att en person eller en grupp går mot en annan människa så stötta den "utsatte", är det BARA för att hen är mobbad/retat så är det igen som är nära/sitter med hen på lunchen! Till er som är sånna brinn seriöst hatar mobbare och kommer alltid att göra!
Va stolta över er själva ni är grym bäst, bäst, bäst, vackrast på alla sätt och vis.
Tycker verkligen alla ni är underbara på ERAT EGNA sätt så försök inte att lika någon annan eller ändra på er själva för ni äger!
Är glad men känner bara att jag ville dela med mig av dehär för det är ALLDRIG okej att reta/mobba eller att bli retad/mobbad! #spridbarakärlek #stoppamobbning #nisomvetnivet #

  • 4 readers

Likes

Comments

Hej mina fina,
Vart hemma och planerat och bara fixat saker idag. Har så mycket kvar med flytten att fixa, tror jag inte äns nämnt det här på bloggen men ska iallafall flytta nu till sommaren och känner att de är dags att fixa lägenhet osv nu så jag inte behöver stressa sen även om det känns stressigt redan nu.

Kan jag be om eran hjälp? Kör på ändå haha, har ångest över att jag inte kan bestämma mig kan verkligen inte det oavsett hur det ser ut så vet jag inte vilken linje eller om jag ska bo i Gävle eller Falun under dom 3 år jag kommer att studera.

Men vill verkligen ha eran hjälp skriv till mig om vad ni tycker öppen för alla förslag,
Kan ju berätta lite om vad jag vill, mitt "dröm jobb" eller vad man säger, är att hålla på med sociala medier instagram, blogg, youtube osv.. Älskar verkligen det!
Sen ändå vilja öppna eget alltså vet inte riktigt hur jag ska förklara men inom mode eller smink hade vart kul.


Men det jag behöver hjälp med är, ska man gå staylist, ekonomi eller Handels programmet? Har pratat med min studie och yrkesväg ledare på skolan men känner att jag ändå inte fattat grepp över något...

Sen att det står mellan just Falun och Gävle är för att jag bara vill komma bort härifrån och bara börja om, förstår ni? Men Stockholm är ju också hur underbart som helst, ni kanske har något tips om någon annan Stad också medels mig är ni snälla.

Är uppvuxen i Lillsved där mina föräldrar bor och går på svenstaviks skola där det är rätt så uppenbart att man ska börja i Östersund efter högstadiet men jag känner bara att jag har vart där så många gånger och vill bara komma ifrån några år, älskar verkligen min familj som jag inte vill lämna men kommer ju hem på helger osv...
Förlåt för att det blev så flummigt men hoppas ni förstår ändå, Behöver er alla nu
Puss & kram!❄️💫

  • 13 readers

Likes

Comments

Hej, hur mår ni?
Efter många moment igår så mår jag rätt bra nu iallafall.
Inatt så hände rätt så mycket, hade mycket och göra igår men så lite tid.. som det nästan alltid ser ut,
men men körde på och hann näst in till allt som behövdes göras igår, men träningen hann jag inte med,
när klockan var runt elva så drog jag mig själv till gymmet bara för att jag planerat att göra de,
Gymmade och allt flöt på tills jag började känna mig yr och illamående, ringde min syster och berättade hur allt låg till, vilade ett tag och körde på de sista igen men då var de nog för min kropp!
De va de jag minns, sen vaknade jag till lite när jag låg i ambulansen på väg till akuten, mår bra nu iallafall. Har saker som jag bara vill ta tag i men bestämt att jag ska vila nu efter allt igår.
Imorgon väntas finbesök som jag längtar🙄☺️
Godnatt alla underbara
Puss & kram❄️💫

  • 14 readers

Likes

Comments

Träning & Kost

Hej hur mår ni?
Vaknade imorse och ramlade av sängen då jag var så yr, att jag har mått såhär har gått till och från hela tiden, jag mår inte bra, yr nästan hela tiden och mår rätt dåligt! Vad ska jag göra?, vart hos läkaren har jag redan vart och dom anser det inte som något allvarligt eftersom det hela tiden går Till och från, jag menar jag har skola att sköta, massor av prov, läxor, betyg som ska vara satta nu till vintern, är inte så jätte orolig över mina betyg då dom ser rätt bra ut men vara hemma för dehär rätt ofta känns inte så kul, har även åkt på halsfluss så äta pencelin gör jag också,
Men men nog om det, vad gör ni idag?
Är det någon av er som har någon idé eller liknande om dehär då det ändå på gått i snart 5 veckor (till och från) hör av er till mig är ni snälla.
Puss och kram!❤️

Likes

Comments

Hej hur mår ni?

Bestämde mig igår för att åka iväg och träna idag, ställde alarmet trots helg, så typiskt mig att ligga och dra mig en rätt lång stund haha kan bli nån timme ibland också, vilket alltid slutar i stress. Fast egentligen så spelar det ingen roll för att varje morgon springa till bussen är en vardag för mig. Även om jag kliver upp 1 eller 4 timmar innan bussen så hittar jag alltid något dom sista minutrarna.
Haha nog om de, Första advent idag vad gör ni? Tänkte gymma nu fram till kl 16 sen äta med familjen sen blir det nog bara mys framför någon film, plugget är redan gjort så ingen söndags ångest här inte.
Men blir som sagt en mys kväll idag då jag bara ska skämma bort mig själv,
Ni får ha en bäst första advent iallfall💫❄️
Puss & kram

  • 26 readers

Likes

Comments

Hej hur mår ni?
Fixade en sån där mysig film kväll idag, När jag bara la mig i sängen framför Netflix och kollade film, händer inte så ofta faktiskt, Blir lätt så himla uttråkad om en film börjar dåligt, jag stänger av direkt och hittar på annat att göra, hört mycket om "Dear John" iallafall och den va FANTASTISK! Bland den bästa, tycker ni som inte sätt den ska se den. Efter det så blev jag fast ett tag, kollade på "The impossible" och den berörde verkligen, bra men väldigt hemsk på samma sätt om ni förstår? Den är Baserad på en sann historia om en av de tusentals familjer som drabbades av den ofattbara katastrofen 2004. Den visar hur familjen kämpar för sitt liv, men också hur främlingar hjälpte och stöttade varandra för att överleva tillsammans. Mamman får stora skador som hon försöker dölja för hennes son, när han får syn på dom får han en helt annan syn på henne, så liten som han var ville han hjälp till. Fick så många tårar under och efter filmen, blev också så deep över allt som hänt och händer i världen, hur allt bara kan förändras på så kort tid och även hur sjuka människor det finns och vad de kan göra mot andra, det är inte okej på något sätt!!! #spridbarakärlek #vifinnsförvarandra
Gonatt och sov gott:) Puss & Kram

  • 24 readers

Likes

Comments