Header

Min första spanska knut! Nöjd för att vara den första! Lite flamencokänsla med stora blommor som utsmyckning! Arriba!

Likes

Comments

För varje dag som går så känns det som att det blir jobbigare och jobbigare. Jag försöker se det som går positivt, men det är svårt.
Igår åkte jag till skolan för att ta igen några håruppsättningar och skisser osv.
Det var jättekul men smärtan hängde med hela tiden. Jag har haltat och knappt kunnat stå, så jag jobbade sittandes och det gick jättebra.
Men jag vill ju kunna vara där mer..
Jag började med min nya medicin i måndags och vi behöver nog inte ens prata om hur det gick. Den gjorde ont så in i hel*ete. Jag äter fortfarande kortison och jag äter mer än vanligt för man blir så hungrig av kortison och du går typ upp av vatten (No joke)
Har telefonmöte med läkaren imorgon få se vad han säger.
Nu har jag lov och jag ska försöka att vila så mycket jag kan och bara tänka på min hälsa så jag kanske blir bättre. För nu orkar jag inte mer.

Likes

Comments

Idag har jag gjort min första svinrygg! Jag tyckte att det var kul men svårt att forma den. Jag är nöjd med mitt resultat iallafall!

Likes

Comments

Under lektionen igår fick vi fixa varandras naglar för första gången 😍
Ellen fick transformera mina vita tippar till matta bruna med 1 tipp täckt med glitter❣️

Likes

Comments

Gjord en vingad sminkning idag. Fick inspo på nätet och bara körde på. Jag är väldigt nöjd och den passar till lite mer festliga evenemang än på en vanlig måndag.

Likes

Comments

Glad alla hjärtans dag!
Idag har jag date med min älskling❤vi ska äta mat och bara ha det mysigt ❤❤❤

Jag hoppas ni får en fin dag med era nära och kära!

Likes

Comments

Ja men då gör vi ett till inlägg då!

I torsdags började det att klia på benen väldigt mycket. Dagen efter ringde min läkare och frågade hur jag mådde. Jag berättade vad som hänt och han fick lite panik och sa att jag fått bältros, en till biverkning på min medicin. Jag har nu fått frossa, migränattacker 15 dagar på rad och bältros pga en medicin. OCH JAG Är SÅ LESS!! Nu ska jag äta medicin mot detta, jag ska börja med en kortisonkur i tabletter i en månad, samt börja med en ny medicin igen. När ska detta få ett slut? Jag går med ständig smärta och nu gör fler leder ont. Jag är inne på att byta medicin för sjunde gången nu. Aja någon gång måste det bli bättre. Eller?

Hur som helst. Jag var i skolan i torsdags men åkte hem tidigare för jag orkade inte gå en heldag. Åt världens godaste mat dock på Piacetto. Har varit med älskling hela helgen och myst och tittat på tv. Tog en tur till lyko för att kunna drömma mig bort i sminkvärlden. Har även fått en tårtbeställning som jag börjat med som ska vara klar imorgon!

Hoppas ni har en bra helg 💓

Likes

Comments

Hår är inte min starka sida, men det här var jättekul!
I måndags skulle vi göra en valfri uppsättning dom skulle innehålla minst 2 tofsar och loopteknik. Jag valde att göra en mohikan men större loopar och synliga benor samt att indelningarna på sidorna av huvudet hade en tvistad effekt.
Jag är väldigt nöjd med resultatet för att vara min första stora uppsättning 💕

Likes

Comments

Idag är det fredag! Jag var in och sprutade senskidorna i foten igår. Det gick jättebra med det gjorde ganska ont efteråt. Tog det lugnt på kvällen. Idag har jag duschat och jag har fortfarande ont men jag mår bra psykiskt. Ikväll ska jag till Pierre och umgås med honom eftersom han har varit i Sälen i 2 veckor. Ska bli så mysigt💕
Hoppas ni får en bra kväll💕

Likes

Comments

En vibrerande, sockersöt blandning av oemotståndliga toner. Doften inleds med fruktig aprikos, päron och rosépeppar. Hjärtat övergår i blomstrande orkidé och cederträ medan basen ger en varm och krämig ton av mysk och sandelträ.

Den här parfymen doftar så himla gott! Rekommenderar den verkligen! Jag har använt den i 2 veckor nu och jag får inte nog av den. Den finns att beställa på lyko för 299 kronor!

Likes

Comments