Recensioner, Film

I söndags så jag filmen "Tillbaka till Bromma". Jag tycker att filmen är väldigt roligt filmad ock ett bra koncept men inte riktigt min typ av film.

Titel: Tillbaka till Bromma

Gener: Humor

Handling: Samma skådespelare spelar 3 olika roller. Filmen är en dokumentär om 3 klasskompisar några år senare.

Skådespelare: Peter Magnusson, Sandra Huldt, Hanna Alström

Regissör: Martin Persson

Premiär datum: 19 februari 2014

Längd: 1 timme 29 minuter

Språk: Svenska

Vart man man se serien: Netflix

Betyg: 2,5/5

Trailer:

Likes

Comments

Serier, Recensioner

Förra veckan hade SVTs nya komedi/drama serie Bonusfamiljen premiär. Nya avsnitt sänds 21:00 varje måndag. Jag har sett båda avsnitten och redan efter första var jag fast. Jag tycker serien är sjukt bra skriven och riktigt bra.

Titel: Bonusfamiljen

Gener: Drama/Komedi

Handling: Lisa & Patrik träffar varandra och båda lämnar sina förhållanden för att flytta tillsammans. Båda har barn sen innan och det blir svårt att få ihop livet. Vi får följa familjen i "varannan-vecka" livet.

Skådespelare: Petra Mede, Vera Vitali, Erik Johansson, Petra Mede, Fredik Hallgren, Niklas Engdahl, Lill-Babs, Marianne Mörck, Jacob Lundqvist, Frank Dorsin, Amanda Lindh mfl.

Regissör: Felix Herngren

Premiär datum: 30 januari 2017

Längd: 1 säsong, 10 avsnitt, ca. 45 minuter långa avsnitt.

Språk: Svenska

Vart kan man ser serien?: SVT Play

Betyg: 4/5

Trailer: Här!

Likes

Comments

Serier, Stranger Things, Trailer

Den serien jag har varit mest besatt av alla de jag har sett och den jag har tyckt allra bäst om är Stranger Things. Jag hade en period då jag precis hade sett ut serien och jag var helt fast. På några dagar tittade jag om serien, jag kollade på YouTube klipp från Stranger Things, jag pratade BARA om Stranger Things (vilket mina kompisar som var "icke Stranger Things tittare" inte uppskattade) och jag var helt besatt av alla skådespelare. Jag hade en kompis som var nästan lika besatt som jag, den kompisen och två andra av mina kompisar skulle åka iväg en helg och det hela resulterade till att två av de blev så sura på mig och min kompis för att vi bara pratade Stranger Things med varandra... Nu har trailern på säsong 2 kommit! Jag är oerhört taggad på nästa säsong som kommer i höst.

Här har ni den fantastiska trailern;

Likes

Comments

Allmänt

Sådär ja! Min blogg är nu omgjord till en film/serie blogg. Jag tittar på många serier och filmer i veckan och på denna blogg kommer jag skriva lite recensioner och tips. Jag vet inte riktigt hur mycket jag kommer skriva per vecka men jag ska försöka skriva 1 inlägg per dag, möjligtvis varannan dag.

Jag är iaf riktigt taggad på att börja skriva om film & serier!

Likes

Comments