Idag har jag gjort en riktigt rolig grej som ni kommer få del nu i veckan, förhoppningsvis imorgon (onsdag)!!

Jag har ingen speciell kost, jag äter nog inte överdrivet super bra. Jag är inte vegetarian eller vegan. Men så här kan en vanlig dag se ut för mig, vad jag äter:

Frukost ca. 06:45; 1 stort glas smoothie (gjord på hallon och vanlig yoghurt) och hemmagjord fullkornsfralla.

Lunch ca. 12:00; 1 portion korvstroganoff med ris, ärtor, vitkål och ananas.

Mellis ca. 15:40; 1 fullkornsfralla

Middag ca. 17:30; ungefär 2/3 portioner spagetti och köttfärsås

Kväll 18:00-20:00; Smååt jag en del, ölkorvar, frallor och lite yoghurt

Ja, så kan maten se ut för mig en dag, jag vet inte om det är mycket eller lite, dåligt eller bra. Men jag mår bra av att äta såhär! Ni kanske inte alls bryr er om hur min kost ser men nu har ni fått se den iaf, haha!

​Sjukt goda frallor som pappa har gjort, ska se om jag kan får fram receptet! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Och där har ännu en helg passerat. Fredagen började inte så bra, jag typ bröt ihop totalt på eftermiddagen. Men det ordnade sig, åt en god middag med hela familjen. Sen tittade jag och mamma på filmen Ghost, det är en gammal film men jag tyckte faktiskt den var riktigt bra. Skulle rekommendera den om ni gillar typ romantik/lätta drama filmer.

På lördagen bröt jag typ också ihop på morgonen, haha! Men sen så var det inget mer med det. Jag tog en dusch, åt en god frukost och gjorde mig iordning. På lördagen blev det i alla fall lite bad på munktellbadet i Eskilstuna. Det var ett riktigt mysig och snyggt badhus. Riktigt high-tec, man fick något slags armband när man kom in. Det skulle man använda när man gick in och sedan när man låste skåpet, det var coolt faktiskt. Badet var ganska litet men mysigt och snyggt. När vi kom hem blev det pizza och thaimat och sedan film, ännu en gammal film "Karate Kid". Den var väll helt okej men jag tyckte den var lite seg...

Söndag blev en tur ut till landstället och höst-fixa där, det blev grillning, löv krattning, bära plåtar på poolen och plocka ner studsmattan. Det var jättemysigt! När vi kom hem åkte vi till pappa. Efter maten blev det också film. Jag älskar film asså!! Vi såg "Mitt feta grekiska bröllop" också lite gammal. Jag har redan sett den en gång men jag tyckte den var bra ändå!

Likes

Comments

Asså hörni! Jag har hittat de roligaste videorna på YouTube, Lyrics prank de videorna är så himla roliga. Det går helt enkelt ut på att man ska pracka någon, sin flickvän/pojkvän, förälder eller kompis osv. Och så skickar man sångtexter till den, svårt och förklara men här är mina 3 favoriter!


Likes

Comments

Asså hörni, vill ni att jag ska skriva så här om varje dag? Känns inte det lite tråkigt och enformigt? Jag gör ju i stort sätt samma sak varje dag, förutom helgerna. Ni får gärna slänga i väg en kommentar och ge lite feedback på vad jag ska skriva om. Jag är öppen för alla förslag! Ni kan lämna en kommentar under något av mina blogginlägg, på min instagram, twitter, snapchat whatever! Säg vad ni tycker, jag blir inte direkt ledsen om ni skriver att ni tyckte något var dåligt.

Idag har jag iallafall varit i skolan, måndagar är inte någon jätte jobbig dag. Vi har helt okej lektioner. Efter skolan gick jag upp med några kompisar och vi hängde lite på IP som är en idrottsplats där vi bor. Morgon dagen är jag inte allas taggad på, på idrotten har vi Coopers test... Det är ett konditions test där man ska springa 5 varv på löparbanorna (2000m) i högt tempo, det högsta man kan. Det snabbaste man kan i 2000m?!?! Jag har så dålig kondition så det kommer inte gå... Jag som tyckte 800m var jättejobbigt. Jag uppdaterar er imorgon om hur det gick.

Idag fyller föresten den här lilla krabaten år, grattis Ebba! <333

Likes

Comments

Jaha, helt plötsligt så har jag bytt bloggportal, från blogg.se till nouw. Jag gillar verkligen nouw, kan skriva ihop lite fördelar/nackdelar i veckan. Jag är riktigt nöjd i alla fall! Riktigt taggad på att få en liten nystart!

Besök min gamla blogg; http://majajensenn.blogg.se

Likes

Comments