Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdatering här på bloggen. Vi lägger det bakom oss och ser framåt!

I lördags så fyllde min kusin 3 år. Vi åkte dit vid 13 tiden. Vi fikade och stannade också och åt middag. Och när vi kom vid 20:00 såg vi på så mycket bättre och åt lördags mys. 

Idag (söndag) är det farsdag. Vi började men en söndags-brunch. Jag mamma, min lilla syster och min morfar. Lite konstig kombination men mormor var sjuk och min lillebror och pappa var på match. Det var en supergod brunch, första gången jag år brunch på den restaurangen. När vi gick därifrån var vi alla proppmätta. Men det var väldigt gott! Sedan på kvällen åt pappa, mamma, jag och mina 2 småsyskon. 

Hoppas att ni har haft en bra helg! Det har i alla fall jag haft, kommande vecka har jag många prov och inlämningar men det känns bra ändå. 

Likes

Comments

Fartfylld helg kan man säga. På fredagen fick jag höstlov!! Riktigt skönt och tiden har gått så fort, halva terminen har redan gått, känns som den precis börjat. Men i fredags hade vi klassfest! Vi har ca. 15 stycken (alltså inte alla) men det gjorde ingenting, det var riktigt roligt och lagom många. Vi körde lite lekar, pratade och gick en liten spökvandring. 

I lördags åkte jag, mamma, mina småsyskon, min mormor och morfar, min morbror och min kusin. till Junibacken. Jag var mest barnvakt åt min 3 åriga kusin, men det var faktiskt roligt! 

Söndagen blev som vanligt en hemma slappar dag, jag vaknade tidigt och det var helt tyst i hela huset och jag kollade på klockan och då var klockan typ 6? Jag kunde verkligen inte somna om så jag tog upp datorn och tittade på YouTube och kollade lite bloggar och då såg jag att någon hade skrivit att det vi hade ställt om till vintertid, så alltså hade jag vaknat vid 7 egentligen, det är ju i och för sig ganska tidigt det också, men inte lika tidigt som 6. 

Gulligaste kusinen! <33

Hummer till förrätt i söndags! I den mest generösa och finaste bilden men gott var det iaf!

Likes

Comments

Och där har ännu en helg passerat. Fredagen började inte så bra, jag typ bröt ihop totalt på eftermiddagen. Men det ordnade sig, åt en god middag med hela familjen. Sen tittade jag och mamma på filmen Ghost, det är en gammal film men jag tyckte faktiskt den var riktigt bra. Skulle rekommendera den om ni gillar typ romantik/lätta drama filmer.

På lördagen bröt jag typ också ihop på morgonen, haha! Men sen så var det inget mer med det. Jag tog en dusch, åt en god frukost och gjorde mig iordning. På lördagen blev det i alla fall lite bad på munktellbadet i Eskilstuna. Det var ett riktigt mysig och snyggt badhus. Riktigt high-tec, man fick något slags armband när man kom in. Det skulle man använda när man gick in och sedan när man låste skåpet, det var coolt faktiskt. Badet var ganska litet men mysigt och snyggt. När vi kom hem blev det pizza och thaimat och sedan film, ännu en gammal film "Karate Kid". Den var väll helt okej men jag tyckte den var lite seg...

Söndag blev en tur ut till landstället och höst-fixa där, det blev grillning, löv krattning, bära plåtar på poolen och plocka ner studsmattan. Det var jättemysigt! När vi kom hem åkte vi till pappa. Efter maten blev det också film. Jag älskar film asså!! Vi såg "Mitt feta grekiska bröllop" också lite gammal. Jag har redan sett den en gång men jag tyckte den var bra ändå!

Likes

Comments

Asså hörni! Jag har hittat de roligaste videorna på YouTube, Lyrics prank de videorna är så himla roliga. Det går helt enkelt ut på att man ska pracka någon, sin flickvän/pojkvän, förälder eller kompis osv. Och så skickar man sångtexter till den, svårt och förklara men här är mina 3 favoriter!


Likes

Comments

Asså hörni, vill ni att jag ska skriva så här om varje dag? Känns inte det lite tråkigt och enformigt? Jag gör ju i stort sätt samma sak varje dag, förutom helgerna. Ni får gärna slänga i väg en kommentar och ge lite feedback på vad jag ska skriva om. Jag är öppen för alla förslag! Ni kan lämna en kommentar under något av mina blogginlägg, på min instagram, twitter, snapchat whatever! Säg vad ni tycker, jag blir inte direkt ledsen om ni skriver att ni tyckte något var dåligt.

Idag har jag iallafall varit i skolan, måndagar är inte någon jätte jobbig dag. Vi har helt okej lektioner. Efter skolan gick jag upp med några kompisar och vi hängde lite på IP som är en idrottsplats där vi bor. Morgon dagen är jag inte allas taggad på, på idrotten har vi Coopers test... Det är ett konditions test där man ska springa 5 varv på löparbanorna (2000m) i högt tempo, det högsta man kan. Det snabbaste man kan i 2000m?!?! Jag har så dålig kondition så det kommer inte gå... Jag som tyckte 800m var jättejobbigt. Jag uppdaterar er imorgon om hur det gick.

Idag fyller föresten den här lilla krabaten år, grattis Ebba! <333

Likes

Comments

Jaha, helt plötsligt så har jag bytt bloggportal, från blogg.se till nouw. Jag gillar verkligen nouw, kan skriva ihop lite fördelar/nackdelar i veckan. Jag är riktigt nöjd i alla fall! Riktigt taggad på att få en liten nystart!


Likes

Comments