Hej på er!!

Det här kommer till att bli vårt första blogginlägg på denna bloggen, lite häftigt! Vi har aldrig varit bloggare innan så det är lite jobbigt med vad man ska skriva och hur man skriva men antar att det ser helt okej ut än så länge.

Hur som helst nu är det inte långt kvar tills vårt äventyr blir på riktigt om vi säger så, för att vara exakt så är det idag 2 månader och 24 dagar kvar tills vi tar tåget mot Köpenhamn och flyger mot varmare breddgrader! Helt sjukt, bara idag satt vi och pratade på telefon med varandra och insåg att det verkligen är nära, tiden går ju så sjukt snabbt också, vi är snart redan i november och sen är det bara december och sen åker vi typ. Kan bara säga att vi längtar såå!!

Men tänkte att här har vi nu suttit och skrivit om hur mycket vi längtar och hur nära vårt lilla äventyr faktiskt är men ni kanske också vill veta lite om vad som ska hända. Glömde tillägga att vi själva inte har jätte bra koll på vår resa mer än de här:

Att den 14 januari kommer vi ta flyget ner till Bangkok i Thailand och där kommer vi befinna oss i 30 dagar på ett ungefär och besöka massa fina stränder, öar och äventyra runt och framförallt bara njuuta! Därefter kommer vi att åka med en båt/färja över till ön Langkawi för ett par dagar och besöka den kända sky bridge och cable car, såå häftigt, längtar. Därefter tar vi oss vidare till Bali som vi kommer tillbringa nästan hela februari i men mer om vad som händer i Bali kan ni få i ett annat blogginlägg eller om inte annars när vi väl befinner oss där!

Håll utkik här på bloggen vettja för att se allt spännande vi kommer hitta på och glöm inte vi kommer ladda upp massvis med bilder!

Massa kramar Ida & Maja

Likes

Comments