Jag har blivit mer och mer intresserad i tavlor, det fyller upp rummet så mycket mer. Speciellt hemma hos mig då allt består av vita väggar + att min inredning har inte så mycket färg. Då kände jag att det perfekt att ha lite tavlor med lite extra färg enligt mig. Jag har ju en tidigare tavla från Edin Dzanic som jag verkligen älskar, men det vore ju så snyggt att ha en till bredvid men i ett annat motiv. Denna tavla fick jag hem igår, som jag fick av min sambo, så snällt! Jag är så nöjd. Ska bara hänga upp den bredvid den andra tavlan någon dag så kommer det bli perfekt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Igår kväll tog jag en paus från plugget inför en muntlig tenta från en heldags pluggande. Eftermiddagen ägnades åt att vara med min sambo, vi gick till pinchos här i Falun och åt. Det var mycket god mat. Idag blev det en heldag i skolan, vi hade seminarie hela dagen vilket gick bra tycker jag. Tagga muntlig tenta nästa vecka..

Likes

Comments

Vi var ett gäng som beställde overaller innan sommaren eftersom inte vi hade någon första året. Vi 2:or fick nu till året istället vilket är jättekul tycker jag, en obligatoriskt studentgrej, enligt mig. Jag hade ingen dekoration hemma till overallen så fick improvisera helt och hållet, eftersom vi fick dom nyligen. Overallen blev ganska bra ändå tycker jag, ska bara sätta dit lite märken! Det ska ju inte vara perfekt eller helt snyggt. Det var en mycket roligt utgång med mycket bra människor. Det ska bli roligt nästa utgång när alla har fått sina overaller.

Likes

Comments

Imorgon är det dags för skolstarten igen! Nu börjar jag termin 3 alltså börjar jag på mitt andra år på sjuksköterskeprogrammet. Jag har fått mitt schema och har mitt liv fullbokat ända till nyår haha.. Termin 3 handlar om metoder och teorier vid symtom och tecken på hälsa och ohälsa, vilket kommer bli spännande. Jag är taggad inför skolan nu faktiskt efter ett sommarlov där jag har fått samlat upp energi och kraft. Go termin 3!

Likes

Comments

Lite mer än 1år sedan flyttade jag och min sambo in i den här fina lägenheten i andra hand. Vi hade båda slutat gymnasiet, sedan kom jag in på Högskolan Dalarna på sjuksköterskeprogrammet och vi ville flytta till Falun tillsammans. Vi letade efter mycket hyreslägenheter men alla vet hur svårt det är att få tag på någon.. Ungefär 3veckor innan skolan skulle börja så fick vi tag på en lägenhet och vi vart så nöjda, första lägenheten och det kunde inte bli bättre. Vi trivs så bra i lägenheten och i Falun.

Likes

Comments

Nu har jag haft sommarlov i lite mer än 1 månad. Det känns jätteskönt med en liten paus från skolan och plugget eftersom det har varit så intensivt! Hittills har mitt lov bestått av att åka utomlands till olika destinationer, gått på olika 20-års fester, umgåtts med vänner & nära och kära. Till hösten börjar jag T3 på ssk-pogrammet och skolan fortsätter. Helt otroligt att jag redan har gått ett år. Nu för resten av sommaren så lär jag kolla över och köpa nya skolböcker till starten, plugga till ett halvt omprov jag har kvar och bara njuta av sommarlovet!

Likes

Comments

Kom hem från Dubai för lite mindre än en vecka sedan, det har varit mycket resande nu på dom senaste veckorna men otroligt roligt! Dubai var fantastiskt! Älskade allt med landet, fina stränder, temperaturen, bra mat och bra shopping. Jag åkte dit med min bästa väninna, vi har alltid velat åkt och nu blev det äntligen av, så roligt var det! Hur fel kan det bli att åka utomlands med sin bästis? Vi besökte en massa roliga sevärdigheter som fina stränder, shoppingställen som Dubai mall och Emirates mall. Vi var uppe i Burj Khalifa, vi var på ökensafari, åt massa god mat och gjorde andra trevliga saker.

Likes

Comments

Sista länderna på våran Europa - roadtrip blev Bryssel och Hamburg. I Bryssel var det mysigt, mycket choklad och Belgiska våfflor överallt! Vi testade och delade på 3 olika smaker, vilket var roligt och se vad dom hade och erbjuda, det var dom godaste våfflorna jag har ätit i hela mitt liv. I Bryssel var vi och kollade på Grand Place vilket var otroligt fint, vi besökte Belgiens bästa ölbar som hette Delirium som hade 3000 olika sorters ölsmaker, så häftigt. Vi kollade även på det obligatoriska, Manneken Pis, vilket jag tyckte inte var så märkvärdigt men roligt att även se när man är där. Belgiens nationalrätt testades på, musslor med pommes, vilket var roligt att testa för jag brukar inte äta musslor. Vi tog bilen och kollade på Atomium eftersom det låg typ 20minuter från stan, även en obligatorisk sevärdhet. Efter 2 dagar i Bryssel så åkte vi till Hamburg som vi var i endast en dag, sedan åkte vi hem till Sverige igen. Jag fick med mig lite alkohol på vägen även såklart. Så roligt med denna roadtrip, så nöjd!

Likes

Comments

Kom hem från Europaresan för några dagar sedan. Efter Amsterdam var stoppet Paris, Paris var så fint som på bilderna, speciellt Eiffeltornet. Vi var i Paris i 3 nätter vilket var lagom tid tycker jag, vi hann med alla sevärdheter som vi ville. Vi besökte bland annat Parc Monceau som var en fin park, Montmartre och kyrkan på den kända kullen - sacre coeur. Som alla turister såg vi Eiffeltornet, Garde de lyon, Pl dela bastille, Pantheon och frihetsgudinnan. Det blev mycket att gå men så värt när man såg andra fina sevärdheter på vägen som man annars kanske skulle ha missat. Paris blev iaf så lyckat!

Likes

Comments

Roadtripen i Europa har börjat med min älskade sambo!! Vi började åka från Sverige den 13 Juni på morgonen och mot Danmark. Vi sov i Köpenhamn första natten och sedan bar det vidare mot Amsterdam! Just nu är vi i Paris och ska vara här i 3 dagar. Hörs vidare!/M

Likes

Comments