Header
View tracker

Okategoriserade

Usch mitt klädcollage från igår var för jävligt, funderar på att ta bort det inlägget pga är så missnöjd. Vet inte vad det är riktigt. Eller jo haha är bara fucking missnöjd. Lovar att det kommer ett nytt collage idag som jag diggar sönder.

Va hemma från skolan idag, mina tänder gör så ont så jag pallade inte. Låg och sussade fram till ett vilket var välbehövligt, sen har jag bara suttit framför teven och nyss duschat. Känner att jag har ett så roligt liv. Men vadfan, jag är 15 vad kan man förvänta sig liksom. Alla mina försök till ett inspo - tumblr liv går åt helvete så vi får nöja oss med det som är nu. Ska fixa collage nu

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Tankar & Åsikter

Vänskap. En så brännande, farlig, härlig, mysig och konstig sak. Fyfan vad det gör ont ibland, med vissa personer. När det är bra så är det himmelskt men när man väl bråkar så ropar helvetet välkommen. Jag har en sån kompis. Vi är så lika, vet allt om varandra och skrattar alltid tillsammans. Vi är så tighta och FY HELVETE vad hon går mig på nerverna ibland, men jag älskar henne ändå.

När vi bråkar så säger vi de hemskaste sakerna till varandra, och det gör ont i hjärtat. Men jag skulle aldrig våga radera henne från mitt liv även om vi bråkar och jag hatar henne just då. För vår vänskap är en speciell sak, som jag aldrig vet om jag hittar med någon annan igen. Alltså jag har flera nära vänner, men med henne är det så hmmmm hur ska jag förklara intimt på något vis?? Och inte intimt som i "vi knullar varje helg" utan hon vet alltid vad jag tänker, hon vet nästan bättre än jag vad jag behöver. Och hon bryr sig så mycket om mig & jag om henne att när den andra mår dåligt så vill man bara ta en megafon och skrika henne rakt i ansiktet att "DU ÄR DEN BÄSTA VÄNNEN JAG HAR DU ÄR SÅ FIN OCH DUKTIG OCH BRA SLUTA MÅ DÅLIGT". Det är därför vi ryker ihop så förjävligt titt som tätt. Vi bryr oss så mycket att vi ibland visar det på helt idiotiska vis, t.ex att vara arg istället för att trösta för att man tycker att hon ska ta sig samman för "du har alltid mig" och så blir man arg när hon inte kan det.

Och då bråkar vi. Skriker (dvs snapar med caps lock on) och hatar varandra. Fast deep down så skulle ingen av oss någonsin lämna den andra. Sen efter vi har bråkat så snackar vi knappt i nån dag sen så bryter nån av oss ihop och skriver ett halvmeters långt meddelande till en andra om att "fyfan vad jag hatar att bråka med dig, jag saknar ju dig". För vi hatar att bråka med varandra. Men det måste ju vara lite bråk också, tycker jag i alla fall. Är allt bara solsken hela tiden så tar man tillslut den andra personen för givet vilket leder till att man bara går varandra på nerverna och glömmer bort att visa hur mycket personen betyder. Det får man inte glömma bort. Då börjar man undra "är vi fortfarande vänner, hatar hon mig eller" och då slutar det ofta också med att man ryker ihop.

Men som sagt, bråk behövs också, då känns de bra dagarna extra bra och man uppskattar dem mycket mer än om allt alltid va bra, då börjar man ta det för givet också.

Hade en kompis som jag lärde känna i Mars. Vi är inte vänner mer. Och det suger kuk


Likes

Comments

Okategoriserade

Hej jag lever. Stack tidigare från skolan som den rebell jag är (lol nej) och åkte direkt hem för att slänga mig i mammas mysiga fåtölj. Satt framför teven till mamma kom hem och sen dess har jag bara legat i sängen. Borde läsa och plugga, men dels så orkar jag inte och dels så har jag inte ens mina skolböcker hemma.

Har tandvärk från hell, eller kanske mer ilningar/värk i min nedre tandrad för jag fick nämligen braces nere idag också! Det ser förjävligt ut för mina tänder är så fucking snea, men det blir fint sen, det vet jag. I mean andra halvan av mina tänder e redan raka och fina, så mirakel kan ske!

Ska fundera/deppa lite nu & ta en dusch. Och förhoppningsvis lösa ett av alla mina problem, pussen hörs sen <3

USCH PÅMINN MIG OM ATT INTE SKRIVA PUSS SÅDÄR SKA MAN SKRIVA DET SÅ SKRIV PUSSN


Likes

Comments

Okategoriserade

Kort recap av dagen: Dra åt helvete

Haft lite kul idag med älskade vänner men resten var dåligt & de tar bort den lilla korta glädjen mihihihiiihihi va kul. Fuck no

Hörs sen. Ska deppa & titta på dirty dancing nu


Min bae <33

Likes

Comments

Okategoriserade

Tog en promenix med Elin nu på kvällen för ovanligheternas skull liksom. Vi gick långt och gjorde även lite styrkeövning, men vi hade ju såklart inga vattenflaskor med oss, så hela vägen hem klagade vi varannan sekund på hur fucking törstiga vi var, men men vi kom hem iaf.

Är precis utkommen från duschen, vilket är otroooooligt skönt för jag hade tänkt skjuta upp duschen till imorgon innan skolan men då hinner jag inte stå och sminka mig riktigt länge och det älskar jag att göra, så tog mig i kragen och hoppade faktiskt in i duschen. Tycker jag förtjänar en liten award för det faktiskt, åtminstone en nominering !! Jag är en otrolig talang när det kommer till att skjuta upp allt till i sista stund, men ibland så, då FAN ÄR JAG PRODUKTIVTog bara en spontan bild å lekte lite med en redigeringsapp i telefonen & fyfan va gullig jag blev ändå <33

Likes

Comments