View tracker

Kontraster alltså. För exakt ett år sedan låg jag på en strand i Bondi Beach med 40 graders värme, nu befinner jag mig istället i ett vinter-Stockholm med minusgrader och snö. Ganska mysigt är det dock, och detta tacklas bäst med extra mycket myshäng efter skolan tillsammans med världens härligaste tjejer till klasskompisar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Tanken med den här bloggen var ju att jag skulle skriva om mitt liv i Sydney. Lite som en dagbok för mig själv, där jag kunde skriva om mina upplevelser, lägga ut härliga bilder och allt annat som sedan kunde vara kul att följa och titta tillbaka på.

Livet kom dock emellan. Mitt då drömliv i Australien slutade några månader senare i en hemresa till Sverige, vilket var det jobbigaste beslutet jag någonsin tagit. Men hur drömmigt allt än såg ut utifrån blev det tillslut extremt jobbigt, och jag kände att jag behövde ta mig framåt och utvecklas.

Nu bor jag istället i Stockholm och pluggar marknadskommunikation. Jag har skaffat mig fantastiska vänner och trivs förvånansvärt bra i vår huvudstad. Jag kan fortfarande titta tillbaka och sakna mitt liv i Syndey något så otroligt ibland, nästan så att jag bara vill ta mitt pick och pack och flytta tillbaka. Men ibland måste man bara bestämma sig för något för att ta sig vidare, även om man är den mest veliga personen någonsin som helst vill göra allt som går samtidigt (läs: jag).

Så nu är jag här, testar på livet som student och har det ganska bra ändå.


Likes

Comments

View tracker

Promenera längst kusten, sitta på klippor i solen och titta på surfare. En bättre morgon i livet,

Likes

Comments

Bondi Beach - stället som varit mitt hem de senaste 5 månaderna. Stället där jag byggt upp ett liv med lägenhet, jobb, nya människor och allt som hör till.

Här bor jag idag, utan planer och inte den blekaste aning om hur den kommande tiden ser ut. Tills dess tar jag dagen som den kommer och lever the easy-going aussie life på andra sidan jorden.


Bondi Beach - The place that's been my home for the last 5 months. The place where I've built up a new life with an apartment, a job, new people and everything else that comes with.

Here I live today, without the slightest clue of what the future holds. Until then I take the day as it comes and lives the easy-going aussie life on the other side of the world.

Likes

Comments