Tävlingar, baby

Vänner!!! Nu har jag en tävling på instagram tillsammans med twistshake.

En lycklig vinnare vinner en valfri Twistshake med tillhörande super-mixer och pulverbehållare.

Tävlingen hittar ni som sagt på min instagram @majahamrin och den avslutas på torsdag!

Till er som inte kan vänta på priset så får ni en rabattkod – använd koden majahamrin30 och få 30 % på hela @twistshakebaby’s sortiment.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

baby

Lilys faster/gudmor/fadder Martina har tagit så ljuvliga juliga bilder på Lily!! Årets julkort alltså👌🏻 Kan knappt sluta kolla på bilderna haha. Man vill ju bara äta upp den lilla tomten!!! Så söt så!

Klänningen och mössan hör ihop och kommer faktiskt från Ica maxi (vi utnyttjade här om veckan en gammal rabatt vi hade på bebikläder där, som vi fått i något bebis-startpaket eller liknande. Perfekt!)

Likes

Comments

baby

Fredagsfeeling deluxe idag, och i posten lurade den här drömmen från twistshake.

I samarbete med twistshake har jag en rabattkod som ger er hela 30% rabatt på hela sortimentet under december månad! Hur bra såhär inför jul och allt? Ange "majahamrin30" i kassan på www.twistshake.com för att ta del av erbjudandet.

Lilys nya nappflaska är i den superfina färgen peach dreamcatcher, och strl 330ml.

Likes

Comments

baby

Lily värnar vardagsglädjen i tyllkjol från.. *trumvirvel*...Ica maxi! Heja tisdag!✨

Likes

Comments

baby, Inköp

Tyget i denna body är SÅ mjukt, tunt, elastiskt och helt magiskt. Vill ha en likadan i min egen storlek. 95% micromodal + 5% elastane = magi tydligen?

Vad är förresten grejen med bebisar och kaniner? Det är kaniner på öh ca exakt ALLT. Gosedjur, snuttar, filtar, nappar, kläder. Osäker på hur många kaniner det faktiskt bor bara här på våra 54kvm. Har dock ingenting emot dem och håller med om att det ju är hur sött som helst! Men dem är, verkligen, överallt.

Två bodys från livly i strl 3-6mån. Bättre att ha lite att växa i. Hon har någon i 1-3mån som typ sitter perfekt nu, börjar bli liiite liten. Utbudet i butiken (Spillevinken, Falun) var inte spec stort, och min favorit -vit med guldprickar- fanns tyvärr inte. Bu. Men det fick till slut bli dessa. En rosa med guld, och så valde Victor en blå med silver. För det ska tydligen vara hennes färg säger han, blått.

Likes

Comments

baby, Vardag

Victor är äntligen ledig en helg och shopping står på schemat! Lily behöver mer kläder i strl 56, så vi tänkte spana in en butik i Falun som säljer lite livly-grejer bland annat.

Likes

Comments

baby

I söndags (30/10) döptes Lily i Vika kyrka. Det var en stressig, hungrig, snabb och himla himla fin dag! I vanliga fall brukar man träffa prästen någon dag innan och gå igenom dopordningen tillsammans. Men vår präst hade missat bokningen och hade därför ingen aning om att det skulle bli dop, förens på torsdagen när vi började bli nerviga och ringde och frågade efter honom. Efter lite stress och en hel del telefonsamtal och mail fram och tillbaka med prästis så lyckades vi till slut få till ett fint dop för Lily! Jag tycker att dop i kyrka är en himla fin ceremoni, och vi valde att döpa henne trots att ingen av oss är troende eller religös.

Lilys faddrar (Gudmor/gudfar) är mina två syskon och Victors storasyster. Här lägger vi alla händerna på hennes huvud medan prästen ber en bön för henne. Fint!

Utanför kyrkan, döpt och klar! Vi hade VERKLIGEN tur med vädret. Bara någon dag senare kom snöslasket.

Fikabuffén med bland annat tre tårtor, cupcakes, frukt, hallonrutor, chokladtryfflar och marshmallowsticks. Alltså VAD vi bakade dagen innan. Som tokar höll vi på med frosting, tårtor och choklad + Lily mitt upp i allt haha. Men bra gick det!

Lily Linnéa Elisabeth Jansson Hamrin. Lily för att vi båda tycker att det är ett himla fint namn, sen hette även min morfars mamma så vilket ju alltid är lite kul! Linnéa valde Victor, för det heter jag också i mellannamn och så klingar det fint till Lily. Elisabeth kommer både från min och från Victors släkt.

Stort tack till Martina och Niklas för superfina bilder!

Likes

Comments

baby

Så var hon här! Min Lily. Dock anlände hon ju, som de flesta förmodligen vet, redan för tre veckor sedan. Men mamma-livet ger tyvärr inte mycket tid över till bloggen alltså. Eller det är väl i alla fall inget jag prioriterat den här korta tiden vi känt varandra, Lily och jag.

Men här är hon i alla fall! Den vackraste, viktigaste flickan på jorden. 31/7 kom hon till oss i full fart med sina 3000g och 49cm!

Likes

Comments

Mat/Frukost

Perfekt när man är en tröttis och inte orkar laga lunch: ät frukost igen. Avokadomackor och melon, Jatack. Lite senare i eftermiddag ska vi på 15års kalas och äta massa gottis, kan jag tänka mig!

Likes

Comments