Jag har en fråga till alla människor där ute som går runt och stör sig, irriterar sig och retar sig på vad folk postar på sociala medier, speciellt på instagram.

Jag har bland annat fått höra (dock inte ordagrant) att det är ''störande'' att jag lägger ut bilder på min pojkvän på min privata instagram. Jag har även fått höra klagomål från folk som tycker att det är irriterande, dumt och konstigt när någon lägger upp ''utmanande'' och ''provocerande'' bilder på sin kropp (så ni menar alltså att en kvinnokropp är utmanande?) Några andra blir irriterade bara någon postar fler än ett inlägg per dag.

Så, varför stör det dig? Varför avföljer du inte om det irriterar dig?

Ens instagramkonto är liksom ens egna ägodel och man lägger upp vad man vill (nästan iallafall), när man vill och hur ofta man vill. Peace

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma från skolan pågrund av att jag kände av uvi när jag vaknade. Som tur är så betyder onsdagar endast tre lektioner och jag missade inget, för det hade jag inte haft råd med med tanke på hur mycket det är i skolan just nu.

Mamma slutade lite innan ett så hon hämtade upp mig hos Janne. Vi var inne på maxi och köpte lite nybakat fika som vi strax ska gotta oss med och så passade jag på att hämta min samhällsbok i skolan.

Resten av dagen är oplanerad men jag ska plugga lite och bara mysa. Ikväll ska jag eventuellt ut och springa, det beror lite på om uvi-känningarna försvunnit eller inte. Jag vill vara ute en stund iallafall för vädret är helt okej just nu om man jämför med tidigare dagar.

Likes

Comments

Jag ligger nedbäddad i soffan tillsammans med J som tittar på en film medan jag bloggar och reflekterar över livet, för ibland blir det bara fel.

Det hände nämligen en sak idag som egentligen har pågått under flera veckors tid. En grej som sakta men säkert har tärt på mig. En grej som hållit mig uppe, sömnlös, för att jag övertänkt så. Idag exploderade allt och jag blev väldigt besviken. Nu i efterhand är jag mest besviken på mig själv för att jag har lagt ner energi på något som inte förtjänat det, något som jag inser nu i efterhand. Jag må ha blivit expert på att inte lägga min dyrbara energi på onödiga saker eller personer som inte förtjänar det men nu dom senaste veckorna har jag gjort ett misstag. Från och med idag ska jag hur som helst inte lägga mer energi på det utan bara acceptera situationen. Det sker och kommer att ske saker i ens liv som man inte tänkt sig, saker förändras ibland och vissa människor som man tror sig kunna lita på visar helt oväntat sitt riktiga jag. Det gör ont, men that's life, man går vidare. Jag och mina tjejer har iallafall lovat varandra att hålla ihop oavsett vad som kommer.

Jag älskar verkligen att ligga och klia J i håret. Det är mysigt.
Och jag älskar mitt armband också. Båda två såklart, men jag syftar på armbandet med en infinity-berlock nu. Jag fick det av mamma för några år sedan och det senaste har jag haft på mig det dygnet runt. Jag älskar min mamma, min klippa.

Likes

Comments

Det senaste har jag haft en sådant sjukt sug efter att blogga, anledning saknas. Jag bara känner för att skriva av mig och berätta om mina dagar liksom.

Jag mår så himla bra just nu också. Jag har börjat röra mig som en tok (springer flera gånger i veckan etc), jag trivs bra med min Janne och har världens bästa vänner som jag älskar något otroligt. Jag har börjat tjäna egna pengar, jag ska åka till Thailand i sommar och till Stockholm nästa vecka. Försommaren är på ingång (det är ju snart maj månad!!) och det går bra i skolan. Ja, jag är genuint lycklig.

Mina lyckopiller!

Prins i bakgrunden ;-)

Likes

Comments