Det senaste har jag haft en sådant sjukt sug efter att blogga, anledning saknas. Jag bara känner för att skriva av mig och berätta om mina dagar liksom.

Jag mår så himla bra just nu också. Jag har börjat röra mig som en tok (springer flera gånger i veckan etc), jag trivs bra med min Janne och har världens bästa vänner som jag älskar något otroligt. Jag har börjat tjäna egna pengar, jag ska åka till Thailand i sommar och till Stockholm nästa vecka. Försommaren är på ingång (det är ju snart maj månad!!) och det går bra i skolan. Ja, jag är genuint lycklig.

Mina lyckopiller!

Prins i bakgrunden ;-)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag har suttit och svarat på hundra frågor om mig och mitt liv för er som är intresserade! ♡

1. Hur gammal är du om fem år? Om exakt fem år så är jag 22 och fortfarande relativt ung!😉

2. Vem tillbringade du minst två timmar med i dag? Mamma och Charlie, haha!

3. Hur lång är du? Jag är 160 centimeter lång och nöjd över det!

4. Vilket är det senaste programmet du såg? Gåsmamman, en dramaserie som jag verkligen kan rekommendera!

5. Vem ringde du senast? Mammi

6. Vem ringde dig senast? Min pojkvän, gosen<3

7. Hur löd det senaste sms:et du fick? ”Älskling'', inget mer än så haha!

8. Vad har du för telefon? Jag har en Iphone 7, den är hur grym som helst och jag är jättenöjd.

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Gifta och det är jag så tacksam över. Att dem dessutom har varit tillsammans sedan mamma var femton och pappa arton får mig att bli så himla proud!

10. När såg du din mamma senast? För någon minut sedan.😃 Hon är världens finaste mamma, helt klart.

11. Vilken ögonfärg har du? Blåa med inslag av grått, en ganska vanlig färg alltså😉

12. När vaknade du i dag? Lite innan nio, tidigare än vanligt alltså!

13. Vilken är din favoritlåt just nu? Som vanligt så har jag många låtar jag diggar, men för att ge exempel så är ''So Good'' med Zara Larsson och ''It Ain't Me'' med Kygo/Selena bra!

14. Vilken är din favoritplats? Det är svårt att peka ut en plats då det finns så många jag tycker om.

15. Vilken plats föredrar du minst? Jag hatar alla platser när jag är ensam, jag blir otrygg och stressad. Det finns några undantag, tillexempel hemma och i min pojkväns lägenhet. Men jag går aldrig ensam ute på kvällen, aldrig. Det skulle jag aldrig klara av!

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Om tio år är jag alltså 27, så förhoppningsvis är jag klar med min utbildning, bor tillsammans med min kärlek i en villa och har kanske fått barn. Vem vet vad framtiden har att erbjuda?😃

17. Vad skrämde dig om natten som barn? Jag har alltid haft en rädsla för mörker, man vet liksom inte vad som döljer sig där. Så mörker, givetvis! Men även mardrömmar. Idag är det sällan jag har dem, däremot har jag återkommande sömnparalyser vilket är hundra gånger värre. När jag är i det tillståndet känns det som att jag är klarvaken och fullt medvetande medan någon håller fast mina armar och ben så att jag inte kan röra mig. Det obehagligaste är att jag inte heller kan skrika då ''någon'' håller för min mun. Tillslut släpper det och då måste jag alltid gå upp en stund för att dricka vatten och lugna mig. Det är lika obehagligt varje gång!

18. Vad fick dig verkligen att skratta senast? J berättade en sak för mig förut som han var med om tidigare idag, det fick mig att halvt bryta ihop haha!

19. När grät du senast och varför? Jag grät mig igenom hela onsdagen och anledningen var för att jag mådde så dåligt och var övertrött efter en sömnlös och kämpig natt.

20. Har du stationär eller bärbar dator? Jag har en macbook pro, alltså en bärbar. Den kostade en del men den funkar galant och jag älskar den.

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag blir så varm när jag sover med kläder på så oftast nanar jag i bara trosor. Men ibland har jag även på mig en oversized tisha, det är ganska soft.

22. Hur många kuddar har du i sängen? Sju, men jag sover bara med två.

23. Hur många landskap har du bott i? Ett, har bara flyttat en gång en så länge och det var typ inom samma place.

24. Vilka städer har du bott i? Falköping, en riktig mini-stad!😃

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor. Jag fryser alltid om både fossingar och händer pågrund av sjukt dålig blodcirkulation. Något jag älskar (som J hatar) är att lägga fötterna på honom och värma dem när vi ska sova haha!

26. Är du social? Jag älskar att prata, umgås och träffa nya människor så JA, totally.

27. Vilken är din favoritglass? GLASS, finns det något bättre? Knappast😉 Blir ni förvånade om jag skriver att jag älskar Ben and Jerry's? Det gör jag iallafall. Och Sia's kanelbulleglass, hur god som helst!

28. Vilken är din favoritefterrätt? Crème brulée

29. Tycker du om kinamat? Ja, men föredrar thai faktiskt.

30. Tycker du om kaffe? Alltså JA, finns det något bättre än en perfekt cappuccino?

31. Vad dricker du till frukost? Apelsinjuice, det är friskt och gott!

32. Sover du på någon särskild sida? När jag sover hemma sover jag alltid på höger sida eftersom att det innebär att jag ligger längst ut och närmast mitt bord där mina saker finns, som telefon etc.

33. Kan du spela poker? Nej, det känns för komplicerat.😉

34. Tycker du om att mysa? Ja, det är något av det bästa jag vet. Vad jag kommer på så finns det inget bättre än att mysa med någon man älskar, och för mig innebär det så galet mycket trygghet!

35. Är du en beroendemänniska? Det beror på. Jag är beroende av tillexempel min pojkvän (shit, ovanligt😉) men däremot inte av några materiella ting som tuggummi eller kaffe. Dock så kan jag komma in i perioder då jag cravear vissa saker mer än vanligt.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Det känns som att jag vet någon men jag kommer inte på vem, herregud vad pinsamt..

37. Vill du ha barn? Ja, barn är någonting jag verkligen ser fram emot. Tiden är inte inne än, men om några år när jag känner mig redo!😃

38. Kan du några andra språk än svenska? Ja, engelska kan jag prata ganska ''flytande'' och det har jag lätt för. Sedan har jag läst spanska i några år också, men jag kan inte snacka på utan att tänka liksom.

39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, inte än och jag hoppas jag slipper.

40. Föredrar du havet eller en pool? Både och!

41. Vad spenderar du helst pengar på? Kläder, smink och nu när jag börjar bli äldre kommer det även att bli resor.

42. Äger du dyrbara smycken? Det beror på vad man räknar som dyrbart, men några med en betydligt högre prisklass - ja.

43. Vilket är ditt favoritprogram på tv? Paradise hotel, haha!

44. Kan du rulla med tungan? Ja.

45. Vem är den roligaste av dina vänner? Jag tål inte tråkiga människor så i princip alla i min vänskapskrets är roliga som tur är.😃

46. Sover du med gosedjur? Ja, en nalle som jag fått av J. Men om han sover med mig så är han mitt gosedjur.😉

47. Vad har du för ringsignal? Den som är standard på Iphone tror jag.

48. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Ja, mamma har sparat massa bebiskläder och det tycker jag är jätteroligt! Jag har även kvar mina första ridbyxor, hur små och söta som helst.

49. Vad har du närmast dig just nu som är rött? Rosorna som står på mitt bord bredvid sängen.

50. Flirtar du mycket? Jag är en ganska flörtig människa, det sitter i min personlighet. Men sen jag skaffade pojkvän så flirtar jag inte med andra, of course.

51. Kan du byta olja på bilen? Nej, det får jag lära mig när jag väl har skaffat bil och behöver kunna sånt.😉

52. Har du fått fortkörningsböter någon gång? Jag har inte körkort än, så nej.

53. Vilken var den senaste boken du läste? ''Mor gifter sig'', riktigt tråkig och gammaldags. Men ja, det är en skoluppgift som måste göras helt enkelt.

54. Läser du dagstidningen? Nope.

55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej, om jag känner att jag vill läsa tidningen gör jag det på nätet, that's easy.

56. Dansar du i bilen? Haha nej, hur dansar man ens i bilen? Men jag sjunger med till typ allt, högt och fint!

57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? NRJ, de andra alternativen är ganska dåliga tycker jag..

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Någonting jag skrev i min kalender.

59. När var du i kyrkan senast? Jag tror det var när jag och min klass var på aktiespararna och av någon anledning så hölls det i pingstkyrkan.

60. Vem var din favoritlärare på högstadiet? Daniel, han var rättvis, snäll och rolig precis som en bra lärare ska vara!

61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? Det var några nätter när jag och min familj var och campade för ganska många år sedan. Jag gillar inte att sova i tält så det var väl ingen höjdare direkt.😉

62. Vem var det som senast gjorde något extra speciellt för dig? J, han behandlar mig alltid som en prinsessa.

63. Vad lyssnar du på just nu? Lite musik som står och spelar i bakgrunden.

64. Har du varit med i tidningen? Ja, många gånger faktiskt!

65. Vad är det konstigaste du ätit? Jag kommer faktiskt inte på något. Det beror nog på att jag är ganska kräsen och äter inte något som är ''konstigt''.

66. Vem såg dig naken senast? Min pojkvän, ganska obvious!

67. Vad är det för färg på din tandborste? Rosa och vit.

68. Hur imponerar man på dig? Genom att vara sig själv!

69. Vem ringer du när du är arg/ledsen? Jag brukar hålla det för mig själv, men det beror givetvis på vad det handlar om.

70. Har du någon piercing? Yes! Jag har navelpiercing och tre hål i öronen.😃

71. Din största vinst? 100 kronor eller något? Det är inget att skryta med direkt.😉

72. Civilstånd? Jag är i ett förhållande och därför upptagen.

73. Vilka appar använder du dagligen? Instagram, Snapchat, Facebook och YouTube.

75. Ångrar du någonting du gjort? Det finns saker som jag har gjort som känns lite ''hur tänkte jag'' nu i efterhand. Men jag känner mest, varför ska man ångra någonting som man har gjort när man ändå inte kan gå tillbaka i tiden och förändra det? Man får se alla sina stedsteg som läxor inför framtiden!😃

76. Hur gammal är din pappa? 47 år ung.😉

77. Vilket är ditt drömjobb? Jag har ingen aning just nu, men jag vill ha ett jobb som jag tycker är roligt och som jag tjänar mycket pengar på.

78. Finns det något du verkligen skulle vilja göra men inte haft tillfälle, tid eller råd till? Nej, inte vad jag kommer på nu.

79. Vad har du haft för husdjur? Undulater (mini-papegojor). Just nu har jag en som heter Charlie, han är hur gosig som helst haha! Jag har öven haft ödlor, fiskar och vandrande pinnar (vad i hela?) Som ni märker har jag aldrig haft ett pälsdjur och det är för att min pappa är pälsallergiker. Men nu när J har en egen lägenhet ska jag antagligen få liten kisse förr eller senare.😃

80. Berätta tre saker som dina läsare antagligen inte vet om dig? 1. Jag har trypofobi vilket innebär att jag har en rädsla för hål i olika storlekar, googla om ni vill veta mer! 2. Jag älskar att städa just för att jag hatar när det är stökigt. 3. Jag duschar mitt hår ungefär två gånger i veckan vilket låter superäckligt, men håret mår bra av det, jag lovar!

81. Svär du ofta? Det skulle jag inte påstå, men ibland kan det bara komma ur mig.😁

82. När är Sverige som bäst? Under våren och sommaren, då är det så himla fint här vart man än är!

83. Kan du åka slalom? Yas, det har jag gjort sedan jag lärde mig gå.😉

84. Vad har du ätit i dag? Havregrynsgröt och snart ska jag sno några chokladbollar som vi egentligen ska ha till kalaset imorgon.

85. Vad har du för utbildning? Grundskola och två år på gymnasiet än så länge!

86. Vilken kroppsdel är du mest nöjd med? Jag är nöjd med hela min kropp.

87. Vilken kroppsdel är du minst nöjd med? Om jag måste klaga lite på en kroppsdel så är det nog mina fötter. Men hur många av jordens befolkning har snygga fötter egentligen?

88. Vilken är din bästa egenskap? Jag är självsäker, stark och vet vad jag vill - man kan inte trycka ner mig. Men den bästa egenskapen jag har är nog ändå att jag är omtänksam.

89. Vilken är din sämsta egenskap? Jag har en väldigt kort stubin och det krävs inte mycket för att jag ska bli arg eller irriterad.

90. Nämn två historiska personer som intresserar dig? Förlåt för ett tråkigt svar, men inga.

91. Saknar du någon? Ja, J samt mamma och pappa som är i Skövde.

92. Är det viktigt att fira födelsedagar? Ja, det är en speciell dag och jag tycker att man ska bli uppvaktad!

93. Vad gör dig ledsen? När jag tänker på all skit som händer ute i världen och att man inte kan göra någonting för att få ett slut på det.

94. Vad gör dig glad? Min familj, J och mina vänner såklart, men även roliga fester och gott att äta!😃

95. Har du varit gift eller förlovad? Nej inte än, men jag ser fram emot att det ska hända i min framtid!

96. Vad ska du göra i helgen? Ta det lugnt, mysa med J och ha kalas för min lillebror. För övrigt så har jag inget planerat, men jag får se vad helgen har att erbjuda.

97. Vad är det knasigaste du gjort? Jag var allmänt knasig när jag var liten.😉

98. Vad har du för laster? Jag undviker att ha saker som tynger ner mig och om det skulle vara något så gör jag allt för att få av det från mina axlar.

99. Vem är din förebild? Min mamma.

100. Vad ska du göra när du svarat klart på dessa frågor? Städa mitt rum och äta lunch!😃

Likes

Comments

Jag blev precis väckt av Charlie och chansen för att jag ska kunna somna om nu är väldigt liten. Jag ligger i sängen och min kropp cravear mat, är riktigt hungrig faktiskt. Så om en stund får det bli frulle, frågan är vad jag ska servera mig själv med.. Bananpannkakor? Vi får se!😃

Som jag skrev igår så stannar jag hemma idag igen och tar det säkra före det osäkra. Och helt ärligt, hade det varit någon annan så hade jag bett den personen gå hem eller något hehe..

Idag slipper jag vara ensam hela dagen, för som tur är så är mamma ledig på fredagar. Så vi ska väl mysa lite, strosa runt här hemma och plocka. Vädret ser även ganska lovande ut om jag ska utgå ifrån vad jag ser genom mina persienner, så jag kanske tar en sväng ut också.

Likes

Comments

Hej!

Sen senast har jag sjukskrivit mig från allt. Jag har legat i sängen i två hela dagar och gjort ingenting trots att jag känner mig ganska pigg. Min rastlöshet börjar smyga sig på men jag försöker undvika att lämna mitt rum då jag tänker på min familj. Jag känner mig nämligen som en smittobomb och går runt och äcklas av mig själv. Men om "två-dygns-regeln" gäller så ska jag vara smittfri om ungefär åtta timmar och det känns skönt!

För övrigt så håller jag tummarna för att min stackars pojkvän klarar även denna natt utan att bli sjuk eftersom att han låg och pussade på mig minuterna innan jag blev dålig. På något sätt skäms jag vilket är jättedumt då det inte finns någonting att göra åt saken. Hur som helst, jag avskyr hela händelsen och som tur är så händer detta mig väldigt sällan.😉

Nu är det time for some sleep och imorgon ska jag sova ut. Det blir ingen skola för mig, jag vill vara på den säkra sidan.

Nighty

Från i tisdags påväg till skolan

Likes

Comments

Klockan är 06:16 och jag har inget bättre för mig än att ligga och gråta så jag tänkte passa på att blogga lite.

Anledningen till varför jag ligger och gråter är för att jag vaknade upp runt 00:45 bredvid pojkvännen och kände att något var fel, och mycket riktigt så spydde jag en halvtimme senare. Så jag har spenderat natten i soffan och jag har väl inte fått överdrivet mycket sömn så att säga. Bara några timmar mellan vändorna.

Om en halvtimme ska jag iallafall väcka J och när han har gått till skolan ska jag städa hela lägenheten, slänga handdukar i tvätten osv och sedan ta mig hemåt och isolera mig på mitt rum.

Alltså jag hatar när detta händer. Det är väldigt sällan jag spyr så det är något av det vidrigaste jag vet. Dessutom känner jag mig så otroligt äcklig. Så min känsla just nu är kort sagt att jag vill försvinna från denna jord.

Jag hoppas verkligen att ni har haft en bättre natt än mig och att ni får en bra onsdag. Kram på er

Likes

Comments