Header

Blus: H&M
Byxor: VS
Halsduk: Zara
Skor:Vans
Jacka: Belstaff
Väska: Wera

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Kofta: H&M
Linne: Gina
Jeans: Diesel
Skor: Svarta Primes
Jacka: BelstaffLikes

Comments


  • Quotes
  • 675 Readers

Likes

Comments

Hejsan,
Kom precis hem från skolan, har haft en jätte lång dag idag så är super trött. Hatar verkligen onsdagar, bara jobbiga lektioner!
Ska försöka vila lite nu innan jag ska iväg på träning :) Efter det ska jag bara plugga tror jag, har 2 stora prov nästa onsdag så det är nog bra om jag börjar titta lite på det idag!
Men jag ska försöka lägga in ett inlägg om dagens outfit lite senare!
Pusss

Likes

Comments


  • Vardag
  • 681 Readers

Likes

Comments

Hej bloggen,
Är påväg hem från Madd nu. Vi har bara tagit det lugnt och pratat en massa. Jätte skönt verkligen!
Slutade vid 1 idag då åkte jag med några i min klass och Evve och fika en snabbis. Sen åkte jag med Ev' till Majorna där hon skulle fixa en sak. Sen åkte vi tillbaka in till stan och satte oss på condeco en stund. Jätte myyys. Vid halv 4 tiden åkte jag till skolan och mötte upp madd så åkte vi hem till henne och gick och köpte mat. Så har haft en riktigt go dag idag, utan plugg!
Jag hör av mig senare!
Pusss

Likes

Comments

Hej bloggen,
Har inte bloggat så bra idag, i know. Men ska bättra mig imon! Har iaf haft en ganska dålig dag idag, har känt mig lite halv kass, men det gick över när jag kom till träningen. Har spelat med Eriksberg nu den senaste veckan. Har varit så himla kul, trivs jätte bra verkligen. Så högt tempo och alla är så trevliga :) Kommer berätta mer ingående angående detta om ett tag när jag känner för det! Men nu ska jag nog faktiskt gå och lägga mig, så jag hör av mig imon!
Pusss

  • Vardag
  • 704 Readers

Likes

Comments

Godmorgon bloggisen,
Är nu påväg till skolan, inte trött för första gången på länge. Gick och la mig typ halv 8 igår så är riktigt utvilad. Så skönt😊
Har även haft en riktigt bra och rolig helg. Men som vanligt går ju helgerna så himla snabbt! Men aja det är så det är, hoppas mi också haft en bra helg!
Bloggar mer senare
Pusss

  • Vardag
  • 711 Readers

Likes

Comments