Header

A l e x a n d e r  M c Q u e e n  s p r i n g  1 9 9 8

Konsten med trender, dem återupptas och blir "till en ny trend". Därför vill jag lyfta fram en visning av Alexander McQueen våren 1998.

Skimrande plagg som ger ett lyster är det som syns mest nu skulle jag vilja säga. Gillar det starkt och det medför en elegans som inte går över styr, ett plus!

Detaljer och struktur är oftast slutligen det som ger ett plagg rättvisa om man kollar på damkläder där det händer något. Det ger det där lilla extra vilket Alexander McQueen skapat otroligt fint i denna kollektion

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ett gäng juliga bilder som pojkvännen tog (bra bilder ellerhur??) Inga fördomar här inte haha.. En privatfotograf är aldrig fel, det vill han säkert vara :)

Lördag förmiddag var vi på julmarknaden som var i gamla stan som jag berättade tidigare om. Vi hade inte mer än tjugo minuters promenad från vårat hotell så vi valde att ta gå dit. Temperaturen lång kring en minus så det var perfekt. Jag slapp frysa!!

Det vi hittade och som lockade oss mest var såklart donutsen haha, men det är ju så gott!! Övrigt så gick vi bara runt och kikade, var bara väldigt glad att jag fick gå där med honom.

Likes

Comments

Söndagkväll och jag ligger i sängen med den största stickade tröjan på mig och tänkte uppdatera innan jag går och lägger mig.

Jag har haft en jätte mysig och rolig helg. I fredags mötte jag upp Rasmus i Linköping, så kring nio efter att checkat in på hotellet gick vi direkt in till stan för att hitta något att äta. Det var nästan fullt på alla ställen och eftersom vi inte hade bokat något bord innan så fick vi ta det första bästa. Vi åt till slut på Harrys ett säkert kort.

Lördag var vi först på julmarknad. (Ett inlägg om det kommer). Hela eftermiddagen var vi på stan där vi satt på ett fik och åt lunch i några timmar samt en kik inne i några butiker. Kvällen spenderades först på hotellet där vi valde att ta ett glas innan vi sedan gick vidare och käkade. Restaurangen hette Bk living room och låg på "restauranggatan" i Linköping. Maten var jätte god! Ni som gillar kött måste gå dit om ni är där! De hade massor av sorter att välja mellan.

Idag spenderade vi dagen på stan men mest sittandes på en stol med en kaffe i handen för att umgås så mycket som möjligt. Rasmus körde mig till station vid halv fyra sedan för att jag skulle ta tåget hem.

Tacksam för allt.

Likes

Comments

Nu tar jag mitt pick och pack och tar tåget till Linköping för att där möta upp mitt hjärta. Det blir alltså en helg i Linköping där vi bara ska ta det lugnt och äta massa god mat. Ska även tvinga med Rasmus på julmarknad. Ett krav jag har varje jul att gå på haha. Linköping har tom en lite extra mysig sådan då deras marknad är i gamla stan. Riktig Kajsa Kavat marknad med andra ord, julkänsla!!

Jag tar med mig kameran så vänta er massor av mysiga bilder. Ha en fin helg!

Likes

Comments

Borås textilhögskola har nu en jätte fin utställning som ni borde besöka om ni är närheten. Ett antal designers som syns och hörs mer och mer i modevärlden. Deras kreaktioner var helt fantastiska! Väldigt roligt att se. Utställningen håller på till den 26e mars.

Likes

Comments

Jag har haft en jätte bra helg som började redan i torsdags i Göteborg för studieresa och som avslutades i min hemstad. Borås textilhögskola var en av skolorna jag och sömnadsklasserna besökte. En skola som jag länge varit intresserad av. Vi besökte även tillskärdsackademin som ligger i centrala Göteborg, även den verkar helt fantastisk! Har mina tankar på att bo i Göteborg i framtiden, vore det inte då helt suveränt om jag kunde plugga där också?! Jo.

Torsdagkväll var vi på ett schysst mexikanskt ställe. Jag och Karro delade på en mix av olika tacotillbehör som man sedan fick göra sin egna "taccorulle" utav.

Klockan 14:00 rullade tåget hem till Falun, så hann med ett studiebesök på GöteborgsOperan som förövrigt var så kul att se. Om ni bara visste hur mycket arbete det ligger bakom en föreställning!! haha. Tappade nästan hakan när hon som tog oss runt berättade om allt.

Kom till Falun kring 20:00 på fredagkväll och där stod en snygg kille och väntade på mig. Tre veckor är för lång tid. Sista halvtimmen på tåget är också alltid den värsta tiden, det går alltid så sakta då! haha.. Men när jag väl går av tåget så finns det ingen bättre känsla av att få träffa varann igen.

Helgen har sedan bestått av långa sovmornar, brunch och lite julmys på söndagen. Jag och Rasmus var även ut och käkade med min äldsta bror och hans flickvän på lördagen. Jag var för första gången på Pinchos och åt, en resturang som varit poppis ett tag men som jag inte hunnit testat. Gillade det! En väldigt trevlig kväll.

Likes

Comments