HEY BLOGGEN.
I dag vil jeg skrive lidt om hvad jeg har lavet idag, lidt en form for "En dag i mit liv," but yeah - idag er det mandag, årh hade dagen, jeg kan umuligt være den eneste der hader mandag?

Meen synes nu alligevel dagen idag har været rigtig hyggelig<3

08:10
Jeg startede egentlig bare dagen med at tage i skole - yeeey, nej:)
Jeg havde heldigvis tideligt fri idag, kl. 13:50.

15:30
ARBEJDE, yey igen.
Efter skole tog jeg egentlig bare på arbejde, jeg arbejder på min mors feriepark (hvor jeg også bor, heh). Jeg arbejde sammen med min veninde Alberte wuhii. Vi skulle heldigvis kun arbejde i en time idag.

16:30
Da vi fik fri fra arbejde hoppede vi i badetøjet og lavede en lækker frokost, som i kan se på billederne øverst i indlægget. Så satte vi os ud til poolen og solede os:) eyyyy.

21:43
Nu sidder jeg bare i min seng og skriver, jeg elsker at skriveeeee. Men ja:) jeg sidder bare og skriver til jer imens jeg ser youtube og drikker noget kildevand.

Det var alt for nu bloggen, vi ses snart igen. Husk at følg min Instagram @majagreeen for at få et større indblik i mit liv<333

Xoxo Maja

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Hey bloggen.

Finally, sommer is coming!!!
Det er endelig begyndt at blive varmere og man kan begynde at finde sommertøjet frem, lækkert!

Igår fik jeg min FØRSTE softice igår, 2017, som i også har kunnet se på min Instagram @majagreeen, uhh det var lækkert:)))))

Jeg har også allerede været på strandet et par gange med mine aller dejligste venner, ihh det bedste jeg ved er bare at ligge på stranden og slikke sol og hygge med sine veninder<3
CAFE TURE, omg - altså hvis vi skal være ærlige er cafeture ikke noget der kun sker om sommeren, jeg er nok på cafe mindst 2 gange om ugen - måske ikke det bedste:( men what ever!!

Ellers hygger jeg mig rigtig meget med Coco, min nye hund, som i måske ved jeg har fået på mit sidste post eller min Instagram @MAJAGREEN

Jeg håber at i alle får en fantastisk sommer og sommerferie, som BTW er om hvad 2 uger?!?!

But yeah, vi ses næste gang, glæd jer til en masse sommer post snart!
Xoxo Maja

Likes

Comments

Hey bloggen.

Lige et post her som i kan nyde på en dejlig søndag... hvor man alligevel bare ligger i sengen og chiller med Netflix:)

Som i nok alle ved var Justin i Århus og spillede koncert i mandags, og ham var jeg inde og se, ligesom mange af jer nok også var.

Jeg havde Golden cirkel og fandt en rigtig god plads, 2 række, jeg fik en masse gode billeder / videoer af dejlige jus. Det var en rigtig god koncert, man kunne bare se at Justin var sååå glad, og nød det!:) hvilket er det bedste for en fan at se sit idol glad. Eftersom jeg stod oppe i foran var jeg også en af dem der fik Justins vand lige i ansigtet, vand i ansigtet lyder nok ikke sp vildt for folk? Men ja, jeg fangirler lidt, såee jeg synes det var pretty nice:)

Alt i alt havde jeg en rigtig dejlig koncert, jeg var sammen med min dejlige veninde så det gjorde det bare endnu bedre!

Det var alt for dette blog-post, det var ikke så fyldigt men jeg følte lige for at dele min glæde og min oplevelse med koncerten.
-Jeg håber at alle jer der var til koncerten havde en fantastisk koncert<3

Husk at følg min blog for mere og for at blive en del af Green-fam.
Xoxo Maja

Likes

Comments

Hey bloggen

Looong time ago, ej hva' sker der man.

Nu jeg tilbage igen, jeg håber i stadigvæk følger med<3 jeg vil begynde at poste meget mere, men hey, Hvad vil i se? Skriv nogen ideer til hvad i vil se på min blog. Det ville hjælpe mig en hel del også til at komme igang, så ved jeg jo hvad i vil se;)

Imens jeg har været væk, er jeg blevet konfirmeret, whaaat. Men ihvertfald jeg havde en fantastisk dag, skriv i kommentaren hvis i vil have nogen indlæg om det! Jeg har bla. Også fået en hundehvalp, Coco - århh jeg elsker hunde:)

Det var lige en kort reminder om at jeg stadigvæk lever, og at jeg er back on bloggen nu:)

Vi ses snart igen, husk at follow min blog

Xoxo Maja<3333

Likes

Comments

Contains affiliate links

Følg min Instagram: https://www.instagram.com/majagreeen/

VALENTINO
Valentino Garavani Rockstud ankle strap ballerinas

£570 - 4239kr //
https://www.farfetch.com/uk/shopping/women/valentino-valentino-garavani-rockstud-ankle-strap-ballerinas-item-11847627.aspx?storeid=9359&from=listing&ffref=lp_pic_35_42_


Disse lækre ankel strap ballarinas fra Valentino har den lækreste light ivory farve, som Valentino selv beskriver den. Ballerinaerne er perfekt til konfirmation fordi den giver kjolen et ekstra touch, da den ikke er helt hvid men det der især giver looket den mega feminine vibe er ballarinaernes mega flotte sten-ish (det Valentines sko er meget kendt for) som skoen er bedækket med. Skoen kan købes på farfetch.com & Valentino.com

Jeg synes skoen ville passe perfekt til at pifte sin konfi-kjole op med!<3

(Link til skoene lige under billedet)

ISABEL MARANT
Étoile Bart leather sneakers

€ 290 - 2157kr //
http://www.mytheresa.com/euro_en/etoile-bart-leather-sneakers-692279.html?catref=category


Disse Isabel marant leather sneakers er nogle enkelte hvide sneakers som jeg synes ville passe godt til dem der gerne vil holde det enkelt, neutralt og traditionelt. Skoene ligger lige over de 2000kr som jeg synes er en passende pris for disse lækre sneakers. Skoene kan købes på mytheresa.com.

Denne sko ville passe super godt til et klassisk konfirmations look, da de er hvide og klassiske.

(Link til skoene lige under billedet)

NLY Shoes
Velvet Sneaker
Low Top - Dusty Pink


379kr // https://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/sko/sneakers/nly-shoes-427/velvet-sneaker-421150-3905/


Disse lækre sneakers passer PERFEKT til velour-trenden som har gået rundt her i starten af 2017. Skoen er nemlig en dusty pink farve OG af velour. Skoen passer også godt til den konfi-trend der også har gået lidt rundt, nemlig at have rosa/dusty pink sko på til den hvide kjole! Disse sneakers kan købes på nelly.com

Jeg synes disse sneakers ville være perfekte til dem som tør/har lyst til at tage en anden farve sko på til sin konfirmation, dog stadig ikke helt pang men stadig med et lille ekstra touch.

(Link til skoene lige under billedet)

https://nelly.com/dk/tøj-til-kvinder/sko/sneakers/nly-shoes-427/velvet-sneaker-421150-3905/

VANS old skool
White

624,22kr //
https://na-kd.com/old-skool-true-white


Disse sneakers er til den billige side og rigtig populære.
Det er den perfekte sko til den mere sporty pige og så kan skoen også bruges efter sin konfirmation (det kan alle skoene) men denne sko er rigtig moderne at gå med til hverdag. Disse sko kan købes på na-kd.com

Jeg synes disse sko er rigtig fede, det er faktisk selv mine konfirmations sko:)

(Link til skoene lige under billedet)

Likes

Comments

Contains affiliate links

Hey bloggen.

Okay, what? Yes - jeg starter en blog.

Maja Green har nu startet en blog, say what? jep du læste korrekt, og dette er mit allerførste blog-post. måske har du set mig på min instagram @Majagreeen og/eller min aller bedsteveninde og mins youtube-kanal AlberteMaja, som dog har været lidt på standby siden jul, meeeen den kommer dog op og kører igen her når sommer månederne nærmer sig.

Lidt om mig:

Jeg er en livlig 14-årig pige som elsker mode, at style og alt inden for blogger verdenen!<3 jeg er en stolt 100% bornholmer og bor også på bornholm. bornholm? blogger? mode? hvordan hænger det lige sammen tænker mange nok - bornholm er måske meget med landbrug, men dette er ikke tilfældet - det kan du hører meget mere om på mine kommende blog-posts.

but yeah - jeg elsker tøj, tøj tøj tøj, og sko, wow jeg elsker sko (jeg har omkring 13 par sko) nogen ville mene det var meget og andre ville mene det var lidt, men ja jeg vil i hvert fald have mange flere.


Hvorfor har jeg startet en blog?

jeg har startet en blog fordi jeg selv læser en masse blogs, nogle af mine yndlingsblogger er by the way helt klart @FREJAWEWER @TINAMARIAS @LOALOA jeg er helt vild med dem! når, men hvor kom vi fra? jeg har villet starte en blog i laaaang tid, så nu tænkte jeg "nu gør jeg det sgu bare" og nu er vi så her.

Hvad kan I komme til at se på min blog?

Jeg vil gerne give jer en masse inspiration. Jeg vil fx tage jer med ud på mine yndlings cafeer i bla. rønne (hovedesteden på bornholm) som faktisk har en masse vildt gode og lækre cafeer, MEN også mine yndlings cafeer i indre københavn, jeg er rigtig tit i københavn og kender byen rigtig godt. i vil også komme til at se mine yndlings items og ynglings musik fra måneden.

kom og følg med og bliv en del af Green-fam

xx

Likes

Comments