Igår bjöd Jasmine med mig på bio och vi såg den nya snäckfilmen Lights Out. Jag är inte jättemycket för skräckfilmer men den var bra.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

När jag kom hem från Falkenberg och Göteborg så jobbade varje dag fram tills i söndags, så jag har inte haft så mycket att skriva om egentligen. Och den här veckan har jag bara tagit det lugnt och umgåtts med kompisar. Sen så fyllde jag även på mina fransar idag och imorgon ska jag fixa naglarna. Vilket jag är ovanligt taggad för eftersom att jag inte har haft möjlighet att ha det då jag jobbat inom restaurang. Så man kan säga att den här veckan har jag bara laddat upp mig ordentligt inför skolan och eftersom att jag jobbat en del nu under sommaren. 

Det kommer även komma ut bilder morgon kväll eller på lördag eftersom att jag fyller år och ska fira mig med familjen imorgon och med kompisar på lördag så kommer det antingen upp bilder från allt på lördag/söndag eller så delar jag upp det för båda dagarna.

Likes

Comments

Efter en dag på Ullared och två dagar på Liseberg sitter vi nu i bilen på väg hem. Dagarna har bestått av massa skratt, galna idéer, roliga och nya upplevelser.

Så sammanfattningsvis kan man säga att jag har haft tre toppen dagar som nu kommit till sitt slut, tyvärr.

Likes

Comments

05.00 gick alarmet imorse och 06.00 gick tåget mot Falkenberg. Precis som förra sommaren så har jag, Caiza, Joanna och Victor åkt till Falkenberg. Joanna var redan i Falkenberg så hon mötte upp oss på stationen och nu sitter vi i bilen påväg mot Ullared! Imorgon ska vi till Göteborg och gå på Liseberg sen får vi se vad som händer. Inte helt bestämt vad vi ska göra men lite planer har vi så det återstår att se! Kram så länge!

Likes

Comments

När jag vaknat imorse så drog jag till gymmet en snabbis innan jag sedan cyklade hem och packade väskan för att åka till Kim och göra mig i ordning. Nu sitter vi alla syskon i bilen påväg till Stockholm och laddar upp för Beyonce!!

Likes

Comments

Gårdagen bestod av jobb sedan åkte jag, mamma & Peter och badade en bit utanför Eskilstuna. Efter det åkte vi in till stan för att käka och det slutade med att vi hamnade på Casa Nostra. Jag åt pasta med oxfilé & champinjoner, såå gott!! Senare mötte jag Julia och vi gick till henne och tog det lugnt.

Likes

Comments

Igår var en supermysig dag då jag i princip bara pysslade om mig själv och tog det lugnt. Fyllde på mina fransar vid 14.30 och när jag var klar åkte jag till fiket för att vänta på att mamma jobbat klar så vi kunde handla gott till kvällen.

När vi kom ut till stugan spelade vi kort och åt super god mat. Efter det vaxade jag benen, färgade ögonbrynen och målade naglarna. Gick även en promenad med mamma och plockade lite hallon.

Före⇧ // Efter ⇩ (även innan jag färgade brynen)

Brynen under & efter att jag färgat dom

Före // Efter (färgen pretty pink)

Likes

Comments