Header

Jag kom hem från landet och Fredric kom hem från läger, hans pappa hade införskaffat en cab som vi tog oss en sväng med och köpte glass i kvällssolen, så mysigt!

Sommarkänslan är verkligen 10/10. Det krävs så lite som en glass i solen på kvällen eller lite blomplockning så är jag nöjd och känslan är enormt bra!

Hur är eran perfekta sommarkänsla?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Alltså det här är världens bästa tjej! Josefine min själsfrände<3 Josefine är en sån vän som jag träffar och så kan det gå flera månader men när vi väl ses igen är det som att vi aldrig har varit ifrån varandra!

Bilderna är tagna från helgen när jag var uppe på landet och mös med den här bruttan, övningskörde lite och hade det bara glassigt!

Likes

Comments

Det här var en av de bästa dagarna i mitt liv. Den går fort, så har du studenten framför dig, ta vara på dagen! Jag är verkligen så otroligt tacksam för allt, hela dagen!

Vi började i skolan 9.00 då vi fick frukost uppe på våran våning av våra lärare, efter det var det dags för avslutning i aulan, varpå vi sedan skulle ha lunch med alla 3:or i matsalen, med trerätters. Efter det var det mer fika uppe på våningen tills det var dags att rada upp sig, springa genom korridorerna, ner och ut på balkongen, in och ner för trappen och sedan ut! Alltså ta tid på er att springa ut, spring typ i slowmotion för det går så otroligt snabbt! Min absoluta favorittjej som hade sagt att hon ej fick ledigt från skolan stod där och överraskade mig, jag hade hållit mig från att gråta hela dagen (vilket gick otroligt bra?? jag som är så blödig) men när jag såg henne så sprutade det!

Fredric med hans familj var där, min familj var där, farmor var där och min kusin med kusinbarn var där och det var så otroligt alltså! Efter det var det dags för flak! sedan hem på mottagning!

Fotona är tagna av Fredrics otroliga mamma<3

Likes

Comments

Hej!?!? Haha ja det här var ett tag sedan kan man ju säga... jag har inte bloggat på flera månader å anledningen helt enkelt har varit att jag inte haft någon lust alls, jag hade inget att skriva om, det var sluttampen på gymnasiet, alltså va?! Så jag hade massa som skulle bli klart och allt flöt inte på så jag la undan bloggisen en stund för att fokusera!
Medan jag har varit borta har jag jobbat lite, blivit klar med alla uppgifter i skolan och as you can see tagit studenten!!! Tänkte att jag tar ett eget inlägg för bara studenten då det är typ världens bästa dag!
Inte så mycket mer har hänt men jag känner att nu är det sommar och man har bring that life glädje tillbaka å allt känns mer roligt och jag fick en Feeling att börja blogga igen! Hejja Hejja!

Likes

Comments

Som flera av er vet har jag grov separationsångest och tycker det är jobbigt att bara åka hem från Fredric eller lägga på i telefonen.
Men det blir så mycket mer påtagligt och grövre när någon åker bort, alltså bort från landet. Fredric är iväg nu, han flög iväg idag, han är flera hundra mil ifrån mig.
När han skrev idag att planet snart lyfter vi hörs senare, så fick jag en sån klump i magen och jag ville nästan börja gråta.
Jag tycker det är så jobbigt för vad händer om han behöver mig? Då kan jag inte bara åka en timme så finns jag där för honom, nu är han 9 timmars flygresa ifrån mig.
Sen tror jag att min ångest blir värre av att jag blir besviken på mig själv att jag vet att jag kunde varit med på den där resan, men min rädsla styr mig istället. Min rädsla styr mig så jag vågar inte göra det jag drömmer om att göra varje dag. Hur sjukt är inte det.
Jag saknar dig redan baby<3

Likes

Comments

Idag var en kort dag i skolan och efter skolan var jag iväg till gymmet, vilket var så skönt efter att knappt ha hunnit dit under praktiken. Juste kanske glömt säga det men min 9 veckors praktiktid är nu över phuu! Så jag är tillbaka till skolan och jag uppskattar det mer än någonsin och tycker det är superkul att vara tillbaka, trodde vi någonsin jag skulle säga det? Nääää inte direkt! Hahah...

Jag körde ett biceps, triceps och rygg pass som jag avslutade med lite kondition! Efter att jag tränat mötte jag upp mamma som också hade tränat lite så vi tog en liten fika på waynes på Götgatan, det var riktigt mumsigt och nu är jag hemma och ansöker om en massa jobb, eftersom jag tar studenten måste jag börja blicka framåt nu, börjar bli nervös nu när jag äntligen känner att skolan faktiskt är okej att gå till att det snart då är över, det är ju verkligen en trygghet man har! Men det är väl nu livet börjar och det är här jag är så jag får ta det som det är och som det kommer helt enkelt, det löser sig nog någongång!

Likes

Comments


Ekologiskt baobabpulver är en kraftfull nu superfood som växer i träd i Afrika. Dess unika nöringsprofil erbjuder mer C-vitamin än apelsiner, mer järn än rött kött och en källa av alkaliska mineraler som kalcium, kalium och magnesium.

Det här har jag köpt idag! Ett nytt pulver jag läst om som man kan ha i yoghurten, smoothien, bara blanda med vatten eller blanda ner i desserten. Jag har väl först och främst tänkt ha den i mina smoothies på morgonen, det är ju så mycket bra vitaminer och mineraler i som man behöver!

Jag tänkte att jag skulle testa det här så kan jag återkomma om jag typ känt någon skillnad eller om det smakar något av det osv!?

Likes

Comments

(Bara jag som älskar tulpaner? En så otroligt enkel men vacker blomma! Något som definitivt kommer pryda mitt hem när jag flyttar hemifrån!)

Vad gör dig riktigt glad?

Finns mycket man blir glad av men gott sällskap, min familj, Fredric och min hund<3

Vad gör dig ledsen och arg?

När jag bli sviken blir jag nog till en början en blandning av att jag är ledsen och arg, sen övergår jag nog till att vara arg och irriterad och när jag sedan smält det blir jag oftast ledsen. Gillar inte när man bestämmer saker och och sen blir sviken.

Hur hanterar du sorg?

Det beror ju helt på vad för slags sorg, att bli lämnad av någon är ju en otrolig sorg och då blir jag ju otroligt ledsen men hur jag då hanteraT det är att jag varit med vänner och försökt haft kul! Men om man tänker sorg som i döden, så har jag peppar peppar ta i trä Inte varit med om någon nära död, jag är ju otroligt rädd för döden, jag har ju sån grov dödsångest, så att ens bara tänka tanken på att någon i min närhet ska gå bort ger mig en klump i magen.

Vad har skadat dig mest i livet?

Det som blev påföljden av det som hände min mamma, absolut!

Vad i livet har gett dig mest glädje?

Det finns så många olika saker så det finns ingen specifik grej som vart bättre än den andra, de har varit bra vid olika tidpunkter i livet. Som förra året var det som gav mig mest glädje att jag och Fredric träffades för jag mådde inte speciellt bra just den tiden och han kom och som nästan sträckte ut en hand och fick mig att resa mig upp igen!

Vilka känslor tänker/får du när du hör ordet musik?

Musik är en sån otroligt viktig del i mitt liv, jag blir så glad av musik och musik säger så mycket, de dagar som är jobbiga och man inte kan sätta ord på så kan musiken sätta ord på det man känner, det är helt magiskt verkligen!

Känslig eller känslosam?

Oj jag är nog definitivt båda, jag är väldigt stark också, verkligen! Men jag är nog rätt känslig för man kan lätt trycka på mina ömma punkter och då blir jag ju såklart känslosam. Jag är känslosam på ett bra sätt också, alltså att jag är väldigt känslosam när det gäller mina känslor för Fredric, jag är ju väldigt känslosam och visar honom vad jag känner och det är ju viktigt!

Hur ofta gråter du?

Ännu en gång peppar peppar ta i trä Betydligt mer sällan än innan vilket är superskönt!

Visar du mer än vad du känner, eller känner du mer än du visar?

Jag känner nog betydligt mycket mer än vad jag visar!

Blir du lätt irriterad?

Tyvärr tror jag svaret är ja på den frågan, vilket är rätt jobbigt... inte alla gånger jag vill att det ska vara så.

Likes

Comments

Hej allihopa, sen vi hördes sist för några dagar sedan har jag har blivit 1 år äldre! I fredags hade jag fest hemma hos Fredric med mina och Fredrics vänner, vi höll på till nästan klockan 5 på morgonen, kvällen blev kanske inte riktigt som jag förväntat mig, men den var bra, trevlig och mysig ändå! Det var flera av mina vänner som kunde komma så det var lite tråkigt, därför kvällen inte blev riktigt so jag tänkt mig! På lördagen var Fredric iväg och hade sin konfa grupp i några timmar när han sedan kom hem packade vi ihop oss och åkte hem till mig och åt middag och tittade mellofinalen!! Tycker att av de två som stod sist kvar i finalen så var Robin den som skulle vinna!

Sedan igår (söndag) så fyllde jag år påriktigt!! GRATTIS till mig!! Jag, Fredric, min familj och farmor var iväg och bowlade och åt middag och efter det åkte jag och Fredric hem till honom igen och åt middag och jag fick present av Fredric och hans familj, verkligen så snällt! Vart superglad, vill verkligen tacka alla för alla fina presenter och för alla gratulationer, tack verkligen!

Likes

Comments

Girls and Boys!!! Alla som brukar göra fransförlängning, vart gör ni det? Hur vet man att en salong är trovärdig och gör det bra? Finns det någon salong som är superbra men som inte behöver ruinera en?
Hjälp mig!?!
Min tanke är att göra fransar någon dag innan studenten så att jag slipper tänka på mascara som rinner, för vi alla vet att även om den är vattenfast kommer den börja rinna av varma tårar och förhoppningsvis solens värme ;) å franslimmet kommer bara lossna så har kommit fram till att det optimala är att göra mina fransar!
Men vet inte hur jag ska kunna hitta någon man kan lita på och som inte kostar hela årslönen.

Likes

Comments