hallååå

nu var det ett tag sedan jag skrev ett inlägg men jag har haft massa saker att göra :( men jag har även fyllt år!! och haft en tjej middag för att fira min födelsedag, vilket var mysigt!!jag har oxå tränat, pluggat , hängt med kompisar och julpyntar med mamma, så himla mysigt att äntligen få jul pynta.

idag har jag och mamma vart i stockholm på barkarby och shoppat lite julklappar, men jag hittade bara en julklapp... men hittade ett par löparthigts till mig själv , heheh men men. efter det åkte vi och tog en fika med pappa och kollade ett avsnitt på en serie vi tre följer tillsamens, den heter scorpion och är så himla bra!! Efter det åkte vi hem för att jag hade massor av saker jag va tvungen att göra, jag skulle egentligen kollat på en fotbolls match men tyvärr hann jag inte de:(

När jag har massa saker jag vet att jag måste brukar jag göra en "to do list" så kan jag sedan strecka det jag har gjort under dagen , det sättet hjälper verkligen mig, så det skulle jag tipsa om.

efter jag gjort allt som stog på min lista la jag mig i sängen och snackade face time med lite kompisar och kollade lite youtube.

imorgon har jag träning i skolan och efter skolan men jag kommer inte kunna vara med på någon av dem... för mina knän är lite trasiga så just nu kör jag rehab och tränar lite försiktigt. efter jag gått i skolan ska jag därför hem och plugga och kanske ta en fika med mamma och bara mysa!

hoppas eran helg har vart bra för det har min!

puss o kram !! <3

lite bilder från efter jag hade städat mitt rum<3

​min födelsedags outfit <3<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Heel

idag har det varigt en lång och intensiv dag , men en rolig dag! imorse ringde klockan 07:30 då jag hade samling med laget kl 08:45 och för mig tar det ca 20-30 minuter att ta mig in till stan. det gick suddar för mitt lag och för mig vilket va tråkigt men men sånt är livet i bland. Men under en av våra uppvärmningar så ropar dem ut i högtalaren att någon hade glömt sin telefon på en toalett och gissa vem det va?... SÅKLART var det lilla jag, asåk det är pinsamt hur klantig jag är, Men efter alla våra matcher åkte jag med min kompis Olivia och hennes familj hem då min pappa och mamma var tuungen att åka under näst sista matchen. När jag väll kom hem duckade jag och la mig i sängen och kollade på min nya favorit serie som heter " how I meet Your Mother" den är sååå himla bra! efter en stund lagade vi mat och sedan la jag och mamma oss i sovan och kollade på en tjej film som oxå var sååå mysigt!! men nu ligger jag i sängen och ska sova då jag ska upp 06:15 för att jag har träning i skolan. och direkt efter skolan ska jag hem och plugga i 20 minuter och sedan åka på träning.

puss o hej <3

Likes

Comments

hej!

jag tänkte att jag skulle ge detta en chans då jag själv älskar att läsa bloggar och vill ha en själv.

med tanke på att detta är mitt första inlägg tänkte jag berätta lite om mig själv. jag är född 2001 och fyller år i slutet av november , jag bor i uppsala och går på celsiusskolan i års 1 sam sam och jag älskar skolan! när jag pluggar spelar jag fotboll och hänger med kompisar. jag spelar i Bälinge IF och är målvakt. jag går även LIU på celsius som är lokal idrottsutbildning där jag går fotboll.

så som ni kanske förstår består det mesta av min vakna tid av träning eller plugg vilket jag tycker funkar bra just nu..

imorgon ska jag spela cup i diös hallen här i uppsala , cupen heter allians och vi har ca 6 matcher imorgon i gruppen och sedan är slutspelet någon annan helg!

jag hoppas jag kommer tycka att detta är kul och att ni kommer uppskatta det jag skriver! <3

1020 FLYTTA TA BORT

Likes

Comments