Detta inlägg tänkte jag skriva om mina hästar. Bara eftersom jag älskar dom så otroligt himla mycket!

Jag har två hästar, min första dressyr häst fick jag för ca 1,5 år sedan. Det är ju inte så länge sedan men... Han är en valack på 23 år som heter Electricos men kallas alltid för Eric. Han är gammal men verkligen världens finaste och mysigaste häst! Han har lärt mig nästan allt jag kan, han var verkligen den bästa hästen jag kunde få som första dressyrhäst! Han är så himla snäll i ridningen och går alltid in med inställningen att verkligen göra sitt absolut bästa på varje pass! Han är superpigg och om jag inte visste skulle jag aldrig tro att han var 23 år. Han har verkligen en egen personlighet och han och jag har liksom vårt egna lilla språk som bara vi två har. Jag vet vad han vill utifrån hans kroppsspråk och han vet vad jag vill utifrån mitt. Eric är som min bästa vän och världens bästa häst

Min andra häst fick jag i april och hon heter Goodness men kallas för Godis. Hon är 16 år och har faktisk stått i vårt stall sen hon var 2 år men hon har aldrig varit min. nu dom senaste 3-4 åren har hon flyttat runt lite. hon stod på foder i ca 2 år och sen var hon hemma en sväng och sen flyttades hon till ett ställe där hon stod på försäljning. Samma ställe som hon stod på försäljning på är faktiskt stället där jag och Eric tränade. Godis var tydligen svår att sälja eftersom hon var ganska tråkig och otrevlig mot alla som kom och provred. Men eftersom jag skulle åka och tränade så tänkte jag att jag kunde väl provrida henne också, liksom bara på skoj. Jag ville ju inte ha en till häst, jag hade ju redan Erik. Men jag provred... och vi klickade direkt. Jag fick liksom ingen val annat än att ta hem henne och köpa henne. Det var ju verkligen inte planerat men det blev så, och det blev bra!!! Hon är väldigt speciell.. Hon vet precis vad hon gillar och inte gillar och hon visar väldigt tydligt om hon inte gillar något, men även om hon gillar något. Vi har våra ups and downs men när vi har våra ups får vi en känsla som verkligen är helt magisk! Det är dom passen som gör att alla dåliga pass blir okej eftersom alla dåliga pass ändå hjälper till att göra dom magiska passen. Godis och jag har också vårt egna språk kan man säga. Det bästa Godis vet är att få pussar på mulen och bara tokgosa! Underbara häst!

Båda mina hästar är de absolut bästa i världen! Jag älskar dom <3

11167806_10204193577348517_780292349122325075_n.jpg

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!

Idag blev allt lite konstigt... Vaknade klockan  halv 1 på dagen hehe. Jag var uppe till 4 och snackade med en kompis igår kväll, men jag ställde klockan på 10 ändå. Jag vaknade inte av alarmet så klockan 12.30 gick jag upp och åt frukost. Dagarna blir alltid lite upp och ner när jag går upp sent.. Så väldigt lite har blivit gjort idag, men det kanske var bäst så eftersom jag fortfarande är lite förkyld men som tur är känner jag mig mycket bättre nu. Även om det inte var mycket så har jag gjort lite saker. Imorse, eller snarare mitt på dagen när jag ätit frukost så hade vi fått en leverans med halm som vi rullade in. Jag bor på landet så det är sånthär jag gör på min fritid. Hela detta inägg kommer vara lite i den stilen för det idag var det massor som skulle göras i stallet. Eller massor... kanske inte riktigt men det var en del som behövde göras. Så först tog jag in tvätten från stallet och började tvätta ovh vika alla handdukar och sånt som hade tvättats. Muckade även ut min hästs box som var i stort behov av lite kärlek. Dessa otroligt roliga saker sysselsatte jag mig med idag. Sen var det ju massor av tid att bara göra ingenting också, men det är ju inte lika kul att skriva om så det skippar vi.

Imorgon är det måndag och jag känner mig otroligt otaggad eftersom måndagar är den sämsta dagen på veckan. På måndagar går jag i skolan till halv 5 och om inte det skulle vara nog så har vi idrott också... Idrott är ungefär det värsta jag vet. Inte för att jag inte gillar att träna men bara för att det känns som ett onödigt och tråkigt ämne att ha i skolan. 

Nu tror jag att jag ska kolla på en serie innan jag somnar. Kram på er

Likes

Comments

Detta blev en konstig kväll. Trodde aldrog det skulle hända och tvivlar starkt på att detta kommer fungera, men helt på impuls skapade jag en blogg :) Vet inte vad jag kommer skriva om här eller om jag kommer skriva något alls men nu har jag iallafall en blogg. Det är ju superbra att ha en blogg tänker jag. Vad brukar man skriva på en blogg egentligen? Brukar man typ skriva vad man äter och så eller är det lite för intimt? Ja, det är nog too soon och lite too much information, jag menar vi träffades ju nyss. Skulle ju vara typ som att fria redan efter andra gången man träffat någon. Haha och nu ballar det ur... Me det är bäst att bara vänja sig för det är såhär jag är. Jag liksom kommer av mig ibland och ballar ur. Sitter här och lyssnar på Ken Ring och bara tänker på hur jävla bra han är... Har inte lyssnat på honom på fett länge och nu känns det typ som att bli återförenad med en gammal vän. Blir lite nostalgisk. 

Nu räcker det med allt babbel, jag hoppas att jag ska kunna hålla denna bloggen vid liv och hålla den lite intressant iallafall.

Kram 

Likes

Comments