Då har jag sagt adjö till José. Varför känns det alltid så sorgligt med farväl? Jag vet ju att vi kommer att ses igen men ändå så måste jag låtsas som om allt är bra även om jag vilken sekund som helst kan börja gråta. (Så töntigt by the way men sån är jag). Och nu är det bara 4 dagar kvar innan resten av gänget drar iväg, tiden går så fort, jag hinner inte med.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Mysig eftermiddag tillsammans med min mor. Vi drog iväg till shoppingcentret bara för att inse att det var stängt.. Sen så gick vi hela vägen hem igen vilket var rätt så jobbigt i osköna skor.. Tillslut var vi hemma igen och då stannade vi för att ta en öl och några tapas. Rätt så bra dag trots allt!

Likes

Comments

​Ikväll var jag ut med min kära mamma på middag. Hur gott och mysigt som helst! Vi åt på ett ställe som heter Ricky´s. Jättebra service och den bästa maten du kan hitta längs med stranden. Vi var så nöjda, perfekt kväll. Nu är det bara 1 vecka kvar innan vi stänger.. tiden går fort.

Likes

Comments

​Har haft min mormor på besök. Så mysigt! Jobbade ganska mycket under veckan med vi han ses lite då och då. Bland annat en tur ut med katamaran och sedan snorkling på det. 

Likes

Comments

Har varit med Elin på stan, tittat lite i affärer och sedan åkte vi upp till taket på el corte ingles där vi åt lunch. Hur mysigt som helst!!

Likes

Comments

Nu är det snart bara en månad kvar här med dessa kollegor. Känns lite konstigt men samtidigt så otroligt skönt! Har varit så mycket jobb så det ska blir skönt med semester. Jag menar, vi bor på en sådan vacker plats men gör inget annat än att gå till och från jobbet (som för övrigt är samma plats..) 

Likes

Comments

Har varit sjukt dålig på att blogga. Ångest på riktigt haha. Har iallafall fått träffa Madde igen, det var kul, trots att det bara var en vecka och att vi inte han ses så mycket som jag ville. Sedan har jag försökt komma bort från hotellet så mycket som jag kan, åka till stan, träffa vänner eller bara äta lunch med min mor. Så sjukt less på att bo och jobba på samma ställe.

Likes

Comments

Har inte så mycket att säga. Har umgåtts med mina kära kollegor och spenderat min tid inne i palma tillsammans med Elin. Mycket jobb men en del mysiga stunder har vi ändå haft.

Likes

Comments

Har haft två jättefina dagar. Är så tacksam för det. Har känt mig rätt så nere på senaste tiden och jag vet inte riktigt varför. Behövde nog komma bort från hotellet ett tag. Man blir galen av att jobba och bo på samma plats, Och att mina kollegor vet skillnaden mellan hur jag ser ut innan utgång och när jag går i nattmössa gör inte direkt saken bättre..

Min fina Elin och min kära mor

Likes

Comments