View tracker

Nu är det 2017, tänk vad fort ett år kan gå. Har inte gjort något inlägg på hur länge som helst men finns inte så mycket att berätta. Igår var jag hemma hos Elin tillsammans med massor av fina vänner. Jättetrevlig kväll med mycket skratt och lekar.

Likes

Comments

Från vintern på Mallorca där vi fortfarande (på dagtid) kunde sitta i linne och njuta av solen till vintern i Sverige där känseln i benen försvinner någon minut efter att man gått utanför dörren. Meeen så skönt jag tycker att det är. Så länge sedan jag var hemma så klagar inte på kylan.

Likes

Comments

Nu har vi stängt för säsongen! Tänk vad tiden går fort. Minns det som igår när jag först kom hit. Då var jag inte säker på om jag ville stanna.. Nu så känns det tomt när alla plötsligt är borta. Snart åker jag också. Till Sverige. Ska bli kul att äntligen få komma hem, längtar!!

Likes

Comments

Då har jag sagt adjö till José. Varför känns det alltid så sorgligt med farväl? Jag vet ju att vi kommer att ses igen men ändå så måste jag låtsas som om allt är bra även om jag vilken sekund som helst kan börja gråta. (Så töntigt by the way men sån är jag). Och nu är det bara 4 dagar kvar innan resten av gänget drar iväg, tiden går så fort, jag hinner inte med.

Likes

Comments

Mysig eftermiddag tillsammans med min mor. Vi drog iväg till shoppingcentret bara för att inse att det var stängt.. Sen så gick vi hela vägen hem igen vilket var rätt så jobbigt i osköna skor.. Tillslut var vi hemma igen och då stannade vi för att ta en öl och några tapas. Rätt så bra dag trots allt!

Likes

Comments

View tracker

​Ikväll var jag ut med min kära mamma på middag. Hur gott och mysigt som helst! Vi åt på ett ställe som heter Ricky´s. Jättebra service och den bästa maten du kan hitta längs med stranden. Vi var så nöjda, perfekt kväll. Nu är det bara 1 vecka kvar innan vi stänger.. tiden går fort.

Likes

Comments

​Har haft min mormor på besök. Så mysigt! Jobbade ganska mycket under veckan med vi han ses lite då och då. Bland annat en tur ut med katamaran och sedan snorkling på det. 

Likes

Comments

Har varit med Elin på stan, tittat lite i affärer och sedan åkte vi upp till taket på el corte ingles där vi åt lunch. Hur mysigt som helst!!

Likes

Comments

Nu är det snart bara en månad kvar här med dessa kollegor. Känns lite konstigt men samtidigt så otroligt skönt! Har varit så mycket jobb så det ska blir skönt med semester. Jag menar, vi bor på en sådan vacker plats men gör inget annat än att gå till och från jobbet (som för övrigt är samma plats..) 

Likes

Comments