Varit ledig nu i 2 dagar och har spenderat dessa dagar tillsammans med min Hanna. Vi har ätit glass, gått i butiker och bara umgåtts!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Har varit tillbaka på Mallorca i lite mer än en månad. Trots att jag jobbar rätt så mycket så har jag försökt att hitta på saker när jag väl är ledig. Och ännu mer nu när min syster är hos mig.

Likes

Comments

Efter att ha velat åka på semester ett tag så bokade vi en resa ner till Gran Canaria. Resan ner var sjukt lång och vi spenderade hela natten på flygplatsen utan att sova och sedan den 6 timmars långa flygresan sovandes.. Men det var det värt när vi tillslut kom fram till denna fina ö! Men att sova på en flygplats kommer jag aldrig att göra igen!

Likes

Comments

Åkte ner till Torrevieja och överraskade några vänner. Pappa och Carina var också nere så spenderade några dagar tillsammans med dem. Nästan ett år sedan som jag var där sist. Helt sjukt hur tiden kan gå så fort. Samtidigt så känns det som om tiden har stått stilla och som om jag aldrig lämnade torre..

Likes

Comments

Nu är det 2017, tänk vad fort ett år kan gå. Har inte gjort något inlägg på hur länge som helst men finns inte så mycket att berätta. Igår var jag hemma hos Elin tillsammans med massor av fina vänner. Jättetrevlig kväll med mycket skratt och lekar.

Likes

Comments

Från vintern på Mallorca där vi fortfarande (på dagtid) kunde sitta i linne och njuta av solen till vintern i Sverige där känseln i benen försvinner någon minut efter att man gått utanför dörren. Meeen så skönt jag tycker att det är. Så länge sedan jag var hemma så klagar inte på kylan.

Likes

Comments

Nu har vi stängt för säsongen! Tänk vad tiden går fort. Minns det som igår när jag först kom hit. Då var jag inte säker på om jag ville stanna.. Nu så känns det tomt när alla plötsligt är borta. Snart åker jag också. Till Sverige. Ska bli kul att äntligen få komma hem, längtar!!

Likes

Comments

Då har jag sagt adjö till José. Varför känns det alltid så sorgligt med farväl? Jag vet ju att vi kommer att ses igen men ändå så måste jag låtsas som om allt är bra även om jag vilken sekund som helst kan börja gråta. (Så töntigt by the way men sån är jag). Och nu är det bara 4 dagar kvar innan resten av gänget drar iväg, tiden går så fort, jag hinner inte med.

Likes

Comments

Mysig eftermiddag tillsammans med min mor. Vi drog iväg till shoppingcentret bara för att inse att det var stängt.. Sen så gick vi hela vägen hem igen vilket var rätt så jobbigt i osköna skor.. Tillslut var vi hemma igen och då stannade vi för att ta en öl och några tapas. Rätt så bra dag trots allt!

Likes

Comments