Dias junto con mi mami. Tan preciosa. Te quiero.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har varit med Elin på stan, tittat lite i affärer och sedan åkte vi upp till taket på el corte ingles där vi åt lunch. Hur mysigt som helst!!

Likes

Comments

Nu är det snart bara en månad kvar här med dessa kollegor. Känns lite konstigt men samtidigt så otroligt skönt! Har varit så mycket jobb så det ska blir skönt med semester. Jag menar, vi bor på en sådan vacker plats men gör inget annat än att gå till och från jobbet (som för övrigt är samma plats..) 

Likes

Comments

Har varit sjukt dålig på att blogga. Ångest på riktigt haha. Har iallafall fått träffa Madde igen, det var kul, trots att det bara var en vecka och att vi inte han ses så mycket som jag ville. Sedan har jag försökt komma bort från hotellet så mycket som jag kan, åka till stan, träffa vänner eller bara äta lunch med min mor. Så sjukt less på att bo och jobba på samma ställe.

Likes

Comments

Har inte så mycket att säga. Har umgåtts med mina kära kollegor och spenderat min tid inne i palma tillsammans med Elin. Mycket jobb men en del mysiga stunder har vi ändå haft.

Likes

Comments

Har haft två jättefina dagar. Är så tacksam för det. Har känt mig rätt så nere på senaste tiden och jag vet inte riktigt varför. Behövde nog komma bort från hotellet ett tag. Man blir galen av att jobba och bo på samma plats, Och att mina kollegor vet skillnaden mellan hur jag ser ut innan utgång och när jag går i nattmössa gör inte direkt saken bättre..

Min fina Elin och min kära mor

Likes

Comments

Jättemysig och trevlig kväll igår. Jobbade på förmiddagen och gick sedan ner till Elin i Spat. Söt som hon är så färgade hon mina ögonbryn och konstaterade att dom var jäkligt vildvuxna haha skämt åsido 😘 Efter middagen så drog vi in till Palma och gled runt innan vi återigen var hemma runt si så där 02.00. En mycket bra tisdag.

Likes

Comments

​Vi har haft midsommarfirande på hotellet och både jag och Astrid hade blommor i håret. Faktiskt otroligt mysigt trots att de i restaurangen inte verkade förstå vad det var som vi firade.. Är det någon speciell dag idag i Sverige? Mmm JA.

Likes

Comments

Har varit ledig nu fredag/lördag så har hunnit med några små utflykter! I torsdags så tog vi bilen till Deia för att titta på solnedgången och äta lite piknik. Hur mysigt som helst och på fredagen så spenderade vi dagen på en av de finaste vikar ni kan tänka er. Blått vatten och vackra båtar. Sedan blev det också en liten utgång i fredagskväll. Mycket bra helg helt enkelt!

Likes

Comments