För ett par dagar sedan så besökte jag klostret i Sant Salvador. Det ligger på toppen av ett berg med en helt otrolig utsikt över ön. Man kan inte låta bli att undra hur de en gång i tiden har kämpat för att konstruera denna plats... Och hur lång tid det måste ha tagit...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Maddi åkte hem idag. Hon har varit på besök här i en vecka och vi har hunnit med en massa äventyr. Tråkigt att hon åkt, känns som om mina tre lediga dagar blev till en mini semester och det är tungt att börja jobba igen.

Likes

Comments

I helgen så besökte vi ön Cabrera, utanför Mallorca. Mycket fin ö och det kryllade med små små ödlor på marken. Cabrera är ett naturreservat och utöver den fina naturen så finns finns det en hel del historia som ligger bakom.

Likes

Comments

Igår så var det San Juan. Det firades med middag tillsammans med goda vänner och blommor i håret. Så så trevligt!

Likes

Comments

I Torsdags så var jag och Elin och red. Fatta hur mysigt? Men gud så varmt. Vi åkte till Randa en bit utanför Palma där vi skulle på en liten ridtur. Har inte ridit på flera år men det kändes helt naturligt och inte alls ovant. Helt klart än av de bästa dagarna, att bara får komma ut i naturen och koppla av. Underbart.

Likes

Comments

Nu har sommaren dragit igång på riktigt. Det är så varmt så man inte orkar någonting. Är till och med för trött för att orka ta mig ner till stranden... men det kan bero på att jag är lat också, jag vet inte

Likes

Comments

Om jag ska vara helt ärlig så är jag rätt så trött. Sliten. Jag jobbar mycket och har svårt att slappna av när jag är ledig. Snart drar iallafall sommaren igång så ska försöka att hitta på saker och komma ut mer på denna fantastiska ö.

Likes

Comments

Det har varit så kallt i flera dagar nu, med blåst och regn. Men det går nog fort så tycker man att det är för varmt igen.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Elin på en liten road trip på ön. Cala D'or, Poto Colom, Manacor och sedan lite shopping på det. Mycket trevlig dag med mycket skratt och helt fantastiska vyer!

Likes

Comments

Nu har min syster åkt hem till Sverige. Det känns tomt och jag saknar henne. Vet att vi ses igen men det känns så otroligt jobbigt att säga hejdå. Det gör ont i mitt hjärta. Finns ingen som känner mig som du.

Likes

Comments