Igår så var det San Juan. Det firades med middag tillsammans med goda vänner och blommor i håret. Så så trevligt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

I Torsdags så var jag och Elin och red. Fatta hur mysigt? Men gud så varmt. Vi åkte till Randa en bit utanför Palma där vi skulle på en liten ridtur. Har inte ridit på flera år men det kändes helt naturligt och inte alls ovant. Helt klart än av de bästa dagarna, att bara får komma ut i naturen och koppla av. Underbart.

Likes

Comments

Nu har sommaren dragit igång på riktigt. Det är så varmt så man inte orkar någonting. Är till och med för trött för att orka ta mig ner till stranden... men det kan bero på att jag är lat också, jag vet inte

Likes

Comments

Om jag ska vara helt ärlig så är jag rätt så trött. Sliten. Jag jobbar mycket och har svårt att slappna av när jag är ledig. Snart drar iallafall sommaren igång så ska försöka att hitta på saker och komma ut mer på denna fantastiska ö.

Likes

Comments

Det har varit så kallt i flera dagar nu, med blåst och regn. Men det går nog fort så tycker man att det är för varmt igen.

Likes

Comments

Igår åkte jag och Elin på en liten road trip på ön. Cala D'or, Poto Colom, Manacor och sedan lite shopping på det. Mycket trevlig dag med mycket skratt och helt fantastiska vyer!

Likes

Comments

Nu har min syster åkt hem till Sverige. Det känns tomt och jag saknar henne. Vet att vi ses igen men det känns så otroligt jobbigt att säga hejdå. Det gör ont i mitt hjärta. Finns ingen som känner mig som du.

Likes

Comments

Spenderade min födelsedag med familj, vänner och kollegor. En helt fantastisk dag! Pappa kom också ner från Sverige och överraskade mig på jobbet. Inte ofta man känner sig så lyckligt lottad att man har en sådan fin familj och så fina vänner. Det betyder så otroligt mycket.

Likes

Comments

Varit ledig nu i 2 dagar och har spenderat dessa dagar tillsammans med min Hanna. Vi har ätit glass, gått i butiker och bara umgåtts!

Likes

Comments

Har varit tillbaka på Mallorca i lite mer än en månad. Trots att jag jobbar rätt så mycket så har jag försökt att hitta på saker när jag väl är ledig. Och ännu mer nu när min syster är hos mig.

Likes

Comments