Det har varit så kallt i flera dagar nu, med blåst och regn. Men det går nog fort så tycker man att det är för varmt igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår åkte jag och Elin på en liten road trip på ön. Cala D'or, Poto Colom, Manacor och sedan lite shopping på det. Mycket trevlig dag med mycket skratt och helt fantastiska vyer!

Likes

Comments

Nu har min syster åkt hem till Sverige. Det känns tomt och jag saknar henne. Vet att vi ses igen men det känns så otroligt jobbigt att säga hejdå. Det gör ont i mitt hjärta. Finns ingen som känner mig som du.

Likes

Comments

Spenderade min födelsedag med familj, vänner och kollegor. En helt fantastisk dag! Pappa kom också ner från Sverige och överraskade mig på jobbet. Inte ofta man känner sig så lyckligt lottad att man har en sådan fin familj och så fina vänner. Det betyder så otroligt mycket.

Likes

Comments

Varit ledig nu i 2 dagar och har spenderat dessa dagar tillsammans med min Hanna. Vi har ätit glass, gått i butiker och bara umgåtts!

Likes

Comments

Har varit tillbaka på Mallorca i lite mer än en månad. Trots att jag jobbar rätt så mycket så har jag försökt att hitta på saker när jag väl är ledig. Och ännu mer nu när min syster är hos mig.

Likes

Comments

Efter att ha velat åka på semester ett tag så bokade vi en resa ner till Gran Canaria. Resan ner var sjukt lång och vi spenderade hela natten på flygplatsen utan att sova och sedan den 6 timmars långa flygresan sovandes.. Men det var det värt när vi tillslut kom fram till denna fina ö! Men att sova på en flygplats kommer jag aldrig att göra igen!

Likes

Comments

Åkte ner till Torrevieja och överraskade några vänner. Pappa och Carina var också nere så spenderade några dagar tillsammans med dem. Nästan ett år sedan som jag var där sist. Helt sjukt hur tiden kan gå så fort. Samtidigt så känns det som om tiden har stått stilla och som om jag aldrig lämnade torre..

Likes

Comments

Nu är det 2017, tänk vad fort ett år kan gå. Har inte gjort något inlägg på hur länge som helst men finns inte så mycket att berätta. Igår var jag hemma hos Elin tillsammans med massor av fina vänner. Jättetrevlig kväll med mycket skratt och lekar.

Likes

Comments