Header

Igår efter att skolan slutade så åkte jag, pappa och min farfar upp till vår stuga i Sälen. Då jag och pappa skulle cykla MTB. Eftersom att jag slutar så sent på fredagar så kom vi inte upp förens vid åtta. Så vi grillade korv i vår öppna spis och sen gick vi typ och la oss.

Idag så cyklade jag och pappa en runda på 15km och sen ikvöll så ska jag cykla en 7km runda. Imorgon cyklar vi ett pass och så åker vi hem sen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Dagen började med sovmorgon och så hade jag sjukamp för andra dagen i rad. Min klass hade det igår och idag skulle vi gå 13 km men det är för långt för mitt knä så jag och Ebba som också gjort illa knät var med en Annan klass ich hade sjukamp igen. Dock så kom vi typ sist idag och tvåa igår. När jag kom hem åt jag en macka och satte mig vid datorn, när pappa kom hem lite senare då frågar han mig vad jag ska göra på torsdag nästa vecka och jag ba ehh ingenting hurså. Då svarar han att jag ska operera mig om prick en vecka.


Hm känner mig taggad men ändå livrädd på samma gång. Man vill ju bara ha det överstökat. Lite tråkigt dock att jag bara hann rida två gånger innan operationen, men men då betyder det att jag snart är tillbaka i sadeln igen. Hoppas jag.

Ikväll så ska jag rida ett sista pass och jag kommer sakna det Så. Jag tycker sjölv att jag rider bättre nu än förra året, på något konstigt sett. Men jag tror att när jag kommer tillbaka nästa gång är jag nog ännu bättre.

Likes

Comments

Hm igår när jag vaknade hade jag så ont i min läpp och typ kinden att jag inte kunde öppna munnen. Då såg jag att jag hade en inflammerad finne vid mungipan. Vi klämde den och så men jag blev så svullen så det såg ut som botox. Jaha nu är det bara lite svullet.

Kaffe latte från igår

Likes

Comments

Köpte dessa sköningar idag på ny öppnade Johnells i Västerås. Dom var så trevliga där inne och all personal hälsade och så. Jag hade redan bestämt innan vi kom dit att jag skulle köpa Calvin Klein trosorna och toppen då det var 20%. Köpte det svarta då jag inte vill ha det vita, kommer köpa det Någongång men vill hellre ha det svarta eller gråa. Så det blev gråa idag.
Snart så fyller man ju år och då kan man ju vara extra snäll mot mamma så kanske man har det gråa också.
Hela kalaset gick på 398 kronor trots dom 20% trots "rean". Men jag lider väl inte av det för fem sekunder senare var jag inne på veromoda och köpte en jacka jag kollat på nu ett tag. Kände att om kortet redan är uppvärmt så är det väl ett perfekt tillfälle.

Dock så måste mamma snart ringa till banken om ett nytt kort för det händer mer och mer nu att chipet inte funkar, eller jo det funkar men jag får liksom prova några gånger.

Likes

Comments

Idag så har jag gått i skolan till halvfyra. Dom
Två sista timmarna hade vi hemkunskap för första gången på högstadiet. Vi hade det bara i sexan innan. Det gick superbra och jag ligger redan på lärarens plus sida, haha. Nu har jag precis kommit hem och har slagit på OS och ska kolla på Peder.
Annars så ska jag väl bara chilla ikväll.

Igår så red jag mitt första ridpass, jag hade molly och hon gick superfint. Dom fem första minuterna så vet jag knappt vad jag höll på med men sedan gick hon finare än hon brukar. Hon lyfte ryggen och klarade förvänd gallop. Känner knappt någonting i knät så det var ju superbra.

Nej nu kommer snart Peder in på banan så jag ska väl kolla.

Likes

Comments

Dag var det första dagen i skolan och det gick bra. Vi började 8 och slutade ett, så vi gick inte super länge. När jag kom hem så hade pappa hämtat min nya MTB som jag fick. Sen har jag åkt hem till mamma och nu ska vi till gymmet.

Igår så kom mina overknee boots hem och dom satt perfekt.

Likes

Comments

Idag så var det att gå upp tidigt, 06:00. För att åka iväg till min sjukgymnast i Västerås. När vi kom dit visade det sig att vi skulle gå igenom mina gymövningar, vilket varken jag eller mamma visst för hon sa inget så jag fick ta ett litet mini gympass i Odd molly tröja och långkjol. Men det gick ju bra.

Vi fick även reda på att min operation blir inom sex veckor, den kan bli om en vecka också. Man vet inte exakt när, haha.

Annars idag så ska jag kolla OS från igår när det var kvalhoppningen och sedan på eftermiddagen ska jag beta av mitt första gympass. Redan supertaggad.

Likes

Comments

Hm jag funderar om jag ska köpa ett par overknee boost. Det som får mig att tveka ör om jag ska köpa dom nu eller sen mot våren. Fast jag tror jag klickar hem dom ändå.

Annars så har inte så mycket hänt förutom att vi va i stan igår och shoppade. Köpte ett par kostymbyxor, en T-shirt, en ansikts skrubb och en concealer.
Vi skulle även gå på bio men det fanns inga platser brevid varandra kvar så då struntade vi i det.

Nu så ska min syster övningsköra in till stan och så ska vi åka och kolla på bil till henne.

Likes

Comments