Hej!

Det var ett tag sedan. Allt bra?
Livet rullar på för mig.. Dagarna är fyllda med jobb och de lediga timmarna spenderas i lugn och ro.
Lite planer inför resan börjar ta form och olika tillvägagångssätt. Älskar att planera....

Imorgon ska vi däremot åka till Köpenhamn och gå på balett! Det ska bli så kul. Har aldrig varit på balett tidigare. Ska ta med min kamera och knäppa lite fina bilder tänkte jag.

Så kika in imorrn vetja! Ska på ett vettigt möte i kväll och kanske lägger opp ett inlägg när jag kommer hem efter det..

Passar på o ta en selfie i omklädningsrummet på jobbet 😁

Likes

Comments

I helgen var vi tillsammans med goda vänner ute och vandrade i skogen. Denna tiden på året är det så förtrollande vackert! Färgstarkt och fullt av liv. Jag låter bilderna tala för sig själv :)


Likes

Comments

Ett intresse jag har är att skapa.
Rita, måla, teckna whatever! Jag kommer alltid på mig själv att kludda små teckningar så fort jag har papper och penna vid mig. Jag tycker det är så himla rogivande och vill bara lära mig mer och mer!

Jag köpte Photoshop för ett tag sen och har börjat rita lite där. Det finns gränslöst med verktyg och funktioner att använda sig av. Vill lära mig allt! Hade verkligen kunna tänka mig att läsa nån utbildning inom grafisk design eller dylikt nån gång i framtiden. Just nu är jag rookie hehe!

​Här är några små gubbar jag ritat i photoshop. Verkligen inget avancerat men man måste ju börja nånstans :P Jag har en tendens att oftast rita fula, gråa och lite sura figurer. Hehe!

Likes

Comments

Igår var vi på Pinchos restaurang, där jag även jobbar, och åt.
Lika gott som alltid!! 😍

Likes

Comments

Det var väldans längesen jag hittade på nåt kul med mitt hår. Senast var i Indien då jag färgade det svart. Men efter några hundra dopp i Indiska Oceanen var det long gone. Nu på senaste har det blivit sådär stripigt och tovigt som bara mitt hår kan bli. Så jag har bokat klipp&färg om ungefär två veckor. Har haft många olika färger och frisyrer genom åren. Bland annat rött, blått, rosa, mörkrött, svart och nästintill ljust. Har haft rakat på halva sidan och till och med haft dreadlocks under en period. Det krävdes mycket pengar, tid och smärta för att slippa behöva raka av alltihopa! Denna gången blir det nåt helt nytt, tror jag. Vi får se ;-)

Likes

Comments

​Ikväll chillar vi riktigt hårt.
Pustar ut efter en hektisk helg fullsmockad med jobb och diverse ärenden.
Nu dricker vi indiskt te och ska titta på nån bra rulle med lite tända ljus i bakgrunden. Hur bra låter inte det? Jag njuter verkligen varenda sekund av att bara ha en ledig kväll. Har knappt lyft mig från soffan sen jag kom hem ;-) Innan läggdags ska vi laga mat så vi har några portioner färdiga i veckan. Det blir vår favvogryta med röda linser, morötter, potatis och lite annat kul. Det är verkligen SÅ smidigt att göra storkok nån gång i veckan. Det är vår taktik för att slippa laga mat vartenda dag, väldigt värt.

Hoppas ni har en mysig kväll ❤

Likes

Comments

Jag har turen att ha en väldigt stor familj med många syskon och släktingar.
I veckan var en liten del av dem på besök!​
Här nedan är min mamma, mina två systrar o min mormor. ❤❤
Min familj äger!!!

Morfar och Dag.❤

Här kan ni se lite hur vi bor också. Jag trivs sååå jäkla bra1

Likes

Comments

Igår innan jag skulle jobba gick vi ut på en promenad i skogen. Fotade lite bilder som ni kan se här nedan :) Nu ska jag hoppa in i duschen och så blir det ett arbetspass till idag!

Sen balla det ur lite haha....

Likes

Comments

Tiden är bra märklig..

Jag satt nyss och blickade tillbaka på gamla bilder från året som gått.
Nu är det snart ett år sen vi begav oss av på vår resa. Ett år!!!!!
Samtidigt som det känns som om det var igår vi stod med våra proppade ryggor, förväntansfulla inför vad vi hade framför oss, känns det som att jag fått vara med om så mycket det senaste året. Jag har varit på inspirerande platser, träffat fantastiska kulturer och ställt mig själv inför nya utmaningar. Jag är otroligt tacksam för detta året. För allt jag fått se, uppleva och känna. Mitt liv har inte varit så lätt men för första gången på väldigt länge känner jag att jag har hittat rätt. Det handlar om att inte vara trångsynt. Att inte begränsa sig själv. Den rätta vägen är inte alltid den bekväma men man måste våga följa den!
​VÅGA.

I dagsläget jobbar jag i princip alla dagar i veckan. Det är tufft ibland, men jag vet att det lönar sig i slutändan.  Dessutom flyter vardagen på bra mycket lättare nu när jag och min älskling är sambos ♥
Nästa milstolpe i livet kommer att bli nästa sommar. Då är det dags att packa ryggorna igen. Denna gången slänger vi in dem i en bil och rullar upp till norra Sverige, vidare mot Norge, Island... Sen får vi se. Jag är inte så mycket för fest och partaj längre. Jag njuter hellre av vår underbara natur och framförallt tar vara på den! Det är utan tvekan livskvalité för mig. Drömmen är att få se ett norrsken nästa resa. Åh, vad jag längtar efter att få knäppa bilder på vad norden har att erbjuda. Jag är övertygad om att den levererar! Jag lovar att ni ska få ta del av alla förberedelser, tankar och bilder kring nästa äventyr! Sen får ni såklart följa med! 

Livet är bra.


Likes

Comments

​Lite synd att luggen idag ser ut som mammutens frilla i Ice Age :( 

Likes

Comments