Fakta, Amarok

Idag har det varit sjuk dåligt väder och jag känner att mitt humör har påverkats väldigt mycket av det. Hela dagen har känts rutten och att ha den längsta dagen på veckan skolmässigt gjorde ju inte saken bättre.

Men nu har jag varit i stallet och ridit Amarok, han skötte sig superbra även fast vädret stormade runt oss. Får alltid en sådan magisk känsla när jag rider honom, en helt fantastisk häst. Det förbättrade klart dagen.

Nu ska jag äta middag och mysa framför den öppna spisen<3

Vad gör du för att komma undan det usla vädret? :)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Fakta, Upplevelser

När man tänker Maja Ernesäter så föreställer man sig en kort tjej som kompenserar den kroppsliga längden i sitt blonda hår. Men så är det inte längre.

I söndags bestämde jag mig för att enough är enough och klippte av det!

Nervositeten jag fick när frisören klippte av håret var hemsk "VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ". Men ju längre hon fick hålla på desto bättre blev det! Nu räcker håret endast till nyckelbenen och det känns super fräscht!

Är så glad nu i efterhand att jag äntligen klippte mig. Vad tycker ni om våra döda hudceller(eller tja hår som vi kallar det) vi bär på huvudet? Ska det vara långt eller kort? Ha en bra dag<3

Likes

Comments

Kläder, Outfits, Flowers, Favoriter

I mitt senaste inlägg tog jag upp min nya förälskelse i blommor. Därför tänkte jag visa mina "flower favorites".

Dessa är mina flower Vans som jag köpte i London för två år sedan. Kvalitén på skorna är väldigt bra med tanke på att jag har haft dom i två år, dessutom är dom väldigt sköna att gå i.

Här är min absoluta favorit hoodie, den har röda blommor på båda ärmarna och på huvan.

Sist men inte minst så har vi en lätt oversized blommig t-shirt. Det gröna inslaget i båda tröjorna är perfekt för mig som i vanliga fall inte har så mycket grönt i mina outfits.

Vad tycker ni om blommiga kläder? Ha en trevlig dag<3

Likes

Comments

Fakta, Flowers

Något som har blommat det senaste året är blommor, blommor på kläder, blommor i inredning, blommor i sociala medier, blommor överallt helt enkelt! I början var jag inte speciellt imponerad, kändes väldigt tjejigt och överdrivet, men under sommaren fick jag definitivt ta tillbaka det jag sagt om denna trend. Syns det på min header? ;)

Att nu bo i ett hus som har 5 separata rabatter har gjort att jag blivit omringad av vackra blommor och förtrollande dofter. Röda, rosa, lila, blå, vita, orangea och gula, och helt unika dofter. Även om blommorna nu har vissnat och hösten kryper sig på, så kan jag inte annat än njuta, snart kommer höstens alla färger att pryda träden och all vår omgivning.

Det här har gett mig världens tillfälle att nörda ner mig i blomtrenden, jag har nu införskaffat två stycken tröjor med röda rosmotiv och jag är KÄR. Hoppas ni alla har en bra dag! Här kommer lite bilder jag tagit under sommaren:


Likes

Comments

Fakta

Hej och välkomna till min blogg, här kommer ni att kunna följa min och mina hästars resa till drömmen inom hästsporten. Mer information och inlägg kommer så håll utkik! Kramar, Maja Ernesäter

Likes

Comments