Nu är jag så trött på mig själv och mitt gnällande om att jag är trött och inte orkar med saker och ting. Jag har inte varit på gymmet på typ hela veckan för att när jag ska dit på morgonen så är jag "för trött" för att gå upp...

Men nu ska jag ta tag med träningen på hårt igen som jag gjorde tidigare. Måste bara få lite motivation!!

Bilder från weheartit

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Det var några dagar sen sist... Jag har varit så omotiverad till allt...känns så hemskt men så är det. Det kom dock ut en ny video på kanalen igår. men annars så är allt bara så tröttsamt och jag orkar inte göra någonting.

Just nu så bor jag i ett flyttkaos hemma och väntar och väntar och väntar på att vi ska få höra om lägenheten och när vi får flytta in.
Jag kommer att bli tokig!

Det är mycket arbete just nu och jag hoppas att jag hinner varva ner lite nästa vecka när jag har några dagar ledigt.

Likes

Comments

När går du upp? Jag försöker att gå upp så tidigt som möjligt typ runt 07.00 brukar jag vilja gå upp även lediga dagar. Men ibland får man ta lite sovmorgon till 07.30.

Vad är det första du gör varje morgon? Jag kollar min telefon, sen går jag upp och gör frukost.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Inte jätte lång tid...Jag brukar inte fixa mig speciellt mycket på vardagar, det är mest borsta tänderna.

Är frukost viktig? JA!!! Utan frukost så klarar jag mig inte! Frukost är även den trevligaste måltiden på dagen för det är så mysigt på morgonen, och man kan välja mellan så mycket gott!

Vad äter du till frukost? Blir oftast Te, smörgås och fil. Men annars så tycker jag om gröt till frukost också.

Är du morgontrött? Brukar inte vara det men har varit det lite nu den senaste tiden.

Vad har du för alarm? Haha...ingen aning, något alarm bara. det får dock inte låta för "hårt", utan man ska vakna "mjukt"

Hur ser en perfekt morgon ut? Solen skiner och vi sitter ute hela familjen och äter en lång god frukost!

Vad är det bästa med morgonen? Att det oftast är så tyst och stilla, för dem flesta ligger fortfarande och sover.

Hur går du helst klädd på morgonen? Med morgonrock eller mjukiskläder.

Likes

Comments

Vaknar upp till solsken ute! och jag jobbar idag till kl 15. men jag passade på att äntligen ta tummen ur ***** och gå till gymmet! Var så skönt och fick till ett bra pass! skönast att gymma på morgonen när det bara är äldre människor där som inte använder frivikter 😄.

provade den nya noccon (som har funnits ett tag) och ärligt talat så var den inte jätte god...men måste testa glassen ändå!

Likes

Comments

Förra veckan så filmade jag en vlogg, en liten vlogg under en av mina jobbdagar för att få upp någon sorts video och det inte bara står helt still på kanalen.

Men den blev rätt bra och jag åker till lägenheten och visar hur den ser ut så det var jätte kul. om ni vill se hur den ser ut kolla på vloggen!

Likes

Comments

Ännu en dag på jobbet. Känns som att det är allt jag skriver om här på bloggen nu förtiden. Men det händer inte så mycket annat...förutom stress, ångest och panik över vad som händer i höst då jag hade tänkt studera. Men nu vet jag inte vad som händer.
Trotts att det är det ända min hjärna tänker på alla dagar, så ska jag försöka glömma det nu under arbetsdagen. Jag kan inte gå och ha ont i magen hela tiden. Men att försöka att glömma går inte alltid så bra...

Sen blir jag så får jag panik över att jag är så trött och kan inte ta mig upp på morgonen när jag vanligtvis brukar träna. Vet inte vad som är med mig? hela kroppen bara säger ifrån...

Likes

Comments

Helgen som har varit, den blev riktigt bra!

Lördag

Gick upp tidigt och min syster och jag gick ut och plockade smultron och blåbär!
Jag slutade jobbet kl 15.00 och efter det så tog jag, Simon och mina kompisar en kulglass nere vid väsmanstrand i nya glassbaren, det var riktigt gott! Det fanns så många smaker att välja på!
Simon och jag var hemma vid kl 18 ungefär och då gjorde vi hemmagjord pizza! Sen avslutade vi kvällen i solen på flotten som pappa har byggt med härliga människor!
var så kul att få träffa dem alla och speciellt min kära vän som äntligen kommit hem från ett år i England! Det var så kul och det blev mycket skratt.

Söndag

Simon och jag tog med några flyttkartonger in till stan och släppte av dem i lägenheten innan vi åkte vidare till simons föräldrar. Vi åkte sen med dem till Borlänge för en dag med shopping. 
Vi han mest gå inne på ikea jag och Simon men vi måste ändå tillbaka inom kort för snart är det inflyttning och då behöver vi lite större prylar.

Likes

Comments