Header

Idag började det snöa på min mobilskärm...den brukar visa hur vädret ska bli. Och enligt vädret så kunde det bli snö inatt och det hoppas jag på! jag är så sugen på snön ska komma nu faktiskt! Vad tycker ni? ska det komma snö? ⛄❄

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det en förmiddag på stan. jag skulle sreklamera ett par tajta och sen gick Simon och jag och kollade på lite olika affärer efter både det ena och det andra. snart kanske man hittar en lägenhet och ska fixa den så vi är förberedda.
Sen handlade vi mat för vi forar min födelsedag idag skulle man nästan kunna säga. Vi ska iallafall laga god mat till kvällen.

Likes

Comments

Vitt är verkligen en färg som man kan använda till allt! Den passar till alla kläder och Det är så skönt att använda det i inredning för då kan man fort ändra sig. om det skulle vara så! Men vitt är en av mina favoritfärger nu tror jag faktiskt!

Klicka på bilden för att komma till källan.

Likes

Comments

La mig i sängen nyss och kollade igenom alla bilder som jag hade i min mobil. Så jag ville dela med mig av lite mysiga minnen från mig!

Jag kommer inte ihåg just när den här bilden togs... men det är en bild som är tagen på en annan bild på mig och min kära far! När jag tog den här bilden så var vi i vår sommarstuga och pratade andra minnen. Så farmor hittade den här bilden och under mina 18 år så hade jag aldrig sett den förut, så det var så kul att se den!

Här är en bild på vår hund Berra som vi hade, han blev riktigt gammal och den här bilden hittade jag när jag kollade igenom en massa bilder hemma i lådan av kaos. Det var på hans födelsedag som jag hittade den här bilden och det fick mig att titta tillbaka på så många minnen vi haft!

Min studentbal...Den absolut roligaste dagen i mitt liv! Jag hade så roligt den dagen och natten, eller vad man ska säga. Trevliga människor och bara en helt magisk kväll!

När gymnasieprogrammen stod mot varandra på liv och död! Klassen jag gick i var utklädda till minioner! Haha! ännu en jätte rolig dag! Kvällen var roligast får jag nog säga!

Här står vi! Detta var på studentdagen och vi hade precis hoppat av flaken. Här på bilden är det jag och två av dem människorna som förändrat mitt liv! Älskar dem! (jag vet inte vad jag gör för min på bilden...)

Jag insåg att man kan ta en ascool selfie även fast man hade ögoninflammation, med hjälp av ett par solglasögon.

Jag och Simon tog en middag ute i sommras för att fira Simons födelsedag. Riktigt mysigt och gott!

Det här var helgen innan jag skulle börja högskolan, och vi hade en utekväll med några av tjejerna. Det var också en av dem roligaste kvällarna. Det slutade med att vi hamnade längst fram vid livebandet och skrek och dansade för fullt!

Ännu en utekväll med tjejerna. Den här blev mer lugn, vi åt middag för att fira en födelsedag, fick prata av oss lite och ha det så roligt och mysigt!

​Och det sista minnet är från några veckor sen, när jag fick in en sticka från min sock-stickning in i foten...Det gjorde så ont!! Har fotfarande ont i foten...Haha! Otursmänniskan som jag är.

Likes

Comments

nu finns min första halloweenlook uppe på Youtubekanalen och ni får gärna ta en titt på den. länk till kanalen finns under min profil.

Likes

Comments

Är helt slut...var på gymmet efter jobbet och det var riktigt skönt! får se om jag går imorgon också men kanske på ett annat gym.
sen när jag kom hem blev det pizza. haha! men det var så sjukt gott och det smakade bra!

Likes

Comments

Det verjar som att det är dags för glass? Jag sitter nu och tittar på senaste avsnittet av grey's anatomy.
har varit en helt okej dag idag. började jobbet kl 11 och slutade 17 så skönt att komma hem lite tidigare. imorgon ska träningskläderna komma med och jag ska till gymmet efter jobbet. längtra!

Likes

Comments

Såg trailen på facebook och jag måste se den här! Tror att den kommer att vara så sjukt bra! Den ska utspela sig under andra världskriget, jag vet inte så mycket mer...haha. Man måste se trailen för att förstå!

Vill så gärna se den här! Bridget Jones's baby! Den verkar också riktigt bra fast två helt olika kategorier.

Jag måste verkligen se båda dessa filmer!

Likes

Comments

​Ni har väl inte missat min Youtubekanal? Det tror jag inte om ni följer min blogg lite. Men gå gärna in och kommentera vad ni tycker och vad som kan förbättras med den. 

Vill gärna ha lite att jobba på och olika videos att filma! Nu är min kamera såld och jag ska nog köpa en ny idag!!! Som filmar mycket bättre, det kommer bli så kul! 

Likes

Comments

Jag älskar att titta på kläder under hösten! Det finns så mycket fina saker och jag få så mycket inspiration! Så jag gjorde ett litet höstkollage med en massa snygga kläder och accessoarer.

Klicka på kläderna eller länken under så kommer ni till plagget och sidan! 

Likes

Comments