Skönhet

Köpte ett serum från Lumene , Nordic - C glow boost Essence. Har faktiskt aldrig testat ett serum tidigare, men jag kände att ni kanske jag behöver ett... Åldern är väl inte där än kanske, men jag tycker att det kan vara bra att skaffa ett nu. När jag blir äldre så kommer det att synas hur jag har tagit hand om min hy nu. Så det är lika bra att börja nu. Den har inte hängt med så länge än, men vad jag märkt hittills så tycker jag att den är bra!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Minnen, Tankar

Det är inte alls längesen som S och jag flyttade ihop med varandra till våran första egna lägenhet! Vilket är ett så stort steg, ett steg som jag älskar att vi gjorde. Lägenheten vi bor i nu är väldigt stor och är inte riktigt så som jag vill ha det (det är våran första lägenhet och jag ska kanske inte ha så stora förhoppningar.) Det känns riktigt tråkigt men jag trivs inte så bra i lägenheten, och det känns aldrig som att den kommer att bli "fin" Eller "klar". Den kommer alltid att vara som ett nyinflyttat kaos känns det som...

Jag letar just nu för fullt efter andra lägenheter och det känns som att det kanske snart kommer en riktigt bra som vi kan flytta till. Men än vet jag ju ingenting egentligen. När vi flyttar till en ny lägenhet så kommer det att bli så kul att spela in flyttvloggar igen och även en Apartment tour!

Önska oss lycka till med sökandet efter en annan lägenhet!

Kram!

Likes

Comments

Tankar, Träning & Hälsa

Idag har det varit så mörkt och grått hela dagen. så det har verkligen sugit ur all min energi. Jag lyckades ta mig till gymmet i morse vilket var skönt, har redan sjukt mycket träningsvärk i nästan hela kroppen. S och jag gick ner på stan på eftermiddagen, för att göra några ärenden. Jag blev själv en stund så jag gick in och satte mig på mitt favorit café och fikade. Så otroligt mysigt och skönt att sitta där själv ett tag. Jag tycker att det är så skönt att få lite egen tid ibland, men det verkar som att väldigt många tycker att det är jobbigt att gå själv på sådana ställen.

Hur är ni? Kan ni sitta själva på en restaurang eller ett fik utan att må dåligt av det?

Kram på er!

Likes

Comments

Outfit

Stickad tröja

Alltså har hittat världens skönaste tröja! Jag köpte den i Stockholm på mellandagsrean, och den tar verkligen priset för den skönaste tröjan! Dessutom så älskar jag färgen, den är så fin! Från Gina tricot.

inlägget innehåller annonslänkar

Kram!

Likes

Comments