Till frukost en dag som denna, när det är plusgrader och regn...då behöver jag gröt. Haha! Så idag blev det havregrynsgröt med blåbär på, jättegott!
är helt slut i benen från två dagars träning nu, körde ben i torsdags och igår blev det spinning en halv mil. Men jag hoppas på att kunna ta mig iväg till gymmet idag också.

Första inlämningen av skolarbete hade jag igår och det gock rätt så bra, som jag känner men man ska inte ta ut något i förskott.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu kommer lite tips från en julgalning till en annan som gillar kaffe!

Jag gillar själv kaffe, och självklart är det inget fel på den vanliga kaffe smaken. men till julen kan det vara kul att pröva lite olika smaker!

ladda kaffebryggaren med vatten och kaffepulver. sen finns det två smaker som jag älskar! Kanel och kardemumma. Antingen tar du malen kanel och har i tillsammans med kaffepulvret eller så tar du malen kardemumma och gör likadant.

Jag har faktiskt inte testat ha båda samtidigt men det är säkert gott!

Ett jätte roligt sätt att få in lite mer jul! om ni är som mig och inte kan få nog av julen!

Likes

Comments

Jag har väldigt mycket som ligger ute nu på min clique-sida. Det finns mycket nytt och fint som inte blivit använt bara. Så är ni sugna att kolla in vad jag har, så är mitt clique-namn "majaeriksson". Gå gärna in och kolla! För garderoben behövs verkligen rensas!

Likes

Comments

I slutet av veckan så har jag en redovisning av ett bildspel som jag ska ha gjort. Är lite nervös även fast att det är hur enkelt som helst att göra ett bildspel. Jag menar, nu gör jag ju allting på egen hand, så jag är så rädd för att göra fel och sen inte kunna få någon hjälp av lärarna. En klump i magen är det som jag har...usch...

Likes

Comments

Contains affiliate links

Här ser ni en före och en efter bild på hur mitt hår såg ut och hur det ser ut nu!

Jag har under hela mitt liv varit blond, Jag är naturligt blond men jag har blekt håret några gånger, men aldrig färgat det i någon annorlunda färg. Och när jag säger "annorlunda färg" Så menar jag färger som jag är för feg att färga till. Nu var jag tvungen att göra någonting, men jag har börjat spara ut mitt hår för att få tillbaka min naturliga färg, det som inte är blekt. Så jag vill inte färga det permanent och sen behöva börja om.

Så jag beställde en inpackning från maria nila i färgen cacao, jag blandade ut den med lite vanligt billigt balsam. Jag började med att lägga i det uppifrån och borstade ner det, för jag ville få en fin faid ner mot topparna. Jag blev jätte nöjd! Det finns fortfarande kvar inpackning i burken så att jag tänker pröva en gång till närmare mot julen.

Jag kan säga att det är är den ända färginpackningen som funkar av alla olika som jag har testat, så jag rekommenderar den verkligen, och det finns ju hur mycket olika färger som helst!

om ni klickar på länken så kommer ni till den produkten som jag köpte, (det är en betald-länk) Maria Nila Cacao

Likes

Comments

Hela förmiddagen har gått åt till att sitta framför datorn och bara titta och lyssna på föreläsningar, inte det roligaste. Men det ska bli jättekul att få komma igång med mina studier igen efter att jag hoppade av ett program tidigare i oktober.

Jag har inte skrivit någonting här på bloggen att jag hade slutat, vilket tyvärr berodde på att jag skämdes...Skämdes över att jag för andra gången nu hade hoppat av ett program. När folk frågade mig hur det gick i skolan, och jag bara kunde svara ärligt att säga: jag har hoppat av. Det gjorde ont i mig och jag ville bara gråta när jag skulle få lov att säga det. Jag har nu börjat förstå att jag inte ska skämmas över det, det är så svårt att veta vad man vill göra i livet, och man kan inte göra rätt val alla gångerna. Jag borde ha förstått det från början. Nu känns det som att jag är in på rätt spår av vad jag vill göra, men vi får se vad som händer i framtiden. Skäms inte för era val i livet, alla gör misstag och så är det, det är bara att "hoppa upp på hästen igen" Och ta nya tag. För vi i är bara människor. 

Man var rätt så slut i huvudet och hungrig när man kom ut från arbetsrummet, så Det blev tacos rester till lunch, jag gjorde en tacotallrik, så gott!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jag längtar så mycket efter snön och vintern just nu! Jag älskar hösten, men när det bara är blött och lerigt så är det inte min favorit. Så snart får snön ta och komma hit!

Den första snön är något av det bästa på året, sen så är jag otroligt sugen på julen, julen i första egna lägenheten! Det kommer att bli så kul när man ska julpynta och julbaka. Allt med julen älskar jag! Ni kommer kunna följa min jul på min Youtubekanal, där ska jag försöka att få upp en ny vlogg varje dag.

Bilder från Weheartit, klicka på bilden för att komma till källan.

Likes

Comments

Det var en jättebra helg för mamma var här på besök, och vi hade lite firande för mig med hennes sida av släkten igår. Det var så kul att träffa alla!

Idag så har jag gått omkring i pyjamas hela dagen vilket har varit så skönt! Men vi ska iväg på lite äventyr nu så jag har lyckats att hoppa ut ur pyjamasen och satt på mig lite andra kläder.

Likes

Comments