Header

Älskar den här bombarjackan! Jag köpte den från JC i somras. Tycker om mönstret så sjukt mycket. det ser liksom ut som att det är rök på jackan! Kommer dock inte ihåg vad den kostade.

Likes

Comments

Hejsan Hoppsan alla! Vaknade vid 7 och fick se att det var snöstorm ute....då bestämde jag mig för att somna om, för det var inte det som jag ville se när jag vaknade.

Nu har jag nyss ätit en god frukost! Havregrynsgröt med hallon i, smörgås och juice. Riktigt gott! Ska snart ta och dammsuga och torka golvet innan jag åker in till stan för att gymma och hämta Simon.

Likes

Comments

När jag senast var på besök i Stockholm så köpte jag den här jätte snygga trenchcoaten i en fin beige färg! Kostar 399 kr och finns i många andra färger!

Svarta T-shirten och svarta byxorna är från Bikbok.

Likes

Comments

Hej på er! Jag steg upp vid 8 idag och det var skönt! Gjorde lite frukost och satte på den fjärde Harry Potter filmen. Har sån träningsvärk idag då jag var ute och gick över en mil igår och självklart så råkade jag slå omkull mig på en isfläck, så jag har värsta blåmärket på höften nu...

Annars så var dagen igår väldigt lugn, det var ju så fint väder, men efter promenaden så spenderade jag tiden i soffan för jag var helt slut. Jag vloggade även igår, idag också. Jag har nämligen börjat en vloggvecka, som kommer upp någon gång i slutet av veckan.

Likes

Comments

Dagens mående: Trotts att jag har så mycket träningsverk så mår jag så otroligt bra!

Dagens outfit: Kör på myskläder idag eftersom att det är söndag. Så en huvtröja och tajts.

Dagens smink: Helt ren från allt smink!

Dagens favoritlåt: "Kiss you goodbye" av Anton Hagman, som var med i melodifestivalen igår. Tycker att den är så sjukt bra!

Dagens måste: Vara ute i den strålande solen!

Dagens frisyr: En inbakad fläta.

Likes

Comments

Simon frågade mig igår innan jag somnade med datorn i famnen om vi skulle ta frukosten ute i solen idag. så det fick bli så, solen var inte framme jätte mycket men det var ändå så mysigt! Och nu är det skidåkning på teven så vi kollar på det.

Likes

Comments

åkte in till stan vid halv 12 och handlade lite, sen åkte jag till gymmet och kärde en ben och rump dag. kändes väldigt bra!
Nu har jag kommit hem till simon och har duschat. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite. Har läst ganska mycket senaste tiden och det är jätte roligt faktiskt!

Likes

Comments

En helt underbar dag idag verkligen! uppskattar varje dag som solen tittar fram! vill så gärna ha vår nu.
Saknar ni ocnså våren och sommaren?

Likes

Comments