Header

För ett tag sen så gjorde jag en DIY på min Youtubekanal där jag visar hur man gör en kroppsskrubb av kaffe och lite fler ingredienser! Kolla gärna på den!

Likes

Comments

Denna dag var en av dem bästa i mitt liv! Jag har inte haft så roligt på länge! Saknar den tiden så mycket, och min klass!

Likes

Comments

Vaknar på en ledig dag, skönt. Men jag är inte helt 100% än, är hostig och ont i magen idag (suck). Det är en fin dag iallafall, med snö och kallgradigt så det är jag glad över iallafall. just nu vet jag inte vad dagen har att erbjuda faktiskt.
Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Idag köpte jag mig äntligen en ny almernacka! Min förra var bara för 2016. och jag tycker mer om att skriva i bok än på mobilen. Jo, köpte även en marmorbricka på åhlens som var på 70% rea! så det blev ett riktigt bra pris!

Likes

Comments

Simon och jag var ute med sparken och åkte lite. vi hade fixat fika som bestod av varm nyponsoppa och kärleksmumms! Var jätte mysigt och bara få ta en stund vi två helt utan någon dator, tv eller någon annan utan bara vi vid en sjö!

Likes

Comments

Hej på er! börkar äntligen bli friskare...alltså jag är inte frisk än men friskare. men trotts det så ska jag försöka att vara ute i snön med måtta, kanske till och med tar ett bad sen efter att jag varit ute!?

Likes

Comments

Vaknade tidigt idag också...trotts att jag var ledig, för att min nacke gör så ont och jag fick ingen luft...(täppt i näsan).
hela dagen har iallafall gått åt att städa mitt rum som såg ut som en svinstia...allvarligt. har även filmat en vlogg idag som kommer uop på kanalen imorgon tror jag.

Likes

Comments

Är helt slut i hjärnan...orkar inte tänka, så just nu får ni ett inlägg med jätte fina bilder från we heart it! som kanske kan väcka min hjärna lite...
Hur mår ni? är allt bra?

Likes

Comments

Hej på er! På lunchrast nu från jobbet. men jag sitter nere i köket och äter lunchlåda så...
slutar kl 17 om det inte blir rusning då slutar jag 18. men är inte så orolig. sen ska jag hem och vila min rygg och nacke då influensan jag fick, tog så mycket på krafterna så det värker så fruktansvärt!!!

Likes

Comments

Hej på er! varit på jobbet tills nu när jag kom hem. vi har haft stängt för inventering, min första som gick bra tycker jag, ska jobba imorgon också men då blir det vanlig arbetsdag.
det vart ett riktigt snöoväder idag och det blåste och snöade väldigt mycket. dock är det slaskigt ute...inte som för några dagar sen då det var -20 och snön glittrade!
det är det bästa jag vet med vintern!

Likes

Comments