Header

Nu har jag då varit i Gislaved och jag fyndade lite grejer. Jag köpte:
Tröja-249kr
Cardigan-299kr
Strumpor-79kr
Hårsnoddar-19,50kr

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har det varit en bra dag. Men ändå en skit jobbig dag. Liksom den har varit bra för att vi har varit uppe i Töllstorp hela dagen. (Töllstorp ät liksom som en sport hall, här där jag bor) för att vi har haft en orienterings dag, men det jobbiga är att det har varit blött, fått rivsår överallt för att man har liksom gått emot massa grenar, alla kläder är smutsiga och allt är liksom helt blött.
Sen när vi var klara uppe i Töllstorp så va vi tvungna att gå tillbaka till skolan och ha tyska. Det va nog det tråkigaste av allt. Man kunde inte heller fokusera på lektionen. För att man va ju helt slut.

Men nu lite senare så ska jag, mamma och mormor till Gislaved. Jag fundera på att köpa något. Men det få vi se. Jag kan skriva ett inlägg senare ikväll. Om Gislaved så kan ni få se om jag har köpt något eller om jag inte äns skriver något
😂
//Maja

Likes

Comments

God kväll på er. Hoppas att ni har haft en riktig grym dag.
Själv så har det varit en bra dag. Bara att jag blev så sur på vår idrotts lektion. Liksom att vi spelade basket. Och då får liksom alltid de personerna som spelar fotboll och tex innebandy alltid passningar. Men så fort tillexempel en person som kanske inte sporta, så får de inte ens någon passning. Jag blir bara så himla arg och sur på de personerna som inte passar eller äns tror att tex vi tjejer kan något. Liksom då är vi ändå bara 4 tjejer i våran klass och vi får inga passningar eller äns lite pepp.
Men liksom det är ju inte alltid så utan det händer bara när vi kör bollsporter. Men annars så är våran klass super bra.

Men imorgon så är det fredag och vi ska ha orienteringsdag med alla 8:er på vår skola. Det ska bli kul men jag orkar verkligen inte orientera. Men det får man bara ta om man vill ha bra betyg.
Efter att vi ha liksom orienterat så ska vi tillbaka till skolan. För att vi ha nästa lektion 12:30.
Det jobbiga är att vi ha tyska. Jag kan tycka att tyska är roligt och kul. Men det är bara lektioner och alla läxor som är jobbigt + läraren
😂. Så jag kan bara tycka att det är onödigt att åka tillbaka till skolan.
// Maja

Likes

Comments

Igår vad det bara en sådan dag som jag vill göra om. Jag, Siri och en tjej som heter Selma skulle ut till till ett stall där Selma har sin häst. Jag skulle få testa rida hennes häst för första gången. Allt gick bra med att fixa iordning hennes häst och allt. Sen fick jag hitta lite utröstning till mig. Sen gick vi till paddocken och hoppade upp och jag började lite lugnt. Jag skrittade och travade runt. Sen tog vi fram en bom och lite sockerbitar (som en stor kub där man lägger en bom). Vi började med att sätta upp ett litet hinder. Sedan började vi höja och höja hindret. Tills jag kände att jag inte vågade hoppa. Men det som va roligt va att jag har liksom aldrig hoppat i hela mitt liv och det slutade faktiskt med att jag hoppade ca 80 cm. Det tycker jag va ganska modigt av mig. Eftersom att jag aldrig har hoppat förut. Så jag är så taggad för att rida på tisdag igen.😂

Likes

Comments

Detta var ju roligt. Liksom det har ju regnat i ca 2 dagar. Det är blött överallt. Men jag sitter ju bara inne hela dagarna så det gör ju igentligen ingenting för mig. När jag ändå sitter inne.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en grym bra dag trots vädret. Jag har haft en skit rolig dag med min kompis Isak. (hans blogg: http://nouw.com/isakpettersson) Vi har tagit bilder till både blogg och instagram.

Föresten så har jag lagt upp en ny video på youtube. Det är en "min sminkrutin #3" Jag har gjort två sådana videos för änge sen. Senaste gången jag gjorde en sådan video var för ca 6 månaden. Å jag älskar att både sminka mig, spela in videos och redigera sminkvideos​. Så det va ju liksom perfekt från första videos. Men videon kommer upp imorgon bitti kl: 07:00 så ni får inte missa den. 

❤Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. ❤​

Likes

Comments

📷--http://nouw.com/isakpettersson

God eftermiddag på er!

Idag är det en regnig dag och jag hoppas att det har varit bra väder där du bor. Jag har haft en grym dag. Även att det bara är en eftermiddag. Hoppas att ni kommer att ha en fortsatt bra dag så syns vi ikväll!

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Maja Engvall och är en snart 14 årig tjej som bor i Småland. Jag bor med min mamma, pappa, min bror och mina två marvin. Under två senaste åren så har jag hållit på med youtube. Ja, jag har en youtube kanal och här är den: https://www.youtube.com/channel/UCos08Qpb2Wa0_DX4P1Q4bBA?view_as=subscriber

Jag har 374 prenumeranter och har tyvärr varit borta från youtube i ca 1 månad men jag håller på att planera videos till framtiden. Så det är bara att hålla utsikt på kanalen.

På denna bloggen kommer ni att få följa med mig under mina dagar. Jag kommer inte uppdatera varje dag men det kan hända någon gång eller flera gånger. Jag har faktiskt haft andra bloggar förut och jag har inte varit så jätte aktiv på de bloggarna. Men nu så har jag bestämt mig för att ta tag i det och försöka vara så aktiv som jag kan. Men som sagt så kommer jag kanske inte uppdatera varje dag. Men jag hoppas att det inte kommer göra något.


Likes

Comments