Header

Detta var ju roligt. Liksom det har ju regnat i ca 2 dagar. Det är blött överallt. Men jag sitter ju bara inne hela dagarna så det gör ju igentligen ingenting för mig. När jag ändå sitter inne.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!

Jag hoppas att ni har haft en grym bra dag trots vädret. Jag har haft en skit rolig dag med min kompis Isak. (hans blogg: http://nouw.com/isakpettersson) Vi har tagit bilder till både blogg och instagram.

Föresten så har jag lagt upp en ny video på youtube. Det är en "min sminkrutin #3" Jag har gjort två sådana videos för änge sen. Senaste gången jag gjorde en sådan video var för ca 6 månaden. Å jag älskar att både sminka mig, spela in videos och redigera sminkvideos​. Så det va ju liksom perfekt från första videos. Men videon kommer upp imorgon bitti kl: 07:00 så ni får inte missa den. 

❤Ni får ha en fortsatt trevlig kväll. ❤​

Likes

Comments

📷--http://nouw.com/isakpettersson

God eftermiddag på er!

Idag är det en regnig dag och jag hoppas att det har varit bra väder där du bor. Jag har haft en grym dag. Även att det bara är en eftermiddag. Hoppas att ni kommer att ha en fortsatt bra dag så syns vi ikväll!

Likes

Comments

Dessa två skalbaggarna har varit här i nästan 1 vecka nu. å NEJ de lever inte. Men det var så här att vi hade varit borta i 2 veckor och när vi kom hem så hade de varit massa döda getingar som låg lite överallt i huset. Så gick jag och mamma in till deras rum och då så var liksom hela golvet fullt med döda getingar. Vi blev lite nervösa. Så då kollade vi runt i rummet och då kollade vi mot ventilen uppe i hörnet av rummet. Då så såg det ut som om det hängde ut sågspån ur ventilen. Då så hör vi hur det surrar och då stängde mamma ventilen fort och ringer pappa. När pappa kom hem så hade han med sig en slags flacka med något medel i som kunde ta bort de. Men det funkade tyvärr inte på alla getingar för att de hade redan flugit ut ur deras bo. Men det fungerade på vissa.

Efter ca en veckas tid så kom antisimex (de som tar bort skadedjur och andra saker som tex. getingar.) och de hade de gått upp på vinden och kollat om getingarna hade byggt bo där också. Oh ja de hade de. det va inte ett bo, inte två bo, utan tre geting bo och ett bålgetings och vad jag vet så är bålgetingar ganska stora:


Men som tur va var antisimex där och tog bort dom.

TILBAKA TILL SKALBAGGARNA

Då efter att antisimex hade åkt hem så hade pappa hittat de utanför vårt hus. Så jag antar att de skalbaggarna dog av de medlet som pappa och antisimex hade.

Men nu så har alla getingar flyttat ut (eller snarare sagt dött) så nu är huset fritt av getingar. Vilket vi tacka för! 😊

Likes

Comments

Hej!

Jag heter Maja Engvall och är en snart 14 årig tjej som bor i Småland. Jag bor med min mamma, pappa, min bror och mina två marvin. Under två senaste åren så har jag hållit på med youtube. Ja, jag har en youtube kanal och här är den: https://www.youtube.com/channel/UCos08Qpb2Wa0_DX4P1Q4bBA?view_as=subscriber

Jag har 374 prenumeranter och har tyvärr varit borta från youtube i ca 1 månad men jag håller på att planera videos till framtiden. Så det är bara att hålla utsikt på kanalen.

På denna bloggen kommer ni att få följa med mig under mina dagar. Jag kommer inte uppdatera varje dag men det kan hända någon gång eller flera gånger. Jag har faktiskt haft andra bloggar förut och jag har inte varit så jätte aktiv på de bloggarna. Men nu så har jag bestämt mig för att ta tag i det och försöka vara så aktiv som jag kan. Men som sagt så kommer jag kanske inte uppdatera varje dag. Men jag hoppas att det inte kommer göra något.


Likes

Comments