Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tänkte bara kika in här efter några månaders uppehåll och önska alla ett gott nytt år. Resumerar och sammanfattar 2017 som ett mycket bra år med många händelser och roligheter. Har lärt mig så mycket detta året och har träffat så många nya människor. Jag har verkligen växt i mig själv och känner att jag är verkligen tillfredsställd i mitt liv och känner mig gladare än någonsin. Är mycket spänd och förväntasfull för 2018. Jag ser fram emot så många saker. Jag har två underbara resor framför mig, ett bröllop i sommar och en massa annat skoj. Jag välkomnar verkligen 2018.

Likes

Comments

Under de åren man jag har bott hemifrån har jag bytt stil när det kommer till inredning. Just nu är jag förtjust i pinnstolar i olika färger och modeller. Skulle gärna vilja skaffa mig ett par.

Likes

Comments

Randiga blusar är så snyggt att matcha till ett par ljus, slitna jeans

En nya vårjacka eller kappa vill jag investera, en grå eller beige är härliga vårfärger

Om man får drömma lite hade jag velat ha en väska från Chloé, de är ju så tjusiga! Vill så gärna hitta någon liknande

Ett par ljusa jeans från Levi's

En ljus och kortare frisyr

Likes

Comments

Veckans inspiration: Levis jeans!!ett par ljusa skulle jag vilja investera till våren

Veckans bästa: Fredag och få gå på helg hihi

Veckans köp: Jättegullig hundtavla från Lisa Bengtsson, finns i massa olika typer.

Veckans tips: Boken "det är något som inte stämmer", av Martina Haag som jag precis läst ut, så bra!

Veckans längtan: Jag ska åka skidor i Italien om cirkus gurkus 1 1/2 vecka. Var några år sen siste jag stod på ett par skidor så det ska bli extra kul att komma iväg och så SKÖNT med semester och komma bort ifrån stan.


Likes

Comments

​Ett frisör besök är aktuellt för fröken Maja. Inte varit hos frisösern sedan september, sjukt vad tider går fort. Hur som helst har jag tänkt att bli ett snäpp ljusare och fylla i min utväxt med ljusa slingor. Är även väldigt sugen på att kapa av håret några centimeter. Tycker det är såå snyggt med kort hår!! och det är kul med en frisyr!  

Likes

Comments

Ett smått och gott plock från kamerarullen från de senaste månaderna bjuder jag på idag. Tycker att året än så länge varit mycket bra, synd bara att det går lite för fort ibland. Har sån himla bra känsla för detta år. Är mycket som kommer att hända och har mycket att se fram emot, väldigt roligt tycker jag.

Imorgon är det veckans bästa dag och vid klockan 12 går jag på en efterlängtad och välbehövlig helg. Tänkte ta mig en sväng på stan efter skolan. Nya växter och ramar ska inhandlas. Men nu ska jag återgå till Hockeykväll med mannen min. Trevlig kväll

Likes

Comments

Mina nyår mål inför 2017 lyder:

1. Innan juni månad ska jag ha sparat ihop X antal pengar inför sommaren. Eftersom jag pluggar får jag ingen inkomst från CSN under sommaren, då är det perfekt att ha pengar undanlagt.

2. Jag vill jättegärna skaffa mig ett till jobb. Gärna i någon klädbutik som på gina tricot eller H&M.

3. Äta nyttigare! i alla fall i veckorna och se till att inte småäta en massa utan att hålla sig till bra mat i veckorna och lyxa till det på helgerna.

4. Komma iväg till gymmet 3-4 gånger per vecka

5. Resa i Europa. Antingen till Italien, Bryssel eller Paris

6. Bygga upp en bra bas garderob


Tycker att dessa mål är riktigt roliga och det känns relevanta för mig. Ska verkligen se till att klara av detta, heja mig!

Likes

Comments

Mina älskade tjejer, vad skulle jag göra utan er?

Igår kom jag äntligen hem till kära Jönet efter två veckor i Oskis. Oskarshamn har verkligen bjudit på två toppen veckor! Allt från julklappslekar och shopping till hockey och nyårsfest. Allt har varit så bra tillsammans med alla nära och kära. Men ska faktiskt erkänna att det är väldigt skönt att komma hem till sitt eget igen. Så mysigt att snön har kommit och att solen lyser, givetvis ska jag ta mig en promenad. En lugn helg blir det för mig då jag ska packa upp alla mina grejor och försöka slänga ut julen. Men nu ska jag återgå till pluggandet innan en promenad.

Likes

Comments