Header

Mina nyår mål inför 2017 lyder:

1. Innan juni månad ska jag ha sparat ihop X antal pengar inför sommaren. Eftersom jag pluggar får jag ingen inkomst från CSN under sommaren, då är det perfekt att ha pengar undanlagt.

2. Jag vill jättegärna skaffa mig ett till jobb. Gärna i någon klädbutik som på gina tricot eller H&M.

3. Äta nyttigare! i alla fall i veckorna och se till att inte småäta en massa utan att hålla sig till bra mat i veckorna och lyxa till det på helgerna.

4. Komma iväg till gymmet 3-4 gånger per vecka

5. Resa i Europa. Antingen till Italien, Bryssel eller Paris

6. Bygga upp en bra bas garderob


Tycker att dessa mål är riktigt roliga och det känns relevanta för mig. Ska verkligen se till att klara av detta, heja mig!

Likes

Comments

Mina älskade tjejer, vad skulle jag göra utan er?

Igår kom jag äntligen hem till kära Jönet efter två veckor i Oskis. Oskarshamn har verkligen bjudit på två toppen veckor! Allt från julklappslekar och shopping till hockey och nyårsfest. Allt har varit så bra tillsammans med alla nära och kära. Men ska faktiskt erkänna att det är väldigt skönt att komma hem till sitt eget igen. Så mysigt att snön har kommit och att solen lyser, givetvis ska jag ta mig en promenad. En lugn helg blir det för mig då jag ska packa upp alla mina grejor och försöka slänga ut julen. Men nu ska jag återgå till pluggandet innan en promenad.

Likes

Comments

Hallå där!
Tänkte kika in och säga hej efter en lång blogg paus. Är just nu i Oskarshamn för jul och nyårsfirande. Haft en jättebra jul med nära och kära och hoppas på ett kalas bra nyår. Hoppas ni alla haft en god jul och får ett gott nytt år!

Likes

Comments

Hur mysigt är det inte att det är december månad om drygt en vecka, och första advent på söndag. På lovisagatan ska det minsann julpyntas för fulla muggar. Fösta gången jag får julpynta på riktigt då vi förra året höll på att flytta och det inte var någon idé att ta fram julsakerna. Men i år ska det minsann pyntas! 

Likes

Comments

Fyra saker som beskriver mig:

glad, fundersam, klumpig och omtänksam

Fyra saker jag gillar:

solsemester, vin, shopping & hänga med mina tjejer

Fyra saker jag tycker mindre om:

torra läppar, kroppkakor,  negativa människor & när planer som inte blir av

Fyra framtidsdrömmar:

resa ut i världen, gifta med med Herman, bo i Göteborg & utbilda mig inom inredning

Likes

Comments

Då var det torsdag allaredan, veckorna går så sjukt fort nu. Tänk, nästa vecka är första advent, hur mysigt? Min torsdag har i alla fall bestått av en kort skoldag, tog en promenad hem från skolan. Har inte riktigt känt mig kry då jag haft sån huvudvärk och även lite feber. Hoppas jag mår bättre tills på lördag då Herman & jag åker till Göteborg över dagen för att se på Frölundas match. Ska bli jättekul och givetvis ska jag shoppa lite. Nya kuddfodral till soffan och kläder står på listan.

Imorgon är jag ledig och har en del skolarbete att ta itu med phhuu, samt ska jag sova ut så jag blir av med min lilla ''sjukdom''. Hoppas även att jag kan pallars mig bort till cardio step som jag har bokat på gymmet. Känns så skönt att jag har börjat komma igång med träningen igen, förr var jag så motiverad och tränande många pass i veckan, ska försöka komma tillbaka dit. Men nu ska jag bädda sängen rent innan svartsjön börjar.

Likes

Comments

Älskar min "hundskjorta" som jag köpte på Zara i sommras

Likes

Comments

Börjar min morgon med en kopp kaffe och läsning inför morgondagens engelska lektion. Förutom plugg ska jag hinna med att träna och ha möte. See you later!

Likes

Comments