Header

Nu var det ett tag sen jag var här. Jag ser att ni fortfarande läser min blogg för fullt utan uppdatering, och det gör mig väldigt glad.

Så vad har jag haft för mig på senaste?

Jag har spenderat tid med mina vänner och pojkvän. Jag har lagt ner tid på plugget och visat goda resultat, vilket är viktigt för mig i dagsläget. Jag har även varit ute och rest i 2 veckor i Karibien. En underbar resa som startade med en vecka ute tills havs på den största kryssning jag sett, Royal Caribbean, adventures of the sea. En helt fantastisk upplevelse som jag hoppas ni alla får uppleva någon gång under ert liv.

Dagarna rullar på för fullt, och snart är det redan julafton. Sist jag bloggade var det fortfarande tillräckligt varmt för att gå i skinnjacka och tunnare kläder, men nu är det vinterjacka och vantar som prioriteras.

Jag och världens underbaraste pojkvän har snart redan tre månader. Gud vad tiden går fort!

Har beställt studentmössa och börjat titta lite på balklänning. Även studentflak och planering av champagnefrukost är något som kommit på tal och beställt. Nu är det inte långt kvar!

Hoppas ni alla mår bra, och har haft det bra hittills! Puss
Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är det dags för mig att säga hejdå till bloggen ett tag. Vi får se när jag kommer tillbaka, och om jag gör det. Puss


Likes

Comments

Hoppas ni sovit gott inatt, det har i alla fall jag gjort. Just nu gör jag inte alls mycket.


Likes

Comments

Har suttit sedan drygt klockan 2 och pluggat på biblioteket med Denise. Har fått en massa gjort och skickat in flera inlämningar, så skönt!

Snart ska jag bege mig hemåt.


Likes

Comments

Usch, min hosta är inte att leka med. Orkade faktiskt inte sätta på mig jeans för en lektion så det blev bekväma kläder. Skulle även duschat imorse, men orkade jag det? - Nej.


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments


Likes

Comments

Vaknade upp med mer hosta än igår och är väldigt förkyld, men det överlever man alltid.

Drömmer mig bort till palmerna och värmen. Längtar till Karibien så mycket!


Likes

Comments

Hej på er! Igår märkte jag att jag höll på att bli sjuk, jag hade hosta och nös hela tiden. Idag känner jag ingen smak, jag hostar och snorar. Blir bara en lugn dag tillsammans med min prins.


Likes

Comments