Ny jacka, nya solbrillor, solen skiner, livet leker! ✌️älskar de fina vädret och vår känslorna, dock så måste de blåsa i Malmö 24/7!!!! 😡

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gick och blev med en ny odd molly tröja, älskar den! Kommer bli en vår favorit!!

Likes

Comments

Blev lite middag på rice & soup med Aliyah idag! Hade så fruktansvärt tråkigt när jag kom hem efter skolan, så stack iväg och träffade henne lite! Riktigt gott va de, bra buffé på endast 89kr!

Likes

Comments

Likes

Comments

Finalen av mello var igår, hoppas ingen missade de! Tyckte faktiskt att låtarna var riktigt bra i år, allt ifrån Hasse Andersson (king) till Linus svenning. Tyckte även att låten som vann var värdig att vinna, de va annorlunda och riktigt bra faktiskt. Hade mina tre favoriter inför finalen vilka va Hasse såklart, Jon-Henrik och Måns! Hade varit så himla kul att skicka Jon-Henrik också, men tror sorgligt nog att Måns har en större chans att ta hem det i Eurovision. Tyckte ni rätt låt vann?

Likes

Comments

Dålig uppdatering jag vet, men har inte haft tid. I fredags var vi ett gäng hos en kille i min klass och grillade och badade jacuzzi. Det var verkligen jätte trevligt, längesen jag umgicks med de gänget. Sen resten av helgen har jag bara pluggat och kollat mello. Satt 6 timmar i streck igår och skrev på mitt gymnasiearbete och en labbrapport i natur. Skrev 5 sidor på gym arbetet, riktigt skönt att de går framåt... dock skulle de va inlämnat reda för typ 2 veckor sedan.. Men har typ kommit halvvägs nu! Så får sätta mig riktigt med de i fortsättningen så jag får de klart, har varit så himla slapp på senaste tiden när de gäller pluggandet.

Likes

Comments

Fick bli lite vardags shopping idag efter naturprovet i skolan, började inte fören 14.20 idag hade inställd lektion som vanligt haha. Men gick in en sväng på Mobilia efter skolan med Nicco och Aliyah för jag behövde verkligen en ny sminkväska. Men så hittade jag så mycket mer fint som jag bara va tvungen att ha. Köpt en favorit till sommaren också, älskar trenden med pösiga, mönstriga byxor. 

Likes

Comments

Blev en sallad på mitt favoritställe idag efter skolan, fes ihop helt men skönt att jag kan sova ut riktigt imorgon! Börjar inte förens 14.20, ibland älskar jag min skola, men min framtid hatar den!

Likes

Comments

Kom precis hem från skolan, så tänkte sätta mig vid datorn lite nu och kolla runt sen ska jag bara ta det lugnt resten av dagen faktiskt. Skulle egentligen iväg på gymmet, men jag har sån fruktansvärd träningsvärk sen i söndags fortfarande så tror jag vilar idag, ska ändå spela fotboll imorgon. Men får se, dagen är bara barnet så det kan hända att jag hittar krafter och motivation och går iväg en stund i alla fall. Svängde förbi Triangeln påväg hem också för att byta bikbok byxorna, då jag råkade köpa dem med hög midja och jag ville ha låg.. Så hittade jag även lite mer, tänkte visa er lite senare! 

Likes

Comments

Har äntligen fått min studentmössa nu efter en lång väntetid, men är faktiskt riktigt missnöjd. Mössan och detaljerna och allt är egentligen fint och så, men mössan sitter så himla fult på huvudet, jag ser ut som en soldat i den.. Vi hade visning på mössorna och den såg jätte bra ut, men då man inte fick prova dem så kunde man ju inte veta mera. Dem som höll i visningen sa att den skulle vara jätte populär bland tjejer eftersom den skulle vara anpassat just till tjejer. Men den sitter så fruktansvärt fult.. kan vara för att jag aldrig burit studentmössa innan så jag är ovan. Men jag är faktiskt riktigt besviken! Först fick vi vänta i månader för att få hem mössan, sen när den kommer är den inte heller som man förväntat sig. Jag skulle även ta bort det nedre bandet och en av dem som hade visningen visade på deras mössa och visade hur lätt det skulle vara. Men nu när jag skulle ta bort mitt så var det fastsytt och går inte alls att ta bort om man inte klipper bort det.. Ska se hur jag gör med det, för jag vill verkligen inte ha det då det inte ens är i samma silver färg som programlinjen som är lite högre upp. ​Men den får duga ska väl bara vänja mig med att bära den, med Jämtlands landmärke på toppen blir det nog bra i alla fall!! 😚 Nu är det bara studentklänning och skor kvar och jag vägrar att ha Converse, då bokstavligen ALLA kommer att ha det..  

Likes

Comments