Jahaa, tog ett break från bloggen för jag har varit så förbannad över att denna förkylning ännu har hängt sig kvar och jag är fortfarande inte helt frisk. Men nu är det så, att jag är ganska så väldigt trött på att vänta ut den så jag ska faktiskt ta mig en sväng ner till gymmet imorgon ändå. Jag vet att det inte är så smart med en infektion i kroppen, men jag klarar inte av att vänta längre. Om jag hade abstinens för en vecka sen så kan ni ju kanske tänka er hur jag känner nu..

Vet inte vad jag ska köra imorgon, det är sånt som morgondagen och humöret får utvisa. Blir nog ett multipass för att sakta sätta igång musklerna igen efter uppehållet. Och för tusan, jag hoppas jag blir av med den här förkylningen nu genast helst.

Men nu ska jag krypa till sängs, nattinatt 🌙


Tänkte jag slänger in lite bilder på mina älsklingar, mina fina snuttepluttisar 💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skrivit det redan men skriver det igen, fyfan vad jag är trött på att vara sjuk. Det känns bara så jävla ensamt och typiskt att man ska få en infektion igen, andra gången under sommaren. Det räcker med att det var en rutten sommar när det gäller värmen.. jaa jag tycker den har varit rutten, finns knappt bär ute OCH har ni tänkt på hur lite jävla getingar/humlor/bin det varit i år? Saknar dom inte men det känns ju inte som sommar utan att man ska dansa runt av rädsla när getingarna intar fikapausen i solen 😒

Hur som helst, jag är så rastlös just nu, uttråkad och allt sånt där man kan vara på en och samma gång. Saknar gymmet och saknar att svettas och göra sig av med all energi i form av att dra igenom ett fett jävla pass. Jag har typ abstinens nu..

Och mitt immunförsvar måste gått i ide för tillfället, för det är så jävla urkasst för jag har fått samma jävla förkylning som jag hade sist för bara några veckor och den var envis som bara fan 😭
Förlåt om jag låter lite grinig, men det är precis det jag är just nu, jag kan inte ens kontrollera mina vardagar när jag är sjuk liksom.

Trodde nästan min booty hade försvunnit av allt soffsittande de senaste dygnen, så var tvungen att kolla om den fanns kvar.. och ja, än så länge finns den där!

Likes

Comments

Som jag skrev här under så trodde jag att det var en liten förkylning på ingång.. och jo minsann det var det. Så nu har jag blivit sjuk igen, men som tur var så verkar den inte vara lika jäklig som sist så är väl förhoppningsvis fri från den om ett par dagar - peppar, peppar 😉

Har strosat runt hemma mest och gosat med mina bebisar och druckit mig mätt på varmt honungsvatten och käkat glass i soffan framför tvn. Man får lata sig ordentligt när man är sjuk trots allt. Har gått en dag och jag är redan trött på att vara sjuk, känner mig så orkelös och instängd 😖

Nu ska jag fortsätta kurera mig och jag hoppas ni är friskare än mig!

Bäääästa glassen 😍

Likes

Comments

En liten tb på hur jag såg ut på stranden i Turkiet för snart exakt 2 år sedan, man märker sällan själv hur mycket kroppen och fysiken förbättras om man inte kollar tillbaka på gamla bilder. Hittade den här på mobilen i något gammalt album och blev direkt fylld med mer motivation. Spännande att se hur man skulpterat kroppen vidare om ytterligare några månader/år. 😃


Kanske inte är helt rättvis bild att jämföra med, men samma bikini och samma kropp i alla fall!

Likes

Comments

Blev en liten mysig tripp till Gudingebadet i stock, hyrde stuga och drack lite öl med hopp om att det skulle bli dunderväder någon av dagarna.. men icke, vädret svek oss men det blev några bra timmar ändå.

Tog ett kvällsdopp sen rörde jag inte en tå i vattnet igen, men ändå har jag lyckats bli så nedkyld att jag tror att det är en förkylning på väg, igeeen. Jaja, sånt händer, förhoppningsvis är det ingen envis den här gången som varar i över 2 veckor haha😳


Likes

Comments

Nu blir det kanske lite mycket hud för vissa, men då behöver ni inte kolla!😊
Tänkte bara slänga in lite bilder på hur min sommarform ser ut i dagsläget(notera att det bara är nederdelen haha)
Jag har långt ifrån ätit nyttigt alla dagar och som många vet så har ju sommaren mer än bara värme att erbjuda... glass och annat gottis!!
Så nä, jag stoppar i mig det jag vill men försöker äta så sunt som möjligt utöver alla godsaker.
Sååå, det här är resultatet, lite fluffigare men det funkar lika bra det med.
Men måste medge att jag saknar att vara lite hårdare, i alla fall om magen 😁

Likes

Comments

Hej igen efter snart ett år, nej det gick inte så bra med bloggandet.. som vanligt. Jag hade helt enkelt inte tid eller ork för det, sen hade jag heller inte den motivationen som krävs, såklart.

Tänkte att jag börjar om här, men på ett litet annorlunda och ganska intensivt sätt. Jag har ju nämligen slutat skolan nu, nyutexaminerad student som för tillfället än är arbetslös. Och jo, jag hade nog redan haft jobb om jag hade legat i och gjort mitt bästa, men för mig är det inte riktigt så lätt.
"Det är ingen ursäkt" brukar jag höra, nej just det faktum att jag inte satsar fullt för det är ingen ursäkt, men det finns en del saker som kan sätta käppar i hjulet, minsann.

LÄS EJ OM DU HAR PROBLEM MED LÅNGA OCH DJUPA INLÄGG, ELLER OM DU BARA ÄR HÄR FÖR ATT DÖMMA, TACK

Jo, såhär är det, att vissa personer lever med en periodvis depression, och för många kan det fortsätta hela livet. Det kan bero på att man varit med om traumatiska upplevelser som satt sina spår i psyket, det kan bero på att man gått in i väggen eller har dåligt självförtroende, och ibland kan det till och med dyka upp utan att man vet varför. Med andra ord, så finns det massor olika anledningar till att man hamnar i en depression.
För mig är det lite både och, det har hänt ganska mycket saker i mitt förflutna, saker som jag kanske borde tagit tag i och frågat om hjälp för istället för att försöka hantera det själv som 14 åring. Mycket av det som hänt är såna saker som man borde delat med en vuxen, direkt. Men såna saker tänker man oftast inte på förrän det redan hunnit återspegla sig i sitt mående. För att förklara lite mer hur känslan utspelar sig, så är det en känsla av självhat näst intill, man intalar sig utan att tänka på det att man är värdelös och att man själv är anledningen till att man blev utsatt för saker. En sådan känsla påverkar inte bara hur hjärnan reflekterar över de saker som redan hänt utan också om de saker som inte hänt än. Man skapar som ett slags självförvållat självskadebeteende inne i huvudet, vilket betyder att man sitter och överanalyserar och får för sig saker. Det värsta är inte det faktum att man överanalyser och får för sig saker som inte hänt, utan det faktum att man tror på det så starkt att det blir mer verklighet och sanning än den självaste "riktiga sanningen".

Det här har jag väl gått med längre än vad jag tror, den här ständiga känslan av jag är värdelös, att jag inte passar in och att det alltid är mig felet sitter i. Men det är inte förrän jag kommit upp i ålder som jag faktiskt insett hur mycket det skadar både mig men likaså personer i min omgivning. Det var kanske ett år sen ca som jag faktiskt började reflektera över vad som försiggår. Och ni som känner igen er vet säkert att man ofta får sömnproblem i samband med ångest. Får problem med att somna in om nätterna, och får problem med att gå upp på morgonen och ta tag i dagen för att man går och bär på en ständig trötthet, utmattning. I början av detta år tog jag på egen hand kontakt med vården med hopp om att få god hjälp, mycket för att mitt mående påverkade skolan, och det var ju trots allt bara ett halvår kvar. God hjälp fick jag däremot inte, det enda som studsade tillbaka på mig var "labil, ångest, depression" och lite insomningstabletter vid behov.
Okej, nu vet jag att jag lider av något, något som jag måste börja acceptera och trotsa, en känsla som ständigt finns där men som jag måste kämpa emot.

Nu tänker de flesta kanske "men varför äter du inte ångestdämpande eller något istället?"
Jag VILL inte äta tabletter, jag vill inte ha en snabb och tillfällig lindring. Jag vill jobba med problemet. Se det som ett slags mål - lära mig att handskas med problemet med det som redan finns, min kropp och knopp och lite stöd på vägen.

Just det här ämnet "psykisk ohälsa" har cirkulerat omkring ganska aktivt den närmaste tiden, vilket jag tycker är sjukt jävla bra just för problemet och begreppet är så brett och stort. Tyvärr finns det så mycket okunskap i ämnet vilket leder till att problemen viftas bort. För det blir ju automatiskt mer verklighet i problem som man man fysiskt kan bevisa - och där hamnar psykisk ohälsa i skymundan igen.
Och jag vill inte gömma mig för MIN verklighet, det här är ju trots allt min verklighet. Det utformar inte vem jag ÄR, men just nu är det ett problem som jag bär på och som jag inte ska behöva skämmas över. Därför finner jag inget skam i att skriva av mig, jag ser det lite som terapi, jag älskar att skriva och det känns lite som en relief att prata ut om ett problem som är vardag för många.

Och tack till er som orkade ta lite av er tid till att läsa igenom allting


(Lägger in en bild på min stor-sessa för att lyfta inlägget lite)

Likes

Comments

Hej bloggisen!
Bloggade aldrig igår, satt nergrävd i ångest eftersom det var skolstart idag och jag är verkligen inte redo. Men får tänka om, det är bara ett år kvar.. sen jävlar är det över.
Tränade ben igår som jag nämnde att jag skulle och det gick inte alls som jag hoppades, men någonting måste jag gjort rätt eftersom det känns idag. Hatälskar träningsvärk - det gör ont men det är en tecken på att musklerna arbetar rätt. 

Hur som helst, skolan började idag och det var som tur var kort dag så jag hinner ladda om på nytt över helgen. Sprang på stan en sväng efter skolan och köpte lite nödvändigheter. Eller aaa, tröjan råkade bara följa med hem haha! Är helt kär i den i alla fall, fanns bara en kvar i strl 38 men eftersom den är cropped så sitter den helt okej ändå. 😄 Fått en dille för adidas, äger typ ingenting men det ska jag snart ändra på!

​Kom hem med två knäskydd, självklart camo 😉 Och den här ursnygga adidas tröjan.

Likes

Comments

Blir ett sent inlägg nu från sängen innan jag lägger mig, det blev i alla fall axlar på kvällens pass! Snabbt men effektivt pass, sådant gillar vi. Och att avsluta passet med det nyinköpta gudomligt goda proteinpulvret satte pricken över i:et, så nu kommer jag sova gott. En god nattsömn kommer behövas för imorgon står ben på schemat 😳 hatkärlek

​Världens bästa sovsällskap 🐱

Likes

Comments