11 augusti

Gissa vad jag gjorde igår? Jag vaknade upp med 40 graders feber.. Något stämmer INTE och jag borde förmodligen börja tänka på att kolla upp vad det är. Att vara sjuk såhär ofta är inte normalt. Jag tror att jag hinner bli angripen av nya bakterier innan jag hinner bli frisk från min föregående "sjuk-period" eller något haha??

Visst så har jag inte mått helt 100 de senaste dagarna, som jag bland annat beskrev i mitt förra inlägg. Men vem trodde detta? Uschhhhhhh


I och med detta (eftersom jag inte har något annat för mig), tänkte jag börja kolla på serien The 100. Är den braaaa?

Serien är en Amerikansk tv serie som hade premiär år 2014. Handlingen låter såhär:

"Det har gått 97 år sedan ett kärnvapenkrig utplånade nästan allt liv på jorden. Men i en omloppsbana kring jorden har 12 nationers bemannade rymdstationer slagit ihop sig till en enda stor station kallad "Arken". Där försöker mänskligheten överleva i väntan på att jorden återigen ska bli beboelig så att att de kan återvända. Men Arken är nu döende och dess ledning bestämmer sig för att skicka 100 kriminella ungdomar från Arken till Jorden för att undersöka ifall det går att överleva där. Väl nere inser de ungdomarna att allt liv på Jorden är långt ifrån utplånat och att de därmed inte är ensamma. Därefter börjar den verkliga kampen mellan liv och död där ungdomarna blir testade av sig själva, naturen och av de människor som redan bor på Jorden."

Spännande tycker jag!

Likes

Comments

8 augusti

Att skolan börjar igen om ca två veckor skrämmer mig en del. Jag är inte redo för stress, tidiga morgnar och en kalender som är fylld av måsten. Men jag får tänka positivt - efter detta året är det SLUT.

Hur mår ni idag? Jag kom precis hem då jag sovit hos en kompis. Trött som vanligt givetvis. Jag hoppas inte jag får några planer för dagen så jag kan ligga hemma i och med att jag är så fruktansvärt trött idag.. Därför tar jag MER ÄN GÄRNA emot tips på bra serier!

Kram

Likes

Comments

2 augusti

Idag är det 2 augusti och Alexander, min bästavän flyttar till England. Iallafall för ett tag.. Jag kan säga att jag är riktigt avundsjuk och hade jag inte haft mitt sista år kvar i skolan, så hade jag helt klart följt med! England som är så himla fint också! Jag har absolut planerat en visit dit någon gång framöver, och det ser antagligen jag mer fram emot än honom haha, för vem tycker inte om att åka utomlands och se finfina saker man kanske aldrig sett förut?!

Jag hoppas han får en underbar resa och att allt som är planerat går vägen! Kommer givetvis vara tomt här..</3
Vi två från förra året.

Annars mår jag ganska bra! Igår var det ju upp till 25 grader under dagen, det gillar vi! Idag är det väl hyfsat väder ändå, något mulet men.. Senare ska jag dra mig in mot stan för att möta upp en kompis, får se vad vi hittar på. Vad ska ni göra idag?

Jag tycker att vi i Sverige (iallafall jag haha) på något sätt har "nöjt oss" med hur vårt väder är. Jag säger ofta "aa, det regnar ju inte iallafall" på den mulnaste dagen?? Vi har knappt haft någon sommar i år, och lika så förra året. JAG VILL HA SOL!!

Vi hörs!

Likes

Comments

Det som motiverar mig mest just nu är SISTA året i skolan, studenten och framtiden.

Likes

Comments

Vi sprang förbi ett super mysigt ställe som kallades Annas trädgård. Det såg precis ut som en trädgård med vita möbler i trä, blommor i krukor. Super mysigt! Vi beställde en hamburgare som grillades i en grill precis framför oss, när den var färdig fick vi själva plocka oss tillbehören vi ville, simpelt men gott!

Hela eftermiddagen har vi cyklat runt, för visst är det mysigt! Inte ha någon destination, utan bara cykla dit man känner för. Det tycker iallafall jag, haha! Falkenberg är en så fin stad, kolla bara på bilden ovan, tagen mitt i stan.

Godnatt!

Likes

Comments

Glassen var större än vad det ser ut, DOCK SÅ GOD! En standard här i Falkenberg.

Söta Ingrid<3

Idag kom även min kompis Amanda ner hit. Vi hann med en sväng till Ullared, Gekås. Ett måste haha! Får se vad vi hittar på imorgon, beror på vädret. Kanske havet, kanske minigolf?

Godnatt, kram

Likes

Comments

Vädret är inte det bästa tyvärr och om vädret lyder prognosen bli det heller inte bättre..

Vi spenderade dagen hos några vänner från hemma som även har ett hus i Falkenberg hyfsat nära oss. Vi blev bjudna på mycket god mat och trots att vi inte umgås speciellt ofta var det trevligt!

Likes

Comments

Här gick vi för ungefär fyra veckor sedan. Och en SÅ otroligt vacker stad. Staden kallas Pigadia som ligger på den grekiska lilla(!!) ön Karpathos.

Vi promenerade längs de smala gatorna precis vid havet. Kan man annat än att älska de fina fyrkantiga, blå-vita husen? OCH VISST ÄR DE SÅ CHARMIGA! Alla vespor, småbutiker & stiliga greker ;)
Allra längst upp på berget kom vi till en kyrkogård. Utsikten var otrolig, ni ser ju på bilderna!

Karpathos är en väldigt fin plats, dock ska jag erkänna att det antagligen passar en barnfamilj mer än två 18åringar.. Men det blev en upplevelse med fina minnen!

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det ett tag sedan, och vad har hänt sedan sist? Vi har varit borta en del från hemmet, vilket jag ser som skönt! Jag tycker det är skönt att komma bort ett tag och inte behöva göra något. När skolan kör igång igen är det svårt att få någon tid över till att åka någonstans, man är fast i sitt hus med studier framför näsan.

Bilderna är från några dagar sedan då vi besökte västkusten över några dagar. Och där ska jag bo. Punkt. En underbart fin plats, jag är avundsjuk på alla villaägare där :// Vi åt på fina platser, åkte runt på lite sightseeing och tillbringade tid tillsammans helt enkelt.

Just nu befinner jag mig i Falkenberg tillsammans med min familj. Här ska vi stanna en vecka, så jag hoppas på någorlunda bra väder!

Godnatt!

Likes

Comments