mode

Hey baby! Idag tänkte jag dela en rabattkod med er. Om ni anger koden "MCERVIN20" så får ni 20% på ALLT hos Ivyrevel. På bilden ser ni mig bära "BAMBOO SWEATER Black". Funkar verkligen till allt!! Gå in o checka alla höstens nyheter och få 20% rabatt.
Puss ❤️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

övrigt

Tjena babes! Hoppas att ni mår bra. Allt är bra med mig! ;-)) Ligger i soffan och kollar Sverige - Holland (fotboll) med en kopp te i handen. Har precis kommit hem från konfan där jag har varit i ca 3h. Vi bakade och lärde oss lite allmänt om Bibeln, spännande faktiskt. Vad kan ni om Bibeln?

Har mycket planer inför denna veckan, både roliga & tråkiga dock ;D Imorgon har vi en engelska inlämning, vilket inte är super kul. Även på fredag har vi ett suuuper stort spanska prov. Dock har jag lite roliga samarbeten som kommer upp på fredag vilket ska bli riktigt kul, ser fram emot det!!
Måste nog sätta igång med plugget nu så jag hinner få ihop något till imorgon.

Godnatt, Xoxo

Likes

Comments

mode

Tjena babes! Hur mår ni denna måndag? Jag mår så bra, var precis ute och gick en prommis och det var varken en människa eller någon bil ute. Antagligen jobbar folk vid denna tiden. Gick i ca 45 minuter och kom hem och gjorde avokado mackor. Mums! :-) Nu har jag äntligen haft tid att redigera lite bilder från gårdagen. Det var verkligen en fantastisk plåtning, hoppas att ni gillar bilderna! :D Nu ska jag strax bege mig till gymmet och förhoppningsvis få ihop ett riktigt bra träningspass! Njut av dagen! PUSS <3

Likes

Comments

mode

Likes

Comments

Likes

Comments

mode

Dagens outfit. Ett par as sköna brallor från club Sally & en vit stickat polo med en super fräck tiger-jacka över, finns också på club Sally

Likes

Comments