övrigt

Tjenixen! Hoppas ni mår bra. Själv ligger jag i sängen med lugn musik och försöker koppla av, dock går det inte super bra :-((

Idag började vi skolan vilken har sina för- och nackdelar. Vi hade dock en väldigt chill dag idag om man får säga så. Vi började vid 09:30 och gick till ca 12:00. Så kommer schemat se ut nu fram tills torsdag då det riktiga schemat drar igång.

Imorgon har vi en aktivitet som skolan haft som tradition i flera år, nämligen Örby-kampen. Det är hela högstadiet som drar till Örby (fotbollsplan) där vi gör massa aktiviteter som tillexempel dra en bil. Usch säger jag bara. Är verkligen inte alls taggad. Dock ska jag till min kiropraktor vid 11:00 så jag missar nästan hela dagen vilket känns ganska skönt.

Tillbaka till skolan. Vi har faktiskt fått två stycken nya tjejer i 8an. Ett tvillingpar till faktiskt. Alltså är vi nu 5 tvillingpar i hela 8an, lite kul. Ser fram emot att lära känna dessa tjejer mer och se vad det leder till :-))

Nu ska jag lägga undan datorn och gå och lägga mig, det blir tyvärr en tidig morgon imorgon då morfar kör oss till Örby redan vid 08:40

Godnatt babes
Xoxo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Igår testade jag en ny maträtt som jag aldrig har testat förr. Måste säga att det var bland det godaste jag har ätit!!! Som ni kanske ser så är det asiatiskt. Ääääälskar det verkligen!

Puss,Xoxo

Likes

Comments

hår

Hej på er! För ett tag sedan fick jag hem hårvårdsprodukter från DISP och mitt hår jublade!! ALLA produkter från DISP är utvecklade och producerade i Sverige, dessutom med miljön i fokus. Produkterna är alltså INTE testade på djur vilket jag personligen älskar!

På bilden ser ni ett hydrating schampoo, hydrating balsam och en rich rapair mask. Dessa har funkat allra bäst för mig då mitt hår är vääääldigt tort och slitet. kontakta DISP om du behöver hjälp med vilken sort just du behöver. Du kon också gå in på http://www.bluestore.se och läsa mer och varje produkt och vad den ger för vård.

Ja har fått en rabattkod att dela med mig av för att kunna shoppa hårvårdsprodukter med 20% rabatt på ett helt köp! Gå in på http://www.bluestore.se och ange koden "Maja20". Trevlig kväll mina finaste.

#madeinsweden #svenskproducerat #hårvård #styling #disp #dispsweden #welovedisp

Likes

Comments