1. Vad heter du på instagram?

Jag heter @cedmertmaja

2. Hur många följer du?

Jag fler 425 st.

3. Hur många följer dig?

Jag har 653 följare.

4.Vad står det i sin profil?

Maja Cedmert och sen en ananas emoji efter det.

sc: cedmertmaja, Nybro

​5. Hur ser din profilbild ut?

​Har samma profilbild här som på Ig.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Tojo, vad gör niii? Jag ligger själv och kollar på PH, jag shoppar Erik & Felicia så hårt hoppas de får det mysigt på natten haha. OMG han valde henne och han kysste henne thihih jag blir jätteglad av sånt här. Jag hr pluggat hkk verkligen hela kvällen, och jag kan det inte ens. Mae jag har haft A i hkk jag kommer få typ E nu, fuck. Och hörni igår kväll läste jag helt seriöst ca 90 sidor för jag trodde att läsläxan var tills idag. Den var ju liksom tills på onsdag. Vi läser utvandrarna, den är såå seg. Och fatta att jag liksom tog mig igenom 90 sidor. Herregud. Och hörni vi har idrott som första lektion imon, fuck fuck fuck. Men jag har bara tre dagar kvar i skolan sen drar jag till Stockhom, har ni någon aning vad jag ska göra? En ledtråd hihi Kanada. JAG ÄR SÅ J*VLA TAGGAD ASSÅ SHHHIIIT!!!! Och hörni jag har kololat klart på ph nu, det hände ju inget mellan Erik & Felicia, baaajs. Åhl asså jag shoppar dem så hårt. Aja whatever, what 2 do. Jag är jättetrött så jag ska ta och sova nu. Men jag älskar er 3 pers som läser varenda inlägg, hur gulliga är inte ni?

Puss på er hörni!<3

Likes

Comments

​Hejsan! Jag kom hem för typ 45 min sen men jag har käkat och gjort lite liknande. Idag i skolan har jag varit på en så kalas skydsängelsutbildningsdag. Det är när alla skyddsänglar från alla klasser har en dag när man går igenom skyddsängel kontraktet och man lär känna de nya sjuorna. Så vi träffades kl 08.45 utanför miniaulan på skolan och vi var på bla annat mejeriet och gjorde lite lekar osv. Vi var klara halv tre men jag cyklade inte hem förens kl 14.50 typ, det var för att jag stod och snackade med Felicia. Idag har jag väldigt mycket läxor att göra. Jag ska läsa 20 sidor på läsläxan, och jag ska plugga röven av mig för hkk provet imorgon. Sen så ska jag nog träffas med Elvira ilv och bara kolla på någon film eller något. Men det blir bara om jag hinner. Ovh huse jag måste plugga matte oxå. Men jag kikar in ikv.

Puss på er hörni!<3

Likes

Comments

​Heyy honeeeyyys! Saknat mig? Jag har kommit på ett så kallat blogg-schema. 2-3 inlägg på måndagar, onsdagar & fredagar. Ett tidsinställt på morgonen och ett vanligt på tisdagar & torsdagar. Och inget bloggande på helgerna, om jag inte är ute och reser eller liknande. För jag vill liksom att bloggen ska vara något underhållande i vardagen. för vardagen är så pass tråkig som den är. Men under min helg har jag inte gjort så mycket, på fredagen så var jag bara med Elvira. På lördagen var jag med Bianca, Vilma & Wilma det var jättekul. Och sen igår så gjorde jag inte så mycket heller förutom att jag var på johannesmässa på kvällen. Dels för att man ska gå i kyrkan x-antal ggr med konfirmationen & sen efter kunde man få reda på vilket land man ska till. Jag är i lägergrppen så då ska  man få åka på läger till bla Danmark eller Finland. Jag kom i Danmarks gruppen, jag ville åka till Danmark från första början så det var asnice. Egentligen har ju jag sovmorgon idag men jag ska på en skyddsängel dag i skolan, så jag börjar kl 08.30. Men jag är ju astrött. Jag var uppe till  minst tolv för jag läste massa läsläxor och jag har vaknat jättemånga ggr. Men nu måste jag gå och klä på mej. Jag kikar såklart in när jag kommit hem från skolan.

Puss på er hörni!<3

Likes

Comments

Förlåt hörni, jag har verkligen glömt bort bloggen idag. Det var inte med mening, jag har skrivit så mycket på en uppsats så jag har typ glömt att skriva här. Men hursomhelst har jag i princip inte gjort ett piss idag. Jag har skrivit ungefär halva av en uppsats, spelat för mycket Sims och kollat på lite filmer. Jag var svintrött idag, jag dygnade ju inte ens hahah. Jag somnade vid typ 3 så det var ju inte så sent. Men jag kollade på en jättebra film idag. Den hette 3096 days, den handlar om en tjej som heter Natscha Kampusch och hon blev kidnappad bär hon var 10 av en pedofil typ och hon lyckas rymma när hon är 18. Han håller fast henne som en fånge i hans källare och han typ svälter henne och bara matar henne ibland osånt. Den är jättehemskt & gripande men jättebra iaf. Sen på Sims håller jag på med ett hus som blir jättebra. Jag & Elvira skulle kanske ha hängt med min mamma upp och gymma men ingen av oss orkade. Men vi ska gymma på tisdag, sen vet jag inte vad jag har gjort mer idag. Jag har mest chillat o sovit. Men jag har typ inte ätit någonting idag, men nu ska jag äta tacos. MUMS, ha det så bra så kikar jag in senare ikv.

Puss på er hörni!<3

Likes

Comments

​Atm har hag minilov typ, vi är lediga från skolan torsdag & fredag här där jag bor. Det är asskönt, jag har ju berättat hur skoltrött jag har varit så nu när vi är lediga har jag the time of my life. Hur skönt är det inte att kunna sova och äta hur mycket man?😍 Hursomhelst har jag tvingat upp mej för typ 1 timme sedan för att sminka mej för jag ska på golfträning ilv, och dessutom är det duved den tiden på månaden och då får jag finnar när jag har det. Så jag kände att jag ville se någorlunda fräsch ut på träningen. Sen ikväll ska jag inte göra så mycket, jag får se om jag och Elvira ska träffas eller nåt. Jag måste skriva en uppsats och läsa enmäss men det ska jag nog göra inatt, jag planerar att dyngna haha. Nu ska jag gå ner och äta nt för jag är jättehungrig, jag kikar on ikväll eller inatt. 

Puss på er hörni!<3 

Likes

Comments

​Hej alla min haters, faters and mittimellors. Haha ne skoja. Men här är min sociala medier:

Sc: cedmertmaja

Ig: majacedmert

Sen så heter jag majacedmert eller cedmertmaja på typ twitter, periscope eller ja liknande.

Likes

Comments

​Hejsan, asså åååhhhh när jag kom hem från skolan hade jag skrivit ett jättelångt inlägg jag som jag var helt ok nöjd med oxå tar skiten borts. Det var liksom att när den laddades upp så refreshade jag sidan och inlägget togs bort😖 Jag får väl bara ta att skriva om allt.

Vi fick tillbaka diagnoserna idag, det gick faktiskt jättebra för mej jag fick 32/37 så jag är jättenöje- Matte är ju inte min starka sida. Sen som sista lektion hade vi SO, vi hade det där provet jag har tjatat om. Jag blev jättenöjd, jag kunde alla frågor och jag skrev utvecklat på alla frågor osv. Jag tror faktiskt att jag kan få C eller B på det. Jag blev klar med provet runt kl 14 men jag var tvungen att vänta tills ca 14.20 för jag och Kajsa skulle till våra praoplatser och få lite pappren underskrivna och hämta liter papper. Först så stack vi till montessori där vi var och lämnade papprerna igår för att bli underskrivna så vi hämtade dem. Men när vi gick tillbaks från dagiset till skolan såg vi vår gamla lärare & klassföreståndare som vi hade från typ trean till sexan så vi in och snackade med henne i typ 20 min. Sen när vi gick ut till våra cyklar så såg vi att det var ett pokéstop precis där vi stod så vi fick några pokébollar  och fångade några pokémons. Sen cyklade vi till sandbergs konditori där vi ska praoa måndag & tisdag för att få  vår papper påskrivna. Vi fick de signade och vi gick ovh köpte två kakor var eller ja Kajsa bjöd mej. Sedan när vi hade "fikat" klart cyklade vi hem. Jag kom hem vid ca 16 och då la jag mej för att sova. Jag vaknade typ klockan 17.30 för vid 18 skulle jag och Elvira skulle upp till ett sushiställe för att köpa middag. Nu har vi käkat och ligger här och kollar  på idol.

Jag kikar in imorgon igen på morgonen och skriver vad vi har gjort nu på kvällen i morgoninlägget. Puss på er nu hörni!<3

Likes

Comments

​1. Vad brukar du göra när du kommit från skolan​? Jag brukar ta något att äta och sedan gå upp till mitt rum och blogga lite osant.

2.Efter duschen? ​Smörja in min kropp, borsta håret osv.

​3. Efter att man har varit hos en kompis?​ Oftast lägga mej i min säng och kolla alla sociala medier osv.

​4. Efter en semester? ​Alltid när jag kommer hem brukar jag gå & lägga mej och sova en stund osen packa upp lite osv.

​5. Efter stan med en kompis/mamma osv? ​Jag brukar packa upp allt jag har packat och typ beundra och förmodligen testa eller äta vad det nu är jag köpt, eller typ visa allt jag köpt för mina familjemedlemmar.

​6.Efter maten? ​Jag blir oftast väldigt toanödig så for jag ätit så jag kutar förmodligen till toan.

​7, Efter ett kalas?​ När jag kommer hem brukar jag typ sätta mig med min telefon i uterummet där mina andra familjemedlemmar förmodligen sitter och typ snacka om "highlightsen" från kalaset.

​8. Efter en film? ​Typ antingen snaps folk om hur bar filmen var eller diskutera filmen med person/personerna jag kollade med.

​9.Efter en video?​ Jag spelar aldrig in videos.

​10. Vad tyckte du om tagen? ​Rolig & annorlunda.

Likes

Comments

​Heja allihopa! Asså förlåt för att ni bara har fått tidsinställda inlägg, men jag har verkligen 0,0 motivation till livet eller skolan eller någonting. Liksom jag känner att typ att jag lika gärna skulle dö nu, för jag är inte taggad eller peppad till någonting. Och NEJ jag kommer inte at livet av mig eller skära mej eller någonting sånt jag är bara väldigt taggad på allt. Så när jag kommer hem från skolan är jag oftast ganska glad eller jag har energi iaf så då skriver jag tidsinställda inlägg, oftast så skriver jag bara de inläggen som är tags eller liknande då. Men jag improviserade och jag gissade hur jag trodde allt hade gått, men jag hade väldigt fel. Som vanligt så hade vi idrott på morgonen, och vi hade konditionstest. Min kondition är SÄMST, jag tränar liksom kondition 2 ggr i veckan i 10 min så mm. Men då skulle man springa 3 km, visst det är inte så långt men vi skulle springa tre varv av samma slinga så jag var lika opeppad som jag är för allt just nu. Så jag sprang ett varv och det var inte ens jobbigt men det var så djävulskt tråkigt, så jag gick de 2 sista varven. Min tid blev 25 min, haha vilken fail. Men till mitt försvar gick jag. Vi hade hemkunskap efter idrotten, och min hemkunskapslärare kan inte schemat än så hon släpper oss 11.20 varje lektion. Egentligen slutar vi 11.40, men hon släpper oss 20 min för tidigt. Detta gör hon dock för att hon har en annan klass på måndag som börjar exakt samma tid som oss så hon kolla på fel dag, men det är asnice. Sen hade vi MA och vi hade ju diagnos då, och det jättebra tror jag. Sen efter skolan cyklade jag & Kajsa till en av våra praoplatser som med en praoblankett vi lämnade där så arbetsledaren där kan fylla i och så ska vi hämta den imorgon innan vi sticker till vår andra praoplats. Vi ska praoa på ett café, som vi ska till för att dels ändra våra arbetstider tider och be arbetsledaren fylla i blanketten. Man måste praoa minst 6 timmar men vi sk vara där från kl 7.0 till 12.00 och det är bara en timme så vi ska ändra det med en timme bara. Nu är jag jättetrött så jag ska sova nu tror jag heheh. Godnatt & Puss på er hörni!<3

Likes

Comments