Det var ett tag sedan jag var här och skrev. Eller rättare sagt kräkte av mig. Man får väl se det på det viset man vill.

Det har iallafall hänt en hel del roliga saker sen sist. Jag har varit en sväng ner om Cypern och solat mig en vecka. sagt upp mig, och bytt jobb. Träffat hela gamla kompisgänget och firat midsommar på västkusten med mina underbara sälenvänner. Nu väntar en ny vecka med massa annat skoj!

Det blir nämligen Bråvalla för hela slanten! Fyra dagars tältande med alla typer av musik, festivalmat och dagsfylla. Jag är så SJUKT taggad! 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Lite frukt, en kopp kaffe och en riktigt härlig vän. Det är allt som behövs för en bra dag! 

​Hittade ett riktigt litet smultronställe idag! 

Likes

Comments

Lite skön musik i bakgrunden rena lakan och ett ny städat rum. Det är allt som krävs för att jag ska vara nöjd.

Skämt och sido, jag försöker verkligen göra allt för att skaka av mig den här höstrusk känslan.  Idag började jag dagen med att sova länge, sedan gjorde jag lyx detox frulle till mig och Sebastian. Efter det bar det av till gymmet, jävlar vad jag lär ha träningsvärk imorgon! Efter gymmet stack jag hem och fixa lite här hemma som jag skrev innan. Det är alltid lika tillfredsställande känsla efter man städa.  Nu ikväll har jag inte direkt några planer, lär väl plugga en del körkortsteori- Wihoo!! (eller inte) 

Jaja detta är ju dock ett sätt att fördriva tid... 

Puss!

Likes

Comments

Jag har för några år tillbaka kommit underfund att jag är så sjukt beroende av vädret. Alltså SJUKT. Nu under en veckas tid har det varit fantastiskt försommarväder ,och jag har inte känt mig så lycklig som jag gjorde på väldigt länge. Men så plötsligt morgonen där på vaknar man och utanför fönstret öser regnet, och termometern visa nio jävla grader. Det är precis som all energi jag samlat upp under föregående vecka bara försvinner ut i tomma intet. Det är så otroligt läskigt hur jag påverkas av en sådan sak som vädret. Missförstå mig inte nu, det är inte så att det måste vara sol och värme för att jag ska vara glad och tillfredsställd med livet. Det skulle lika bra kunna vara snö upp till öronen och 20 minus, och jag skulle tyckt det var okej. Det är det där mellantinget som gör mig så galen och deppig. ( inser medans jag skrivet detta att jag är född i fel land)   Att jag jag blir låg och ner på grund av vädret är en sak, men att jag inte ännu hitta en lösning på det är ju lite provocerande. Jag kanske helt enkelt bara ska flytta till ett annat land som har samma klimat året runt!? Nej men usch måste verkligen ta tag i detta! 


​En bild från soliga Magaluf  med väldigt dålig kvalité, fast med väldigt finna människor!

Likes

Comments

Något som på allvar kan framkalla ångest för mig genom att bara tänka på det är det där jävla körkortet. Som jag kämpar för den där lilla plastbiten. Det är precis som min hjärna förvandlas till teflon när när det gäller att köra och teorin i trafiken, ingenting vill fastna! Men nu har jag bestämt mig, och jag håller för tredje gången på att ta det. Denna gången har jag byggt upp som en egen intensivkurs och jag har även bokat in teorilektioner. Något som jag tro kan göra mig gott. Jag är så fruktansvärt trött på att vara beroende av andra för att komma någonstans. Så ett körkort är i höggrad ett måste.


Likes

Comments

Jag vet inte hur det är med er men jag är en sådan person som har hundramiljoner olika framtidsplaner, och ändrar mina planer varannan sekund. Vissa kanske kan tycka att det är lite jobbigt. Men jag ÄLSKAR det! Det är det som får mig att se positivt på min framtid. Ena dagen ska jag resa jorden runt och andra dagen ska jag skaffa egen lägenhet och hund. Jag tycker att där finns något härligt i dessa kontraster, det får mig liksom att känna att jag har alla möjligheter i världen att bygga mig en fantastisk framtid.

Jag har såklart vissa saker som jag vill gör mer än andra, och planerar att göra inom en fem års tid. Men även i min fem års planering finns även vissa drömmar med. Varför ska jag utesluta dem liksom.

Här kommer några av de saker jag vill göra-

Åka till Sri Lanka med min bästa vän Fanny- Sri Lanka har under ett tag varit något jag spetsat in mig på. Jag skulle vilja åka dit för att se själva landet, ta del av urbefolkningens traditioner och levnadssätt. Besöka teodlingar och lära mig surfa.

Båtluffa i Grekland- Något jag velat göra nu under än längre tid, Jag har inga direkta krav eller önskemål om vad jag vill se eller göra, det är nog bara känslan av frihet jag söker.

Jobba som florist- Detta är något som jag inte alls kände ett så stort behöv av efter jag tog studenten, men nu efter lite distans från alla blommor saknar jag det! Att få skapa fina saker är nog det bästa som finns!!

Flytta hemifrån- Jäklar vad det har blivit aktuellt sen jag kom hem från Sälen. Att flytta hemifrån och sen flytta hem igen är inget jag rekommenderar! Det är en sjukt konstig känsla. Så flytta är något jag verkligen vill göra! Drömmen skulle ju vara en vindsvåning med breda fönsterbrädor, så man kan sitta i fönsterna och drömma sig bort.


(Bilder lånade från Google)

Vad är era framtidsplaner?

Likes

Comments

Gick och klippte av 15 cm av håret i tisdags. Jävlar vad fräsch det känns, Inga stripiga toppar längre!


Likes

Comments

Då var första veckan av detoxen snart avklarad och det har gått över förväntan. Sjukt kul att se hur kroppen svarar på naturenskrafter! Jag kan redan se hur hyn ser piggare ut och jag känner mig piggare.

När jag detoxar brukar jag bestämma mig några veckor innan och sätta ett startdatum och ett slutdatum. Det hjälper oftast mig att fokusera bättre. När jag detoxar utesluter jag alla animaliskaprodukter , all mat som innehåller stärkelse och tillsatsämnen, socker och alkohol. Som med andra ord så äter jag bara frukt, grönsaker och nötter.   Detta ger mig en sådan kick .och är perfekt för mig som oftast är lite trög i starten! 

~Här kommer lite bilder från veckans mat~


Likes

Comments

​Hejsan! 

Nu har jag kommit hem och börjat återgå till vardagen här hemma, som ska tilläggas är så mycket tråkigare är i mitt älskade Hundfjäll.  Det är klart det är skönt att vara hemma och få träffa familjen och alla vänner men det är ändå lite tomt liksom.  Har jag varit van att vakna upp och äta frukost med 15 andra runt bordet varje morgon och när jag vakna idag var jag helt själv hemma. Men men jag ska inte klaga... Det är ju iallafall en rent bord jag åt frukost vid idag.  Idag har jag börjat det jag både fasat och taggat för i några månader, Jag startade hårdträningen idag. Just nu är jag så sjukt peppad! Dagens pass fokuserade jag på överkroppen, och imorgon blir det ben och rumpa för hela slanten. Jag har även börjat förbereda lite smått inför starten av min detox. Det får vänta tills efter valborg, för annars blir det en nykter valborg. Visst kan man festa utan att dricka, på samma vis som man kan springa utan joggingsko,r men med är det lite roligare, skämt o sido.  Jag har tänkt att gå in med 100% så vill inte börja med att fuska. 


Hade! 

                   Det jag saknat mest av allt 

Likes

Comments

Hejsan!

Idag har jag gjort min näst sista jobbdag och imorgon är dagen med stort D. Sista jobbdagen för säsongen. Det känns helt absurt men väldigt skönt! Nu är jag liksom inställd på att åka hem. Förutom att jag jobbat idag har jag även börjat packa alla saker. JÄVLAR vad grejer jag har haft med mig!! Inte nog med att jag hade med mig mycket från början så har jag under säsongen blivit ett par skidor rikare, Och där till en massa annan skidutrustning. Hehe inte för att jag är ledsen över det, men det ser ut till att bli ett litet problem när alla saker ska få plats i bilen.. Men med lite fantasi ska det nog gå att ordna.

Just nu sitter jag och överpeppar att dra igång en 2 månaders detox när jag kommer hem. Känns som att det kan vara välbehövligt! Livet man lever har uppe mår nog inte alla kroppens organ bra av. Skämt och sido, jag är väldigt peppad för att komma igång både med träning och kosten och då tycker jag att detox är ett riktigt bra alternativ för att kicka igång.

Det känns jätte skönt att få komma hem och skaffa lite nyttiga och hälsosamma rutiner!

// Maja


Likes

Comments