​Shit vad mycket skoj jag har gjort dem senaste veckorna. Värmen kom in över Helsingborg och jag och Rasmus har varit ute med båten ett antal gånger, förra veckan var fullspäckad med roliga saker. Hade bal på skolan och så roligt vi hade, dagen efter hade vi skolavslutningen och det var dags att lämna alla. Denna dagen brukar man vara glad men de var bara tårar den dagen, så mycket jag kommer sakna alla. I fredags va det dags för min bror att ta studenten, hela dagen hade jag fullt upp. Gjorde champange frulle till hans klass vid 05 på morgonen, sen var det fullt upp resten utav dagen att möta upp han i stan osv. På kvällen hade vi student fest här hemma, när alla hade stuckit hem så åkte jag hem till Rasmus för att sova där. Den senaste veckan har jag bara varit hemma och inte gjort någonting, vädret i hbg är trist med regn och blåst. Har nu även lyckats dra på mig hög feber och halsont, får hoppas jag blir friskt tills på tisdag då jag åker ner till Spaninen för att möta upp Rasmus och sedan spendera en vecka där nere tillsammans med honom. 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Idag hade jag en kort dag i skolan innan jag åkte ner till stan för att gå till läkaren & även för att fixa inför spexfotot vi har på torsdag. Så nu är de äntligen fixat, längtar så tills torsdag. Ska bli så kul faktiskt.
När jag kom hem stack jag iväg med mamma en stund för att sola och sen handla hem lite mat.
När jag kom hem gick jag ut och sprang en runda i parken, så skönt nu när vädret är på topp.
Sen käka jag en jättemysig middag med mamma innan jag hoppa in i duschen. Nu ligger jag i sängen och pluggar in i de sista inför provet imorgon.

Likes

Comments

Just nu ligger jag ute i solen och har precis käkat upp pannkakorna jag gjorde till en liten lunch. Så skönt att bara ligga ute även om solen inte är framme hela tiden så är de extremt varmt. Äntligen lite värme i Helsingborg.
Ska snart åka med mamma och bror till väla en snabbis för att hämta ut ett par byxor och sen ska jag nog bara slänga mig i sängen och försöka få lite plugg gjort innan Rasmus kommer hit. Kram på er

Likes

Comments

Hej igen!
Nu är jag äntligen tillbaka fast dock inte på samma ställe. Bestämde mig för att börja här på nouw istället. Men tänkte eftersom de snart närmar sig sommar, vill jag börja blogga för att dela med mig av allt skoj som jag ska hitta på under sommaren.

Likes

Comments