Header

Hej alla fina!! Mår ni bra? Jag mår bra iallafall. Förutom att jag känner mig lite rastlös och är inte supersugen på att jobba ikväll men det är bara att bita ihop. Hade det jätte bra igår, tog det riktigt lugnt hela dagen och vid 21 hade vi bord bokat på Yellow Fellow, har hört flera säga att de inte har alls bra mat men det är faktiskt en av mina favvisar. Tar alltid samma rätt, säkert kort ;) Så gick vi ut efteråt och tog sista tåget hem. Redo och förberedda som vi är hade vi bunkrat upp med båda resorb, värktabletter och vatten så mår prima idag <33

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Usch säger jag bara. Usch, usch, usch. Har gått runt hela dagen och varit så himla arg, dåligt väder har det varit också för den delen. Allt är för tråkigt just nu, är trött på rutin och på att längta utan att veta vad jag längtar efter. Sitter för närvarande och försöker snickra ihop en kalender, strukturera upp för att slippa stressen. Känns hela tiden som jag missat något jag borde kommit ihåg. Har ingen koll på något just nu. Riktigt tråkigt :// Åt iallafall en väldigt god kvällsmat, det kan man ju alltid trösta sig med. Lite dåliga bilder men tänker att de får representera dagen, sorry sorry.


Likes

Comments

Vilken sol vi haft nu i två dagar!! Håller både tummar och tår för att det håller i sig, trots att det ser mörkt ut när man slänger ett öga på väderprognoserna. Hade en toppendag igår, klippte klart äppelträden och träffade ett par kompisar på kvällen. Vi lagar mat ihop varannan vecka och igår gjorde vi lax med potatis, sparris, champinjoner och en supersommarsallad <33


Idag har jag haft sovmorgon och behövde inte ta tåget för än 10.30. 07.04 vaknade jag av mig själv men somnade om till klockan ringde vid halv nio, drog upp persiennerna och tog det riktigt lugnt och skönt heeela morgonen. Slutar kvart i fyra så planerar att sätta mig i solen med en kopp te och invänta hockeyn!! Ses och höres!!

Likes

Comments

Okej, då kör vi!! Tänker att vi struntar i introduktion, trist att läsa ändå.

Har än så länge haft en jäkligt behaglig lördag, vaknade 08.43 (??) och gjorde mysfrukost, hämtade ut ett paket och har bara strosat runt i tofflor och alldeles för stor hoodie hela förmiddagen. Ska göra lite nytta innan jag börjar jobba vid 16 och fortsätta klippa dem där äppelträden vars skott aldrig verkat vilja ta slut.

Beställde hem ett set från bikbok häromdagen, vart lite besviken när jag öppnade det för jag trodde det skulle va mer peach och inte så cerise. Men de satt hur bra som helst så väljer att inte skicka tillbaka det.


Likes

Comments