Idag är det första dagen på lovet och jag sitter vid mitt sminkbort o lyssnar på en podd. I Lördags och Söndags var jag med Alicia. Och ilördags träffade vi Oliver och Malle, vi kollade på Scary Movie 3. Dom gick hem runt 02:00. När som hade gått snackade vi face time med Jack. Vi somnade sen runt 3. Och sen i söndags vaknade vi runt 12 och vid 16 åkte vi på fotbolls träning.

Ska försöka att bli bättre på att blogga men jag antar att det tar sin tid. (kom ut nu)

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag blir det ett recept på dessa godingar. Tycker verkligen ni ska testa, detta e gluten fritt men det ni kan göra är att bara byta det glutenfria mot ert mjöl.

2 msk margarin

2 ägg

2,5 dl mjölk

180 g (ca 3 dl) Finax Glutenfri Mjölmix

2-3 tsk bakpulver

1 msk socker

½ tsk salt

Margarin till stekning. Smält margarinet och bland i ägg och mjölk. Blanda ihop de torra ingredienserna. Blanda ihop alla ingredienserna och rör tills det blir en slät smet som får stå och dra i ca 10 min. Stek på medelvarm temperatur ca 1-2 minuter på varje sida. Servera med sylt, grädde eller inte med sirap som på det amerikanska viset?

Likes

Comments

mina dagar, mys, sjuk

Har hört att alla typ är hemma av influensa eller så, vet många kompisar som e sjuka och min mamma har blivit det nu också! Men det är väll så det är nu i Februari. Idag är jag hemma från skolan för jag e väldigt förkyld, va hemma från skolan i Måndags och Tisdags också så jag jobbar hemma, det gå faktist mycket bättre än vad jag trodde det skulle gå. Jag vill vara hemma imorgon och kanske på fredag så jag kan vila ut helt så jag slipper vara sjuk på ett tag, har missat många fotbolls träningar nu så vill också kunna vara med på Söndag och träna. Men som sagt nu sitter jag hemma hos farmor och farfar själv, e ganska rädd faktist, de är mörkt och de är något som låter haha. Men jag jobbar iallafall med Svenska och Engelska, på Svenskan jobbar vi om Norska och Danska så på Norskan är det en redovisning om skam och på Danska är det Skämmerskans dotter som gäller. Engelskan ska man skriva om fängelsen så just nu skriver jag om Alcatraz.

Vid klockan 2 idag ville farfar gå till Ediths och köpa en semla, det var jätte gott<33

Likes

Comments