vad får mig att må bra? träning. mat. min familj. mina vänner och min pöjk.

men det som får mig att må som bäst behöver inte betyda att det är detsamma för dig. min lycka är alltså inte samma sak som din lycka. det jag vill få fram är att du ska faktiskt inte jämföra dig med andra, varken på utsidan eller insidan. du skapar din egen lycka och du kan absolut inte sitta hemma och vänta på att den ska komma.

vad får dig att må bra och lycklig? GÖR DET, inte svårare än så faktiskt. idag köpte jag en egentligen alldeles för dyr hatt. ångrar inte det ett skit.

Likes

Comments


jag ljög när jag sa ja. istället kom jag skjutandes ut som en kanon ur min mammas sköte den 24e april 1990, och idag är det hennes dag. om jag kunde, så skulle jag fira min mamma varenda jävla dag. för det är hon så jävla värd.

min mamma är verkligen tuff, alla har respekt för henne. ingenting undgår henne och hon är aldrig för upptagen för att lägga märke till sina barn och i hela våra liv har hon inte gjort något annat än att skämma bort oss med det ena efter det andra. "vad fick du i julklapp?" ibland har jag skämts när folk frågat, för jag har fått så mycket fint och alltid är det för mycket. överallt min mamma går är hon vackrast av alla, hon golvar allesammans utan att ens veta om det.

så tack mamma, tack för du står ut med 3 tjatiga barn och för att du står ut med kreationen pappa per. det kanske låter klyshigt när jag säger att min mamma är min idol men eftersom jag vet att du också har henne som förebild så känns det okej.

min mamma är antingen satan eller min bästa vän men det är ingen i hela världen som jag älskar lika mycket som henne <3

Likes

Comments