Innan jag träffade K, hade jag aldrig varit kär - intresserad givetvis men aldrig riktigt uppöver öronen riktigt kär. Många idag pratar om "fuckboys" hit och dit men jag tror att det är ett fenomen som inte exciterar. Något som tjejer klagar på över killar som inte är intresserad på samma sätt.

Förstå mig rätt nu. Det jag menar är som tjej förstår man ganska snart vad en kille är ute efter och om man väljer då att fortsätta träffa honom,man fortsätter att svara på hans fyllesms mitt i natten om att han vill ses trots han aldrig svarar när han är nykter - då får man skylla sig själv.

Man kan inte få hjärtat krossat av en kille på det sättet, man kan bli ledsen, sur och arg men jag tror inte man kan få hjärtat av på mitten. Jag fattar nu att kärlek är ömsesidigt, något som byggs på över att par år, stärks av bråk och skratt. Jag och K kan nog gå igenom det mesta. Innan vi sa att vi var tillsammans så var vårt förhållande en storm i nöd och kamp i en enda veva. Jag tror att vi kommer vara tillsammans livet ut, jag tror verkligen det. Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.

Likes

Comments

Efter att jag har haft panik i ish 2 veckor över min senaste tentamen så kom domen idag - högsta betyg. Alltså från att ha gått och grubblat, funderat över allt jag kunnat gjort bättre och tänkt att det här gick åt skogen är jag så fantastiskt glad och lycklig just nu. 

Ikväll blir det bubbel och vegansk pizza hos mig - jag bjuder. Detta recept är så enkelt och både gott och nyttigt och kommer från 100% lyckliga djur. Men kan ju faktiskt inte göra något annat än att älska det. 

Likes

Comments

. . . då är man värd det här. En av många njutningar i livet som jag älskar. Dock får det räcka med ett glas rosé, imorgon vid 10:00 väntas opponering - måttlig taggad. 

Likes

Comments

Ibland kan jag bli så irriterad på all glamour som den sociala världen handlar om idag. När man köper en flaska dompa är den största njutningen att flasha med flaskan på Instagram istället för att njuta av bubblorna och säkerligen ett gott sällskap.

Varför har vi fått för oss att en flaska champagne ger oss mer status än en stor kopp blaskigt te? Och vem bestämmer egentligen definitionen av status?

Som student har jag lärt mig att njuta av allt ifrån billigt rödvin och min älskade mjukisdress till att klä upp mig riktigt för en tjusig middag ute. Jag njuter av när jag sitter i skolan och pluggar tills min hjärna spräng, eller när jag knäcker milen ett par sekunder snabbare på löpbandet och när jag går upp tidigt en morgon för att sticka till jobbet.

Du behöver inte alltid sippa på champagne för att kunna njuta av ditt liv till fullo. Njut av allt, varenda lilla minut även om du bara har en stor kopp blaskigt te att unna dig.

Antingen är jag det ena eller det andra, men vad du dricker eller har på dig definierar inte din lycka i ditt liv. Kom ihåg det <3

Likes

Comments

Som sambo tycker jag det är svårt att hitta "me-time" - vilket jag kan sakna något oerhört ibland, framförallt på sista tiden. missförstå mig rätt, jag ä l s k a r min pojke, mer än allt i världen men jag älskar mig själv mer.

Det låter så själviskt, jag vet.

Mitt dygn behöver helt enkelt mer än 24 timmar för att jag ska hinna med allt jag vill hinna med. jag studerar på universitetet här i Halmstad, jag tränar varje dag och utöver det jobbar jag och den tiden jag har kvar vill jag spendera tillsammans med pöjke. Jag tar mig liksom inte tid att hitta tid för mig själv.

Men jag var inte den enda som inte hittade tid till sig själv. Mitt i mitt egna virrvarr var Kim (han heter så min pojke) lika stressad av sitt liv och som jag prioriterar han i första hand, prioriterade han mig i första hand och ingen av oss prioriterade egen tid - förrän idag.

En par timmar i veckan framöver ska vi ha egen tid, där vi bara prioriterar oss. Jag la mig i badet med Fornis nya bok och en kopp thé. Kim spelar dataspel och det är äntligen en ny slags harmoni i vårt hem där vi äntligen kan vara oss själva och våga säga att ibland behöver jag vara lite otrogen - med mig själv.

Likes

Comments

Jag ljög när jag sa ja. istället kom jag skjutandes ut som en kanon ur min mammas sköte den 24e april 1990, och idag är det hennes dag. om jag kunde, så skulle jag fira min mamma varenda jävla dag. för det är hon så jävla värd.

Min mamma är verkligen tuff, alla har respekt för henne. ingenting undgår henne och hon är aldrig för upptagen för att lägga märke till sina barn och i hela våra liv har hon inte gjort något annat än att skämma bort oss med det ena efter det andra. "Vad fick du i julklapp?" Ibland har jag skämts när folk frågat, för jag har fått så mycket fint och alltid är det för mycket. Överallt min mamma går är hon vackrast av alla, hon golvar allesammans utan att ens veta om det.

Så tack mamma, tack för du står ut med 3 tjatiga barn och för att du står ut med kreationen pappa per. Det kanske låter klyshigt när jag säger att min mamma är min idol men eftersom jag vet att du också har henne som förebild så känns det okej.

Min mamma är antingen satan eller min bästa vän men det är ingen i hela världen som jag älskar lika mycket som henne <3

Likes

Comments