som sambo tycker jag det är svårt att hitta "me-time" - vilket jag kan sakna något oerhört ibland, framförallt på sista tiden. missförstå mig rätt, jag ä l s k a r min pojke, mer än allt i världen men jag älskar mig själv mer.

det låter så själviskt, jag vet.

mitt dygn behöver helt enkelt mer än 24 timmar för att jag ska hinna med allt jag vill hinna med. jag studerar på universitetet här i halmstad, jag tränar varje dag när jag har en lucka och utöver det jobbar jag och den tiden jag har kvar vill jag spendera tillsammans med pöjke. jag tar mig liksom inte tid att hitta tid för mig själv.

men jag var inte den enda som inte hittade tid till sig själv. mitt i mitt egna virrvarr var kim (han heter så min pöjk) lika stressad av sitt liv och som jag prioriterar han i första hand, prioriterade han mig i första hand och ingen av oss prioriterade egen tid - förrän idag.

en dag i veckan framöver ska vi ha egen tid, där vi bara prioriterar oss. jag la mig i badet med fornis nya bok och en kopp thé. kim spelar dataspel och det är äntligen en ny slags harmoni i vårt hem där vi äntligen kan vara oss själva och våga säga att ibland behöver jag vara lite otrogen - med mig själv.

Likes

Comments

jag ljög när jag sa ja. istället kom jag skjutandes ut som en kanon ur min mammas sköte den 24e april 1990, och idag är det hennes dag. om jag kunde, så skulle jag fira min mamma varenda jävla dag. för det är hon så jävla värd.

min mamma är verkligen tuff, alla har respekt för henne. ingenting undgår henne och hon är aldrig för upptagen för att lägga märke till sina barn och i hela våra liv har hon inte gjort något annat än att skämma bort oss med det ena efter det andra. "vad fick du i julklapp?" ibland har jag skämts när folk frågat, för jag har fått så mycket fint och alltid är det för mycket. överallt min mamma går är hon vackrast av alla, hon golvar allesammans utan att ens veta om det.

så tack mamma, tack för du står ut med 3 tjatiga barn och för att du står ut med kreationen pappa per. det kanske låter klyshigt när jag säger att min mamma är min idol men eftersom jag vet att du också har henne som förebild så känns det okej.

min mamma är antingen satan eller min bästa vän men det är ingen i hela världen som jag älskar lika mycket som henne <3

(hej förresten och välkomna till min blogg. vet liksom inte hur man börjar, så jag började med att hedra morsan)

Likes

Comments