Min allra bästa kompis kommer när som helst klämma ut en liten 3kg tös ur sin fitzi. Eftersom jag är den här helylle-bästisen jag är har jag googlat att man både får sy ihop sin fitizi efteråt och att man förmodligen skiter på sig under själva förlossningen och det har jag varit noga med att nämna, - många gånger. Sen har jag X antal gånger skämtat om "det var ju tur att den satsen inte hamna på ryggen istället" och sen har jag skrattat åt mitt egna skämt, - länge.

Redan nu väller en enorm avundsjuka över mig för den där jäkla ungen. För det är ju för i helvete min bästis, jag var ju faktiskt där först och jag vägrar dela hennes kärlek med någon. Redan nu måste jag dela den med både hennes pojkvän och hennes hund. Och nu ska jag även tävla om hennes kärlek med den där jäkla ungen också..

Sjlvklart kommer den där jäkla ungen att vara perfekt också. Rosa kinder och världens sötaste skratt, typ sånt där gurglande som smittar av sig. Den kommer bli dyrkad av alla och växa upp med två föräldrar som jag vet kommer älska den jäkla ungen hur mycket som helst. Och redan nu vet jag att mina framtida barn inte ens kommer bli hälften så bra som den där jäkla ungen kommer att bli. Nej, gud kommer straffa mig med två små slampor och min fitzi kommer antagligen att spricka från ystad till Haparanda.

jag älskar dig mer än igår men mindre än imorgon, mika min mika <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Ibland kan jag bli så irriterad på all glamour som den sociala världen handlar om idag. När man köper en flaska dompa är den största njutningen att flasha med flaskan på Instagram istället för att njuta av bubblorna och säkerligen ett gott sällskap.

Varför har vi fått för oss att en flaska champagne ger oss mer status än en stor kopp blaskigt te? Och vem bestämmer egentligen definitionen av status?

Som student har jag lärt mig att njuta av allt ifrån billigt rödvin och min älskade mjukisdress till att klä upp mig riktigt för en tjusig middag ute. Jag njuter av när jag sitter i skolan och pluggar tills min hjärna spräng, eller när jag knäcker milen ett par sekunder snabbare på löpbandet och när jag går upp tidigt en morgon för att sticka till jobbet.

Du behöver inte alltid sippa på champagne för att kunna njuta av ditt liv till fullo. Njut av allt, varenda lilla minut även om du bara har en stor kopp blaskigt te att unna dig.

Antingen är jag det ena eller det andra, men vad du dricker eller har på dig definierar inte din lycka i ditt liv. Kom ihåg det <3

Likes

Comments

Innan jag träffade K, hade jag aldrig varit kär - intresserad givetvis men aldrig riktigt uppöver öronen riktigt kär. Många idag pratar om "fuckboys" hit och dit men jag tror att det är ett fenomen som inte exciterar. Något som tjejer klagar på över killar som inte är intresserad på samma sätt.

Förstå mig rätt nu. Det jag menar är som tjej förstår man ganska snart vad en kille är ute efter och om man väljer då att fortsätta träffa honom,man fortsätter att svara på hans fyllesms mitt i natten om att han vill ses trots han aldrig svarar när han är nykter - då får man skylla sig själv.

Man kan inte få hjärtat krossat av en kille på det sättet, man kan bli ledsen, sur och arg men jag tror inte man kan få hjärtat av på mitten. Jag fattar nu att kärlek är ömsesidigt, något som byggs på över att par år, stärks av bråk och skratt. Jag och K kan nog gå igenom det mesta. Innan vi sa att vi var tillsammans så var vårt förhållande en storm i nöd och kamp i en enda veva. Jag tror att vi kommer vara tillsammans livet ut, jag tror verkligen det. Jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan.

Likes

Comments

. . . då är man värd det här. En av många njutningar i livet som jag älskar. Dock får det räcka med ett glas rosé, imorgon vid 10:00 väntas opponering - måttlig taggad. 

Likes

Comments

Som sambo tycker jag det är svårt att hitta "me-time" - vilket jag kan sakna något oerhört ibland, framförallt på sista tiden. missförstå mig rätt, jag ä l s k a r min pojke, mer än allt i världen men jag älskar mig själv mer.

Det låter så själviskt, jag vet.

Mitt dygn behöver helt enkelt mer än 24 timmar för att jag ska hinna med allt jag vill hinna med. jag studerar på universitetet här i Halmstad, jag tränar varje dag och utöver det jobbar jag och den tiden jag har kvar vill jag spendera tillsammans med pöjke. Jag tar mig liksom inte tid att hitta tid för mig själv.

Men jag var inte den enda som inte hittade tid till sig själv. Mitt i mitt egna virrvarr var Kim (han heter så min pojke) lika stressad av sitt liv och som jag prioriterar han i första hand, prioriterade han mig i första hand och ingen av oss prioriterade egen tid - förrän idag.

En par timmar i veckan framöver ska vi ha egen tid, där vi bara prioriterar oss. Jag la mig i badet med Fornis nya bok och en kopp thé. Kim spelar dataspel och det är äntligen en ny slags harmoni i vårt hem där vi äntligen kan vara oss själva och våga säga att ibland behöver jag vara lite otrogen - med mig själv.

Likes

Comments

Jag ljög när jag sa ja. istället kom jag skjutandes ut som en kanon ur min mammas sköte den 24e april 1990, och idag är det hennes dag. om jag kunde, så skulle jag fira min mamma varenda jävla dag. för det är hon så jävla värd.

Min mamma är verkligen tuff, alla har respekt för henne. ingenting undgår henne och hon är aldrig för upptagen för att lägga märke till sina barn och i hela våra liv har hon inte gjort något annat än att skämma bort oss med det ena efter det andra. "Vad fick du i julklapp?" Ibland har jag skämts när folk frågat, för jag har fått så mycket fint och alltid är det för mycket. Överallt min mamma går är hon vackrast av alla, hon golvar allesammans utan att ens veta om det.

Så tack mamma, tack för du står ut med 3 tjatiga barn och för att du står ut med kreationen pappa per. Det kanske låter klyshigt när jag säger att min mamma är min idol men eftersom jag vet att du också har henne som förebild så känns det okej.

Min mamma är antingen satan eller min bästa vän men det är ingen i hela världen som jag älskar lika mycket som henne <3

Likes

Comments