Började dagen med en långpromenad längs Nissan på 6,3km. När jag var hemma åt jag en riktigt god frukost - proteinpannkakor med Tyngres kladdkaka pulver & mosade bär i en gegga med mini keso - framför Nyhetsmorgon.


Sen satte jag mig och pluggade några timmar innan jag mötte upp min Sandris på stan <3 Vi tog en kaffe på typ 2 timmar och pratade om ALLT. Hittade även jordgubbar för 10 spänn paketet så köpte på mig ett par. ÄLSKAR FÄRSKA JORDGUBBAR<33

Till kvällis överraskade jag min Bubba med en nyttig zuccinilasagne. Kände mig som en riktigt housewife om inte annat.

Avslutade dagen med ett pass på gymmet. Sprang 3km på löpbandet och sen körde jag rumpa, ben och mage i ungefär 45 minuter. Svettigt!

Det allra bästa med att gymma är att man äter något gott efteråt. Gjorde en spenatomelett med proteinkeso till, yamyam. Kollade även på nya avsnittet av Black Widows. Om ni inte har sett det så äre ett tips!

Och så var ännu en dag slut. Jag och Junior ligger i sängen och kollar på serier medan vi väntar på att Kimsan ska jobba klart. Hoppas alla ni oxå hade en fin torsdag, nu är Kimsan och jag på tåget till Göteborg för en hotellnatt och bara massa massa massa mys <3

Likes

Comments

Igår kände jag mig bättre, så jag jobbade. Resulterade i en sjuk Maja. Igen.

"Du måste lyssna på din kropp Maja" tjatar mamma om ofta. Jag är lite all or nothing person. Lite ont i halsen skadar ingen tänker jag och springer en mil. Så idag ringde jag mig sjuk från jobbet, lyssnar på kroppen och vilar upp mig i soffan med min FAVORITFRUKOST; Havregrynsgröt med Tyngres Vaniljdrömmar (himmelskt gott förövrigt) & varmt vatten med citron. Jag dricker varmt vatten med citron varje dag, har fått för mig att det är bra för kroppen, vet dock ej om det är sant.

Hoppas ni har haft en friskare och roligare helg än mig, men känner mig äntligen friskare igen så imorgon kör jag igång med träningen igen. WIHO <3

Likes

Comments

Tröja från Chiquelle, byxor från Zara.

K;s mamma hämtade upp oss och nu är vi i bilen påväg till Helsingborg för lite påskgrillning med Kims släkt. Eftersom jag varit lite krasslig på sista tiden klädde jag mig ganska varmt med min stickade favorit tröja, älskar de vida ärmarna!

Whatever. Något jag tänkte på var den oändliga debatten om feminism. Typ att en feminst MÅSTE FÖR GUDS SKULL HA HÅR UNDER ARMARNA ANNARS KAN MAN GIVETVIS INTE KALLA SIG FEMINIST. Chilla nu lite va? Jag kallar mig feminist, med det menar jag att män och kvinnor ska ha samma rättigheter, inte att kvinnan på något sätt ska vara över mannen. Sen ska jag som självständig kvinna självklart få bestämma över min kropp, där ibland den stora fråga att raka eller inte raka. Typ Hamlet 2.0.

Jag väljer att raka mig, för jag känner mig fräschast så. Och nu är det alltid någon som kommer "Men det är samhällets normer som säger att du är fräsch för att du rakar dig" Men alltså nej. Nej. Nej. NEEEeeeeeEEEEJ. Jag rakar mig för att jag vill raka mig, samma sak som att jag äter p-piller för att jag inte vill bli gravid, inte för att det är samhället eller min kille som säger åt mig att äta p-piller. Min kropp, mitt ansvar och jag vill inte ha en unge. Finito.

Självklart ska män och kvinnor ha samma rättigheter men jag vet inte, jag tycker att själva ordet feminist har fått en dålig klang av människor som alltid ska vara lite, lite extra. Enligt mig är feminismens värsta fiende feministerna själva som sitter och proklamerar att män är djur i Nyhetsmorgon. Vart är jämställdheten då kan man fråga?

Likes

Comments

Som sambo tycker jag det är svårt att hitta "me-time" - vilket jag kan sakna något oerhört ibland, framförallt på sista tiden. missförstå mig rätt, jag ä l s k a r min pojke, mer än allt i världen men jag älskar mig själv mer.

Det låter så själviskt, jag vet.

Mitt dygn behöver helt enkelt mer än 24 timmar för att jag ska hinna med allt jag vill hinna med. jag studerar på universitetet här i Halmstad, jag tränar varje dag och utöver det jobbar jag och den tiden jag har kvar vill jag spendera tillsammans med pöjke. Jag tar mig liksom inte tid att hitta tid för mig själv.

Men jag var inte den enda som inte hittade tid till sig själv. Mitt i mitt egna virrvarr var Kim (han heter så min pojke) lika stressad av sitt liv och som jag prioriterar han i första hand, prioriterade han mig i första hand och ingen av oss prioriterade egen tid - förrän idag.

En par timmar i veckan framöver ska vi ha egen tid, där vi bara prioriterar oss. Jag la mig i badet med Fornis nya bok och en kopp thé. Kim spelar dataspel och det är äntligen en ny slags harmoni i vårt hem där vi äntligen kan vara oss själva och våga säga att ibland behöver jag vara lite otrogen - med mig själv.

Likes

Comments