Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag fick jag hem ett par nya sandaler från Zara som jag beställde i söndags. Betalade extra för expressleverans, därav den snabba leveransen! Är jättenöjd med köpet, kommer bli perfekt nu till sommaren. 

Likes

Comments

Gårdagens middag - vegetarisk hamburgare! Den blev riktigt lyckad om jag får säga det själv ;) 

Likes

Comments

Heej! Kom precis hem efter en jättetrevlig dag på Öland med mammsen. Vi fikade bland annat på ett ekologiskt café som hade jättemycket olika veganska och ekologiska bakverk. Strand Nära tror jag det hette, rekommenderas! Brownien jag tog var super, lika så drickan. Puss!

Likes

Comments

Jag har alltid varit sjukt dålig på att äta frukost, har oftast ingen aptit på morgonen och att jag inte äter någon frukost alls händer allt för ofta. I alla fall, jag börjar bli bättre på det. Det är lättast på helger, innan skolan lyser frukosten fortfarande med sin frånvaro. Men, som sagt, det börjar bli bättre. Idag lyxade jag till det med avokadomackor och yoghurt med bär och cheerios. Nu ska jag dra i väg till Öland, kommer förmodligen bilder ifrån det. Puss!

Likes

Comments

Heej! Man kan nästan säga att jag har tagit lov nu. Egentligen slutar jag skolan nästa fredag, men jag har inga prov eller inlämningar kvar nu så jag har i princip lov haha! Riktigt skönt måste jag säga. Slutade i alla fall tidigare i dag, kom hem och gjorde mig en avokadomacka som jag nu sitter och smaskar på med ett glas proviva och egenplockade jordgubbar från trädgården!! Eller, smultrongubbar som vi kallar dem för att de är så små och söta..

Likes

Comments

Heej! Idag har det varit svinbra väder, som tur var jag ledig från skolan så jag kunde ta vara på solen! Tyvärr var jag på utbildning för mitt sommarjobb från 13-16 så där försvann chansen av en heldag utomhus, men äsch. När jag kom hem pluggade jag först svenska på gräsmattan haha, diskade och sedan satte jag mig på altanen och målade naglarna i ett av mina favoritnagellack från Essie - Sand Tropez. Nu ska jag fixa ihop lite käk, är vrålhungrig. Puss!

Likes

Comments

​Bild från min och mamis kväll! God mat och dryck, jättetrevligt att ha lite mamma-tid för en gångs skull. Det blir inte så ofta jag och mamma tar tid och umgås bara vi två, så det var mysigt. Hoppas ni har haft en bra dag och får en trevlig kväll ni med, puss!

Likes

Comments