Den Fruktade Fredagen som återkommer någon gång om året är här.. Fredag den 13onde. Har dock inte upplevt någon otur idag så för mig är det mer som en turdag eftersom jag i vanliga fall har otur i princip varje dag.

Slog ett "vad" idag med Linnéa som också har blogg att vi ska blogga minst en gång i veckan så ska försöka i alla fall. Vet dock inte riktigt vad jag ska blogga om men det kommer nog några idéer snart ska vi se.

Har fått idétorka i skolan så de senaste månaderna har jag inte kunnat skriva en enda uppsats pga detta. Desamma kommer de säkert bli med bloggen men jag hoppas den snart är över och att min motivation kommer tillbaka innan 3an är över.

Så som det kanske märks så flyter de på sådär i skolan just nu, men vad förväntar man sig när man går natur på en av de tuffaste skolorna i Göteborg och i 3dje ring med alldeles för många kurser samtidigt. Samtidigt ska man kämpa med gymnasiearbetet och tänka på framtiden. Jag behöver resa bort lite skulle jag tro. Nån som vill åka med på påsklovet?

TB resan till Lanzarote Januari 2015..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments